Om du kämpar för att hålla ditt företag flytande under den här COVID-19-pandemin, kanske du vill överväga att föra det online eftersom kundernas vanor förändras för att anpassa sig till dessa utmanande tider.

Det är en riktigt bra tid att bygga en webbplats också, eftersom vår favorit webbhotell SiteGround just har lanserat ett erbjudande för att hjälpa företagare att återhämta sig från slag som behandlas av viruset!

SiteGrounds COVID-19-svarerbjudande – detaljer

siteground-starthotellvärdet covid19

SiteGround utövar socialt ansvar genom att ha ett specialerbjudande för att hjälpa småföretagare att gå online under dessa osäkra tider.

På bara $ 0,99 får du full ouppdaterad åtkomst till SiteGrounds StartUp-plan under tre hela månader, så att du kan få en webbplats inställd för ditt företag.

Om du funderar på att det här inte är så mycket och du kan få gratis eller mycket billigare webbhotell någon annanstans, låt oss förklara hur fel du har.

 • Rabatt: 97% RABATT (i 3 månader) + GRATIS SSL!
 • Månadsavgift (första 3 månaderna): $ 0.99
 • Månadsavgift (efter 3 månader): 5,95 $ (50% RABATT)
 • Start datum: LEV NU!
 • Slutdatum: TBA
 • Alla detaljer:

Varför detta erbjudande är SUPER användbart!

När det gäller onlineföretag måste du förstå att hastighet är kärnan i livet.

Det är en sak som hjälper din webbplats att sälja / konvertera.

Med gratis eller billigare webbhotell där ute har du ingen aning om vilken typ av hastighet du kommer att få, och tjänsten du kommer kommer troligen att vara ganska misstänkt.

Med SiteGround får du en av de snabbaste webbhotelltjänsterna som tillhandahålls speciellt för företag och e-handel. Vi borde veta, vi har gjort våra läxor – se själv på vår djupgående SiteGround-granskning.

Du har också tillgång till ett av de mest kunniga och hjälpsamma supportteamerna i branschen med de verktyg och tjänster du behöver för att hjälpa dig att bygga din webbplats.

Om du är inriktad på kunder utanför USA har SiteGround också din rygg – med 6 datacentra över tre kontinenter kommer din webbplats att ladda snabbt och smidigt för dina kunder, vilket borde ge ett bra uppsving för din försäljning.

Låt oss titta på vad du faktiskt får med SiteGrounds Startup-plan:

 • 1 webbplats
 • 10 GB SSD-lagringsutrymme
 • 10.000 månatliga besök
 • Gratis WordPress-installation
 • Gratis SSL, CDN, e-post
 • 100% förnybar energi-matchning med Google Cloud

Med bara $ 0,99 cent för tre hela månader tror vi att detta är fördelaktigt för företagare som vill bli digitala!

Vad händer efter 3 månader?

Det är den verkliga frågan är inte det – vad ska hända efter att tre månader har gått, världen har läkt, och allt börjar vara meningsfullt igen?

Tja, om du upptäcker att intäkterna från din nya webbplats är tillräckligt stora för att du vill fortsätta att vara värd med SiteGround kan du göra det till en rabatterad kurs på endast $ 5,95 per månad – det är 50% rabatt på deras vanliga priser!

Om du inte känner för att fortsätta är det bra – bara avsluta ditt konto och livet fortsätter.

COVID-19 har fått ekonomin till sina knän

Om du inte har levt under en sten, vet du att COVID-19 drabbade ekonomin HARD, eftersom de flesta länder går in i lockdown för att förhindra ytterligare spridning av sjukdomen.

Folk är rädda för att lämna säkerheten i sina hus, vilket lämnar många tegel- och murbrukföretag höga och torra när shoppare får panik och sedan … plötsligt sluta.

Situationen är så dålig att vissa har liknat pandemin till en lågkonjunktur, och vi kunde inte komma överens om eftersom stimulanspaket från regeringen kanske inte ens räcker för att hålla ekonomin igång mitt i karanten.

I Amerika har idrottsunderhållning stoppat när levande sportevenemang avbryts. Japan har kommit överens om att skjuta upp OS till 2021 vilket kommer att orsaka enorma förluster, och resor är fortfarande en av de hårdast drabbade branscherna eftersom flygbolagen sänker flygningar eftersom mer än 100 länder smällas med resrestriktioner.

Människor har inga jobb, företag vet inte om de ska hålla sig öppna eftersom kunderna inte spenderar och ekonomin växer på kanten av en enorm lågkonjunktur.

Kort sagt, det är slutet på dagar, killar.

Men inte allt går förlorat!

Mitt i all förtvivlan och hopplöshet blomstrar vissa industrier och företag när resten av världen håller sig i karantän.

Folk kanske låser sig för att hålla viruset i fjärr, men de behöver fortfarande leveranser. Deras behov kommer inte att förändras men deras shoppingvanor gör det.

Amazon har sett en så stor försäljningsökning att de var tvungna att anställa 100 000 nya arbetare för att hjälpa till att hantera den ökade efterfrågan.

Ocado.com, en livsmedelsleveransservice, upplever “en helt enkelt svindlande mängd trafik” som de var tvungna att stoppa tjänsterna tillfälligt för att de skulle kunna fullfölja ett väsentligt arbete.

Människor letar också uppenbarligen efter sociala distanslösningar, varför regionala myndigheter i Kina pressar på för att utveckla obemannade leveranslösningar som matleveransrobotar!

COVID-19-epidemin får människor att ändra sättet de köper och tvingar dem att anta nyare teknik bara för att överleva.

Enligt Susan Athey, professor i teknikekonomi från Stanford Graduate School of Business, kommer dessa nybildade vanor att hålla fast länge efter att det globala hotet dör ner.

Med ett vaccin ingenstans nära utvecklat och världen går in i flera månader med lockdown måste små företag anpassa sig till den förändrade ekonomiska situationen och börja gå online om de kommer att överleva den kommande säsongen.

Företag börjar hjälpa till!

Efter dagar med panikköp och själviskt “mig först” beteende (vi vet att du hamnar toalettpapper!) Börjar människor inse att ingen kan överleva utan att utöva någon form av socialt ansvar.

Det enda sättet att övervinna denna ekonomiska och sociala nedbrytning är genom kollektiva osjälviska handlingar av vänlighet mot varandra.

Företag börjar ge tillbaka till samhällen i hopp om att hålla ekonomin igång och att hjälpa oss när våra hem effektivt förvandlas till våra fängelser.

Den ständigt populära Uber Eats intensifieras genom att erbjuda gratis leveranser i ett försök att hjälpa oberoende restaurangägare att hålla huvudet ovanför vattnet i USA och Kanada, medan bankerna gör sitt bästa genom att göra vad de kan för att hjälpa de som drabbats av viruset.

Slutsats: Få SiteGround-erbjudandet medan du kan!

Detta specialerbjudande från COVID-19 är ett av de bästa erbjudandena du kommer från SiteGround, någonsin. De sänker knappast någonsin sina priser och tre hela månaders webbhotell för bara $ 0,99 är praktiskt taget gratis.

Vi antar att prislappen i princip är där för att avskärma frilastarna, vilket säkerställer att det finns tillräckliga resurser för alla deras delade värdanvändare att njuta av den hastighet och den service de är kända för.

Så om du är på staketet om att starta en webbplats för ditt företag, föreslår vi att du går av staketet snabbt, för du kommer inte hitta ett annat erbjudande som det här när som helst snart.

Till nästa gång, håll dig säker!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me