NordVPN-arvostelu: 9 hyvää ja 4 haittaa NordVPN: n käytöstä

NordVPN


NordVPN

https://nordvpn.com/

TL, dr

NordVPN on pelottavan vahva haastaja. Se painaa kaikkia oikeita painikkeita turvallisuuden, yksityisyyden ja nopeuden avainaloilla, mutta tarjoaa kaiken vaikeasti voitettaville pitkäaikaisille liittymähinnoille. Ehdoton hankinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yksityisyyden suojaamisesta!

NordVPN-arvostelu: 9 plus & 4 NordVPN: n käytön haitat

NordVPN on toinen behemoth VNP-liiketoiminnassa ja perustuu Panamasta. Vuodesta 2012 lähtien yritys on edistynyt hyvin lyhyessä ajassa. Vuodesta 2018 lähtien se hallitsee yli 4000 palvelinta 62 maassa.

Mitä pidämme NordVPN: stä

1. Huippuluokan yksityisyys ja turvallisuus

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa, mikä ei useimmissa palveluntarjoajissa yleensä ole tärkeä, mutta se on merkittävä VPN-palveluille. Panamalla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ja niiden hallitus ei (sikäli kuin tiedämme) valvoa Internetiä. Tämä tarkoittaa, että laillisesti NordVPN: n ei tarvitse pitää lokit käyttäjien toiminnasta – suuri yksityisyytesi kannalta!

Loistavan yksityisyyden sijainnin lisäksi NordVPN käyttää myös ylivoimaisia ​​salausstandardeja. Kuten kaikki huipputason VPN-palveluntarjoajat, he käyttävät 256-bittistä Advanced Encryption Standard (AES).

Odota – siellä on enemmän – Yksityisyyden suojaamiseksi NordVPN käyttää PGP-avaimia asiakasyhteydessä ja suojata tilisi tietoja. PGP-avaimia voidaan käyttää salaamaan viestintä sinun ja NordVPN: n välillä, ja ne ovat käytännössä murtumattomia.

Tappokytkin: Heillä on kahta erilaista tappikytkintä: käyttäjä voi nyt valita, sulkeeko tietyn sovelluksen vai lopettaako se Internet-yhteyden kokonaan odottamattoman keskeyttämisen tapauksessa (koko järjestelmän katkaisukytkin).

2. Kill Switch estää tietosuojakompromissin

Jos mietit, mitä voi tapahtua, jos yhteytesi NordVPN-palvelimeen menee, Kill Switch on vastaus. Jos NordVPN-palvelin katkaisee yhteytesi, tämä ominaisuus pysäyttää kaiken Internet-viestinnän kriittisen pysähtyneenä.

NordVPN: n Kill Switch -kytkimestä on käytössä kaksi versiota käyttöjärjestelmästäsi riippuen. Windows- tai Mac-version avulla voit valita, mitkä sovellukset lopettaa kommunikoinnin, jos jotain tapahtuu, kun taas mobiilisovellusversio pysäyttää kaiken.

Kaikki tämä estää tietojen vuotamisen.

2.1. Ei DNS-vuotoja

Kuten aina VPN: ää testattaessa, asentamisen ja nopeustestausten lisäksi yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että oikea IP on maskeroitu. Loppujen lopuksi se on yksi päätarkoituksista, eikö niin? Vakiotestejä voidaan tehdä osoitteessa dnsleak.com tai dnsleaktest.com.

Sinun tarvitsee vain verrata todellista IP-osoitettasi näillä kahdella sivustolla näytettyihin – kunhan ne eivät täsmää, olet kunnossa.

NordVPN DNS -vuodotesti* Olen Malesiassa, joten NordVPN-asiakkaani toimii ilmeisesti hyvin!

3. Tuplaa suojaus kaksois-VPN: llä

Tähän mennessä olet perehtynyt VPN: n peruskäsitteisiin, joten puhutaan jostain muusta, joka mukana tulee NordVPN: ssä, ja se on Tupla-VPN. Yhdistämällä kaksi VPN-palvelinta saadaan käytännössä ylimääräinen suojaustaso.

Lisäsuojaus kaksinkertaisella VPN: llä

Tietokoneesi / laite muodostaa yhteyden ensin yhteen VPN-palvelimeen, joka sitten muodostaa yhteyden toiseen VPN-palvelimeen ennen kuin lopulta pääsee haluamaasi määränpäähän. Tällä tavalla kohde-IP käy läpi kaksi muutosta ja tietosi salataan myös kahdesti. Kuten sanoin, kaksinkertaista suojaus!

4. Kytke 6 laitetta moniin alustatyyppeihin

Paras VPN useille laitteille

Suurimmalle osalle meistä voidaan odottaa käyttävän VPN: ää muutamassa laitteessa kerrallaan. Ainakin yhdellä tietokoneella ja mobiililaitteella. Sitten on ihmisiä, jotka ovat hulluja ja joilla on tietokone, kannettava tietokone, kaksi älypuhelinta, kaksi tablettia ja hyvyys tietää mitä muuta.

NordVPN palvelee kaikkia ja tukee jopa kuutta samanaikaista yhteyttä kerrallaan tiliä kohti. Tämä tarkoittaa, että voit kiinnittää kaikki laitteet erikseen ja heittää sen reitittimellesi hyväksi.

Tuetaan hyvää määrää alustotyyppejä, joten mikä tahansa sinulla on, se todennäköisesti onnistuu. Ainoa poikkeus on, kun kyse on reitittimistä, koska ne ovat hienompia.

Varoitus

Kaikki reitittimet eivät tue VPN-verkkoja. Tarkista ennen palvelun ostamista, tukeeko omasi NordVPN-verkkoa yhdessä Internet-yhteytesi kanssa. Muussa tapauksessa tutustu parhaaseen VPN-langattomaan reitittimeemme.

5. Nopeat nopeudet – paitsi Malesiassa!

Kokeilin viittä erilaista maantieteellistä sijaintia ja vaikka huomasin tavallisesti kasvavan pingiajan mitä kauempana sain fyysisistä sijainneistani, kokonaisnopeudet olivat erittäin vaikuttavia. Testini suoritettiin 50Mbps-linjalla, josta saan säännöllisesti yli 45Mbps -nopeuden.

Useimmista sijainneista pystyin saavuttamaan keskimäärin 40Mbps – mikä on toistaiseksi paras, jonka olen tavannut VPN: n käytön aikana (muista, että linjani on teknisesti 50Mbps, enimmäisarvo noin 45Mbps). Ainoa poikkeus, jonka löysin suorituksessa, oli Malesian palvelin.

Nopeustesti Aasia - Malesia ServerAasia – Malesia

Nopeustesti Australia - Perth ServerAustralia – Perth

Nopeustesti Pohjois-Amerikka - Washington ServerPohjois-Amerikka – Washington

Nopeustesti Afrikka - Johannesburg ServerAfrikka – Johannesburg

Nopeustesti Eurooppa - London ServerEurooppa – Lontoo

Koska nopeudet olivat suurimmaksi osaksi niin vaikuttavia, myös YouTube-suoratoisto 2k ja 4k HD: lle oli hieno, ja taaskin, se oli myös sujuvaa ja kivutonta. Pystyin suoratoistamaan 4 kt videoita ilman mitään ongelmia. Kuten aikaisemmin huomasin, Malesian yhteys kuitenkin tuskin pystyi ottamaan 720p: n virran, joten huono oli nopeus.

6. Yli 4000 palvelinta 62 maassa

NordVPN-palvelimet* NordVPN: n Windows-sovellus käyttää maailmankartan kuvaa, jonka avulla voit valita palvelimen sijainnin

Yli 4000 palvelimella 62 maassa ei ole epäilystäkään siitä, että NordVPN on yksi suurimmista VPN-palveluntarjoajista tänään. Vaikka pari heistä ei ehkä olekaan niin mahtavia, on kirjaimellisesti tuhansia muita, joista valita.

Lähes täysi puolet näistä palvelimista on Yhdysvaltoihin perustuvia, seuraa tarkkaan sama määrä eurooppalaisia ​​palvelimia. Ainoa haittapuoli, jonka näen, on, että heillä on paljon enemmän rajoituksia Aasian ja Tyynenmeren alueilla ja Afrikassa.

7. NordVPN: llä on mahtavia hintatarjouksia!

MonthlyYearlyBi vuosi
Hinta / kk $ 11,95 $ 6,99 $ 4.99
Yhteensä lasku 11,95 dollaria 83,88 dollaria 95,75 dollaria
Laskutusjakso1-kuukausi12-kuukausi24-kuukausi
Rahat takaisin -takuu30-päivä30-päivä30-päivä

Tutkittuaan juuri ExpressVPN: n, jonka hinta on 6,67 dollaria halvimmalla tasolla, hämmästyin NordVPN: n hulluksi 2,75 dollaria kuukaudessa kolmivuotiseksi sopimussuunnitelmaksi (3-vuoden suunnitelma oli lopetettu: [) 4,99 dollaria kuukaudessa 2-vuoden sopimussuunnitelma. Samoilla tasoilla yhden kuukauden jaksolta kaksi on melkein hinnoiteltu samoin, mutta NordVPN: n 2-vuoden suunnitelma on yksinkertaisesti hämmästyttävä vastine rahalle.

Ajattele sitä tällä tavalla – heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja ne tarjoavat lialle halvan hinnoittelun pidemmän aikavälin suunnitelmiin – mikä on täydellinen kuluttajan mielessä. Yhden vuoden suunnitelmaa tarkasteltuna hinta nousee yhteensä 83,88 dollariin. Jos voit lisätä sen vain 12 dollarilla enemmän ja mennä kahden vuoden ajaksi, miksi ei?

Valitettavasti täällä on vain pieni ‘mutta’ – NordVPN veloittaa myös arvonlisäveroa (ALV), mistä maasta olet kotoisin. Kaikilta teiltä ei veloiteta arvonlisäveroa, mutta jotkut saattavat joutua maksamaan jopa 20%: n lisämaksun (mitä olen nähnyt).

NordVPN ALV

8. Salausmaksut ja käteisrahat

Minusta ei ole kiinnostusta VPN: n suhteen niin paljon, jos he hyväksyvät maksun sekillä, luottokortilla tai pankkisetelillä, mutta olen vaikuttunut siitä, että salausvaluutan lisäksi NordVPN hyväksyy käteismaksut joissakin paikoissa. Jos asut Yhdysvalloissa, voit maksaa käteisellä Fry’s Electronics tai Micro Center -sivustolla.

Salausvaluutoissa yritys hyväksyy kolmea tyyppiä – Bitcoin, Ethereum ja Ripple.

Nämä kaksi maksutapaa ovat tärkeitä, koska niitä ei voida jäljittää. Loppujen lopuksi yksityisyytesi on miksi etsit VPN-palveluntarjoajaa?

9. Netflix-tuki päivitetään jatkuvasti

Netflixissä on se, että se näyttää vihaavan käyttäjiä, jotka käyttävät VPN: tä yrittäessään kiertää alueellisia sisältörajoituksia. Yhtiö yrittää estää VPN-käyttäjiä, ja NordVPN tajuaa tämän ja pyrkii jatkuvasti auttamaan käyttäjiään pääsemään Netflix-sisältöön.

Itse asiassa se ylläpitää ja koko sivua, jolla on ohjeet siitä, kuinka pääset alueelliseen sisältöön. Ohjeet muuttuvat ajoittain, joten jos huomaat, että sinulla on Netflix-ongelmia NordVPN: n käytön aikana, muista tarkistaa tämä sivu!

Mitä emme pitäneet NordVPN: stä

1. Torrentia, jota tuetaan vain joillakin palvelimilla

Aluksi Torrenting oli hieman arvoitus NordVPN: n kanssa. Sitten muistin, että kaikki heidän palvelimet eivät tue vertaisverkkojen tiedostojen jakamista. Tämän asetukset löytyvät kohdasta “Automaattinen yhteyden muodostaminen käynnistyksen yhteydessä”, jossa voit valita, tehdäänkö valinta automaattisesti tai valita tietyn tyyppinen palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

NordVPN: n kohdalla nämä luokitellaan Dedicated-, DoubleVPN-, Onion over VPN- tai P2P-luokkiin. Vaikka en olekaan täysin käyttäjäystävällinen, mielestäni tämä mahdollistaa huomattavasti suuremman joustavuuden hallinnassa.

Torrentin vain joillakin palvelimilla* Jos et valitse P2P-palvelinta, todennäköisyys on, että torrentit tasoittuvat – näin

Vaikka olen iloinen siitä, että NordVPN tukee torrentia, voi olla melkoisen pettymys rajoittaa vain tiettyihin palvelimiin, jos olet torrent-fani. Huomasin myös, että Torrentin nopeudet eivät olleet oikeasti niin hyviä kuin odotin, suorittamiesi nopeuskokeiden perusteella.

2. Epämääräiset nopeudet Malesiassa

Minun piti lisätä tämä osa myös huijauksina, koska olin järkyttynyt siitä, kuinka huonosti NordVPN: n Malesian palvelin suoritti nopeustesteissä. Vain selvyyden vuoksi kokeilin malesialaista palvelinta kolmena eri päivänä ja useita kertoja päivässä – NordVPN: n yhteydet täällä ovat yksinkertaisesti kauheita. Tapasin johdonmukaisesti kauhistuttavia 3–11 Mbps nopeuksia, joita ei yksinkertaisesti voida hyväksyä.

3. Hitaat sovellus- ja palvelinyhteydet

Jos käytät sellaista asiakassovellusta, kuin sellaisena kuin NordVPN on Windowsille, sinun on otettava huomioon yksi asia, joka on kytkeä palvelimeen jonkin aikaa. Suoritin sekuntikelloa Windows-asiakasohjelmassa (käytän Windows 10: tä solid-state-asemalla) ja yhteyden luominen vie keskimäärin 14–30 sekuntia. Tämä ei sisällä asiakkaan lataamiseen kuluvaa aikaa.

Nyt joillekin ihmisille tämä ei ehkä tunnu paljon. Mutta jos olet kuin minä ja tottunut SSD-nopeuden latausaikoihin, saatat ymmärtää. Tai ajattele sitä tällä tavalla, jos käytät tavallista kiintolevyä – se 14–30 sekuntia on se, kuinka kauan tietokoneesi kestää täydellinen käynnistys verrattuna siihen, mitä nyt kohtaat.

Mielestäni ainoa poikkeus kaikkeen tähän on, jos aiot ajaa NordVPN: n reitittimeltäsi, jolloin se on “aina päällä”.

4. OpenVPN-määritykset eivät ole käyttäjäystävällisiä

Jos haluat käyttää OpenVPN: ää L2TP: n tai muun protokollan sijasta, saatat olla pienessä shokossa. Ensin sinun on ladattava NordVPN: n palvelimien ZIP-tiedosto, joka sisältää kunkin palvelimen määritystiedoston. Jokaisella palvelimella on kaksi kokoonpanoa – yksi TCP: lle ja toinen UDP: lle.

NordVPN-kokoonpanot

Tämä tarkoittaa, että ZIP-arkistossa on yli 8 000 asetustiedostoa (viimeinkin 9 341, tarkemmin sanottuna) nimillä kuten al1.nordvpn.com.tcp443 tai za12.nordvpn.com.tcp443. Mitä MITÄ kokoonpanotiedostopalvelin on, sinun on selvitettävä tämä kokeilun ja virheen avulla.

Vakavasti tämä on yksi naurettavimmista menetelmistä, joista NordVPN olisi voinut ajatella levittää OpenVPN-kokoonpanoja, ja se on massiivinen kipu niskassa.

Bottomline: Maksanko NordVPN: stä?

Yhdellä sanalla – ehdottomasti! Henkilökohtaisesti etsiessään VPN-palveluntarjoajaa on todennäköistä, että olen samaa mieltä kaikkien kanssa – yksityisyys, turvallisuus ja nopeus. NordVPN menestyy huomattavasti hyvin kaikilla näillä avainalueilla.

Olin erittäin vaikuttunut palvelinten nopeuksista, jotka todella tekivät todella paljon paremmin kuin mitä tahansa VPN-palveluntarjoajaa odotin. On totta, että on joitain laskuja, kuten Malesian palvelinnopeudet olivat laskusuunnassa, mutta se on yksi maa 62: sta, loppujen lopuksi.

Kakun kuorrutus on NordVPN: n 3-vuoden sopimusta 3,49 dollaria kuukaudessa, mikä on mielestäni vastineetta rahalle. Vaikka joku tarjoaa halvempaa hintaa, epäilen, tekevätkö se palvelutasoilla, joita NordVPN tarjoaa.

Maksanko tästä? Ehdottomasti.

Avainominaisuudet

 • ✓ Ei hakkuita
 • ✓ Tupla-DNS
 • ✓ Varmistaa jopa 6 laitetta
 • ✓ PGP kommille. yksityisyys
 • ✓ Useiden protokollien tuki

Suositellaan

 • • Huippuluokan turvallisuus
 • • Yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä
 • • Valtava määrä palvelimia
 • • Saatavana lähes kaikille alustoille

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map