Shopify Review – 8 fordeler og 3 ulemper ved å bruke Shopify (Hastigheten er DUBIOUS!)

Shopify


Shopify

https://www.shopify.com/

tl; dr

Shopify er en nettstedsbygger som er sterkt rettet mot nettbutikker. Det kan hjelpe deg med å bygge og styre fra ende til ende nesten alle aspekter av virksomheten, fra design til lagerbehandling. Den kan gjøre nesten hva som helst bortsett fra kokkemiddag, så det er litt overraskende at det henger litt i fartsavdelingen.

Shopify Review – 8 fordeler og 3 ulemper å vurdere

Oppriktig, Shopify er så mye mer enn den gjennomsnittlige nettstedbyggeren. Den merker faktisk ikke en gang seg selv, men hevder å være en komplett e-handelsplattform. Vokst ut av Ottawa, Canada i 2004, støtter selskapet i dag mer enn 600 000 kjøpmenn som snur et brutto volum på mer enn 82 milliarder dollar.

Det selskapet gjør er å tilby verktøyene som folk enkelt kan sette opp nettbutikk på. Fra tilbud med hurtigbyggede design til støttetjenester som betalingsportaler, markedsføringsverktøy og til og med lagerstyring, er Shopify virkelig en one-stop-shop for den spirende e-handelshandelen.

Hva vi liker med Shopify

1. Jevn og omfattende ombordopplevelse

Sømløs opplevelse ombord

Jeg tror et av de største plusspoengene med Shopify er den glatte og sømløse ombordopplevelsen. Det guider brukere feilfritt gjennom nær hele prosessen med å etablere et e-handelsnettsted veldig glatt.

Når du har registrert deg, er hele prosessen fra start til slutt veldig nøye strømlinjeformet. På hvert trinn underveis gjør Shopify sitt beste for å samhandle med brukerne for å prøve å bygge et bilde av hva nettstedet er ment å være eller bli.

Gjennom en serie korte spørsmål kan du hjelpe Shopify med å komme frem til den ideelle løsningen for deg i systemet. Faktisk fungerer det til og med slik at systemet kan anbefale et tema basert på den type virksomhet du vil drive med det.

Når du har kommet deg gjennom den opprinnelige installasjonsfasen, kan du vandre rundt og utforske de gjenværende funksjonene på fritiden. I det minste vil du ha de grunnleggende rammene på plass. Dette er spesielt bra for de som prøver å bruke Shopify, men egentlig ikke har noe spesielt i tankene når de logger seg på for å teste det.

Glatt ombordopplevelse

Denne prosessen er bra ikke bare for nye brukere, men også for de med forskjellige situasjoner. For eksempel, hvis du allerede har et fysisk utsalg og ønsker å utvide driften på nettet, eller hvis du flytter fra en fysisk butikk til en helt online plattform – det er det alternativet også.

Bare ved å svare på noen spørsmål mens du går sammen, vil du hjelpe Shopify med å hjelpe deg i denne prosessen.

2. Tilpassbare temaer

Tilpassbare temaer

Mens Shopify tilbyr temaer for forskjellige behov, er disse ment som retningslinjer, og det er sannsynlig at du vil trenge å tilpasse dem sterkt for å passe til den ønskede virksomheten du unikt har. Dette betyr at du kan legge til forskjellige bilder og bakgrunner for utseende og preg.

Så er det nøkkelelementene som utgjør nettstedet ditt – for eksempel kan du ha en bloggseksjon for å hjelpe deg med noen SEO-mål, eller du kan trenge en produktkatalog som viser alt du har og deres priser, bilder og så videre.

Ulike oppsett er egnet for forskjellige ting, så det kan hende du må ta litt tid på å bli vant til det. Jeg tror at hva som passer vil avhenge sterkt av hva du selger. Ta for eksempel prøvesiden jeg konfigurerer. Det var ment å selge bittesmå PC-komponenter, noen så små som skruer.

Å ha et stort bildeoppsett virket litt latterlig, og det var mer fornuftig å ha en rask tilgangskataloger med varelager til salgs.

Shopify katalog

Tenk på at mot et nettsted som promoterer ting som er vakkert som reiseturer, kanskje. For et nettsted som det, ville fine, store spredte bilder formidle en mer positiv følelse hos den potensielle kunden.

Uansett hvordan du ser på det og løper rundt på ting, vil du etter hvert merke at hele Customify-tilpasningsopplevelsen er designet for å hjelpe deg med å bygge en bedre nettbutikk. Byggesteinene de tilbyr er et eksempel.

Mange av dem er dedikert til e-handelsnettsteder, for eksempel et nyhetsbrev eller produktkatalog. Imidlertid kan det være litt forvirring, siden det bruker Shopify-terminologi noen ganger.

3. Shopify har fantastiske markedsføringsverktøy

Jeg husker fremdeles i min anmeldelse av Squarespace hva en begrenset mengde alternativer det har når det gjelder søkemotoroptimalisering (SEO). Slik er det ikke i Shopify. Bortsett fra at Shopify allerede har ren, lett gjennomgåbar kode, lar den deg sette inn egendefinerte koder og metabeskrivelser.

Markedsføringskampanjer

Dernest oppdaget jeg gleden over å kunne lage markedsføringskampanjer gjennom Shopify-dashbordet. Som noen som jobber på flere plattformer om gangen, kan jeg absolutt se skjønnheten ved å ha alt integrert på ett sted.

Selv om skjermbildet jeg har vist kun viser to, ikke kjøres, er dette standardverdiene, og du vil ha tilgang til andre hvis du bestemmer deg for å bruke disse appene fra Shopify Apps-listen. Disse lar deg til og med lage destinasjonssider for hver av de individuelle markedsføringsplattformene rett fra Shopify-oversikten.

Dette er noe jeg hittil ikke har sett så bra eller omfattende ut på noen annen nettstedsbygger og imponerer meg ingen ende.

4. Fellesskapsstøtte

Shopify Community Support

Til tross for et allerede massivt kunnskapsgrunnlag om hjelp og vanlige artikler, har Shopify også et fellesskap av brukere som binder seg sammen for å diskutere ulike punkter om plattformen. Organisert av Shopify selv, kan du også få oppdateringer om nyheter og utviklinger i Shopify-universet her.

Å ha et stort, aktivt samfunn som dette er mye annerledes enn å stole på bare en kunnskapsbase og støttepersonell. Ulike brukere har forskjellige nivåer av evne og modenhet i sin bruk av Shopify, så det er lett å få hjelp der det er nødvendig.

En kunnskapsbase og vanlige spørsmål kan fungere som en god første forsvarslinje, men det er så mye bedre å ha et massivt utvalg av andre brukere du kan be om hjelp hvis du står foran noe som ikke står i bøkene. Det er uformelt og vel et ekte samfunn.

Tekniske spørsmål til side, jeg har til og med sett at noen brukere legger til et foruminnlegg bare for å be om tilbakemelding på Shopify-nettstedene deres. Dette er ikke bare en flott måte å få konstruktiv kritikk på, men kan også tjene til å markedsføre seg selv i Shopify-samfunnet.

5. Tilgang for tredjepartsapper

Shopify App Store

Som nevnt tidligere har Shopify en markedsplass der du kan velge og installere andre tredjepartsapper som kan fungere med nettbutikken din. Dette er av utviklere som har sett et behov for visse nisjer og har gjort sitt eget arbeid for å støtte det.

Selvfølgelig har Shopify egne apper i tillegg til andre områder som det antagelig ikke var fornuftig å ha i kjerneversjonen av byggherren som standard.

Å bla gjennom Shopify App-markedet er en veldig kjent opplevelse, som Apple App Store eller Googles Play Store. Bla gjennom butikken, ble jeg ekstremt imponert over den dybden som har gått inn på mange av tilbudene der.

Jada, du kan forvente å finne ting som designtillegg og vanlig nyhetsbrev og så videre, men det er virkelig alvorlig dybde her. Ta for eksempel et av områdene jeg fant – beskyttelse mot svindel. For en nettbutikk ville dette være noe viktig og likevel ikke noe en ny butikkeier sannsynligvis ville ha tenkt på.

Eller kanskje mer innovative metoder for kundestøtte, for eksempel å tilby en chat-bot i butikken din, eller en app for å administrere utveksling og / eller retur? Det er rett og slett så mye her som kan være av enorm verdi, og jeg ser sjelden noe som bare er “fluff” eller søppel.

Vær imidlertid oppmerksom på at mange tilgjengelige apper kommer til en pris – om enn en rimelig. En gang et slikt tilfelle er ShipStation-appen som hjelper deg med å utvide og automatisere leveringsprosessen for varer kjøpt gjennom butikken din. Til bare $ 9 i måneden vil denne appen ikke bare gjøre det, men også gi deg tilgang til rabatterte priser for noen selskaper som FedEx og USPS.

6. Selg overalt!

Flere salgskanaler

Tidligere da jeg diskuterte markedsføringskampanjene du kunne kjøre rett fra Shopify-dashbordet, var det allerede kløe å dele denne andre informasjonen – ikke bare hjelper Shopify deg med å opprette en butikk å selge og markedsføre, men du kan utvide nærværet videre til andre kanaler.

Systemet viser ekstrem modenhet i tanker som beveger seg fra å misunnelig overvåke kunden din til fullhjertet å hjelpe kunden med å oppnå suksess i sin virksomhet. Et veldig forfriskende konsept blant tjenesteleverandørene vil jeg si.

Faktisk oppfordrer Shopify deg til å utnytte alle gode kanaler fullt ut for å presse salget ytterligere. Du kan integrere Shopify-butikken din med Facebook, koble deg til Amazon, Pinterest eller til og med på mobilapper du utvikler.

7. Utvid fysiske butikker på nettet

Med fysisk detaljhandel som lider av online shoppingboom, er det åpenbart forhandlere som leter etter en måte å utnytte på dette. Noen vil kanskje opprette en nettbutikk i tillegg til sin fysiske butikk eller flytte helt online.

For de som ønsker å få kaken og spise den, er det her Shopify har en unik proposisjon – en integrasjon med sitt eget Point of Sale (POS) -system. Hva dette betyr er at du kan bruke Shopify POS i din fysiske butikk og bruke en kombinert database som deles mellom begge.

Den kombinerte databasen kan hjelpe deg med å bedre administrere alle dataene du trenger for å drive virksomheten din – kundeinformasjon, salg, lager og mer. Shopify POS-enheter kan også hjelpe deg med å behandle betaling via over 100 internasjonale betalingsportaler, noe som gjør deg til en virkelig global virksomhet.

Overgangen fra fysisk detaljhandel til online er ikke lett for de som er vant til tradisjonelle måter å gjøre forretninger på. Ved å gjøre tilgjengelig muligheten for en integrasjon av de to og beholde tradisjonelle elementer som POS-systemet, fungerer Shopify som en bro mellom to verdener for de som ønsker å gjøre en endring.

8. Fantastisk kunnskapsbase og kundestøtte

Med så omfattende funksjoner som den har, i tillegg til den utmerkede onboarding-prosessen, har Shopify et ekstremt omfattende hjelpesystem som støtter det. Vi snakker ikke om den tilfeldige begrensede hjelpen de fleste selskaper har gitt ut for å vise at de prøver, men Shopifys hjelpedatabase gjør sitt beste for å gi råd, ikke bare fikse spesifikke problemer.

Du kan finne flere emner om emner som ligger veldig nær hjertet av den elektroniske lagerholderen, for eksempel på SEO, markedsføring og til og med dataanalyse. Dette står i sterk kontrast til noen konkurrenter som prøver å begrense deres hjelp utelukkende til sine egne funksjoner og nekter å hjelpe eller gi råd om noe videre.

Hvis du skulle føle at det å prøve å grave et svar fra en database ikke er din greie, har Shopify også et supportteam som er tilgjengelig 24/7 – ikke bare via e-post, men også tilgjengelig via telefon og live chat.

Hva vi ikke likte med Shopify

1. Det er mange detaljer

Jeg var til å begynne med litt isolert fra å se på mange detaljer i Shopify-kontoen rett og slett på grunn av den utmerkede ombordprosessen jeg diskuterte tidligere. En gang jeg hadde gjort det grunnleggende og slapp løs, fant jeg meg selv til å bruke enorm tid på å vandre rundt i grensesnittet på å prøve ut forskjellige ting.

For å si det enklere, det er et massivt – og jeg mener massivt – antall ting du kan benytte deg av på Shopify. Ikke misforstå, dette er veldig bra med tanke på potensial. Men hvis du lar deg vandre for mye kan du veldig lett miste fokuset.

Hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med å ta på deg mer enn du kan tygge med alle tilleggsutstyr og miste oversikten over det virkelige målet ditt for butikken din. Samtidig, hvis du ignorerer det som tilbys, kan du godt savne reelle muligheter som du kanskje ikke har tenkt på på egen hånd.

På grunn av hvor billig mange av tilleggstjenestene er, kan du ende opp med en endelig regning som er utenfor din evne til å takle og ende opp med å måtte konfigurere butikken din mange ganger.

Mitt råd er at før du slipper deg løs på Shopify-spillerommet, må du huske på nøyaktig hva det er som du håper å oppnå på nettet og jobbe nærmere med verktøyene som kan hjelpe deg å oppnå det du spesifikt ønsker.

Alt annet kan betraktes som øye-godteri og kan komme senere. I versjon 2.0 av butikken din, kanskje.

2. Apper fra tredjeparter kan ødelegge nettstedet ditt

Neste er noe som ikke er et unikt Shopify-problem, men snarere om noe som fungerer med tredjepartsintegrasjon. Dette er spesielt bekymringsfullt når det gjelder programvare, siden det lett kan være feil som ennå ikke har blitt fanget eller fikset når to programvarestykker prøver å samarbeide..

Hvis du kombinerer det med individuelle koder eller skript som på en eller annen måte kan bli lagt inn her og der, kan ting komme i mage av de mest uventede grunner. Noen ganger kan det hende at disse problemene ikke er enkle å rette opp, spesielt hvis du har å gjøre med en app eller programvare som fungerer med kjernedatabaseinformasjonen din.

Feilsøking og / eller søke hjelp er en vanskelig prosess, selv med den imponerende mengden nyttige ressurser som Shopify har. Dette er ikke akkurat en Shopify-fiasko, men er noe som alt kan bli bytte for og ikke kan unngås.

3. tvilsomme nettsted hastigheter

Dette var et av områdene der jeg opprinnelig var minst opptatt av da jeg begynte min Shopify-gjennomgang, men så snart det var øyeblikk, ble det et problem. Jeg kjørte hastighetstestene noen ganger, og det viser seg at nettsteder drevet av Shopify kanskje ikke er de mest smidige.

På Bitcatcha-hastighetstesten, prøvet Shopify-nettstedet mitt knapt en C + -grad. Det var greit med hastigheter med å starte i den amerikanske sonen på 55 ms, men da de trakk seg videre østover mot Asia, falt hastighetene ytterligere når Japan klokket inn på 892 ms.

Shopify WebPageTest Lasthastighet

Shopify: Nettstedsbelastning på 3.174 sekund – Se hele resultatet

Når det gjaldt WebPageSpeed ​​Test, var resultatene ikke mye bedre, og her fikk jeg litt mer detalj, noe jeg helt ærlig ble overrasket over. Time to First Byte fikk en D-vurdering og det så ut til å være noen små problemer med innholdsbufring også.

Årsaken til at jeg synes dette er uvanlig, er at de fleste nettstedsbyggingsprogrammer vanligvis er veldig effektive, spesielt siden de i de fleste tilfeller belaster en premie for hva et standard webhotellfirma vil belaste for ressurser.

Shopify Plan & Funksjoner

BasicShopifyAdvanced
Transaksjonsgebyr2,0% 1,0% 0,5%
Personalregnskap2515
Locations458
Shopify POSYesJaJa
Pris / mo $ 29 $ 79 $ 299

Med utgangspunkt i den mest grunnleggende planen til $ 29, løper Shopify opp mot hele 299 dollar per måned. Likevel er det ikke alt det vil ta – det er også kostnaden per transaksjon du må vurdere. På det laveste nivået betaler du et transaksjonsgebyr på 2% i tillegg til den månedlige avgiften.

Hvis du skulle tjene en inntekt på $ 1000 fra nettbutikken din, betaler du Shopify $ 29 + $ 20 (de $ 20 er i transaksjonsgebyr).

Nå er det to tilfeller å sammenligne dette mot – andre byggherrer og hosting ditt eget e-handelsnettsted på en alternativ plattform. Andre byggherrer vil belaste deg for en ganske heftig avgift også, men har kanskje ikke et transaksjonsgebyr.

Hvis du skulle være vertskap for ditt eget nettsted for e-handel, betaler du mindre i hosting, men du må gjøre alt selv. PLUS, du vil fortsatt trenge en betalingsport, som også koster penger. Ta for eksempel WorldPay, en av de beste betalingsprosessorene online.

Hvis du skulle konfigurere det med ditt eget nettsted, trenger WorldPay enten et månedlig gebyr pluss lave transaksjonsgebyrer, eller en betal-som-du-gå-modell som har et høyere transaksjonsgebyr. Det vil trolig ende opp med å koste mer enn Shopify!

Poenget her er at Shopify ikke er billig, men for å drive en nettbutikk vil de andre alternativene dine sannsynligvis ikke være for billige heller. Det er gebyrer involvert i betalinger som ganske enkelt ikke kan unngås. Selv PayPal vil suge blodet rett ut av blodårene dine hvis du er en handelsmann.

Dommen: Er Shopify riktig for deg?

Når det gjelder ressurser og evner, føler jeg at Shopify er helt i toppklassen i virksomheten. Ingen andre steder har jeg sett for eksempel bord og omfattende tilbud som er dedikert til å hjelpe sine kunder med å drive vellykkede nettbutikker.

Det er riktignok noen mindre svake steder som jeg har nevnt, og prisen er ikke akkurat billig, men det er ganske enkelt kostnadene for å drive forretning. Hvis du er seriøs med å drive en nettbutikk, er Shopify et fantastisk alternativ.

Den store mengden automatisering er svimlende, og du kan godt drive enmannsoperasjon globalt ved hjelp av Shopify. Pokker, det kan til og med hjelpe deg med regnskapet ditt på slutten av dagen.

Så for meg er spørsmålet egentlig ikke om dette vil fungere for bedriften din, men hvis du er seriøs med å drive en nettbutikk. Hvis du er det, er det ingen grunn til ikke å gi Shopify en tur. Jeg er sikker på at hvis de ikke har tenkt på det, du sannsynligvis ikke burde bruke eller gjøre det!

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Utmerket onboarding
 • ✓ Solid & pålitelig grensesnitt
 • ✓ Stort antall apper
 • ✓ God støtte & materiale
 • ✓ Hjelper med ordreoppfyllelse
 • ✓ Integrert betalingsbehandling

Anbefalt for

 • • Nettbutikker i alle størrelser
 • • Internett-baserte virksomheter
 • • Butikker som søker online ekspansjon

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map