És difícil reviure la infància. Però hi ha alguna cosa sobre com rebre un paquet a la vostra porta, que gairebé us pot recuperar. La majoria de nosaltres podem recordar la il·lusió i la sensació de broma que va acompanyar a esquinçar obrir un regal el nostre aniversari o el matí de Nadal quan érem petits.

Però, com aconseguir que els vostres clients es revelin amb la il·lusió de rebre el vostre producte? Els envasos i la presentació curosos poden recórrer molt. Hi ha mercats de disseny gràfic com Designhill, que us proporciona dissenys d’embalatges de producte increïbles per a la vostra empresa. Aquí podeu obtenir el vostre paquet dissenyat llançant un concurs de disseny de dissenyadors de tot el món.

Crea la teva marca

Sí, el vostre client ja ha comprat el vostre producte, però això no vol dir que hagueu de deixar d’utilitzar-los. La forma en què envieu i presenteu les mercaderies per a l’enviament pot ser una poderosa eina de màrqueting, de manera que no us la deixeu a posteriori. Com a minorista en línia, voleu centrar-vos en l’experiència global dels vostres clients.

No introduïu els productes en una caixa. En lloc d’això, utilitzeu el vostre embalatge com a manera de construir més la vostra marca. Segons una enquesta de Shorr Packaging Corp., només un 11% dels clients estan plenament satisfets amb els envasos actuals. Guau: molta insatisfacció, que us dóna l’oportunitat de brillar. Amb una mica de cura, podreu tenir els vostres productes destacats al camp de comerç electrònic multitudinari i aconseguireu que els vostres clients tornin a obtenir més informació.

Aviseu el vostre negoci de comerç electrònic

Fa uns anys, la gent no estava acostumada a comprar coses per Internet. Per descomptat, potser han fet la compra puntual d’alguna cosa que no podrien aconseguir localment, però el comerç electrònic només va suposar una mica de l’economia general. El meu, com han canviat els temps.

Avui, la gent no té por de comprar cap i tot per Internet. La gent compra tot, des de queviures i pasta de dents fins a articles més cars, com ordinadors i fins i tot cotxes. Pràcticament s’anomenen i es poden comprar en línia.

El 2015, les vendes de comerç electrònic dels Estats Units van ascendir a 287 mil milions de dòlars. I la resta del món no queda enrere. La Xina va tenir vendes de 247 milions de dòlars; El Japó tenia 76 milions de dòlars, i la U.K. tenia prop de 67 milions de dòlars. La tendència sembla estar a l’alça. La companyia de recerca de mercat eMarketer preveu que les vendes mundials en línia seran prop de 2,4 bilions de dòlars el 2017.

Amb tanta gent dirigint-se a internet, vol que es distingeixi i se li recordi. Per als clients que utilitzen per primera vegada, el paquet que es troba a la porta de casa pot ser la primera vegada que físicament veuen i senten el vostre producte. Com arribar és una forma essencial de fomentar la fidelització de la marca.

Emociona els teus clients amb una bonica presentació

El primer que la gent notarà és la caixa o sobre. El minorista Powerhouse de comerç electrònic Amazon, principalment, empaqueta els seus productes en una simple caixa marró, però amb la seva cinta d’embalatge i el seu logotip reconeixibles al costat.

Caixa Amazon

Tot i que la caixa marró és subtil, no hi ha cap error d’error d’on va venir el paquet. Alguns minoristes els agrada afegir una mica més de flaix a la bústia d’enviament. A vegades Walmart embruta el nom de la seva empresa amb lletres brillants a la part de la caixa i no hi ha cap malsonant amb els sobres vibrants de taronja que utilitza per enviar la seva mercaderia. La caixa d’enviament pot ajudar a crear una sensació d’intriga. Voleu que fins i tot els veïns es preguntin què hi ha en aquest paquet?

Evidentment, els comerciants han d’anar amb compte de com etiqueten la part exterior d’una caixa. No voldreu publicitat d’un article car per a tot el món que vegi asseguda al porxo d’algú, tan sols demanant de ser arrabassada. Però si no podeu fer-lo emocionant per fora, afegiu-hi una mica d’estil.

Avui, fins i tot desembalar mercaderies té un aspecte social. La gent es dirigeix ​​als seus canals de xarxes socials per compartir la seva il·lusió per la seva última compra en línia. Quin avantatge, com a minorista en línia, si podeu aprofitar aquesta publicitat gratuïta per obtenir comentaris valuosos en boca a boca.

L’estudi de packaging de comerç electrònic 2015 de Dotcom, Desembalant l’experiència del client, va comprovar que el 39% dels enquestats han compartit una imatge o vídeo a les xarxes socials i un 60% va dir que tindria més probabilitat de compartir una imatge de producte si es presentés en un regal. com la caixa, més que una marró no descrita. Això us ha convençut d’afegir una mica de pomada al vostre envàs?

La gent gaudeix rebent regals. Per tant, fes-ho sentir com el dia del seu aniversari. Vés per endavant i afegeix petits extres, com ara paper de teixit, o fins i tot una targeta personalitzada. Si teniu una operació prou petita, fins i tot afegir una salutació amb el nom del vostre client a la solapa interior de la caixa us farà sentir especials.

Si podeu emocionar el vostre client, estaran més disposats a compartir la seva experiència. Fins i tot és possible que tinguis sort i comparteixis un vídeo de desconnexió a YouTube. Increïblement, la gent ho fa exactament en massa. Des del 2010, els vídeos de YouTube amb “unboxing” al seu títol han augmentat un 871%.

Apple és una empresa que no té mancances de vídeos de bústia a YouTube. Només heu d’escriure “desplegament de l’iPhone” i apareixerà més de quatre milions i mig de visites. No és sorpresa, ja que Apple és el mestre dels detalls del màrqueting.

iphone-box

A tall d’exemple, aquest vídeo de YouTube d’iJustine, que mostra la seva presentació sense fils d’un nou rellotge d’Apple, ja té més d’un milió de visualitzacions. Podeu sentir l’anticipació quan primer obre la caixa d’enviament normal i, després, s’excava a la caixa de poma blanca de gran qualitat familiar i gruixuda. El seu entusiasme és infecciós, i aquest tipus de publicitat gratuïta només genera, encara més, soroll pels últims productes d’Apple.

Utilitzeu Packaging que sigui bo per als vostres clients

Si bé la gent pot apreciar un paquet preciós, si els vostres productes arriben danyats o són difícils d’obrir, els vostres clients no estaran contents. Els clients poden resultar delicats i si troben alguna cosa molesta amb l’obertura del seu paquet, no dubtaran a deixar una mala revisió per al seu producte o empresa..

fràgil_box

En la seva enquesta de preferència d’envasos de comerç electrònic 2016, Shorr Packaging Corp. va preguntar als clients quina és la seva experiència de paquet més molesta o irritant. Aquí hi ha el que han trobat:

  • El 55% dels enquestats va dir que l’irritant número u eren paquets difícilment oberts.
  • El 19% era un paquet excessiu.
  • El 13% dels enquestats citaven els envasos danyats (no l’ítem real).
  • El 8% de les persones estaven molestes per materials no reciclables.
  • El 4% no va apreciar els envasos lleus.

Al veure que el desactivament número 1 per a les persones que obren els seus paquets és difícil d’obrir, no és fàcil que els usuaris puguin accedir a les seves mercaderies. Ningú vol lluitar amb l’ús d’un ganivet afilat per obrir gruixuts envasos de plàstic que no s’apareixen. La gent tampoc agraeix haver de desfer-se de tots els envasos un cop que han publicat el seu article.

Tingueu a l’entorn la ment

Una altra oportunitat interessant de l’estudi és que els consumidors estan cada cop més conscients de l’impacte ambiental d’aquesta nova economia en línia. S’adonen que tot aquest comerç electrònic no té costos mediambientals. Segons els envasos de l’Agència de Protecció Ambiental (EPA) dels EUA, és responsable de fins a un terç dels residus no industrials dels països desenvolupats.

Voleu protegir els articles que envieu, però com a minorista en línia, no voldreu arribar a ser tan desperdiciador i poc preocupant per al medi ambient. Avui en dia, cada cop hi ha més opcions respectuoses amb el medi ambient al vostre embalatge. Els anomenats envasos ecològics són un negoci en plena expansió. El cartró és una excel·lent elecció, ja que es pot reciclar fàcilment. Per obtenir punts addicionals, podeu utilitzar cartró elaborat amb contingut reciclat o contingut postconsum.

Per obtenir un encoixinat addicional per als vostres productes, podeu optar per utilitzar la picadora d’embalatges feta amb paper reciclat. Ofereix diversos colors i es pot arruixolar per afegir un toc decoratiu. O, en comptes dels cacauets amb envasats antics de poliestirè, hi ha alternatives a base de midó elaborades amb blat de moro, sorgo de gra i altres cultius. No només són millors per al medi ambient, sinó que el vostre client no haurà de molestar amb la seva eliminació. Només cal abocar aigua sobre els cacauets vegetals i veure que es dissolen en res.

Faciliteu que els vostres clients puguin retornar articles

Molts venedors en línia encertats agraeixen que necessiteu estar disposat a acceptar les devolucions si voleu que algú tingui oportunitat. Fins i tot els vostres millors clients volen saber que poden retornar un article si no s’ajusta, està malmès o no funciona amb el que tenien en compte.

Shorr Packaging Corp. va trobar que els compradors premium (els definits com gastar més de 200 dòlars al mes en compres en línia) obtenen molts rendiments. Van trobar que el 22% d’aquests compradors van dir que tornaran almenys la quarta part de les compres en línia. Però el 95% d’aquests clients van declarar que faran negocis repetits si el procés de devolució és fàcil.

Si voleu que no estigueu satisfets, voleu que sigui més fàcil que puguin retornar els seus articles. Una de les solucions fàcils que utilitzen molts minoristes de roba és incloure fitxes de correu de devolució. Faciliteu que el vostre client torni a posar els seus articles a la caixa i només heu d’adherir una etiqueta.

Nordstrom, una empresa que s’ha dedicat des de fa temps a un servei al client de qualitat inclou una etiqueta de devolució i també paga els costos d’enviament de devolució. Si viviu als Estats Units, només heu de tirar les mercaderies de nou a la caixa, bufetar una etiqueta i lliurar-la al vostre transportista postal. No heu de preocupar-vos de desviar-vos a l’oficina de correus o al SAI per tenir pesat el vostre paquet i el franqueig.

De vegades són coses petites. El Trunk Club fins i tot inclou cinta perquè el client tanqui la caixa de seguretat. Perquè en serio, qui té temps de caçar un rotlle de cinta. Altres distribuïdors com Stitch Fix inclouen una bossa de devolució, que és més barata i fàcil d’enviar per correu una caixa.

tronc_club

Mantingueu els costos a la baixa

La creativitat és fantàstica, però no voldreu emprenyar-vos. Encara heu de tenir en compte els costos d’enviament.

Avui dia, molts dels principals operadors, com FedEx, UPS i DHL, utilitzen pes dimensional per calcular les despeses d’enviament en paquets terrestres de menys de tres peus cúbics. Això vol dir que tenen en compte la mida de la caixa, així com el pes. Així doncs, assegureu-vos que la caixa que escolliu s’adapti als vostres productes. Els correus electrònics també poden ser una opció si el producte és petit.

No importa la mida de la caixa, assegureu-vos d’aportar algun rellotge, encara que no es pugui trencar. No voleu que els vostres productes passin dins de la caixa. Tingueu cura de no afegir massa pes al vostre farciment. Podeu provar una de les opcions ecològiques esmentades anteriorment o bé embolcall de bombolles lleugeres que podeu obtenir en fulls, rotllos o bosses.

Utilitzeu el paquet per deixar una impressió positiva i duradora

Com a minorista en línia, és possible que no tingueu aparador físic, però també voleu oferir als vostres clients una experiència personalitzada i luxosa, com si anessin a comprar en una petita boutique. Dit d’una altra manera, voleu que se sentin especials. Probablement ja ho feu amb el vostre lloc web i altres interaccions, però no oblideu una àrea que sovint s’oblida dels paquets: el packaging.

La forma en què envieu i presenteu els vostres productes per a l’enviament deixarà una impressió duradora, no només amb els vostres clients, sinó potencialment amb els seus amics i, fins i tot, amics, a través de les xarxes socials.

Pot ser que estigueu satisfets que heu realitzat la venda, però no perdreu cap oportunitat daurada. Amb un embalatge bonic, però pràctic, podeu atreure nous clients i, igual de important, conservar els que ja teniu. Els clients que retornen gasten un 67% més que en els primers clients, de manera que voleu impressionar fins i tot aquells que ja han fet una compra..

Voleu tenir en compte tot el procés de la transacció dels vostres clients. La transacció no es completa quan feu clic al botó de compra. Cal que els wow quan arribi el seu paquet. Aquesta pot ser la diferència entre un client únic i algú fidel a la vostra marca i que faci compres repetides.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me