NordVPN Review: 9 avantatges i quatre avantatges d’utilitzar NordVPN

NordVPN


NordVPN

https://nordvpn.com/

tl; dr

NordVPN és un contendent terroríficament fort. Prem tots els botons adequats en les àrees clau de seguretat, privacitat i rapidesa, tot i que ho ofereix a preus de subscripció a llarg termini. Una compra obligatòria per a qualsevol persona interessada en protegir la seva privadesa!

NordVPN Review: 9 pros & 4 contra d’utilitzar NordVPN

NordVPN és un dels altres motius del negoci VNP i té la seva seu fora de Panamà. A partir del 2012, l’empresa ha recorregut un llarg camí en molt poc temps. A partir del 2018, gestiona més de 4.000 servidors basats en 62 països.

Què ens agrada sobre NordVPN

1. Privadesa i seguretat de primera qualitat

NordVPN té la seu a Panamà, que tot i que no sol ser important per a la majoria de proveïdors de serveis, és important per als serveis VPN. Panamà no té lleis de retenció de dades i el seu govern (pel que sabem) no fa vigilància a Internet. Això vol dir que NordVPN no necessita legalment la conservació de registres de les activitats dels usuaris, idonis per a la vostra privadesa!

A més de la seva excel·lent ubicació per a la privadesa, NordVPN també utilitza estàndards de xifrat superiors. Com tots els proveïdors de serveis VPN de primer nivell, utilitzen estàndard de xifrat avançat (AES) de 256 bits.

Espere, n’hi ha més, per protegir la vostra privadesa, NordVPN utilitza les claus PGP al contacte amb el client i per protegir els detalls del vostre compte. Les claus PGP es poden utilitzar per xifrar les comunicacions entre vostè i NordVPN i són pràcticament irrompibles.

Kill-switch: Tenen dos tipus diferents de switching switches: un usuari ara pot triar si tanca una aplicació en concret o acaba la connexió a Internet en cas d’abandonament inesperat (tot el sistema de commutació de matar)..

2. Kill Switch evita el compromís de privadesa

Si us pregunteu què podria passar si la vostra connexió a un servidor NordVPN disminueix, el Kill Switch és la vostra resposta. Si un servidor NordVPN deixa de connectar la vostra connexió, aquesta característica interromp totes les vostres comunicacions per Internet.

Segons la vostra plataforma, hi ha dues versions del Kill Switch de NordVPN. La versió de Windows o Mac permet triar quines aplicacions deixen de comunicar-se si passa alguna cosa, mentre que la versió de l’aplicació mòbil s’atura tot.

Tot això serveix per evitar les fuites de dades.

2.1. No hi ha filtracions DNS

Com sempre en provar una VPN, a part de les proves d’instal·lació i velocitat, una de les coses més importants és assegurar-se que la vostra IP real està emmascarada. Al cap i a la fi, aquest és un dels propòsits principals, oi? Les proves estàndard es poden realitzar a dnsleak.com o a dnsleaktest.com.

Tot el que heu de fer és comparar la vostra IP real amb les mostrades en aquests dos llocs, sempre que no coincideixin, no esteu bé.

Prova de fuites DNS NordVPN* Estic a Malàisia, per la qual cosa el meu client NordVPN està funcionant bé!

3. Doble la protecció amb doble VPN

En aquest moment, ja coneixereu els conceptes bàsics de les VPN, per tant, parlem d’alguna cosa addicional que comporta NordVPN i que sigui la doble VPN. En enllaçar dos servidors VPN, bàsicament obtindreu una capa addicional de protecció.

Més seguretat amb doble VPN

El vostre ordinador / dispositiu es connecta primer a un servidor VPN, que després es connecta a un segon servidor VPN abans d’arribar finalment al destí desitjat. D’aquesta manera, la vostra IP de destinació passa per dos canvis i les dades es xifren dues vegades. Com he dit, dobla la protecció!

4. Connecteu 6 dispositius a molts tipus de plataformes

Millor VPN per a diversos dispositius

Per a la majoria de nosaltres, podem esperar que utilitzem una VPN en uns quants dispositius alhora. Almenys en un equip i un dispositiu mòbil. Després hi ha qui està boig per dispositius i té un ordinador, un ordinador portàtil, dos telèfons intel·ligents, dues tauletes i la bondat sap què més.

NordVPN tracta tots i admet fins a sis connexions simultànies a la vegada per compte. Això significa que podeu protegir tots els vostres dispositius de manera individual i llançar-lo al vostre enrutador de forma adequada.

S’admeten un bon nombre de tipus de plataformes, de manera que el que tingueu és probable que estigui bé. L’única excepció és quan es tracta d’encaminadors, ja que són més delicats.

Avís

No tots els routers admeten VPN. Comproveu si el vostre és compatible amb NordVPN juntament amb la vostra connexió a Internet abans de comprar el servei. En cas contrari, consulteu el nostre millor router sense fils per a VPN.

5. Velocitats ràpides: excepte a Malàisia!

Vaig provar cinc ubicacions geogràfiques diferents i, mentre vaig notar el temps de ping cada cop més gran que més lluny tenia les meves ubicacions físiques, les velocitats generals eren molt impressionants. Les meves proves es van realitzar en una línia de 50Mbps de la qual normalment aconsegueixo sobrepassar els 45Mbps.

Des de la majoria de les ubicacions, he pogut arribar a una mitjana de 40Mbps, que fins ara és el millor que he trobat mentre feia servir una VPN (recordeu que la meva línia és tècnicament de 50Mbps amb un màxim de prop de 45Mbps). L’única excepció que vaig trobar en el rendiment va ser el servidor de Malàisia.

Prova de velocitat Àsia - servidor de MalàisiaÀsia – Malàisia

Prova de velocitat Austràlia - Servidor de PerthAustràlia – Perth

Prova de velocitat Amèrica del Nord - Washington ServerAmèrica del Nord – Washington

Prova de velocitat Àfrica - Servidor de JohannesburgÀfrica – Johannesburg

Prova de velocitat Europe - London ServerEuropa – Londres

Com que la majoria de velocitats eren tan impressionants, el streaming de YouTube de 2k i 4k HD també va bé, de nou també va ser suau i indolor. Vaig poder reproduir vídeos 4k sense cap problema. No obstant això, de nou com s’havia notat anteriorment, la connexió de Malàisia amb prou feines va aconseguir recollir un flux de 720p, tan dolenta va ser la velocitat.

6. Més de 4.000 servidors a 62 països

Servidors NordVPNL’aplicació Windows de * NordVPN utilitza una imatge de mapa del món per triar la ubicació del servidor

Amb més de 4.000 servidors a 62 països, no hi ha dubte que NordVPN és un dels grans proveïdors de serveis VPN que hi ha avui. Fins i tot si pot ser que un parell d’ells no siguin tan grans, hi ha literalment milers d’altres.

Gairebé la meitat completa d’aquests servidors estan basats als Estats Units, seguits de prop per un nombre similar de servidors basats a Europa. L’únic inconvenient que puc veure és que tenen molt més limitacions a les seves ubicacions d’Àsia Pacífic i Àfrica.

7. NordVPN té ofertes de preus impressionants!

Mensualment: anualment, quinzenal
Preu / mes 11,95 $ 6,99 $ 4,99 $
Factura total 11,95 $ 83,88 $ 95,75 $
Cicle de facturació1 -12 mesos -24 mesos
Garantia de devolució de diners 30 dies30 dies30 dies

Acabo d’investigar ExpressVPN, que va guanyar 6,67 dòlars en el més barat, em va sorprendre el boig de 2,75 dòlars mensuals del pla de contracte de tres anys (el pla de tres anys s’havia suprimit: [) 4,99 dòlars per pla de contracte de 2 anys. Amb la mateixa durada d’un mes a un any, els dos tenen gairebé el mateix preu, però el pla de dos anys de NordVPN és una relació qualitat-preu increïble..

Penseu-ho així: tenen una garantia de devolució de 30 dies i ofereixen preus barats de brutícia per a plans a llarg termini, cosa que té un sentit perfecte per al consumidor. Tenint en compte el seu pla d’un any, el preu arriba fins a un total de 83,88 dòlars. Si podeu afegir-hi només 12 dòlars més i aneu dos anys, per què no??

Malauradament, només hi ha un petit “però” aquí: NordVPN també cobra l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), segons quin país sigui. A tots no se us cobrarà un IVA, però alguns poden acabar cobrant fins a un 20% (segons el que he vist).

IVA NordVPN

8. Cryptocurrencies i CASH acceptats com a pagament

A VPN no m’interessa tant si accepten els pagaments mitjançant xec, targeta de crèdit o esborrany bancari, fins i tot, estic impressionat que, a part de criptocurrency, NordVPN accepta pagaments en efectiu en algunes ubicacions. Si viviu als Estats Units, podeu pagar en efectiu a Fry’s Electronics o Micro Center.

Per a les criptomonedes, la companyia accepta tres tipus: Bitcoin, Ethereum i Ripple.

Aquests dos mètodes de pagament són importants, ja que són inapropiables. Al cap i a la fi, la vostra privadesa és per això que busqueu un proveïdor de VPN, oi?

9. S’ha actualitzat el suport de Netflix

El que passa amb Netflix és que sembla odiar els usuaris que utilitzen VPN per intentar evitar les restriccions de contingut regional. La companyia intenta bloquejar els usuaris de VPN i NordVPN s’adona d’això i treballa constantment per ajudar els usuaris a accedir al contingut de Netflix.

De fet, manté tota la pàgina i té instruccions sobre com podeu accedir al contingut regional. Les instruccions canvien de tant en tant, així que si trobeu que teniu problemes de Netflix mentre feu servir NordVPN, recordeu que comproveu aquesta pàgina!

El que no ens agradava de NordVPN

1. Torrenting Només és compatible amb alguns servidors

Al principi, Torrenting era un enigma amb NordVPN. Aleshores vaig recordar que no tots els servidors eren compatibles amb la compartició de fitxers peer-to-peer. La configuració per a això es troba a l’opció “Connexió automàtica a l’inici” on podeu triar una selecció automàtica o triar un tipus específic de servidor per connectar-se..

Per a NordVPN, es classifiquen en Dedicats, DoubleVPN, Onion Over VPN o P2P. Tot i que no és exactament fàcil d’utilitzar, trobo que això permet una flexibilitat molt més gran en el control.

Torrent només en alguns servidors* Si no trieu un servidor P2P, és probable que els vostres torrents es fixin en línia

Tot i que estic content que NordVPN admet torrenting, pot ser molt decebedor limitar-se només a determinats servidors si sou fan torrents. També vaig notar que les velocitats de Torrent no eren tan bones com esperava, basades en les proves de velocitat que vaig realitzar.

2. Velocitats abismals a Malàisia

Vaig haver d’afegir aquesta part al costat, a més de quedar impressionat pel mal funcionament del servidor de Malàisia de NordVPN en proves de velocitat. Només per quedar clar, he intentat el servidor de Malàisia tres dies diferents i diverses vegades al dia, les velocitats que NordVPN es connecta aquí són senzilles. Em vaig trobar constantment amb velocitats de 3 a 11Mpbs, que són simplement inacceptables.

3. Connexions lentes amb el servidor i l’aplicació

Si utilitzeu una aplicació client com la que NordVPN té per a Windows, haureu de tenir en compte una cosa que cal prendre un temps per connectar-vos a un servidor. Vaig executar un cronòmetre al client de Windows (estic fent Windows 10 en una unitat d’estat sòlid) i triguem de mitjana a 14-30 segons en establir una connexió. Això no inclou el temps que el client triga a carregar.

Ara per a algunes persones, potser això no sembla gaire. Però si ets com jo i acostumaves a carregar SSD en temps de càrrega SSD, és possible que ho enteneu. O penseu-ho d’aquesta manera si us trobeu en un disc dur estàndard: els 14-30 segons és el temps que triguarà el vostre ordinador a iniciar-se completament en comparació amb el que teniu en compte ara..

Crec que l’única excepció a tot això és que si aneu a executar NordVPN al vostre router, en aquest cas, estarà “sempre activat”..

4. La configuració d’OpenVPN no és fàcil d’utilitzar

Si preferiu utilitzar OpenVPN en lloc de L2TP o algun altre protocol, potser us sorprendreu amb una mica de xoc. Primer, haureu de descarregar un fitxer ZIP dels servidors de NordVPN, que conté el fitxer de configuració de cadascun dels servidors. Cada servidor té dues configuracions: una per a TCP i una altra per a UDP.

Configuracions NordVPN

Això vol dir que dins de l’arxiu ZIP hi ha més de 8.000 fitxers de configuració (9.341 per últim compte, per ser exactes) amb noms com al1.nordvpn.com.tcp443 o za12.nordvpn.com.tcp443. Quant a cada servidor de fitxers de configuració, heu de descobrir-ho per prova i error.

Seriosament, aquest és un dels mètodes més ridículs que NordVPN podria haver pensat per distribuir les configuracions d’OpenVPN i és un dolor massiu al coll..

El fons: Pagaré per NordVPN?

En una paraula: absolutament! A títol personal, quan busqueu un proveïdor de VPN és probable que jo sigui el mateix que tots vostès: privadesa, seguretat i rapidesa. NordVPN ho fa notablement en totes aquestes àrees clau.

Vaig quedar extremadament impressionat amb la velocitat del servidor, que de fet va fer molt millor del que esperava de qualsevol proveïdor de serveis VPN. És cert que hi ha alguns canvis inferiors, com ara la velocitat del servidor de Malàisia, que va ser disminuïda, però és un país dels 62, al cap i a la fi.

La guinda del pastís és l’oferta de 3 anys de NordVPN per 3,49 dòlars al mes, cosa que veig que és gairebé immillorable en termes de relació qualitat-preu. Tot i que algú ofereix un preu inferior, dubto que ho estigui fent als nivells de servei que NordVPN està oferint.

Pagaré per això? Absolutament.

Característiques clau

 • ✓ Sense registre
 • ✓ DNS dobles
 • ✓ Segura fins a 6 dispositius
 • ✓ PGP per a comes. privadesa
 • ✓ Suport a diversos protocols

Recomanat Per

 • • Seguretat de primer nivell
 • • IU simple i potent
 • • Massiu nombre de servidors
 • • Disponible per a gairebé totes les plataformes

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map