pCloud

Contents

pCloud

https://www.pcloud.com/

tl; dr

pCloud serveix com a excel·lent eina de còpia de seguretat i de compartir treball. Podeu utilitzar-lo en qualsevol dispositiu digital i protegir els vostres fitxers al màxim amb xifrat manual. El millor de tot és que podeu pagar una quota única per a una subscripció per a tota la vida. És per sorpresa, per què ens encanta el pCloud?

Revisió PCloud: 9 professionals & 1 concepte d’ús de PCloud Cloud Storage

Fundada a Suïssa, pCloud va ser relativament nou al mercat d’emmagatzematge en línia quan va començar el 2013.

Tot i així, tot i que el nou fill del bloc, pCloud ha demostrat que el seu emmagatzematge en núvol és la solució òptima i versàtil tant per a usuaris personals com per a empreses..

El que els distingeix realment són aquestes dues característiques especials:

 1. Subscripció al llarg de la vidaPer un pagament nominal únic, podeu subscriure’s als seus serveis de manera permanent sense cap quota de renovació anual o mensual..
 2. pCloud CryptoPer obtenir la millor seguretat en dades, podeu bloquejar els vostres fitxers amb xifratge al vostre dispositiu abans de pujar per emmagatzemar. Això ho protegeix de qualsevol ull no desitjat i garanteix que només vostè (i a qui doni la clau) tingui accés al fitxer.

Fins a la data, pCloud ha aconseguit guanyar més de 6 milions d’usuaris i ha obtingut la certificació ISO a l’àrea de Sistemes de Gestió de Qualitat (QMS) i Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (ISMS).

Inclou clients de grans temps com Uber, AirBnb, Twitter i Instagram.

Subscripcions de tota la vida

pCloud és el primer emmagatzematge al núvol que ofereix subscripció durant tota la vida. Carregant un import de 480 € a 175 $ per pla Premium i 980 $ 350 a Premium Plus, tindreu el privilegi d’emmagatzemar per sempre.. .

Pros de PCloud

Hem investigat la facilitat d’ús, la disponibilitat en diferents plataformes digitals, la integritat de les dades i la seguretat. I per descomptat, si el preu és assequible. Abans de mostrar-nos la nostra anàlisi, aquest vídeo tour per pCloud us permetrà comprendre millor què és pCloud:

1. No perdeu mai més un fitxer amb el sistema de rebobinament de pCloud

Una part de la raó per la qual les persones utilitzen l’emmagatzematge en núvol com a eina de còpia de seguretat és perquè tinguin assegurança si mai perden un fitxer a causa d’un virus, una corrupció, un error o simplement es desa la versió equivocada d’un fitxer important.

pCloud sempre s’assegura que teniu una còpia intacta del fitxer disponible per a la seva descàrrega emmagatzemant 5 còpies separades de cada fitxer que pengeu als seus servidors en 3 ubicacions diferents en un centre de dades segur a Dallas, Texas. És la màxima protecció contra la pèrdua, robatori o danys dels fitxers.

A més, no ho odies quan treballes en un fitxer i, per culpa d’un error, acaba malament. Però el vostre treball original es perd perquè el vau guardar?

Doncs bé, pCloud també té una altra funció anomenada pCloud Rewind fa un seguiment de l’historial de fitxers durant 30 dies de manera que si us heu equivocat amb la versió actual i heu desat o suprimit el fitxer accidentalment, podreu rebobinar-lo fàcilment a una versió anterior.

Per a projectes a llarg termini, també podeu optar pel complement d’historial de fitxers ampliat (EFH) per mantenir les versions anteriors del fitxer fins a 360 dies per si de cas.

2. Seguretat de primer nivell per protegir fitxers sensibles

En una època en què es poden introduir fitxers que contenen informació sensible, analitzar-los, fins i tot robar-los o alterar-los, la seguretat sempre és important per a l’usuari d’emmagatzematge al núvol i pCloud us ofereix el millor amb el servei de xifrat del costat del client anomenat pCloud Crypto..

xifratge Crypto pCloud

Per explicar-ho, tots els proveïdors de núvols utilitzen xifratge TLS / SSL de 256 bits Advanced Standard Encryption Standard (AES) que permet al sistema d’emmagatzematge al núvol assegurar els vostres fitxers durant la transferència del dispositiu al servidor..

Qualsevol persona que intercepte aquest fitxer en el seu emmagatzematge en núvol no podrà mirar el fitxer sense la clau de xifrat.

Però és tan lluny. Un cop s’ha penjat al servidor d’emmagatzematge al núvol, es torna al format original i això significa que qualsevol persona que tingui accés al servidor pot accedir a les dades. Inclou no només el personal de pCloud, sinó també qualsevol autoritat policial i de govern amb accés legal.

pCloud porta la seguretat de les dades fins a un nivell més alt amb un programa addicional anomenat pCloud Crypto que us proporciona, el client, la potència de xifrat.

  PCloud Review - 9 Fördelar och 1 Con för att använda PCloud Cloud Storage

Aquest programari us permet xifrar el fitxer a l’ordinador o al mòbil abans d’enviar-lo per emmagatzemar-lo. Per desbloquejar-lo, haureu d’utilitzar la clau generada anomenada CryptoPass.

D’aquesta manera, fins i tot després que es torni a xifrar i es desxifri durant el procés de transferència, encara té pCloud Crypto per protegir-lo contra l’accés no desitjat contra qualsevol que no tingui la seva clau CryptoPass..

Fet divertit

pCloud està tan confiat que pCloud Crypto no es pot piratejar. Tant és així que han desafiat els pirates informàtics de les millors universitats, incloses Berkeley, Boston, MIT i altres 613 organitzacions, per demostrar-los que s’equivoquen. Tenien èxit? Consulteu l’informe aquí.

3. Gestió convenient d’arxius en marxa

Un dels punts forts de pCloud és la seva disponibilitat a totes les plataformes digitals, inclosos Windows, Mac, Linux i fins i tot sistemes mòbils com Android, iOS i Windows Mobile. I amb la funció de sincronització automàtica de pCloud, tots els fitxers sempre s’actualitzaran sense esforç.

Plataformes compatibles amb pCloud

Imagineu-ho: esteu treballant en una presentació de powerpoint des de casa al vostre ordinador portàtil per a una reunió important. Al pujar al taxi per anar a la reunió, obtindreu informació nova i heu de canviar les diapositives mentre passeu.

Només cal obrir pCloud al mòbil, accedir al fitxer de powerpoint i arreglar-lo des d’allà. La propera vegada que accediu des del portàtil, ja tindreu la versió més recent.

Imagineu-vos un escenari similar on haureu d’esmenar el fitxer, però el vostre portàtil o mòbil no està disponible. El vostre amic proper té el portàtil obert i t’ofereix que el facis servir durant un temps. Però, perquè el vostre compte d’emmagatzematge en núvol està limitat només al vostre portàtil i mòbil, haureu de pagar despeses addicionals per accedir-hi des d’un dispositiu diferent … o bé?

Amb pCloud, vam provar aquesta possibilitat i ens va sorprendre gratament al saber que es podia accedir als nostres fitxers des de diversos dispositius sense cap càrrec addicional..

Alguns proveïdors d’emmagatzematge al núvol realment vinculen el vostre compte a un equip, portàtil o dispositiu mòbil. Ens va sorprendre gratament el fet que es pogués accedir als nostres fitxers des de diversos dispositius sense despeses addicionals.

4. Emmagatzeneu els vostres fitxers d’altres plataformes en línia amb facilitat

Si ja heu utilitzat un proveïdor d’emmagatzematge al núvol com Google Drive o Dropbox, no hi ha cap problema. pCloud també és capaç d’intercanviar informació fàcilment amb altres serveis de tercers i us permet pujar des d’altres llocs amb facilitat.

S’inclouen les xarxes socials com Facebook, Instagram i Picasa.

Per exemple, quan ens vam connectar amb Facebook, es van fer una còpia de seguretat dels nostres àlbums i es va mantenir intacta l’estructura de les carpetes amb les nostres imatges de Facebook classificades als seus respectius directoris..

Fins i tot estan pensant en integrar-se als llocs de còpies de seguretat de WordPress en un futur, de manera que sembla que pCloud aviat es podrà connectar a altres llocs i serveis en línia d’ús comú..

5. Aplicació mòbil fàcil i fàcil d’utilitzar

En parlar d’altres plataformes, heu tingut la possibilitat de provar encara l’aplicació mòbil de pCloud?

L’aplicació ofereix una interfície senzilla que ens proporciona la comoditat de pujar, organitzar i compartir els nostres fitxers, ja que ens agrada literalment al nostre abast..

Per exemple, quan toqueu la cantonada superior esquerra per accedir al menú desplegable esquerre, hi ha quatre botons per accedir als diferents tipus de fitxers accessibles a través del dispositiu: document, àudio, vídeo o visual..

Filtra els fitxers segons el tipus de fitxer

També podeu organitzar els vostres fitxers segons com vulgueu utilitzar-los:

Carpetes amb diferents finalitats

 • Carpeta Crypto Per als fitxers secrets que desitgeu tenir la màxima seguretat
 • Fitxers fora de línia Per als fitxers als que voleu accedir quan el telèfon no té línia d’internet
 • Carpetes compartides Per als fitxers que voleu compartir amb el públic

També podeu compartir fitxers i veure les estadístiques de compartir fàcilment amb Els meus enllaços per supervisar la distribució dels vostres fitxers.

Veure estadístiques de compartició

També teniu l’opció de com voleu organitzar l’estructura de les vostres carpetes i fitxers. Podeu editar-les individualment o a granel i afegir-hi també carpetes noves.

Edita fitxers i carpetes en una aplicació per a mòbils

La icona de cerca us facilita el rastreig del fitxer que trieu i la icona de compartir al costat de cada carpeta us proporciona la llibertat de compartir i enllaçar també..

  PCloud Review - 9 Pros & 1 Con tentang Menggunakan PCloud Cloud Storage

Cerca fitxers a l'aplicació pCloud

Si ets un usuari nou i necessites ajuda per utilitzar-lo, pCloud Help proporciona una guia completa per aprendre a utilitzar de manera efectiva l’aplicació.

Tot això ho podem fer dins de l’aplicació per a mòbils i, tot el que hem fet, es sincronitzarà a tots els dispositius que hem connectat amb pCloud, a l’instant..

Però no ho prenguem per a res. Baixeu l’aplicació i experimenteu-la per vosaltres mateixos.

6. pCloud Drive: el vostre disc dur virtual en línia

Si teniu moltes dades i no disposeu d’espai suficient al dispositiu informàtic, podeu pensar en comprar un disc dur extern per arxivar totes aquestes dades. Però, portar un dispositiu físic no us facilita treballar o compartir fitxers quan esteu de viatge.

En lloc, un disc dur virtual amb una comoditat afegida d’accés en línia, sincronització automàtica de tota la informació i intercanvi de fitxers integrat?

pCloud Drive

Hem trobat la resposta a pCloud Drive, una aplicació d’escriptori, que permet emmagatzemar els seus fitxers i carpetes en línia que funciona igual que tenir un disc dur extra a l’ordinador, només millor perquè és fàcilment accessible en línia en qualsevol moment i en qualsevol lloc..

7. Arxiveu totes les vostres dades essencials però difícilment utilitzades en una volta de dades

Parlant d’emmagatzemar dades, tant si esteu executant una empresa amb molts fitxers per gestionar com si voleu simplement un lloc per emmagatzemar els vostres fitxers personals sense utilitzar el vostre espai informàtic, podeu utilitzar pCloud per arxivar les vostres dades de forma segura..

Amb l’alta seguretat de xarxa de pCloud, l’avantatge afegit del xifratge Crypto per a dades sensibles i una opció de subscripció per a tota la vida, podeu emmagatzemar tota la informació essencial de manera indefinida i, tot i així, accedir fàcilment a elles des de qualsevol dispositiu que trieu..

8. Fàcil accés als vostres fitxers

Moltes vegades, quan voleu penjar els fitxers al vostre compte d’emmagatzematge al núvol, heu de passar per l’enorme procés d’utilitzar la interfície per fer clic i seleccionar els fitxers de manera individual..

Amb pCloud, hem trobat la càrrega és realment senzilla amb només arrossegar i deixar anar el fitxer al portal web o a la unitat virtual.

A més, pCloud té instal·lats en el seu sistema connectors de reproductor multimèdia per facilitar la llista, organització i reproducció de fitxers de vídeo, imatges i música.

9. Col·labora fàcilment en els teus fitxers amb altres persones

L’intercanvi de fitxers i carpetes és molt senzill amb pCloud. Amb el simple clic d’un botó o un toc, podeu generar enllaços de descàrrega o de càrrega per enviar-los a les persones de la vostra llista de contactes. Això els permetrà descarregar els vostres fitxers o compartir fitxers amb vosaltres a la carpeta assignada.

Col·labora amb altres

Fins i tot els podeu convidar a administrar una carpeta assignada amb finalitats laborals. Per als usuaris de negocis seriosos, això és una potent eina de treball remota.

Cons de pCloud

Com que pCloud ha tingut l’oportunitat d’aprendre d’altres productes d’emmagatzematge en núvol abans de produir-ne el producte, no té els avantatges com a producte versàtil.

Tot i això, hi ha serveis addicionals que pCloud proporciona que s’han de comprar per separat de la vostra subscripció:

 1. pCloud CryptoPer obtenir la millor seguretat en fitxers, pagueu de manera addicional el complement pCloud Crypto per xifrar els fitxers manualment al dispositiu.
 2. Historial de fitxers estès (EFH) Si heu de fer un seguiment de l’historial dels vostres fitxers durant llargs períodes de temps, haureu d’anar amb l’Historial de fitxers ampliat que farà el seguiment de totes les versions i actualitzacions del fitxer durant un any.

* Més informació sobre el preu d’aquests complements a continuació.

Pla i preus de pCloud

pCloud té 2 plans de subscripció diferents i 2 complements separats per escollir.

Tots els plans disposen d’accés gratuït tant a les aplicacions per a mòbils com a escriptori, transferència de seguretat SSL, càrrega il·limitada de fitxers (teòricament, però depèn de quin espai tingueu disponible), versionar fitxers, compartir enllaços (tant amunt com avall).

La diferència per a tots els plans, ja sigui Premium o Premium Plus, és la quantitat d’espai d’emmagatzematge i descàrrega que teniu assignat:

Subscripcions anuals

subscripcions anuals de pCloud

Premium anual proporciona 500 GB d’emmagatzematge i trànsit d’enllaços de descàrrega juntament amb 30 dies d’historial de fitxers. Premium Plus Anual, per a usuaris més pesats de dades, millores que s’emmagatzemen a 2 TB i tràfic d’enllaços de descàrrega.

Subscripcions de tota la vida

pCloud Plans de vida

També podeu obtenir els mateixos beneficis de manera permanent per obtenir un pagament assequible a una sola vegada de 175 $ i 350 $ respectivament.

  PCloud Review - 9 Vorteile und 1 Nachteil der Verwendung von PCloud Cloud Storage

Sobretot si teniu previst ser usuari de Cloud a llarg termini, us beneficiaran a llarg termini, ja que no necessitareu renovar cap quota de subscripció.!

Fins ara, aquest és l’únic proveïdor d’emmagatzematge en núvol que us ofereix aquesta opció. I, com podeu saber de la llarga llista de clients establerts, que serveix pCloud, estaran aquí per quedar-se així que mai us haureu de preocupar perquè la subscripció caduca …

Nota

Hem fet algunes investigacions i anàlisis sobre subscripcions pCloud Lifetime. Assegureu-vos de veure-ho a la revisió de la vida de pCloud.

Afegir

A més de les anteriors, podeu afegir els serveis següents per obtenir mesures addicionals de seguretat i còpia de seguretat de fitxers:

 • pCloud Crypto $ 125 per a subscripcions de tota la vida
  4,99 dòlars pagats mensualment o 47,88 dòlars pagats anualment
 • Historial d’arxius ampliat $ 39 per fer el seguiment d’un fitxer fins a un any.

Si encara voleu submergir els peus a l’aigua abans de banyar-vos, la prova gratuïta us ofereix 10 GB d’emmagatzematge gratuït en línia (+ 4 GB quan configureu completament pCloud al vostre ordinador i mòbil) i descarregueu 50 GB de trànsit compartit. enllaços mensuals. L’historial de fitxers només es conservarà fins a 15 dies.

Com es compara pCloud amb Dropbox?

pCloud VS Dropbox

Dropbox porta més de 10 anys com a proveïdor d’emmagatzematge en núvol i el 2016 va llançar Projecte Infinit que els permet proporcionar serveis a la vegada amb pCloud … o bé??

184.987 persones ja han passat de Dropbox a pCloud i per una bona raó. No acceptem la nostra paraula. Aquí teniu una comparació ràpida perquè pugueu decidir per vosaltres mateixos:

pCloud VS Dropbox: velocitat de càrrega i descàrrega

Un dels factors clau per determinar què fa que un bon proveïdor d’emmagatzematge en núvol és la velocitat. Com més gran sigui la velocitat de descàrrega, càrrega i sincronització, més convenient és accedir i gestionar els vostres fitxers.

pCloud va realitzar algunes proves de velocitat en temps real contra DropBox amb un fitxer de vídeo de 1,12 GB i aquí teniu els resultats:

Velocitat de càrrega: Dropbox (5 mins 34 segons) contra pCloud (54 segons)

Velocitat de baixada: Dropbox (1 min 34 segons) contra pCloud (37 segons)

pCloud VS Dropbox: seguretat de dades

Tant pCloud com Dropbox protegiran els vostres fitxers durant la transferència de fitxers als seus servidors. Tanmateix, aquí és on s’atura a Dropbox. I si bé els termes de Dropbox posen de manifest que tenen polítiques estrictes per controlar els seus empleats, no deixa de ser que els fitxers puguin accedir-hi.

Tot i això, pCloud es desfà d’aquesta opció amb pCloud Crypto. Amb aquesta mesura de seguretat afegida, el xifrat es realitza manualment al vostre dispositiu de manera que ni tan sols pCloud pot accedir a les dades que emmagatzeneu al vostre compte, tret que els doni la clau.

pCloud VS Dropbox: Asequibilitat i relació qualitat-preu

Com en qualsevol altre cas, sens dubte buscareu una relació qualitat-preu en termes d’espai d’emmagatzematge durant aquesta durada.

Vam fer una comparació i vam trobar que el pla comercial de Dropbox ofereix 16,58 dòlars (amb impostos inclosos) al mes per 1 TB d’espai mentre que el paquet Premium Plus de pCloud ofereix 2 TB d’emmagatzematge a 7,99 dòlars al mes..

És a dir, 2 vegades la quantitat d’emmagatzematge a la meitat del preu!

I, si sol·liciteu una subscripció per a tota la vida, només haureu de retirar un pagament que sigui l’equivalent a 3 anys i mig de subscripció anual. Amb pCloud realment estalvieu a llarg termini.

pCloud VS Dropbox: seguiment de fitxers

Dropbox proporciona serveis d’historial de fitxers de fins a 120 dies, mentre que l’Historial d’arxius ampliat de pCloud us permet fins a un any un historial de seguiment que és millor per fer un seguiment dels projectes a llarg termini..

Verdicte: recomanem pCloud?

Definitivament! pCloud és actualment el nostre proveïdor d’emmagatzematge preferit # 1 perquè subministra qualsevol cosa que un usuari personal o empresarial necessiti amb seguretat de primer nivell a un preu assequible..

Amb una interfície fàcil d’utilitzar a totes les plataformes digitals conegudes i fins a 2 TB d’espai i una possible subscripció per a tota la vida, realment obtindreu la vostra relació qualitat-preu..

Us animem a que us inscriviu a la prova gratuïta i proveu-la per vosaltres mateixos.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me