Guia de màrqueting per correu electrònic Part quarta: Trucs simples per a una tarifa oberta del 40%

Si alguna vegada heu enviat una campanya de correu electrònic, ja sabeu “la por” a prémer el botó “enviar”.


Esteu a punt d’enviar milers de correus electrònics allà, però algú els obrirà?

Segons un informe recent, la tarifa mitjana oberta per correu electrònic és del 22,87%. Però és possible aconseguir-ho molt més amunt amb alguns trucs i retocs hàbils.

A continuació, es mostren els resultats d’una campanya que vaig dirigir recentment per a un client de la indústria musical que va obtenir un 40,7% de tarifa oberta:

mailchimp-campanya

És superior al doble de la mitjana de la indústria. Va ser la culminació de molts assajos i errors, però ho vaig fer mitjançant la majoria d’aquests 19 consells. Se’ls prova i es prova.

Al final d’aquest article, tindreu tots els trucs que necessiteu per augmentar la vostra tarifa oberta.

Penseu només si teniu 2.000 subscriptors, com ho va fer el meu client a la llista de dalt, i augmenteu la vostra tarifa oberta en un 5%, és a dir que hi ha 50 clients potencials més.

Consell: aquest és el quart article de la meva sèrie de màrqueting de correu electrònic definitiu; per tant, si us han perdut les altres parts, consulteu-les aquí:

 • Primera part: Els onze formularis de registre més elevats
 • 2a part: millores de contingut: la manera més ràpida de més subscriptors
 • Part 3: Impuls de la participació & ingressos amb una sèrie de benvinguda per correu electrònic
 • 4ª part: 19 trucs senzills per obtenir una tarifa d’obertura de correu electrònic del 40%
 • 5a part: La línia de tema perfecta: 18 trucs per clavar-la
 • 6a part: funciona el vostre màrqueting per correu electrònic? 14 mètriques essencials a mesurar

Saltem directament:

Primera part: Subscriptors

Abans de començar a ajustar les línies de temes o a cronometrar les publicacions, el primer pas és mirar els vostres subscriptors.

Tarifa oberta per correu electrònic

(Font de la imatge)

1. Elimineu els subscriptors inactius, ja que paguen la taxa oberta

Podríeu tenir 100.000 subscriptors, però aquest número no significa res si no obriu els vostres correus. Tenir un gran nombre de subscriptors sembla fantàstic, però malauradament només és una “mètrica de la vanitat”..

En lloc de la quantitat, centreu-vos en la qualitat de la vostra llista. Centreu-vos en els subscriptors actius que obrin regularment els vostres correus. Són els que volen sentir de vosaltres.

Si un subscriptor no ha obert els vostres correus electrònics en sis mesos, és el moment de suprimir-los. El mateix passa amb qualsevol “rebot dur” (és a dir, el correu electrònic no es pot lliurar). Està costant enviar-los diners i arrossega el ritme obert cap avall.

Com veieu, aquest subscriptor a continuació no ha obert un correu electrònic ni ha fet clic en un correu electrònic durant més de tres anys i 23 campanyes..

subscriptors inactius

Això no vol dir necessàriament que els teus correus electrònics emetin! Potser ja no necessitaran els serveis que oferiu o, simplement, ja no comprovenran aquesta adreça de correu electrònic.

Es tracta només de garantir que la vostra llista només tingui subscriptors de gran qualitat. Qualitat per quantitat.

Un dels trucs que podeu utilitzar és un missatge de correu electrònic de darrera secció. Envia un missatge de correu electrònic a qualsevol que no s’ha obert en sis mesos amb la línia de l’assumpte: “No us hem escoltat en cap moment …” i pregunteu-los si voleu romandre a la llista. També podríeu oferir un descompte o incentiu per quedar-vos.

2. Netegeu les adreces de correu electrònic no escrites

Aquesta és una manera ràpida i senzilla d’obtenir algunes obertures més. Executeu la llista de subscriptors i corregiu els errors d’ortografia.

Hi ha gairebé sempre alguns que han enviat “[protegit per correu electrònic]” o “[protegit per correu electrònic]”. Modifiqueu l’adreça i demaneu-los que confirmin el seu correu electrònic correcte.

3. Permet als subscriptors triar quins correus electrònics reben i quan

Alguns subscriptors estan encantats de sentir-vos dues vegades a la setmana. Altres preferiran les actualitzacions mensuals.

Alguns només els interessen els descomptes. Uns altres volen saber de cada nou bloc que publiqueu.

Podeu evitar la sobrecàrrega dels vostres subscriptors deixant-los triar amb quina freqüència reben correus electrònics i quin tipus de contingut els agradaria llegir. El millor és donar-los aquestes opcions quan s’inscriguin. Mireu com l’empresa de viatges Skift us permet triar entre opcions diàries, setmanals i altres.

Feu que els subscriptors triïn

4. Segmenteu la vostra llista de manera que els subscriptors rebin correus electrònics rellevants

Una de les raons més importants per obtenir una tarifa oberta baixa és que els correus electrònics simplement no són rellevants per a l’abonat.

Per exemple, a un abonat a Seattle, probablement no li interessa els “deu millors cafès de Nova York”. En aquest cas, podeu separar la vostra llista de subscriptors per ubicació. Ara podeu enviar contingut específic per a la vostra ubicació al públic.

Un compte de MailChimp professional permet segmentar la vostra llista per criteris demogràfics, interessos o comportament de compra. Per exemple, l’empresa Asos envia diferents correus electrònics en funció del vostre sexe, preferència de roba i historial de compres.

Per fer-ho a MailChimp, només heu d’utilitzar etiquetes i “camps personalitzats” per segmentar el vostre públic en diferents categories. Un informe suggereix que el 39% de les persones que ho van fer van veure taxes obertes més elevades. Un 20% també va augmentar vendes.

Part II: El contingut dels vostres correus

Fins ara, hem consolidat la vostra llista de subscriptors. Ara veiem com el vostre contingut pot augmentar la tarifa oberta.

5. Afegiu valor amb cada correu electrònic

La veritat és que els subscriptors només obriran un correu electrònic si afegirien valor a la seva vida. Heu de donar a la gent una bona raó per obrir els vostres correus.

La millor manera de fer-ho? Proporciona un valor tangible cada vegada.

Vox, per exemple, us envia un missatge de correu electrònic amb programes de notícies breus i ràpids del dia. No podeu accedir al lloc web i és molt útil si heu passat un dia ocupat.

Valor afegit

Si un subscriptor comença a associar els vostres butlletins a un valor enorme, l’obriran cada cop. Fins i tot començaran a mirar-ho.

Es tracta d’una estratègia a llarg termini. Les victòries ràpides i trucs com línies de temes hàbils poden funcionar per a campanyes puntuals, però la manera real d’obtenir tarifes obertes constantment elevades és simplement creant fidelitat i reputació a través d’un gran contingut. Proveu d’assegurar-vos que és una cosa que no poden obtenir en cap altre lloc.

6. Crear una línia de tema directa i brillant

Les línies d’assignatures permeten o desglossen les tarifes obertes. De fet, són tan importants que els dedico la cinquena part d’aquesta sèrie de correu electrònic.

En resum, les línies temàtiques directes a aquest punt solen funcionar millor. MailChimp va xifrar els números en 40 milions de línies d’assumptes de correu electrònic i els millors intèrprets van ser sorprenentment avorrits:

 • [nom de l’empresa] vendes & butlletí de màrqueting o
 • [nom de l’empresa] Butlletí de notícies de maig de 2005,

que va augmentar la taxa oberta del 60%.

Per descomptat, no em fa mal posar-hi algunes línies de temes curioses, de tipus clickbait una i altra vegada. Aquest senzill de l’empresari Yaro Stark era especialment intrigant:

Yaro intriga clickbait

Tanmateix, la majoria de les vegades es concentren a dir als subscriptors exactament quin valor tindran.

7. Parla directament al teu subscriptor, fes-lo sentir personal

Un butlletí de correu electrònic sovint es publica a milers de subscriptors. Però el truc és fer semblar un correu electrònic personal, directe a una sola persona.

Quin correu electrònic és més probable obrir:

“Oferim descomptes del 20% als nostres clients” … o

“Sarah, hi ha un 20% de descompte per dins”

Si suposeu que el vostre nom és Sarah, obrireu el segon! Envia a milers, però parla amb cada subscriptor individualment. Utilitzeu també aquest mateix to de veu personal dins del correu electrònic.

Coneixeu el vostre públic millor que ningú. Parlem amb ells de manera que es connectarà.

8. Utilitzeu una sèrie de benvinguda per establir tarifes obertes a llarg termini

Els vostres subscriptors més recents són els vostres usuaris més compromesos i és molt probable que obrin els vostres correus. Capitalitzeu-ho donant-li tones de valor al principi.

Establiu-vos en aquests primers missatges de correu electrònic, mentre que els vostres nous subscriptors siguin calents i creareu un vincle fort. Fer això garanteix tarifes obertes a llarg termini i té un hàbit.

Sèrie de benvinguda

Una sèrie de benvinguda és el millor truc aquí. En enviar cinc o sis missatges de correu electrònic consecutius just després de subscriure’s, et connectes amb el lector. El vostre subscriptor sap què esperar i formen un hàbit. Comencen a estar pendents dels vostres correus electrònics.

La part 3 d’aquesta sèrie de màrqueting per correu electrònic es va centrar en la sèrie de benvinguda, de manera que torna a executar-la i comprova-la.

9. Envieu-lo a una persona real, no a un nom comercial

Les estadístiques mostren que els correus electrònics d’un nom real obtenen una tarifa oberta millor que els enviats per una empresa.

La raó és bastant simple. Hem ignorat els missatges de correu electrònic des d’una adreça d’empresa ja que l’associem a la comercialització o a la publicitat. Si feu servir el vostre nom real, us sentiu més personal i teniu menys vendes.

Personalment, crec que és millor barrejar-los. Per exemple, enviaria els meus correus electrònics a “Daren, a Bitcatcha”.

Fent això, realitzo la connexió personal, però també us recordo on us vau registrar.

10. Deixa els teus correus electrònics en un penya-segador

Tots sabem que els millors llibres acaben els seus capítols amb un penya-segat inquietant. No podeu esperar a llegir el capítol següent. Podeu fer el mateix amb els vostres butlletins de correu electrònic. Prometeu-los alguna cosa especial o trageu una història a diversos butlletins.

Quan vegin el missatge de correu electrònic a la safata d’entrada, seran interessats a obrir-lo i a saber què els ensenyareu a continuació!

Part III: Cronologia

Si voleu una tarifa oberta elevada, és fonamental adequar la freqüència i la regularitat de les vostres campanyes. L’hora i el dia exactes en què envieu els assumptes també. Esbrinem per què:

Cronologia

(Font de la imatge)

11. Trieu l’hora i el dia perfectes per a la vostra audiència

El fet d’escollir el moment adequat per enviar el vostre butlletí és un tema clau entre els venedors de correu electrònic.

Després d’analitzar les seves pròpies dades, MailChimp va comprovar que les taxes obertes eren les màximes els dimarts, dimecres i dijous al voltant de les 10 del matí. Arribats a aquest moment, hem buidat la nostra safata d’entrada a partir del cap de setmana, hem establert la setmana i un correu electrònic de les 10h actua com a distracció de la feina de benvinguda..

L’experiència, però, va fer un estudi similar i va descobrir que les seves tarifes obertes per correu electrònic eren més elevades el cap de setmana, quan la gent tenia menys correus electrònics. Van coincidir que migdia era el moment més eficaç..

La meva sospita és que els correus electrònics d’entre empreses tenen la taxa d’obertura més alta a mitjan setmana, mentre que els correus d’obra, comerç electrònic i oci s’obren durant el cap de setmana..

Això és només un amic i us aconsello experimentar amb el públic per trobar el millor moment per a vosaltres.

En tots els casos, envieu el correu electrònic a mitjan matí a la franja horària respectiva del destinatari. Podeu fer-ho en MailChimp mitjançant la funció “timewarp”.

Funció timewarp a Mailchimp

12. Enviar correu electrònic a intervals regulars i coherents

Trieu un horari i aneu-hi. Si hi ha una vegada a la setmana un dijous al matí, assegureu-vos que sempre és una vegada a la setmana el dijous al matí.

Eliminar i sortir de les bústies de venda dels seus subscriptors a l’atzar és confús i desorientant. Al fer que els vostres butlletins siguin regulars i coherents, els subscriptors comencen a esperar-los i tenen un costum d’obrir-los.

13. No massa freqüent, però tampoc massa sovint …

Només podeu decidir la freqüència d’enviament de comunicacions, però vés amb compte amb dues coses: fatiga per correu electrònic i oblit!

Primer, si els subscriptors reben massa missatges de correu electrònic massa sovint, es frustren. Els correus electrònics es deixen sense llegir.

Tanmateix, si la deixeu massa temps entre els correus electrònics, els subscriptors podrien oblidar qui sou o per què es van inscriure. Ells només poden ignorar el correu electrònic, eliminar-lo o donar-se de baixa.

Hi ha excepcions a aquesta regla. Alguns butlletins informatius diaris funcionen excel·lentment, però si escolliu aquesta ruta, assegureu-vos que els subscriptors sàpiguen en què es van inscriure!

Si els subscriptors comencen a patir fatiga per correu electrònic, utilitzeu un missatge de darrera rasa per evitar que es donin de baixa completament. Per exemple, el thriller demana als que estiguin a punt de donar-se de baixa si volen rebre menys correus electrònics.

rebre menys correus electrònics

14. Envia-ho dues vegades!

Aquest és un truc complicat i no l’utilitzo jo mateix. Però, conec alguns venedors que sí, així que us deixaré decidir-vos.

Un cop s’hagi publicat el vostre butlletí, espera una setmana i mira el seu preu obert. Recolliu totes les adreces de correu electrònic que no l’han obert per primera vegada i envieu-les de nou.

En aquesta ocasió podeu provar d’ajustar el títol de l’assumpte per animar més gent a obrir-lo. Un comercialitzador, Neal Taparia, va gestionar un 55% més dels seus serveis mitjançant aquesta tècnica.

Part IV: Trucs de bonificació

Els trucs que no encaixaven en cap altre lloc!

15. No estigueu fora dels filtres de correu brossa

Els clients de correu electrònic estan ben formats per veure correus electrònics spam. És probable que es rebutgin les línies de temes amb còpia promocional òbvia, de manera que desactiveu el bloqueig de taps i allunyeu-vos del marge d’exclamació!

Feu una ullada a aquesta llista de paraules amb disparador de correu brossa i eviteu-les a tota costa.

16. Mantenir un disseny coherent

Els que tenen un percentatge de clics més alt han dominat l’art de la fidelització de subscriptors. Obren correus electrònics perquè l’enviador és familiar i de confiança. Un disseny i un disseny coherents ajuden a construir aquesta fidelitat i familiaritat.

MailChimp té tones de plantilles de disseny diferents, però resisteix la voluntat de canviar-ho per a cada campanya.

17. Assegureu-vos que funciona en un dispositiu mòbil

Treballa en telèfons intel·ligents i dispositius mòbils

El 66% dels correus electrònics s’obren ara a un telèfon intel·ligent, de manera que assegureu-vos que el vostre butlletí de notícies sembla impressionant en un iPhone, una tauleta o qualsevol altre dispositiu mòbil..

La majoria dels serveis de correu electrònic utilitzen “disseny sensible” per assegurar-se automàticament que el correu electrònic funciona en un dispositiu mòbil, però executeu una prova abans d’enviar-los a tothom..

18. Pregunteu als abonats per què van sortir

Si voleu saber per què la gent no llegeix els vostres correus electrònics, pregunteu als que es van donar de baixa. No sempre és fàcil escoltar els comentaris sincers i sincers, però n’aprendreu el màxim.

Quan un usuari se subscrigui, tingui una casella de selecció per preguntar-los per què surt. Feu correu electrònic massa sovint? La vostra informació ha esdevingut irrellevant?

Respondre a aquesta pregunta us ajudarà a millorar el vostre servei als subscriptors existents.

19. Prova, prova, prova! I torna a provar

El més difícil del màrqueting és que no hi ha cap resposta correcta. No hi ha cap tema temàtic “millor” ni “perfecte” per enviar un butlletí.

Si no esteu segurs, executeu una prova dividida per esbrinar-la. No podeu decidir entre línies d’assumpte? Executeu una prova dividida amb una petita subsecció de la vostra llista de subscriptors. Qualsevol que declivi la taxa d’obertura més alta és la vostra millor línia d’assumpte.

Proveu d’executar una prova dividida en diferents dies i en diferents hores. Quan respon la vostra audiència??

Tot és a la quarta part de la meva sèrie de correu electrònic. No oblideu revisar la part 1, la segona part i la part 3 i mirar la propera secció sobre com elaborar la línia de temes perfecta..

Heu provat i ajustat la tarifa d’obertura de correu electrònic? Quina és la vostra experiència i què és el que millor us convé? Aviseu-me a la secció de comentaris.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map