pCloud

pCloud

https://www.pcloud.com/

tl; dr

pCloud servește atât ca instrument de rezervă excelent, cât și de partajare a muncii. Îl puteți utiliza pe orice dispozitiv digital și asigurați-vă fișierele la maxim cu criptare manuală. Cel mai bine, puteți plăti o taxă unică pentru un abonament pe viață! Este de mirare de ce iubim pCloud?

Recenzie PCloud – 9 pro & 1 cont de utilizarea PCloud Cloud Storage

Fondată în Elveția, pCloud a fost relativ nou pe piața de stocare online când a început în 2013.

Cu toate acestea, chiar dacă noul copil de pe bloc, pCloud a dovedit că stocarea în cloud este soluția optimă versatilă atât pentru utilizatorii personali, cât și pentru utilizatorii de afaceri..

Ceea ce le deosebește cu adevărat sunt aceste două caracteristici speciale:

 1. Abonament pe viațăPentru o plată nominală unică, vă puteți abona la serviciile lor permanent, fără taxe de reînnoire anuală sau lunară.
 2. pCloud CryptoPentru cel mai bun din punct de vedere al securității datelor, puteți alege să blocați fișierele cu criptare pe dispozitiv înainte de a încărca pentru stocare. Acest lucru îl protejează de orice ochi nedorit și vă asigură că numai dvs. (și oricui dați cheia) aveți acces la fișier.

Până în prezent, pCloud a reușit să câștige peste 6 milioane de utilizatori și a obținut certificarea ISO în domeniul sistemelor de management al calității (QMS) și sistemelor de management al securității informațiilor (ISMS).

Aceasta include clienți mari, precum Uber, AirBnb, Twitter și Instagram.

Abonamente pe viață

pCloud este primul stocare cloud care oferă abonare pe viață. Încărcare la 480 $ 175 USD pentru planul Premium și 980 $ 350 pentru Premium Plus, veți avea privilegiul pentru stocare pentru totdeauna. .

Pro de PCloud

Am investigat capacitatea de utilizare, disponibilitatea pe diferite platforme digitale, integritatea și securitatea datelor. Și desigur, dacă prețul este accesibil. Înainte de a vă arăta analiza noastră, acest tur video al pCloud vă va oferi o mai bună înțelegere a ceea ce este pCloud:

1. Nu pierdeți niciodată un fișier din nou cu ajutorul sistemului de rambursare a pCloud

O parte din motivul pentru care oamenii folosesc spațiul de stocare cloud ca instrument de rezervă este astfel încât să aibă asigurare dacă pierd vreodată un fișier din cauza unui virus, corupție, eroare sau pur și simplu salvând versiunea greșită a unui fișier important.

pCloud se asigură întotdeauna că aveți o copie intactă a fișierului dvs. disponibil pentru descărcare, stocând 5 copii separate ale fiecărui fișier pe care le încărcați pe serverele lor în 3 locații diferite, la un centru de date securizat din Dallas, Texas. Este garanția finală împotriva pierderii, furatului sau corupției fișierelor.

De asemenea, nu îl urăști doar atunci când lucrezi la un fișier și din cauza unei greșeli, acesta ajunge greșit. Dar lucrarea ta originală s-a pierdut pentru că ai salvat peste ea?

Ei bine, pCloud are și o altă caracteristică numită pCloud Rewind urmărește istoricul fișierului dvs. timp de 30 de zile astfel încât dacă ați greșit cu versiunea curentă și ați salvat sau ați șters fișierul accidental, puteți returna cu ușurință la o versiune anterioară.

Pentru proiecte pe termen lung, puteți opta, de asemenea, pentru suplimentul cu istoricul fișierului extins (EFH) pentru a păstra versiunile anterioare ale fișierelor timp de 360 ​​de zile,.

2. Securitate de top pentru a proteja fișierele sensibile

Într-o epocă în care fișierele care conțin informații sensibile pot fi hackate, privite și chiar furate sau modificate, securitatea este întotdeauna importantă pentru utilizatorul de stocare în cloud și pCloud vă oferă tot ce este mai bun cu serviciul său de criptare din partea clientului numit pCloud Crypto..

pCloud Crypto criptare

Pentru a explica, toți furnizorii de cloud folosesc Advanced Encryption Standard (AES) TLS / SSL 256 biți criptare care permite sistemului de stocare în cloud să vă securizeze fișierele în timpul transferului de pe dispozitivul dvs. pe server.

Oricine care interceptează acest fișier în calea de stocare în cloud nu va putea să se uite în fișierul dvs. fără cheia de criptare.

Dar asta este cât se poate de departe. După ce este încărcat pe serverul de stocare în cloud, acesta este din nou în formatul original și asta înseamnă că oricine are acces la server poate accesa datele. Aceasta include nu doar personalul pCloud, ci și orice autoritate de aplicare a legii și autorități guvernamentale cu acces legal.

pCloud duce securitatea datelor la un nivel superior cu un program suplimentar numit pCloud Crypto care vă oferă, clientului, puterea de criptare.

Acest software vă permite să criptați fișierul pe computer sau mobil mai întâi înainte de a-l trimite pentru stocare. Pentru a o debloca, va trebui să utilizați cheia generată numită CryptoPass.

În acest fel, chiar și după ce este criptat din nou și decriptat în timpul procesului de transfer, mai are pCloud Crypto pentru a-l proteja împotriva accesului nedorit împotriva oricui care nu are cheia dvs. CryptoPass..

Fapt amuzant

pCloud este atât de încrezător încât pCloud Crypto nu este hackabil. Atât de mult, încât au provocat hackeri din universități de top, inclusiv Berkeley, Boston, MIT și alte 613 organizații, pentru a le demonstra greșit. Au reușit? Vezi raportul aici.

3. Gestionarea convenabilă a fișierelor din timp

Unul dintre punctele forte ale pCloud este disponibilitatea sa pe toate platformele digitale, inclusiv Windows, Mac, Linux și chiar sisteme mobile precum Android, iOS și Windows mobile. Și cu funcția de sincronizare automată a pCloud, toate fișierele vor fi mereu actualizate fără efort.

Platforme acceptate de pCloud

Imaginați-vă acest lucru: lucrați la o prezentare powerpoint de acasă pe laptop pentru o întâlnire importantă. Apoi, în timp ce urcați în taxi pentru a merge la întâlnire, primiți informații noi și trebuie să vă schimbați diapozitivele în timp ce faceți naveta.

Trebuie doar să deschideți pCloud pe mobil, accesați fișierul powerpoint și reparați-l de acolo. Data viitoare când îl accesați de pe laptop, veți avea deja cea mai recentă versiune.

Imaginați-vă un scenariu similar în care trebuie să modificați fișierul, dar laptopul sau mobilul nu este disponibil. Prietenul dvs. din apropiere are laptopul deschis și vă oferă să vă permiteți să îl folosiți pentru o perioadă. Dar, deoarece contul dvs. de stocare în cloud este limitat doar la laptop și mobil, va trebui să plătiți taxe suplimentare pentru a-l accesa de pe un alt dispozitiv … sau nu?

Cu pCloud, am testat această posibilitate și am fost plăcut surprinși să aflăm că fișierele noastre pot fi accesate de pe mai multe dispozitive diferite, fără taxă suplimentară.

Unii furnizori de stocare în cloud vă leagă contul de un computer, laptop sau dispozitiv mobil. Am fost plăcut surprinși să aflăm că fișierele noastre pot fi accesate de la mai multe dispozitive fără taxe suplimentare.

4. Stocați fișierele dvs. de pe alte platforme online cu ușurință

Dacă anterior ați folosit deja un furnizor de stocare Cloud, cum ar fi Google Drive sau Dropbox, nu vă faceți griji. pCloud este, de asemenea, capabil să facă schimb de informații cu alte servicii terțe și vă permite să încărcați de pe alte site-uri cu ușurință.

Acestea includ social media precum Facebook, Instagram și Picasa.

De exemplu, atunci când ne-am conectat cu Facebook, albumele noastre au fost salvate și structura folderului a fost păstrată intactă cu imaginile noastre de Facebook clasificate în directoarele respective.

Chiar încearcă să se integreze pe site-urile WordPress de rezervă, astfel încât se pare că pCloud se va putea conecta în curând la alte site-uri și servicii online utilizate frecvent.

5. Aplicație mobilă ușoară pentru utilizator

Vorbind despre alte platforme, ați avut încă șansa de a experimenta aplicația mobilă pCloud încă?

Aplicația oferă o interfață simplă care ne oferă confortul încărcării, aranjării și partajării fișierelor noastre, așa cum ne place literalmente la îndemâna noastră.

De exemplu, când atingeți colțul din stânga sus pentru a accesa meniul slide-in stânga, există patru butoane pentru a accesa diferitele tipuri de fișiere accesibile prin dispozitivul dvs.: document, audio, video sau vizual.

Filtrați fișierele în funcție de tipul său de fișier

Puteți, de asemenea, să vă aranjați fișierele în funcție de modul în care doriți să le utilizați:

Dosare pentru diferite scopuri

 • Folder CryptoPentru fișierele secrete pe care doriți să le oferiți cea mai mare securitate
 • Fișiere offlinePentru fișierele pe care doriți să le accesați atunci când telefonul nu are linie de internet
 • Foldere partajatePentru fișierele pe care doriți să le partajați cu publicul

Puteți, de asemenea, să partajați fișiere și să vizualizați cu ușurință statisticile de partajare folosind Link-urile mele pentru a monitoriza modul în care fișierele dvs. au fost distribuite.

Vizualizați statisticile de distribuire

De asemenea, aveți opțiunea despre modul în care doriți să organizați structura folderelor și fișierelor. Puteți să le editați individual sau în vrac și să adăugați foldere noi.

Editați fișierele și folderele pe aplicația mobilă

Pictograma de căutare vă face mai ușor să urmăriți fișierul ales, iar pictograma de partajare de lângă fiecare folder vă oferă libertatea de a partaja și de a face legătura.

Căutați fișiere în aplicația pCloud

Dacă sunteți un utilizator nou și aveți nevoie de asistență pentru utilizarea acesteia, pCloud Help oferă îndrumări complete pentru a afla cum să utilizați eficient aplicația.

Putem face toate acestea în aplicația mobilă și orice am face, vom fi sincronizate pe toate dispozitivele pe care le-am conectat cu pCloud, instantaneu.

Dar nu ne luați cuvântul pentru asta. Descarcă aplicația și experimentează-o pentru tine.

6. Drive pCloud – Discul dvs. virtual virtual online

Dacă aveți o mulțime de date și nu aveți suficient spațiu pe dispozitivul dvs. de calcul, vă puteți gândi să achiziționați un hard disk extern pentru a arhiva toate aceste date. Dar totuși, transportul unui dispozitiv fizic nu vă ușurează să lucrați sau să partajați fișiere atunci când sunteți din mers.

În schimb, ce zici de un hard disk virtual cu o utilitate suplimentară de acces online, sincronizarea automată a tuturor informațiilor și partajarea integrată de fișiere?

pCloud Drive

Am găsit răspunsul în pCloud Drive, o aplicație desktop, care vă permite să stocați fișierele și folderele online care funcționează la fel ca și când aveți un hard disk suplimentar pe computer, doar mai bine, deoarece este ușor accesibil online oricând oriunde.

7. Arhivați toate datele esențiale, dar greu utilizate într-un seif de date

Vorbind despre stocarea datelor, indiferent dacă conduceți o afacere cu o mulțime de fișiere pentru a gestiona sau doriți doar un loc unde să stocați fișierele personale fără a utiliza spațiul de calcul, puteți utiliza pCloud pentru a vă arhiva în siguranță datele prețioase.

Cu securitatea de rețea ridicată a pCloud, avantajul suplimentar al criptarea Crypto pentru date sensibile și opțiunea de abonament pe viață, puteți stoca toate informațiile esențiale la nesfârșit și puteți obține acces ușor la ele de pe orice dispozitiv pe care îl alegeți.

8. Acces facil la fișierele dvs.

De cele mai multe ori, atunci când doriți să încărcați fișierele în contul dvs. de stocare în cloud, trebuie să parcurgeți procesul greoi de utilizare a interfeței pentru a face clic și selectați fișierele dvs. individual.

Cu pCloud, am descoperit că încărcarea este foarte ușoară doar prin glisarea și aruncarea fișierului către portalul web sau unitatea virtuală.

De asemenea, pCloud are instalate în sistemul său pluginuri pentru player-ul media pentru listarea, organizarea și redarea ușoară a fișierelor video, imagine și muzică.

9. Colaborează ușor la fișierele dvs. cu alții

Partajarea fișierelor și folderului este foarte simplă cu pCloud. Cu un simplu clic pe un buton sau o atingere, puteți genera link-uri de descărcare sau de încărcare pentru a fi trimise persoanelor din lista dvs. de contacte. Acest lucru le va permite să descarce fișierele dvs. sau să partajați fișiere cu dvs. în folderul respectiv.

Colaborează cu alții

Puteți chiar să-i invitați să co-administreze un folder alocat în scopuri de lucru. Pentru utilizatorii de afaceri serioși, acesta servește ca un instrument puternic de lucru la distanță.

Contra de pCloud

Deoarece pCloud a avut șansa să învețe de la alte produse de stocare în cloud, înainte de a-și produce propriile produse, nu are conținuturi ca produs versatil.

Cu toate acestea, există servicii suplimentare furnizate de pCloud care trebuie achiziționate separat din abonament:

 1. pCloud Crypto Pentru cea mai bună securitate a fișierelor, plătiți suplimentar pentru suplimentul pCloud Crypto pentru a cripta fișierele manual pe dispozitiv.
 2. Istoricul fișierelor extinse (EFH) Dacă doriți să urmăriți istoricul fișierelor dvs. pentru perioade îndelungate de timp, va trebui să mergeți cu Istoricul fișierelor extinse, care va urmări toate versiunile și actualizările fișierului pentru un an.

* Mai multe despre prețurile acestor suplimente de mai jos.

Planul și prețurile pCloud

pCloud are 2 planuri de abonare diferite și 2 suplimente separate din care să alegeți.

Toate planurile vin cu acces gratuit atât la aplicațiile mobile cât și la desktop, transfer de securitate SSL, încărcarea nelimitată a fișierelor (teoretic, dar depinde de spațiul pe care îl ai la dispoziție), versiunea de fișiere, partajarea linkurilor (atât în ​​sus, cât și în jos).

Diferența pentru toate planurile, indiferent dacă este Premium sau Premium Plus, este în cantitatea de spațiu de stocare și descărcare a traficului pe care vi se atribuie:

Abonamente anuale

abonamente anuale pCloud

Premium Anuală oferă 500 GB stocare și trafic de link-uri de descărcare împreună cu 30 de zile de istoric de fișiere. Premium Plus Anual, pentru mai mulți utilizatori cu date mai mari, face upgrade la stocarea la 2 TB și traficul de link-uri de descărcare.

Abonamente pe viață

pCloud Planuri de viață

Puteți obține, de asemenea, aceleași avantaje în mod permanent pentru o plată la un preț de 175 USD, respectiv 350 USD.

Mai ales dacă intenționați să fiți un utilizator pe termen lung Cloud, acest lucru vă va avantaja pe termen lung, deoarece nu va trebui să reînnoiți nicio taxă de abonament.!

Până acum acesta este singurul furnizor de stocare cloud care vă oferă această opțiune. Și după cum puteți spune din lista lungă de clienți consacrați că pCloud servește, ei vor fi aici pentru a rămâne astfel încât să nu vă faceți niciodată griji pentru ca abonamentul să expire …

Notă

Am făcut câteva cercetări și analize pe abonamentele pCloud Lifetime. Asigurați-vă că o puteți verifica la recenzia noastră de viață pCloud.

Add-on

Pe lângă cele de mai sus, puteți adăuga următoarele servicii pentru măsuri suplimentare de securitate și backup pentru fișiere:

 • pCloud Crypto 125 $ pentru abonamente pe viață
  4,99 USD plătite lunar sau 47,88 USD plătite anual
 • Istoricul fișierului extins 39 USD pentru urmărirea fișierului până la un an.

Dacă totuși dorești doar să scufunzi picioarele în apă înainte de a înota, proba gratuită îți oferă 10 GB stocare gratuită online (+ 4 GB atunci când configurezi complet pCloud pe computer și mobil) și 50 GB descărcați traficul de la comun link-uri lunar. Istoricul fișierului dvs. va fi păstrat până la 15 zile.

Cum se compară pCloud cu Dropbox?

pCloud VS Dropbox

Dropbox este în vigoare de mai bine de 10 ani ca furnizor de stocare în cloud și, în 2016, a lansat Project Infinite, permițându-le să ofere servicii la fel cu pCloud … sau este?

184.987 de persoane s-au mutat deja de la Dropbox la pCloud și dintr-un motiv întemeiat. Bud nu ne lua cuvântul pentru asta. Iată o comparație rapidă, astfel încât să puteți decide pentru dvs.:

pCloud VS Dropbox: viteză de încărcare și descărcare

Unul dintre factorii cheie pentru a determina ce face un furnizor bun de stocare în cloud este viteza. Cu cât viteza de descărcare, încărcare și sincronizare este mai rapidă, cu atât este mai convenabil să vă accesați și să gestionați fișierele.

pCloud a făcut câteva teste de viteză în timp real împotriva DropBox cu un fișier video cu 1,12 GB și iată rezultatele:

Viteza de încărcare – Dropbox (5 min 34 secunde) vs pCloud (54 secunde)

Descărcare viteză – Dropbox (1 min 34 secunde) vs pCloud (37 secunde)

pCloud VS Dropbox: Securitatea datelor

Atât pCloud cât și Dropbox vă vor proteja fișierele în timpul transferului fișierelor pe serverele lor. Cu toate acestea, acolo se oprește pentru Dropbox. Și în timp ce termenii Dropbox evidențiază faptul că au politici stricte pentru poliția angajaților lor, rămâne faptul că fișierele dvs. pot fi accesate de aceștia.

Cu toate acestea, pCloud scapă de această opțiune cu pCloud Crypto. Cu acea măsură de securitate adăugată, criptarea se efectuează manual pe dispozitivul dvs., astfel încât nici măcar pCloud nu poate accesa datele stocate în contul dvs. decât dacă le dați cheia.

pCloud VS Dropbox: Accesibilitate și valoare pentru bani

Ca în orice altceva, cu siguranță veți căuta valoare pentru bani în ceea ce privește spațiul de depozitare pentru acea perioadă.

Am făcut o comparație și am constatat că planul de afaceri al Dropbox oferă 16,58 USD (inclusiv taxe) pe lună pentru 1 TB de spațiu, în timp ce pachetul Premium Plus de la pCloud oferă 2 TB de stocare la 7,99 USD pe lună..

Adică de 2 ori cantitatea de stocare la jumătate din preț!

Iar dacă vă plasați pentru un abonament pe viață, va trebui să eliminați doar o plată care este echivalentul Abonament anual de 3 ani și jumătate. Cu pCloud chiar economisiți pe termen lung.

pCloud VS Dropbox: Urmărirea fișierelor

Dropbox oferă servicii de istoric de fișiere de până la 120 de zile, în timp ce Istoricul extins de fișiere de la pCloud vă permite până la un an de urmărire a istoricului, ceea ce este mai bine pentru a urmări proiectele pe termen lung.

Verdict: recomandăm pCloud?

Categoric! pCloud este în prezent furnizorul nostru de stocare preferat # 1, deoarece furnizează tot ceea ce un utilizator personal sau de afaceri are nevoie de securitate de top, la un preț accesibil.

Cu o interfață prietenoasă disponibilă pe toate platformele digitale cunoscute și până la 2 TB de spațiu și un posibil abonament pe viață, într-adevăr obțineți valoarea pentru bani.

Vă încurajăm să vă înscrieți la proba lor gratuită și să o testați pentru voi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me