pCloud

Contents

pCloud

https://www.pcloud.com/

tl; dr

pCloud fungerer både som et fremragende værktøj til sikkerhedskopiering og deling af arbejde. Du kan bruge den på enhver digital enhed og sikre dine filer til det maksimale med manuel kryptering. Det bedste af alt er, at du kan betale et engangsgebyr for et livstidsabonnement! Er det underligt, hvorfor vi elsker pCloud?

PCloud anmeldelse – 9 fordele & 1 ulemper ved at bruge PCloud Cloud Storage

Grundlagt i Schweiz var pCloud en relativ nybegynder på markedet for online lager, da det begyndte i 2013.

Selv som det nye barn på blokken har pCloud bevist, at deres cloud-lagring er den optimale alsidige løsning for både personlige og forretningsbrugere.

Hvad der virkelig adskiller dem er disse to specielle funktioner:

 1. LivstidsabonnementFor en nominel engangsbetaling kan du abonnere på deres tjenester permanent uden årlige eller månedlige fornyelsesgebyrer.
 2. pCloud CryptoFor de bedste inden for datasikkerhed kan du vælge at låse dine filer med kryptering på din enhed, før du uploader dem til opbevaring. Dette sikrer det fra uønskede øjne og sikrer, at kun du (og hvem du giver nøglen til) har adgang til filen.

Til dags dato har pCloud formået at vinde mere end 6 millioner brugere og har fået ISO-certificering inden for området Quality Management Systems (QMS) og Information Security Management Systems (ISMS).

Dette inkluderer big time-klienter som Uber, AirBnb, Twitter og Instagram.

Livstidsabonnementer

pCloud er det første cloud-lager, der tilbyder abonnement på livstid. Når du opkræver $ 480 $ 175 for Premium-plan og $ 980 $ 350 for Premium Plus, har du privilegiet til opbevaring for evigt. .

Fordele ved PCloud

Vi undersøgte brugervenlighed, tilgængelighed på forskellige digitale platforme, dataintegritet og sikkerhed. Og selvfølgelig, om prisen er overkommelig. Før vi viser dig vores analyse, vil denne videoturné i pCloud give dig en bedre forståelse af, hvad pCloud er:

1. Mist aldrig en fil nogensinde igen med pCloud’s Rewind System

En del af grunden til, at folk bruger skylagring som et værktøj til sikkerhedskopiering, er, at de har forsikring, hvis de nogensinde mister en fil på grund af en virus, korruption, fejl eller blot gemmer den forkerte version af en vigtig fil.

pCloud sørger altid for, at du har en intakt kopi af din fil, der kan downloades ved at gemme 5 separate kopier af hver fil, du uploader på deres servere på 3 forskellige placeringer på et sikkert datacenterfacilitet i Dallas, Texas. Det er den ultimative beskyttelse mod, at filer mistes, stjæles eller ødelægges.

Hater det ikke bare, når du arbejder på en fil, og på grund af en fejl ender det forkert. Men dit originale arbejde går tabt, fordi du har gemt over det?

Nå, pCloud har også en anden funktion kaldet pCloud sporer din filhistorik i 30 dage så hvis du begik en fejl med den aktuelle version og gemte eller ved et uheld slettede din fil, kan du let spole tilbage til en tidligere version.

I langvarige projekter kan du også vælge tilføjet den udvidede filhistorik (EFH) for at beholde tidligere filversioner i op til 360 dage, i tilfælde af at.

2. Top-notch sikkerhed til beskyttelse af følsomme filer

I en tidsalder, hvor filer, der indeholder følsomme oplysninger, kan hackes til, kikkes og endda stjålet eller ændres, er sikkerhed altid vigtig for cloud-lagerbrugeren, og pCloud giver dig det bedste med sin klientside-krypteringstjeneste kaldet pCloud Crypto.

pCloud Crypto-kryptering

For at forklare bruger alle cloud-udbydere Advanced Encryption Standard (AES) TLS / SSL 256 bit-kryptering, der lader skylagringssystemet sikre dine filer under overførsel fra din enhed til server.

Enhver, der opfanger denne fil på vej til skylagring, vil ikke være i stand til at undersøge din fil uden krypteringsnøglen.

Men det er så vidt det går. Når den først er uploadet til skylagringsserveren, er den tilbage i det originale format, og det betyder, at enhver, der har adgang til serveren, kan få adgang til dataene. Dette inkluderer ikke kun pCloud-personale, men også enhver retshåndhævelse og myndigheder med lovlig adgang.

pCloud tager datasikkerhed op til et højere niveau med et ekstra program kaldet pCloud Crypto, der giver dig, klienten, krypteringsstyrken.

Denne software giver dig mulighed for først at kryptere din fil på din computer eller mobil, før du sender den til opbevaring. For at låse den op, skal du bruge den genererede nøgle kaldet CryptoPass.

  PCloud ակնարկ - 9 կողմ և 1 հումք `օգտագործելով PCloud ամպային պահեստավորում

På den måde, selv efter at den er krypteret igen og dekrypteret under overførselsprocessen, har den stadig pCloud Crypto til at beskytte den mod uønsket adgang mod alle, der ikke har din CryptoPass-nøgle.

Sjov kendsgerning

pCloud er så sikker på, at pCloud Crypto ikke kan hackes. Så meget, at de har udfordret hackere fra topuniversiteter, herunder Berkeley, Boston, MIT og 613 andre organisationer til at bevise dem forkert. Lykkedes de det? Se rapporten her.

3. Praktisk filhåndtering under farten

En af pClouds styrker er dens tilgængelighed på alle digitale platforme inklusive Windows, Mac, Linux og endda mobile systemer som Android, iOS og Windows mobile. Og med pClouds auto-synkroniseringsfunktion opdateres alle filer nemt.

Platforme understøttet af pCloud

Forestil dig dette: Du arbejder på en powerpoint-præsentation hjemmefra på din bærbare computer til et vigtigt møde. Når du derefter går ombord på taxien for at gå til mødet, får du nye oplysninger og har brug for at ændre dine lysbilleder, mens du pendler.

Åbn bare pCloud på din mobil, få adgang til powerpoint-filen, og rett den derfra. Næste gang du får adgang til den fra din bærbare computer, har du allerede den seneste version.

Forestil dig et lignende scenario, hvor du skal ændre din fil, men din bærbare computer eller mobil er ikke tilgængelig. Din ven i nærheden har sin bærbare computer åben og tilbyder at lade dig bruge den et stykke tid. Men fordi din cloud-lagringskonto kun er begrænset til din bærbare computer og mobil, bliver du nødt til at betale ekstra gebyrer for at få adgang til den fra en anden enhed … eller gør du?

Med pCloud testede vi denne mulighed og blev glædeligt overrasket over at vide, at vores filer kunne fås adgang fra flere forskellige enheder uden ekstra omkostninger.

Nogle cloud-lagerudbydere binder faktisk din konto til en computer, bærbar eller mobil enhed. Vi blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at vores filer kunne fås adgang fra flere enheder uden ekstra gebyrer.

4. Gem dine filer fra andre online platforme med lethed

Hvis du tidligere allerede har brugt en Cloud-lagerudbyder som Google Drive eller Dropbox, er der ingen bekymringer. pCloud er også i stand til nemt at udveksle oplysninger med andre tredjeparts tjenester og giver dig mulighed for at uploade fra andre sider med lethed.

Dette inkluderer sociale medier som Facebook, Instagram og Picasa.

For eksempel, når vi oprettede forbindelse til Facebook, blev vores albums sikkerhedskopieret, og mappestrukturen blev holdt intakt med vores Facebook-billeder kategoriseret i deres respektive mapper.

De ser endda på at integrere sig selv i backup af WordPress-websteder i fremtiden, så det ser ud til, at pCloud snart vil kunne oprette forbindelse til andre almindeligt anvendte online sider og tjenester.

5. Glat brugervenlig mobilapp

Apropos andre platforme, har du haft en chance for at opleve pCloud’s mobilapp endnu?

Appen tilbyder en enkel grænseflade, der giver os bekvemmeligheden ved at uploade, arrangere og dele vores filer, som vi bogstaveligt talt kan lide det lige ved hånden.

Når du f.eks. Berører øverste venstre hjørne for at få adgang til den venstre dias-in-menu, er der fire knapper til at få adgang til de forskellige typer filer, der er tilgængelige via din enhed: dokument, lyd, video eller visuel.

Filtrer filer i henhold til filtypen

Du kan også arrangere dine filer afhængigt af, hvordan du vil bruge dem:

Mapper til forskellige formål

 • Crypto FolderFor hemmelige filer, du ønsker at give den højeste sikkerhed
 • Offline-filer For filer, du vil have adgang til, når din telefon ikke har nogen internetlinje
 • Delte mapperFor filer, du vil dele med offentligheden

Du kan også dele filer og se dine delestatistikker let ved hjælp af Mine links til at overvåge, hvordan dine filer er blevet distribueret.

Se delestatistikker

Du har også muligheden for, hvordan du vil organisere strukturen i dine mapper og filer. Du kan redigere dem individuelt eller i bulk og tilføje nye mapper også.

Rediger filer og mapper i mobilappen

Søgeikonet gør det lettere for dig at spore den valgte fil ned, og delingsikonet ved siden af ​​hver mappe giver dig også friheden til at dele og linke.

  PCloud Review - 9 Vorteile und 1 Nachteil der Verwendung von PCloud Cloud Storage

Søg efter filer på pCloud-appen

Hvis du er en ny bruger og har brug for hjælp til, hvordan du bruger den, giver pCloud Hjælp omfattende vejledning til at lære, hvordan du effektivt bruger appen.

Vi kan gøre alt dette inden for mobilappen, og hvad vi end har gjort, vil det blive synkroniseret på tværs af alle de enheder, som vi har forbundet med pCloud, med det samme.

Men tag ikke vores ord for det. Download appen, og oplev den selv.

6. pCloud Drive – Din online virtuelle harddisk

Hvis du har en masse data og ikke nok plads på din computerenhed, kan du tænke på at købe en ekstern harddisk til at arkivere alle disse data. Men stadig med at bære en fysisk enhed gør det ikke let for dig at arbejde eller dele filer, når du er på farten.

Hvad i stedet for en virtuel harddisk med den ekstra bekvemmelighed ved online-adgang, automatisk synkronisering af al information og integreret fildeling?

pCloud Drive

Vi fandt svaret i pCloud Drive, et desktop-program, der giver dig mulighed for at gemme dine filer og mapper online, der fungerer lige som at have en ekstra harddisk på din computer, kun endnu bedre, fordi det er let tilgængeligt online når som helst og hvor som helst.

7. Arkiver alle dine væsentlige, men næppe brugte data i et datavælge

Apropos lagring af data, uanset om du driver en virksomhed med en masse filer til at administrere eller bare ønsker et sted at gemme dine personlige filer uden at bruge din computerplads, kan du bruge pCloud til sikkert at arkivere dine dyrebare data.

Med pCloud’s høje netværkssikkerhed, den ekstra fordel ved Crypto-kryptering for følsomme data og en abonnementsindstilling for en levetid, kan du gemme alle dine vigtige oplysninger på ubestemt tid og alligevel få nem adgang til dem fra enhver enhed, du vælger.

8. Nem adgang til dine filer

De fleste gange, når du vil uploade dine filer til din cloud-lagringskonto, skal du gennemgå den besværlige proces med at bruge grænsefladen til at klikke og vælge dine filer individuelt.

Med pCloud fandt vi, at upload er virkelig let ved blot at trække og slippe filen til webportalen eller det virtuelle drev.

PCloud har også en medieafspiller-plugins installeret i sit system til nem liste, organisering og afspilning af video-, billede- og musikfiler.

9. Samarbejd let om dine filer let med andre

Fil- og mappedeling er meget enkel med pCloud. Med det enkle klik på en knap eller et tryk, kan du generere download eller uploade links, der skal sendes til folk på din kontaktliste. Dette giver dem mulighed for at downloade dine filer eller dele filer med dig i den tildelte mappe.

Samarbejd med andre

Du kan endda invitere dem til co-administrere en tildelt mappe til arbejdsformål. For den seriøse forretningsbruger fungerer dette som et kraftfuldt fjernbetjeningsværktøj.

Ulemper ved pCloud

Fordi pCloud har haft en chance for at lære af andre cloud-lagringsprodukter, før de producerer sine egne, har den ikke rigtig noget ulemper som et alsidigt produkt.

Der er dog ekstra tjenester, som pCloud giver, der skal købes separat fra dit abonnement:

 1. pCloud CryptoFor det bedste inden for filsikkerhed betaler du ekstra for pCloud Crypto-tilføjelsen for at kryptere dine filer manuelt på din enhed
 2. Udvidet filhistorik (EFH) Hvis du har brug for at holde styr på dine filers historie i længere perioder, bliver du nødt til at gå med Udvidet filhistorik, der sporer alle filversioner og opdateringer i et år

* Mere om prisfastsættelsen af ​​disse tilføjelser nedenfor.

pClouds plan og prisfastsættelse

pCloud har 2 forskellige abonnementsplaner og 2 separate tilføjelser, du kan vælge imellem.

Alle planer har fri adgang til både mobil- og desktop-applikationer, SSL-sikkerhedsoverførsel, ubegrænset upload af filstørrelse (teoretisk set, men det afhænger af, hvilken plads du har til rådighed), filversion, linkdeling (både op og ned).

Forskellen for alle planer, uanset om Premium eller Premium Plus er i hvor meget lager og download trafikplads, du tildeles:

Årlige abonnementer

Årlige abonnementer på pCloud

Premium Annual giver 500 GB lagerplads og download-linktrafik sammen med 30 dages filhistorik. Premium Plus årligt, for flere datatunge brugere, opgraderer det til 2 TB-lager og download link-trafik.

  PCloud评论-使用PCloud Cloud Storage的9个优点和1个缺点

Livstidsabonnementer

pCloud levetidsplaner

Du kan også få de samme fordele permanent for en overkommelig engangsbetaling på henholdsvis $ 175 og $ 350.

Især hvis du planlægger at være en langvarig Cloud-bruger, vil dette gavne dig i det lange løb, fordi du ikke behøver at fornye abonnementsgebyrer EVER!

Indtil videre er dette den eneste leverandør af skylager, der giver dig denne mulighed. Og som du kan fortælle fra den lange liste over etablerede klienter, at pCloud serverer, vil de være her for at blive, så du aldrig behøver at bekymre dig om, at dette abonnement udløber …

Bemærk

Vi har foretaget en del research og analyse om pCloud-levetidsabonnementer. Sørg for at tjekke det ud i vores pCloud levetid gennemgang.

Tilføjelse

Udover ovenstående kan du tilføje følgende tjenester til ekstra sikkerhed og sikkerhedskopiering af filer:

 • pCloud Crypto $ 125 for livstidsabonnementer
  $ 4,99 betales månedligt eller $ 47,88 betalt årligt
 • Udvidet filhistorik $ 39 for sporingsfil i op til et år.

Hvis du stadig bare ønsker at dyppe fødderne i vandet, før du svømmer dig, giver Free Trial dig 10 GB gratis opbevaring online (+ 4 GB, når du helt konfigurerer pCloud på din computer og mobil) og 50 GB download-trafik fra delt linker månedligt. Din filhistorik opbevares kun op til 15 dage.

Hvordan sammenlignes pCloud med Dropbox?

pCloud VS Dropbox

Dropbox har eksisteret i mere end 10 år som en cloud-lagerudbyder og i 2016 lancerede Project Infinite, der giver dem mulighed for at levere tjenester på niveau med pCloud… eller er det?

184.987 mennesker er allerede flyttet fra Dropbox til pCloud og med god grund. Bud tager ikke vores ord for det. Her er en hurtig sammenligning, så du kan beslutte selv:

pCloud VS Dropbox: Upload- og downloadhastighed

En nøglefaktor til at bestemme, hvad der gør en god leverandør af skylager er hastighed. Jo hurtigere din download, upload og synkroniseringshastighed er, desto mere praktisk er det at få adgang til og administrere dine filer.

pCloud lavede nogle realtidshastighedstest mod DropBox med en videofil på 1,12 GB, og her er resultaterne:

Uploadhastighed – Dropbox (5 min. 34 sekunder) vs pCloud (54 sekunder)

Downloadhastighed – Dropbox (1 min. 34 sekunder) vs pCloud (37 sekunder)

pCloud VS Dropbox: Datasikkerhed

Både pCloud og Dropbox beskytter dine filer under filoverførsel til deres servere. Det er dog her, det stopper for Dropbox. Og selvom Dropbox-betingelser fremhæver, at de har strenge politikker for at politihandle deres ansatte, er det stadig, at dine filer kan få adgang til dem.

PCloud slipper imidlertid for denne mulighed med pCloud Crypto. Med den tilføjede sikkerhedsforanstaltning udføres krypteringen manuelt på din enhed, så ikke engang pCloud kan få adgang til de data, du gemmer på din konto, medmindre du giver dem nøglen.

pCloud VS Dropbox: Prisbillig og værdi for pengene

Som med alt andet vil du helt sikkert være på udkig efter værdi for pengene med hensyn til lagerplads i den periode.

Vi gjorde en sammenligning og fandt, at Dropbox’s forretningsplan tilbyder $ 16,58 (inklusive skat) pr. Måned for 1 TB plads, mens pCloud’s Premium Plus-pakke tilbyder 2 TB lagring til $ 7,99 om måneden.

Det er 2 gange lagerbeløbet til halvdelen af ​​prisen!

Og hvis du går på et livstidsabonnement, skal du kun udskrive en betaling, der svarer til 3 og et halvt års årligt abonnement. Med pCloud sparer du virkelig på lang sigt.

pCloud VS Dropbox: Filsporing

Dropbox leverer filhistorikstjenester på op til 120 dage, mens pCloud’s Extended File History giver dig mulighed for op til et års sporing af historik, som er bedre til at holde styr på langvarige projekter.

Bedømmelse: anbefaler vi pCloud?

Helt bestemt! pCloud er i øjeblikket vores foretrukne lagerudbyder nr. 1, fordi det leverer, hvad en personlig eller forretningsbruger har brug for, med førsteklasses sikkerhed til en overkommelig pris.

Med en brugervenlig grænseflade tilgængelig på alle kendte digitale platforme og op til 2 TB plads og et muligt levetidsabonnement, får du virkelig din værdi for pengene.

Vi opfordrer dig til at tilmelde dig deres gratis prøveversion og teste det selv for dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me