pCloud

pCloud

https://www.pcloud.com/

tl; dr

pCloud fungerer som et utmerket verktøy for sikkerhetskopiering og arbeidsdeling. Du kan bruke den på hvilken som helst digital enhet og sikre filene dine til det maksimale med manuell kryptering. Det beste av alt er at du kan betale en engangsavgift for livstidsabonnement! Er det noe rart hvorfor vi elsker pCloud?

PCloud gjennomgang – 9 fordeler & 1 ulempe med å bruke PCloud Cloud Storage

PCloud ble grunnlagt i Sveits og var en relativt nykommer i det elektroniske lagringsmarkedet da det begynte i 2013.

Selv om det nye barnet på blokken har pCloud bevist at deres skylagring er den optimale allsidige løsningen for både personlige og forretningsbrukere.

Det som virkelig skiller dem ut er disse to spesielle funksjonene:

 1. LivstidsabonnementFor en nominell engangsbetaling kan du abonnere på tjenestene deres permanent uten årlige eller månedlige fornyelsesgebyr.
 2. pCloud CryptoFor det beste innen datasikkerhet, kan du velge å låse filene dine med kryptering på enheten din før du laster dem opp for lagring. Dette sikrer det fra uønskede øyne og sikrer at bare du (og hvem du gir nøkkelen til) har tilgang til filen.

Til dags dato har pCloud klart å vinne mer enn 6 millioner brukere og har fått ISO-sertifisering innen området Quality Management Systems (QMS) og Information Security Management Systems (ISMS).

Dette inkluderer store tidsklienter som Uber, AirBnb, Twitter og Instagram.

Livstidsabonnement

pCloud er det første skylageret som tilbyr abonnement på livstid. Når du koster $ 175 $ 175 for Premium-plan og $ 980 $ 350 for Premium Plus, har du privilegiet til lagring for alltid. .

Pros av PCloud

Vi undersøkte brukervennlighet, tilgjengelighet på forskjellige digitale plattformer, dataintegritet og sikkerhet. Og selvfølgelig om prisen er overkommelig. Før vi viser deg analysen vår, vil denne videoturen i pCloud gi deg en bedre forståelse av hva pCloud er:

1. Mist aldri en fil noen gang igjen med pCloud’s Rewind System

En del av grunnen til at folk bruker skylagring som backup-verktøy er slik at de har forsikring hvis de noen gang mister en fil på grunn av virus, korrupsjon, feil eller bare å lagre feil versjon av en viktig fil.

pCloud sørger alltid for at du har en intakt kopi av filen din som er tilgjengelig for nedlasting ved å lagre 5 separate kopier av hver fil du laster opp på serverne deres på tre forskjellige steder på et sikkert datasenteranlegg i Dallas, Texas. Det er den endelige beskyttelsen mot at filer blir mistet, stjålet eller ødelagt.

Hater det ikke bare når du jobber med en fil, og på grunn av en feil, ender det galt. Men det opprinnelige verket ditt går tapt fordi du reddet over det?

Vel, pCloud har også en annen funksjon som heter pCloud sporer filhistorikken din i 30 dager slik at hvis du gjorde en feil med den gjeldende versjonen og lagret eller slettet filen ved et uhell, kan du enkelt spole tilbake til en tidligere versjon.

For langsiktige prosjekter kan du også velge utvidet filhistorikk (EFH) -tillegg for å beholde tidligere filversjoner i opptil 360 dager i tilfelle.

2. Topp beskyttelse for å beskytte sensitive filer

I en tid der filer som inneholder sensitiv informasjon kan bli hacket inn, kikket og til og med stjålet eller endret, er sikkerhet alltid viktig for brukeren av skylagring, og pCloud gir deg det beste med sin krypteringstjeneste på klientsiden kalt pCloud Crypto.

pCloud Crypto-kryptering

For å forklare bruker alle skyleverandører Advanced Encryption Standard (AES) TLS / SSL 256-bit-kryptering som lar skylagringssystemet sikre filene dine under overføring fra enheten til serveren.

Alle som avskjærer denne filen på vei til skylagring, vil ikke kunne se på filen din uten krypteringsnøkkelen.

Men det er så langt det går. Når den er lastet opp til skylagringsserveren, er den tilbake i sitt opprinnelige format, og det betyr at alle som har tilgang til serveren kan få tilgang til dataene. Dette inkluderer ikke bare pCloud-ansatte, men også eventuelle rettshåndhevelser og myndigheter med lovlig tilgang.

pCloud tar datasikkerhet opp til et høyere nivå med et tilleggsprogram som heter pCloud Crypto som gir deg, klienten, krypteringsmakten.

Denne programvaren lar deg kryptere filen din på datamaskinen eller mobilen din før du sender den til lagring. For å låse den opp, må du bruke den genererte nøkkelen som heter CryptoPass.

På den måten, selv etter at den er kryptert igjen og dekryptert under overføringsprosessen, har den fortsatt pCloud Crypto for å beskytte den mot uønsket tilgang mot alle som ikke har CryptoPass-nøkkelen.

Morsom fakta

pCloud er så trygg på at pCloud Crypto ikke kan hackes. Så mye at de har utfordret hackere fra toppuniversiteter, inkludert Berkeley, Boston, MIT og 613 andre organisasjoner for å bevise dem galt. Lyktes de? Se rapporten her.

3. Praktisk filhåndtering mens du er på farten

En av styrkene med pCloud er tilgjengeligheten på alle digitale plattformer, inkludert Windows, Mac, Linux og til og med mobile systemer som Android, iOS og Windows mobile. Og med pClouds autosynkroniseringsfunksjon vil alle filer alltid bli oppdatert.

Plattformer støttet av pCloud

Se for deg dette: Du jobber med en powerpoint-presentasjon hjemmefra på den bærbare datamaskinen for et viktig møte. Når du går ombord i taxien for å gå til møtet, får du ny informasjon og må endre lysbildene mens du pendler.

Bare åpne pCloud på mobilen din, få tilgang til powerpoint-filen og fikse den derfra. Neste gang du får tilgang til den fra den bærbare datamaskinen, har du allerede den siste versjonen.

Se for deg et lignende scenario der du må endre filen, men den bærbare datamaskinen eller mobilen din er ikke tilgjengelig. Din venn i nærheten har den bærbare datamaskinen sin, og tilbyr deg å bruke den en stund. Men fordi skylagringskontoen din er begrenset til bare den bærbare datamaskinen og mobilen din, må du betale ekstra kostnader for å få tilgang til den fra en annen enhet … eller gjør du det?

Med pCloud testet vi den muligheten og ble hyggelig overrasket over å vite at filene våre kunne nås fra flere forskjellige enheter uten ekstra kostnad.

Noen leverandører av skylagring knytter kontoen din faktisk til en datamaskin, bærbar eller mobil enhet. Vi ble positivt overrasket over å finne at filene våre kunne nås fra flere enheter uten ekstra kostnader.

4. Lagre filene dine fra andre online plattformer med enkelhet

Hvis du tidligere har brukt en leverandør av Cloud-lagring som Google Drive eller Dropbox, skal du ikke bekymre deg. pCloud er også i stand til enkelt å utveksle informasjon med andre tredjeparts tjenester og lar deg laste opp fra andre nettsteder enkelt.

Dette inkluderer sosiale medier som Facebook, Instagram og Picasa.

Når vi for eksempel koblet til Facebook, ble albumene våre sikkerhetskopiert og mappestrukturen ble holdt intakt med Facebook-bildene våre kategorisert i de respektive katalogene..

De ser til og med på å integrere seg selv for å sikkerhetskopiere WordPress-nettsteder i fremtiden, så det ser ut som pCloud snart vil kunne koble seg til andre nettbaserte nettsteder og tjenester.

5. Glatt brukervennlig mobilapp

Apropos andre plattformer, har du hatt en sjanse til å oppleve pClouds mobilapp ennå?

Appen tilbyr et enkelt grensesnitt som gir oss bekvemmeligheten av å laste opp, arrangere og dele filene våre slik vi liker det bokstavelig talt innen fingertuppene..

Når du for eksempel berører øvre venstre hjørne for å få tilgang til den venstre skyv-menyen, er det fire knapper for å få tilgang til de forskjellige filtypene som er tilgjengelige via enheten din: dokument, lyd, video eller visuell.

Filtrer filer i henhold til filtypen

Du kan også ordne filene dine, avhengig av hvordan du vil bruke dem:

Mapper for forskjellige formål

 • Crypto FolderFor hemmelige filer du ønsker å gi høyest sikkerhet
 • Frakoblede filer For filer du vil ha tilgang til når telefonen din ikke har noen internettlinje
 • Delte mapper For filer du vil dele med allmennheten

Du kan også dele filer og se på delingsstatistikken enkelt ved å bruke Mine koblinger for å overvåke hvordan filene dine er distribuert.

Se delestatistikk

Du har også muligheten til å organisere strukturen i mappene og filene dine. Du kan redigere dem enkeltvis, eller i bulk og legge til nye mapper også.

Rediger filer og mapper på mobilappen

Søkeikonet gjør det lettere for deg å spore ned filen du ønsker, og delingsikonet ved siden av hver mappe gir deg frihet til å dele og koble i tillegg.

Søk etter filer på pCloud-appen

Hvis du er en ny bruker og trenger hjelp til hvordan du bruker den, gir pCloud Hjelp omfattende veiledning for å lære hvordan du effektivt bruker appen.

Vi kan gjøre alle disse i mobilappen, og uansett hva vi har gjort, vil den bli synkronisert på tvers av alle enhetene som vi har koblet til pCloud, umiddelbart.

Men ikke ta ordet for det. Last ned appen og opplev den selv.

6. pCloud Drive – Din virtuelle harddisk online

Hvis du har mye data og ikke nok plass på dataenheten din, kan du tenke på å kjøpe en ekstern harddisk for å arkivere alle disse dataene. Men likevel, med en fysisk enhet gjør det ikke enkelt for deg å jobbe eller dele filer når du er på farten.

I stedet, hva med en virtuell harddisk med den ekstra bekvemmeligheten av online tilgang, automatisk synkronisering av all informasjon og integrert fildeling?

pCloud Drive

Vi fant svaret i pCloud Drive, en stasjonær applikasjon, som lar deg lagre filene og mappene dine på nettet som fungerer akkurat som å ha en ekstra harddisk på datamaskinen, bare enda bedre fordi den er lett tilgjengelig online når som helst og hvor som helst..

7. Arkiver alle viktige, men knapt brukte data i et datavalv

Apropos lagring av data, enten du driver en virksomhet med mange filer for å administrere eller bare vil ha et sted å lagre dine personlige filer uten å bruke din dataplass, kan du bruke pCloud for å trygt arkivere dine dyrebare data.

Med pCloud’s høye nettverkssikkerhet, den ekstra fordelen med kryptokryptering for sensitive data og et abonnement for en levetid, kan du lagre all viktig informasjon på ubestemt tid og likevel få enkel tilgang til dem fra alle enheter du velger.

8. Enkel tilgang til filene dine

De fleste ganger, når du vil laste opp filene dine til din skylagringskonto, må du gå gjennom den tungvint prosessen med å bruke grensesnittet til å klikke og velge filene dine individuelt.

Med pCloud fant vi at opplasting er veldig enkelt bare ved å dra og slippe filen til nettportalen eller den virtuelle stasjonen.

I tillegg har pCloud en plugins for mediespiller installert i systemet for enkel liste, organisering og avspilling av video-, bilde- og musikkfiler.

9. Samarbeid på filene dine enkelt med andre

Deling av filer og mapper er veldig enkelt med pCloud. Med et enkelt klikk på en knapp eller et trykk, kan du generere nedlastings- eller opplastingslenker som skal sendes til personer i kontaktlisten din. Dette vil tillate dem å laste ned filene dine eller dele filer med deg i den tildelte mappen.

Samarbeid med andre

Du kan til og med invitere dem til å administrere en tilordnet mappe til arbeidsformål. For den seriøse forretningsbrukeren fungerer dette som et kraftig verktøy for eksternt arbeid.

Ulemper med pCloud

Fordi pCloud har hatt en sjanse til å lære av andre skylagringsprodukter før de produserer egne, har den ikke egentlig ulemper som et allsidig produkt.

Imidlertid er det ekstra tjenester som pCloud tilbyr som må kjøpes separat fra abonnementet:

 1. pCloud CryptoFor det beste innen filsikkerhet, betaler du ekstra for pCloud Crypto-tillegget for å kryptere filene dine manuelt på enheten din
 2. Utvidet filhistorikk (EFH) Hvis du trenger å holde rede på historikken til filene dine i lengre perioder, må du gå med utvidet fillogg som vil spore alle filversjoner og oppdateringer i et år.

* Mer om priser for disse tilleggene nedenfor.

pClouds plan og priser

pCloud har 2 forskjellige abonnementsplaner og 2 separate tillegg som du kan velge mellom.

Alle planer har gratis tilgang til både mobil- og stasjonær applikasjoner, SSL sikkerhetsoverføring, ubegrenset filstørrelse opplasting (teoretisk sett, men det avhenger av hvilken plass du har tilgjengelig), filversjon, koblingsdeling (både opp og ned).

Forskjellen for alle planer, enten Premium eller Premium Plus ligger i hvor mye lagringsplass og nedlastning av trafikkplass du tildeles:

Årsabonnement

pCloud Årsabonnement

Premium Annual gir 500 GB lagringsplass og laste ned lenketrafikk sammen med 30 dager med filhistorikk. Premium Plus årlig, for mer tunge brukere, oppgraderer du det til 2 TB lagring og laster ned lenketrafikk.

Livstidsabonnement

pCloud levetidsplaner

Du kan også få de samme fordelene på permanent basis for en rimelig engangsbetaling på henholdsvis $ 175 og $ 350.

Spesielt hvis du planlegger å være en langsiktig Cloud-bruker, vil dette komme deg til gode på lang sikt fordi du ikke trenger å fornye abonnementsavgift NOENSINNE!

Så langt er dette den eneste leverandøren av skylagring som gir deg det alternativet. Og som du kan fortelle fra den lange listen over etablerte klienter at pCloud serverer, vil de være her for å bli, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at dette abonnementet går ut …

Merk

Vi har gjort noen undersøkelser og analyser på pCloud Lifetime-abonnement. Sørg for å sjekke det ut på vår pCloud-levetid-gjennomgang.

Tillegg

I tillegg til ovenstående, kan du legge til følgende tjenester for ekstra sikkerhet og sikkerhetskopieringstiltak:

 • pCloud Crypto $ 125 for livstidsabonnementer
  $ 4,99 betalt månedlig eller $ 47,88 betalt årlig
 • Utvidet filhistorikk 39 dollar for sporingsfil i opptil ett år.

Hvis du fortsatt bare vil dyppe føttene i vannet før du tar en svømmetur, gir Free Trial deg 10 GB gratis lagringsplass på nettet (+ 4 GB når du konfigurerer pCloud på datamaskinen og mobilen din) og 50 GB nedlastningstrafikk fra delt koblinger månedlig. Filhistorikken din vil bare holdes opptil 15 dager.

Hvordan sammenligner pCloud med Dropbox?

pCloud VS Dropbox

Dropbox har eksistert i mer enn 10 år som leverandør av skylagring og i 2016 lanserte Project Infinite slik at de kunne tilby tjenester på nivå med pCloud … eller er det?

184.987 personer har allerede flyttet over fra Dropbox til pCloud og med god grunn. Bud tar ikke ordet for det. Her er en rask sammenligning slik at du kan bestemme selv:

pCloud VS Dropbox: Last opp og last ned hastighet

En nøkkelfaktor for å bestemme hva som gjør en god leverandør av skylagring er hastighet. Jo raskere nedlastings-, opplastnings- og synkroniseringshastighet, desto mer praktisk er det å få tilgang til og administrere filene dine.

pCloud gjorde noen sanntids hastighetstester mot DropBox med en videofil på 1,12 GB, og her er resultatene:

Last opp hastighet – Dropbox (5 min 34 sekunder) vs pCloud (54 sekunder)

Last ned hastighet – Dropbox (1 min 34 sekunder) vs pCloud (37 sekunder)

pCloud VS Dropbox: Datasikkerhet

Både pCloud og Dropbox vil beskytte filene dine under filoverføring til serverne deres. Det er der det stopper for Dropbox. Og mens Dropbox-vilkår fremhever at de har strenge retningslinjer for å politisere sine ansatte, gjenstår det faktum at filene dine kan få tilgang til dem.

PCloud blir imidlertid kvitt det alternativet med pCloud Crypto. Med det ekstra sikkerhetstiltaket, utføres krypteringen manuelt på enheten din, slik at ikke engang pCloud kan få tilgang til dataene du lagrer i kontoen din, med mindre du gir dem nøkkelen.

pCloud VS Dropbox: Rimelig og valuta for pengene

Som med alt annet, vil du definitivt lete etter valuta for pengene med tanke på lagringsplass i den varigheten.

Vi gjorde en sammenligning og fant ut at Dropboxs forretningsplan tilbyr $ 16,58 (inkludert skatt) per måned for 1 TB plass mens pCloud’s Premium Plus-pakke tilbyr 2 TB lagring til $ 7,99 i måneden.

Det er to ganger lagringsbeløpet til halvparten av prisen!

Og hvis du går på et livstidsabonnement, trenger du bare å utbetale en betaling som tilsvarer 3 og et halvt års årsabonnement. Med pCloud sparer du virkelig på lang sikt.

pCloud VS Dropbox: Filsporing

Dropbox tilbyr filhistorikertjenester på opptil 120 dager mens pClouds utvidede filhistorikk lar deg opp til ett års sporing av historie, noe som er bedre for å holde oversikt over langsiktige prosjekter.

Dommen: anbefaler vi pCloud?

Helt sikkert! pCloud er for øyeblikket vår foretrukne lagringsleverandør fordi den leverer det en personlig eller forretningsbruker trenger, med førsteklasses sikkerhet til en overkommelig pris.

Med et brukervennlig grensesnitt tilgjengelig på alle kjente digitale plattformer og opptil 2 TB plass og et mulig livstidsabonnement, får du virkelig verdien for pengene.

Vi oppfordrer deg til å registrere deg på deres gratis prøveversjon og teste den selv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me