PCloud-katsaus – 9 plussa ja 1 syy PCloud Cloud Storage -sovelluksen käyttämiseen

pCloud


pCloud

https://www.pcloud.com/

TL, dr

pCloud toimii sekä erinomaisena varmuuskopiona että työnjaon työkaluna. Voit käyttää sitä missä tahansa digitaalisessa laitteessa ja suojata tiedostosi parhaalla mahdollisella tavalla manuaalisella salauksella. Mikä parasta, voit maksaa kertaluonteisen maksun elinikäisestä tilauksesta! Onko ihme, miksi rakastamme pCloudia?

PCloud-arvostelu – 9 hyvää & 1 PCloud Cloud Storage -sovelluksen käyttöehto

Sveitsissä perustettu pCloud oli suhteellisen uusi tulokas verkkotallennusmarkkinoilla, kun se aloitti vuonna 2013.

PCloud on kuitenkin todistanut, että heidän pilvisäilönsä onkin lohkon uuden lapsena optimaalinen monipuolinen ratkaisu sekä henkilökohtaisille että yrityskäyttäjille.

Nämä erottavat tosiasiallisesti nämä kaksi erityisominaisuutta:

 1. Elinikäinen tilaaminenNominaaliselle kertaluonteiselle maksulle voit tilata heidän palvelunsa pysyvästi ilman vuosimaksuja tai kuukausimaksuja.
 2. pCloud CryptoFor Tietoturvallisuuden kannalta parhaiten voit lukita tiedostot salauksella laitteellesi ennen lähettämistä varastoon. Tämä suojaa sitä kaikilta ei-toivotuilta silmiltä ja varmistaa, että vain sinä (ja kuka annat avaimen) on pääsy tiedostoon.

Tähän päivään mennessä pCloud on onnistunut voittamaan yli 6 miljoonaa käyttäjää ja saanut ISO-sertifioinnin laadunhallintajärjestelmien (QMS) ja tietoturvan hallintajärjestelmien (ISMS) alalla..

Tähän sisältyvät suuret aika-asiakkaat, kuten Uber, AirBnb, Twitter ja Instagram.

Elinikäiset tilaukset

pCloud on ensimmäinen pilvitallennustila, joka tarjoaa eliniän tilauksen. Lataamalla 480 dollaria 175 dollaria Premium-paketista ja 980 dollaria 350 dollaria Premium Plus -sivulta, sinulla on etuoikeus tallennustilaan ikuisesti.. .

Plussaa PCloudista

Tutkimme käyttäjäystävällisyyttä, saatavuutta eri digitaalisilla alustoilla, tiedon eheyttä ja turvallisuutta. Ja tietysti, onko hinta edullinen. Ennen kuin näytämme sinulle analyysimme, tämä pCloud-videokierros antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mikä pCloud on:

1. Älä koskaan kadota tiedostoa enää koskaan pCloudin kelausjärjestelmässä

Osa siitä, miksi ihmiset käyttävät pilvitallennusta varmuuskopiointityökaluna, on se, että heillä on vakuutus, jos he menettävät tiedoston viruksen, korruption, virheen tai yksinkertaisesti tärkeän tiedoston väärän version tallentamisen vuoksi..

pCloud varmistaa aina, että sinulla on ehjä kopio tiedostostasi ladattavissa, tallentamalla viisi erillistä kopiota jokaisesta heidän palvelimellesi ladattavasta tiedostosta 3 eri paikassa turvallisessa tietokeskuksessa Dallasissa, Texasissa. Se on lopullinen suoja tiedostojen katoamista, varastamista tai vioittumista vastaan.

Älä myöskään vihaa sitä, kun käsittelet tiedostoa, ja virheen vuoksi se loppuu väärin. Mutta alkuperäinen teoksesi on kadonnut, koska säästit sen yli?

No, pCloudissa on myös toinen ominaisuus nimeltään pCloud Rewind seuraa tiedostohistoriaasi 30 päivän ajan joten jos olet tehnyt virheen nykyisessä versiossa ja tallentanut tai vahingossa poistanut tiedoston, voit helposti kelata takaisin edelliseen versioon.

Pitkäaikaisissa projekteissa voit myös valita laajennetun tiedostohistorian (EFH) lisäosan, jotta aiemmat tiedostoversiot säilyvät jopa 360 päivän ajan joka tapauksessa.

2. Huippuluokan suojaus arkaluontoisten tiedostojen suojaamiseksi

Iässä, jolloin arkaluontoisia tietoja sisältäviä tiedostoja voidaan hakkeroida, piilottaa ja jopa varastaa tai muuttaa, tietoturva on aina tärkeää pilvitallennuskäyttäjälle ja pCloud antaa sinulle parhaan asiakaspuolen salauspalvelullaan nimeltä pCloud Crypto..

pCloud Crypto-salaus

Selittääkseni kaikki pilvipalveluntarjoajat käyttävät Advanced Encryption Standard (AES) TLS / SSL 256 -bittisalausta, jonka avulla pilvitallennusjärjestelmä suojaa tiedostosi siirron aikana laitteelta palvelimelle..

Kuka tahansa, joka sieppaa tämän tiedoston matkalla pilvitallennukseen, ei voi tutkia tiedostoasi ilman salausavainta.

Mutta se on niin pitkälle kuin se menee. Kun se on ladattu pilvitallennuspalvelimelle, se on takaisin alkuperäisessä muodossaan, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa, jolla on pääsy palvelimeen, voi käyttää tietoja. Tämä ei koske vain pCloud-henkilökuntaa, vaan myös kaikkia lainvalvontaviranomaisia ​​ja valtion viranomaisia, joilla on laillinen pääsy asiaan.

pCloud nostaa tietoturvan korkeammalle tasolle pCloud Crypto -nimisen lisäohjelman avulla, joka antaa sinulle, asiakkaalle, salausvoiman.

Tämän ohjelmiston avulla voit salata tiedostosi tietokoneellasi tai matkapuhelimellasi ennen lähettämistä tallennettavaksi. Avataksesi sen, sinun on käytettävä luomaa avainta, nimeltään CryptoPass.

Tällä tavalla, myös sen jälkeen, kun se on uudelleen salattu ja salattu siirtoprosessin aikana, siinä on edelleen pCloud Crypto suojaamaan sitä ei-toivotulta pääsulta vastaan ​​ketään, jolla ei ole CryptoPass-avainta.

Hauska seikka

pCloud on niin varma, että pCloud Crypto ei ole hakkeroitavissa. Niin paljon, että he ovat haastaneet hakkereita parhaimmista yliopistoista, mukaan lukien Berkeley, Boston, MIT ja 613 muuta organisaatiota todistaakseen heidät väärin. Onnistuivatko he? Katso raportti täältä.

3. Kätevä tiedostohallinta tien päällä

Yksi pCloudin vahvuuksista on sen saatavuus kaikilla digitaalisilla alustoilla, mukaan lukien Windows, Mac, Linux ja jopa mobiilijärjestelmissä, kuten Android, iOS ja Windows mobile. Ja pCloudin automaattisen synkronoinnin avulla kaikki tiedostot päivitetään vaivattomasti.

PCloudin tukemat alustat

Kuvittele tätä: Työskentelet kotona kannettavalla tietokoneellasi olevan powerpoint-esityksen kanssa tärkeätä kokousta varten. Kun nouset taksille mennäksesi kokoukseen, saat uutta tietoa ja sinun on vaihdettava dioja liikkumisen aikana.

Avaa vain pCloud matkapuhelimellasi, käytä powerpoint-tiedostoa ja korjaa se sieltä. Seuraavan kerran, kun käytät sitä kannettavalla tietokoneellasi, sinulla on jo uusin versio.

Kuvittele samanlainen tilanne, jossa sinun on muokattava tiedostoasi, mutta kannettavaa tietokonetta tai matkapuhelinta ei ole saatavana. Lähellä olevalla ystävälläsi on kannettava tietokone auki ja hän antaa sinun käyttää sitä jonkin aikaa. Mutta koska pilvitallennustilisi on rajoitettu vain kannettavaan tietokoneeseen ja matkapuhelimeesi, joudut maksamaan ylimääräisiä maksuja käyttääksesi sitä toisesta laitteesta … vai vai?

PCloudin avulla testasimme tätä mahdollisuutta ja olimme iloisesti yllättyneitä kuullessamme, että tiedostoihimme voidaan päästä useista eri laitteista ilman lisämaksua.

Jotkut pilvitallennuspalveluiden tarjoajat todella yhdistävät tilisi yhteen tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, että tiedostoihimme oli pääsy useista laitteista ilman lisäkustannuksia.

4. Tallenna tiedostosi muilta verkkoympäristöiltä helposti

Jos olet jo aiemmin käyttänyt pilvitallennuspalveluiden tarjoajaa, kuten Google Drive tai Dropbox, ei hätää. pCloud pystyy myös vaihtamaan tietoja helposti muiden kolmansien osapuolien palveluiden kanssa ja sallii sinun ladata ne helposti muilta sivustoilta.

Tähän sisältyy sosiaalinen media, kuten Facebook, Instagram ja Picasa.

Esimerkiksi, kun olimme yhteydessä Facebookiin, albumimme varmuuskopioitiin ja kansiorakenne pidettiin ehjänä vastaavissa hakemistoissa luokiteltujen Facebook-kuvien kanssa.

He aikovat jopa integroitua itse WordPress-sivustojen varmuuskopiointiin tulevaisuudessa, joten näyttää siltä, ​​että pCloud pystyy pian muodostamaan yhteyden muihin yleisesti käytettyihin online-sivustoihin ja palveluihin.

5. Sujuva käyttäjäystävällinen mobiilisovellus

Mitä muista alustoista puhutaan, onko sinulla jo ollut mahdollisuus kokea pCloudin mobiilisovellus?

Sovellus tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän, joka antaa meille mukavuuden ladata, järjestää ja jakaa tiedostoja haluamallasi tavalla kirjaimellisesti sormenpäillä.

Esimerkiksi, kun kosketat vasenta yläkulmaa päästäksesi vasempaan liu’utusvalikkoon, sinulla on neljä painiketta, joiden avulla voit käyttää erilaisia ​​tiedostoja, joita laitteen kautta voi käyttää: asiakirja-, ääni-, video- tai visuaalista.

Suodata tiedostot tiedostotyypin mukaan

Voit myös järjestää tiedostosi sen mukaan, miten haluat käyttää niitä:

Kansioita erilaisiin tarkoituksiin

 • Crypto FolderFor salaisille tiedostoille, jotka haluat antaa korkeimman mahdollisen turvallisuuden
 • Offline-tiedostotTiedostoihin, joita haluat käyttää, kun puhelimellasi ei ole Internet-linjaa
 • Jaetut kansiotTiedostoista, jotka haluat jakaa yleisölle

Voit myös jakaa tiedostoja ja tarkastella jakotietojasi helposti Omat linkit -palvelun avulla tarkkaillaksesi tiedostojesi jakautumista.

Tarkastele osaketilastoja

Voit myös valita, kuinka haluat järjestää kansioiden ja tiedostojen rakenteen. Voit muokata niitä erikseen tai joukkona ja lisätä myös uusia kansioita.

Muokkaa tiedostoja ja kansioita mobiilisovelluksessa

Hakukuvake helpottaa valitsemasi tiedoston jäljittämistä, ja kunkin kansion vieressä oleva jakokuvake antaa sinulle vapauden jakaa ja linkittää myös.

Etsi tiedostoja pCloud-sovelluksesta

Jos olet uusi käyttäjä ja tarvitset ohjeita sen käyttöön, pCloud-ohje tarjoaa kattavat ohjeet oppimaan sovelluksen tehokkaasta käytöstä..

Voimme tehdä nämä kaikki mobiilisovelluksessa, ja mitä olemme tehneet, se synkronoidaan kaikkien laitteiden kanssa, jotka olemme yhteydessä pCloudiin, heti.

Mutta älä ota sanaamme siihen. Lataa sovellus ja koe se itse.

6. pCloud-asema – online-virtuaalinen kiintolevy

Jos tietokoneellasi on paljon tietoa eikä tilaa ole tarpeeksi, voit ostaa ulkoisen kiintolevyn kaikkien tietojen arkistoimiseksi. Mutta silti fyysisen laitteen kantaminen ei helpota tiedostojen käsittelyä tai jakamista, kun olet matkalla.

Entä sen sijaan virtuaalinen kiintolevy, jonka online-käytön lisämukavuus, kaiken tiedon automaattinen synkronointi ja integroitu tiedostojen jakaminen?

pCloud-asema

Löysimme vastauksen pCloud Drive -sovelluksesta, joka on työpöytäsovellus, jonka avulla voit tallentaa tiedostoja ja kansioita verkossa. Se toimii samalla tavalla kuin ylimääräinen kiintolevy tietokoneellesi, entistäkin paremmin, koska se on helposti saatavissa verkossa milloin tahansa ja missä tahansa..

7. Arkistoi kaikki välttämättömät, mutta tuskin käytetyt tiedot tietovarastoon

Tietojen tallentamisesta puhutaan riippumatta siitä, onko yrityksesi hallinnassa paljon tiedostoja tai haluatko vain tallentaa henkilökohtaisten tiedostojesi paikan käyttämättä laskentatilaa, pCloudin avulla voit arkistoida arvokkaat tiedot turvallisesti.

PCloudin korkea verkkoturvallisuus, Crypto-salauksen lisäetuna arkaluonteisiin tietoihin ja elinikäinen tilausvaihtoehto mahdollistavat sen, että voit tallentaa kaikki tärkeät tietosi rajattomasti ja silti saada helposti käyttöösi niitä mistä tahansa valitsemastasi laitteesta..

8. Helppo pääsy tiedostoihisi

Useimmiten, kun haluat lähettää tiedostoja pilvitallennustilillesi, sinun on suoritettava vaivalloinen käyttöliittymän käyttöprosessi napsauttaaksesi ja valitaksesi tiedostoja yksittäin.

PCloudin avulla löysimme, että lähettäminen on todella helppoa vetämällä ja pudottamalla tiedosto verkkoportaaliin tai virtuaaliasemaan.

PCloudilla on myös järjestelmään asennetut mediasoittimen laajennukset video-, kuva- ja musiikkitiedostojen listaamiseksi, järjestämiseksi ja toistamiseksi.

9. Tee tiedostoistasi helppoa yhteistyötä muiden kanssa

Tiedostojen ja kansioiden jakaminen on erittäin helppoa pCloud-sovelluksen avulla. Yksinkertaisella napin painalluksella tai kosketuksella voit luoda lataus- tai latauslinkkejä lähetettäväksi yhteystietoluettelossasi oleville ihmisille. Tämän avulla he voivat ladata tiedostoja tai jakaa tiedostoja kanssasi kyseisessä osoitetussa kansiossa.

Tee yhteistyötä muiden kanssa

Voit jopa kutsua heitä hallitsemaan määritettyä kansiota työhön. Vakaalle yrityskäyttäjälle tämä on tehokas etätyökalu.

Miinukset pCloud

Koska pCloudilla on ollut mahdollisuus oppia muista pilvitallennustuotteista ennen omien tuotantoaan, sillä ei todellakaan ole haittoja monipuolisena tuotteena.

PCloud tarjoaa kuitenkin lisäpalveluita, jotka on ostettava tilauksesta erillään:

 1. pCloud CryptoFaksaaksesi parhaan tiedostoturvan, maksat ylimääräisen pCloud Crypto-lisäosasta tiedostojen salaamiseksi manuaalisesti laitteellasi
 2. Laajennettu tiedostohistoria (EFH) Jos joudut seuraamaan tiedostojesi historiaa pitkiä aikoja, sinun on käytettävä laajennettua tiedostohistoriaa, joka seuraa kaikkia tiedostoversioita ja päivityksiä vuodeksi

* Lisätietoja alla olevien lisäosien hinnoittelusta.

pCloudin suunnitelma ja hinnoittelu

pCloudilla on 2 erilaista tilaussuunnitelmaa ja 2 erillistä lisäosaa, joista voit valita.

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen pääsy sekä mobiili- että työpöytäsovelluksiin, SSL-tietoturvan siirto, rajoittamaton tiedostokokojen lähettäminen (teoriassa, mutta se riippuu käytettävissä olevasta tilasta), tiedostojen versiointi, linkkien jakaminen (sekä ylös että alas).

Ero kaikissa suunnitelmissa riippumatta siitä, onko Premium- vai Premium Plus -sivustollasi sinulle varatussa tallennustilassa ja lataustilassa tilaa:

Vuotuiset tilaukset

pCloud-vuotuiset tilaukset

Premium Annual tarjoaa 500 Gt tallennustilaa ja latauslinkkiä sekä 30 päivän tiedostohistorian. Premium Plus Annual, päivittää 2 TB: n tallennustilaan ja lataa linkkiliikenteen entistä enemmän tietoon liittyville käyttäjille.

Elinikäiset tilaukset

pCloud elinikäiset suunnitelmat

Voit myös saada samat edut pysyvästi edulliseen hintaan, joka on 175 dollaria ja vastaavasti 350 dollaria.

Varsinkin jos aiot olla pitkäaikainen pilvikäyttäjä, se hyödyttää sinua pitkällä tähtäimellä, koska sinun ei tarvitse uusia mitään liittymämaksuja!

Toistaiseksi tämä on ainoa pilvitallennuspalvelujen tarjoaja, joka antaa sinulle tämän vaihtoehdon. Ja kuten voit sanoa pitkästä vakiintuneiden asiakkaiden luettelosta, että pCloud palvelee, he ovat täällä jäädäkseen, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tämän tilauksen voimassaolon päättymisestä…

Merkintä

Olemme tehneet tutkimusta ja analyysiä pCloud Lifetime -tilauksista. Varmista, että tarkista se pCloud-käyttöikäkatsauksessa.

Lisäosan

Edellä mainitun lisäksi voit lisätä seuraavia palveluita ylimääräisten suojausten ja tiedostojen varmuuskopiointitoimenpiteiden lisäämiseksi:

 • pCloud Crypto 125 dollaria elinikäisistä tilauksista
  4,99 dollaria maksetaan kuukausittain tai 47,88 dollaria maksetaan vuosittain
 • Laajennettu tiedostohistoria 39 dollaria tiedostojen seurantaan enintään vuodeksi.

Jos haluat silti vain upottaa jalat veteen ennen uimista, ilmainen kokeiluversio tarjoaa sinulle 10 Gt ilmaista tallennustilaa verkossa (+ 4 Gt, kun pCloud on täysin asennettu tietokoneellesi ja mobiililaitteille) ja 50 Gt latausliikennettä jaetusta linkit kuukausittain. Tiedostohistoriasi säilytetään vain 15 päivää.

Kuinka pCloud vertaa Dropboxiin?

pCloud VS Dropbox

Dropbox on toiminut yli 10 vuotta pilvitallennuspalveluiden tarjoajana ja käynnisti vuonna 2016 Project Infinite -palvelun, jonka avulla ne voivat tarjota palveluita pCloudin kanssa samoin … vai onko se?

184 987 ihmistä on jo siirtynyt Dropboxista pCloudiin ja syystä. Bud älä ota sanaamme siihen. Tässä on nopea vertailu, jotta voit päättää itse:

pCloud VS Dropbox: Lataa ja lataa nopeus

Yksi avaintekijä sen määrittämisessä, mikä tekee hyvistä pilvitallennuspalvelujen tarjoajista, on nopeus. Mitä nopeampi lataaminen, lähettäminen ja synkronointi on, sitä helpompaa on käyttää ja hallita tiedostoja.

pCloud teki joitain reaaliaikaisia ​​nopeustestejä DropBoxia vastaan ​​1,12 Gt: n videotiedoston kanssa ja tulokset ovat seuraavat:

Lähetyksen nopeus – Dropbox (5 minuuttia 34 sekuntia) vs. pCloud (54 sekuntia)

Lataa nopeus – Dropbox (1 min 34 sekuntia) vs. pCloud (37 sekuntia)

pCloud VS Dropbox: Tietoturva

Sekä pCloud että Dropbox suojaavat tiedostojasi siirrettäessä tiedostoja palvelimilleen. Siinä se kuitenkin pysähtyy Dropboxille. Ja vaikka Dropbox-termit korostavat, että heillä on tiukat politiikat työntekijöidensä poliisiksi, tosiasia on, että he voivat käyttää tiedostojasi.

PCloud kuitenkin eroaa tästä vaihtoehdosta pCloud Crypto -sovelluksella. Lisätyn tietoturvatoimenpiteen avulla salaus suoritetaan laitteella manuaalisesti, jotta edes pCloud ei voi käyttää tilillesi tallentamiasi tietoja, ellet anna heille avainta.

pCloud VS Dropbox: Edullinen hinta-laatusuhde

Kuten mikä tahansa muu, etsit ehdottomasti vastinetta rahoillesi kyseisen ajan varastotilan suhteen.

Teimme vertailun ja havaitsimme, että Dropboxin liiketoimintasuunnitelma tarjoaa 16,58 dollaria (veroineen) kuukaudessa yhden TB: n tilaa kohti, kun taas pCloudin Premium Plus -paketti tarjoaa 2 TB: n tallennustilaa 7,99 dollaria kuukaudessa.

Se on 2 kertaa varastointimäärä puolen hinnasta!

Ja jos käytät elinikäistä tilausta, sinun on haettava vain yksi maksu, joka vastaa 3 ja puolen vuoden vuotuinen merkintä. PCloudilla säästät todella pitkällä tähtäimellä.

pCloud VS Dropbox: tiedostojen seuranta

Dropbox tarjoaa jopa 120 päivän tiedostohistoriapalveluita, kun taas pCloudin laajennetun tiedostohistorian avulla voit jopa vuoden verran seurata historiaa, mikä on parempi pitkäaikaisten projektien seuraamiseen..

Tuomio: suosittelemmeko pCloudia?

Ehdottomasti! pCloud on tällä hetkellä suosituin tallennuspalvelujen tarjoaja, koska se toimittaa mitä tahansa henkilökohtaisen tai yrityskäyttäjän tarvitsemaa huippuluokan tietoturvaa edulliseen hintaan.

Kaikilla tunnetuilla digitaalisilla alustoilla käytettävissä olevalla käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, jopa 2 TB tilaa ja mahdollinen elinikäinen tilaus, saat todella vastinetta rahoillesi.

Kannustamme sinua ilmoittautumaan ilmaiseksi kokeilujaksi ja testaamaan se itse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map