Shopify

Shopify

https://www.shopify.com/

tl; dr

Shopify er en webstedsbygger, der er stærkt rettet mod e-handelsbutikker. Det kan hjælpe dig med let at opbygge og styre fra ende til ende næsten alle aspekter af virksomheden, fra design til lagerstyring. Det kan gøre næsten alt undtagen kokemiddag, så det er lidt overraskende, at det hænger lidt i speedafdelingen.

Shopify Review – 8 fordele og 3 ulemper at overveje

Helt ærligt er Shopify så meget mere end din gennemsnitlige webstedsbygger. Det mærker faktisk ikke engang sig selv som sådan, men hævder at være en komplet e-handelsplatform. Voksende ud af Ottawa, Canada i 2004, støtter virksomheden i dag mere end 600.000 købmænd, der omsætter en bruttovolumen på mere end 82 milliarder dollars.

Hvad virksomheden gør er at tilbyde værktøjer, som folk nemt kan opsætte online butik. Fra tilbud med hurtigopbygning af design til supporttjenester som betalingsgateways, marketingværktøjer og endda lagerstyring, Shopify er virkelig en one-stop-shop for den spirende e-handelshandler.

Hvad vi kan lide ved Shopify

1. Jævn og omfattende onboarding-oplevelse

Sømløs Onboarding-oplevelse

Jeg tror, ​​at et af de største pluspunkter ved Shopify er dets glatte og sømløse onboarding-oplevelse. Det guider brugere fejlfrit igennem tæt på hele processen med at etablere et e-handelswebsted meget dybt.

Når du er registreret hos dem, er hele processen fra start til slut meget tæt strømlinet. På hvert trin undervejs gør Shopify sit bedste for at interagere med brugerne for at prøve at opbygge et billede af, hvad webstedet er beregnet til at blive eller blive.

Gennem en række korte spørgsmål kan du hjælpe Shopify med at finde den ideelle løsning til dig inden for systemet. Faktisk fungerer det endda, så systemet kan anbefale et tema baseret på den forretningstype, du vil køre med det.

Når du først har nået den indledende installationsfase, kan du vandre rundt og udforske de resterende funktioner på din fritid. I det mindste har du de grundlæggende rammer på plads. Dette er især godt for de mennesker, der prøver at bruge Shopify, men ikke rigtig har noget særligt i tankerne, når de logger på for at teste det.

Glat ombordoplevelse

Denne proces er god ikke kun for nye brugere, men også for dem med forskellige situationer. For eksempel, hvis du allerede har en fysisk forretning og ønsker at udvide driften online, eller hvis du flytter fra en fysisk butik til en helt online platform – der er også denne mulighed.

Bare ved at besvare et par spørgsmål, mens du følger med, hjælper du Shopify med at hjælpe dig i denne proces.

2. Tilpasbare temaer

Temaer, der kan tilpasses

Mens Shopify tilbyder temaer til forskellige behov, er disse beregnet som retningslinjer, og det er sandsynligt, at du bliver nødt til at tilpasse dem kraftigt til at passe til den ønskede forretning, du unikt har. Dette betyder, at du kan tilføje forskellige billeder og baggrunde for udseende og fornemmelse.

Så er der de vigtigste elementer, der udgør dit websted – for eksempel har du muligvis en blogsektion til at hjælpe dig med nogle SEO-mål, eller du har muligvis brug for et produktkatalog, der viser alt hvad du har og deres priser, billeder og så videre.

Forskellige layout er egnede til forskellige ting, så du kan muligvis tage lidt tid på at vænne dig til det. Jeg tror, ​​at hvad der passer, meget afhænger af, hvad du sælger. Tag for eksempel prøvewebstedet, jeg konfigurerer. Det var beregnet til at sælge små pc-komponenter, nogle så små som skruer.

At have et stort billede layout virkede lidt latterligt, og det var mere fornuftigt at have en hurtig adgangskataloger over lager til salg til salg.

Shopify katalog

Overvej at imod et websted, der promoverer ting smukt som rejseture måske. For et sted som det, ville fine, store spredte billeder formidle en mere positiv følelse hos den potentielle kunde.

Uanset hvordan du ser på det og løber rundt i tingene, vil du med tiden bemærke, at hele Shopify-tilpasningsoplevelsen er designet til at hjælpe dig med at opbygge en bedre online butik. De byggesten, de tilbyder, er et eksempel.

Mange af dem er dedikeret til e-handelswebsteder, såsom et nyhedsbrev eller produktkatalog. Der kan dog være lidt forvirring, da det undertiden bruger Shopify-terminologi.

3. Shopify har fantastiske marketingværktøjer

Jeg husker stadig i min gennemgang af Squarespace, hvad et begrænset antal muligheder det har, når det kommer til Search Engine Optimization (SEO). Det er ikke så meget tilfældet i Shopify. Bortset fra det faktum, at Shopify allerede har ren, let gennemsøgbar kode, giver det dig mulighed for at indsætte tilpassede tags og metabeskrivelser.

Marketingkampagner

Dernæst opdagede jeg glæden ved at være i stand til at oprette marketingkampagner gennem Shopify-instrumentbrættet. Som nogen, der arbejder på flere platforme ad gangen, kan jeg bestemt se skønheden ved at have alt integreret et sted.

Mens skærmbilledet, jeg kun har vist, viser to, skal du ikke kæmpe, dette er standardindstillingerne, og du har adgang til andre, hvis du beslutter at bruge disse apps fra listen Shopify Apps. Disse giver dig endda mulighed for at oprette destinationssider til hver af disse individuelle marketingplatforme lige fra Shopify-instrumentbrættet.

Dette er noget, som jeg hidtil ikke har set så godt eller omfattende på nogen anden webstedsbygger og imponerer mig ingen ende.

4. Fællesskabets støtte

Shopify Community Support

På trods af en allerede massiv videnbase om hjælp og FAQ-artikler, har Shopify også et fællesskab af brugere, der binder sig sammen for at diskutere forskellige punkter om platformen. Organiseret af Shopify selv, kan du også få opdateringer om nyheder og udviklinger i Shopify-universet her.

At have et stort, aktivt samfund som dette er meget anderledes end at stole på kun en videnbase og supportpersonale. Forskellige brugere har forskellige niveauer af kapacitet og modenhed i deres brug af Shopify, så det er let at få hjælp, hvor det er nødvendigt.

En vidensbase og ofte stillede spørgsmål kan fungere som en god første forsvarslinje, men det er så meget bedre at have en massiv pool af andre brugere, du kan ringe til om hjælp, hvis du står over for noget, der ikke er i bøgerne. Det er uformelt og godt et rigtigt samfund.

Tekniske spørgsmål til side, jeg har endda set nogle brugere tilføje et forumindlæg blot bede om feedback på deres Shopify-websteder. Dette er ikke kun en god måde at få konstruktiv kritik på, men kan også tjene til selvpromovering i Shopify-samfundet.

5. Adgang til tredjepartsapps

Shopify App Store

Som nævnt tidligere har Shopify en markedsplads, hvor du kan vælge og installere andre tredjeparts apps, der kan arbejde med din online butik. Disse er af udviklere, der har set et behov for visse nicher og har gjort deres eget arbejde for at støtte det.

Shopify har selvfølgelig sine egne apps såvel som andre områder, som det sandsynligvis ikke mente, at det var fornuftigt at have i kerneversionen af ​​builder som standard.

Gennemse Shopify App-markedet er en meget velkendt oplevelse som Apple App Store eller Googles Play Store. Gennemse butikken, var jeg ekstremt imponeret over den dybdegrad, der er gået ind i mange af tilbudene der.

Sikker på, du ville forvente at finde ting som designudvidelser og de sædvanlige nyhedsbrevmaterialer og så videre, men der er virkelig en alvorlig dybde her. Tag for eksempel et af de områder, jeg fandt – beskyttelse mod svig. For en online butik ville dette være noget vigtigt og alligevel ikke noget, som en ny butiksejer sandsynligvis ville have tænkt på.

Eller måske mere innovative midler til kundesupport, såsom at tilbyde en chat-bot i din butik, eller en app til at administrere udvekslinger og / eller returneringer? Der er simpelthen så meget her, der kan være af enorm værdi, og jeg ser sjældent noget, der bare er “fluff” eller skrammel.

Bemærk dog, at mange af de tilgængelige apps kommer til en pris – omend en rimelig. Når et sådant tilfælde er ShipStation-appen, der hjælper dig med at udvide og automatisere forsendelsesprocessen for varer købt gennem din butik. For kun $ 9 om måneden vil denne app ikke kun gøre det, men giver dig også adgang til nedsatte priser for nogle virksomheder som FedEx og USPS.

6. Sælg overalt!

Flere salgskanaler

Tidligere, da jeg diskuterede de marketingkampagner, du kunne køre lige fra Shopify-instrumentbrættet, kløede jeg allerede for at dele denne anden information – ikke kun hjælper Shopify dig med at oprette en butik, der kan sælges og markedsføres, men du kan udvide din tilstedeværelse yderligere til andre kanaler.

Systemet viser ekstrem modenhed i tanker, der bevæger sig fra jaloux at beskytte din kunde til fuldhjertigt at hjælpe din kunde med at opnå succes i deres forretning. Et meget forfriskende koncept blandt tjenesteudbydere vil jeg sige.

Faktisk opfordrer Shopify dig til at udnytte alle gode kanaler til fulde for at skubbe dit salg yderligere. Du kan integrere din Shopify-butik med Facebook, oprette forbindelse til Amazon, Pinterest eller endda med de mobile apps, du udvikler.

7. Udvid fysiske butikker online

Med fysisk detailhandel, der lider af online-shoppingboom, er der naturligvis detailhandlere, der leder efter en måde at udnytte på dette. Nogle vil måske oprette en online butik ud over deres fysiske butik eller helt flytte online.

For dem, der søger at få deres kage og spise den, er det her, Shopify har et unikt forslag – en integration med sit eget Point of Sale (POS) -system. Hvad det betyder er, at du kan bruge Shopify POS i din fysiske butik og bruge en kombineret database, der deles mellem begge.

Den kombinerede database kan hjælpe dig med bedre at styre alle de data, du har brug for for at drive din virksomhed – kundeoplysninger, salg, lager og mere. Shopify POS-enheder kan også hjælpe dig med at behandle betalinger via over 100 internationale betalingsportaler, hvilket gør dig til en virkelig global forretning.

Overgangen fra fysisk detailhandel til online er ikke let for dem, der er vant til traditionelle måder at drive forretning på. Ved at stille muligheden for en integration af de to til rådighed og holde traditionelle elementer som POS-systemet fungerer Shopify som en bro mellem to verdener for dem, der søger at foretage en ændring.

8. Fantastisk vidensbase og kundesupport

Med så omfattende funktioner som den har, ud over den fremragende onboarding-proces, har Shopify et ekstremt omfattende hjælpesystem til at understøtte det. Vi taler ikke om den tilfældige begrænsede hjælp, som de fleste virksomheder udstikker for at vise, at de prøver, men Shopifys hjælpedatabase gør sit bedste for at rådgive, ikke bare løse specifikke problemer.

Du kan finde flere emner om emner, der ligger meget tæt på online lagerbehandlerens hjerte, f.eks. Om SEO, marketing og endda dataanalyse. Dette står i skarp kontrast til nogle konkurrenter, der forsøger at begrænse deres hjælp udelukkende til deres egne funktioner og nægter at hjælpe eller rådgive om noget yderligere.

Hvis du skulle føle, at det ikke er din ting at prøve at grave et svar ud af en database, har Shopify også et supportteam, der er tilgængeligt døgnet rundt – ikke kun via e-mail, men også tilgængeligt via telefon og live chat.

Hvad vi ikke kunne lide ved Shopify

1. Der er Masser af detaljer

Først var jeg lidt isoleret fra at se på masser af detaljer i Shopify-kontoen, simpelthen på grund af den fremragende onboarding-proces, som jeg diskuterede tidligere. Endnu en gang jeg havde gjort det grundlæggende og blev løsladt, fandt jeg mig selv at bruge en enorm mængde tid på at vandre rundt i grænsefladen på at prøve forskellige ting.

For at gøre det mere enkelt, der er et massivt – og jeg mener massivt – antal ting, du kan bruge på Shopify. Misforstå mig ikke, dette er en meget god ting med hensyn til potentiale. Men hvis du tillader dig at vandre for meget, kan du meget let miste fokus.

Distraktioner til side, hvis du ikke er forsigtig, kan du muligvis ende med at tage mere end du kan tygge med alle de valgfri ekstraudstyr og miste oversigt over dit rigtige mål for din butik. Men på samme tid, hvis du ignorerer det, der tilbydes, kan du meget godt gå glip af reelle muligheder, som du måske ikke har tænkt på alene.

På grund af hvor billige mange af tilføjelsestjenesterne er, kan du muligvis ende med en endelig regning, der er uden for din evne til at klare og ende med at skulle konfigurere din butik mange gange igen.

Mit råd er, at før du slipper dig løs i Shopify-spillerummet, skal du sørge for at huske nøjagtigt, hvad det er, som du håber at opnå online og arbejde nærmere på de værktøjer, der kan hjælpe dig med at opnå det, du specifikt ønsker.

Alt andet kan betragtes som øjen-slik og kan komme senere. I version 2.0 af din butik, måske.

2. Apps fra tredjepart kan ødelægge dit websted

Dernæst er der noget, der ikke er et unikt Shopify-problem, men snarere alt, hvad der fungerer med tredjepartsintegration. Dette er især bekymrende, når det kommer til software, da der let kan være bugs, som endnu ikke er blevet fanget eller rettet, når to stykker software forsøger at arbejde sammen.

Hvis du kombinerer det med individuel kode eller manuskripter, der på en eller anden måde muligvis bliver tilføjet her og der, kan ting muligvis blive op af de mest uventede grunde. Nogle gange er disse problemer muligvis ikke lette at rette op, især hvis du har at gøre med en app eller software, der fungerer med dine kernedatabaseoplysninger.

Fejlsøgning og / eller søgning efter hjælp er en besværlig proces, selv med den imponerende mængde nyttige ressourcer, som Shopify har. Dette er ikke nøjagtigt en Shopify-fiasko, men er noget, alt kan falde til bytte for og ikke kan undgås.

3. tvivlsomme webstedshastigheder

Dette var et af de områder, hvor jeg oprindeligt var mindst bekymret for, da jeg begyndte min Shopify-gennemgang, men så blev det hurtigt blinket. Jeg kørte hastighedstestene et par gange, og det viser sig, websteder, der drives af Shopify, er måske ikke de mest smidige.

På Bitcatcha-hastighedstesten udviste min prøve Shopify-side knap en C + -grad. Hastighederne var i orden med at starte i den amerikanske zone ved 55 ms, men da de trak sig længere mod øst mod Asien, faldt hastighederne yderligere, når Japan blev klokket ind på 892 ms.

Shopify WebPageTest Load Speed

Shopify: Webstedsbelastninger på 3.174 sekund – Se det fulde resultat

Når det drejer sig om WebPageSpeed ​​Test, var resultaterne ikke meget bedre, og her fik jeg lidt mere detaljer, som helt ærligt, jeg var lidt overrasket over. Time to First Byte fik en D-vurdering, og der syntes også at være nogle små problemer med cache-indhold.

Årsagen til, at jeg synes, dette er usædvanligt, er, at de fleste webstedsbygningssoftware normalt er meget effektiv, især da de i de fleste tilfælde betaler en præmie over, hvad et standard webhostingfirma vil opkræve for ressourcer.

Shopify-plan & Funktioner

BasicShopifyAdvanced
Transaktionsgebyr2,0% 1,0% 0,5%
Personalekonti2515
Locations458
Shopify POSYesJaJa
Pris / mo $ 29 $ 79 $ 299

Fra den mest basale plan på $ 29 løber Shopify op mod en enorm $ 299 pr. Måned. Alligevel er det ikke alt, hvad det vil tage – der er også prisen pr. Transaktion, der skal overvejes. På det laveste niveau betaler du et transaktionsgebyr på 2% ud over det månedlige gebyr.

Hvis du skulle tjene en indtægt på $ 1.000 fra din online shop, betaler du Shopify $ 29 + $ 20 (de $ 20 er i transaktionsgebyrer).

Nu er der to sager at sammenligne dette imod – andre webstedsbyggere og hosting af dit eget e-handelswebsted på en alternativ platform. Andre byggebygere vil også opkræve et ret heftigt gebyr, men har muligvis ikke et transaktionsgebyr.

Hvis du skulle være vært for dit eget e-handelswebsted, betaler du mindre i hosting, men du skulle selv gøre alt. PLUS, du har stadig brug for en betalingsgateway, som også koster penge. Tag for eksempel WorldPay, en af ​​de mest betalte processorer online.

Hvis du skulle oprette det med dit eget websted, ville WorldPay have brug for enten et månedligt gebyr plus lave transaktionsgebyrer eller en pay-as-you-go-model, der har et højere transaktionsgebyr. Det vil sandsynligvis ende med at koste mere end Shopify!

Pointen her er, at Shopify ikke er billig, men til at drive en online butik vil dine andre indstillinger sandsynligvis heller ikke være for billige. Der er gebyrer involveret i betalinger, der simpelthen ikke kan undgås. Selv PayPal suger blodet lige ud af dine årer, hvis du er en købmand.

Bedømmelse: Er Shopify det rigtige for dig?

Med hensyn til ressourcer og kapaciteter føler jeg, at Shopify er i toppen af ​​deres forretning. Intet andet sted har jeg set såsom bord og omfattende tilbud, der er dedikeret til at hjælpe sine kunder med at drive vellykkede online butikker.

Det er sandt, at det har nogle mindre svage steder, som jeg har nævnt, og prisen er ikke nøjagtigt billig, men det er simpelthen omkostningerne ved at drive forretning. Hvis du er seriøs med at drive en online butik, er Shopify en fantastisk mulighed.

Den store mængde automatisering er svimlende, og du kan godt køre en en-mand operation globalt ved hjælp af Shopify. Heck, det kan endda hjælpe dig med dit regnskab i slutningen af ​​dagen.

Så for mig er spørgsmålet virkelig ikke, om dette fungerer for din virksomhed, men hvis du er seriøs med at drive en online butik. Hvis du er det, er der ingen grund til ikke at give Shopify en tur. Jeg er sikker på, at hvis de ikke har tænkt på det, burde du sandsynligvis ikke bruge eller gøre det!

Nøglefunktioner

  • ✓ Fremragende onboarding
  • ✓ Fast & pålidelig interface
  • ✓ Stort antal apps
  • ✓ God støtte & materiale
  • ✓ Hjælper med ordreudførelsen
  • ✓ Integreret betalingsbehandling

Anbefales til

  • • Online butikker af enhver størrelse
  • • Internetbaserede virksomheder
  • • Detailbutikker, der søger onlineudvidelse

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me