Revisió de SiteGround: els 10 avantatges i dos inconvenients (Prova de velocitat del servidor!)

Espai del lloc


SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround és un amfitrió sòlid amb prestacions impressionants, excel·lent rendiment i velocitats constantment ràpides. Amb un 60% de descomptes introduïts en preus, servei estel·lar i funcions pròpies, hauríem de dir que adorarem absolutament el lloc web.

Revisió de SiteGround: els 10 pros & 2 cons (Prova de velocitat del servidor!)

Actualització COVID-19

SiteGround acaba de llançar una oferta de resposta COVID-19 per ajudar les empreses a superar el greu repte! Feu clic aquí per obtenir més informació.

Els que esteu familiaritzats amb Bitcatcha podrien adonar-vos que semblem una mica tendents cap a SiteGround i ja sabeu què?

Tens tota la raó.

Si vau fer tantes proves i feu tantes comparacions com nosaltres, també seríeu esbiaixat.

Hem provat nombrosos hostes web des que es va crear Bitcatcha i, amb cada prova que hem executat fins ara, SiteGround ha optimitzat la competència en termes de velocitat i valor. És bastant impressionant que hagin pujat per competir amb els gegants de la indústria, tenint en compte que la companyia va ser fundada per uns quants amics que treballaven a les seves habitacions universitàries a Bulgària durant el 2004.

Ressenyes de SiteGround

Avui en dia, SiteGround compta amb centres de dades a 5 països, dóna servei a més de 800.000 dominis a tot el món i té més de 400 persones (i en creixement) ocupades.

Han amassat molts premis i diversos llocs han cantat elogis sobre ells, però diria que el seu reconeixement més gran de la realització fins ara és afiliar-se i avalat per WordPress. SiteGround, segons paraules del propi WordPress, és “un dels més grans i brillants del món d’allotjament”.

Però l’allotjament web no és l’únic que els apassionen els fundadors de SiteGround.

La gent que creu és que els empleats feliços condueixen a clients feliços (puc demostrar-ho: tenen gent excel·lent que gestiona el seu xat en viu), de manera que s’esforcen contínuament per mantenir feliç el lloc de treball i demostra que a la gent els encanta treballar. per a ells, com ho demostren les seves crítiques opinions sobre Glassdoor.

És una empresa que a la vegada li apassiona el seu personal, productes i clients!

Què passa amb les dades? Com és el temps de funcionament? Com es comparen amb la competència?!

Sí, sabem de què esteu aquí i us hem cobert. Però abans que arribem a tots aquests detalls suculents, parlem de…

Renúncia

Em sento disposat a dir que estem una mica esbiaixats cap a SiteGround. Allotgem Bitcatcha.com amb ells, els nostres llocs de prova com SitegroundSGHosted.com estan creats específicament per provar-ne la velocitat i confiem en SiteGround tant que hem traslladat tots els nostres llocs. Visiteu SiteGround.

10 raons per les quals SiteGround és un excel·lent amfitrió web!

1. SiteGround pot carregar el vostre lloc 4x més ràpidament!

Si sou nous a l’allotjament web, heu d’entendre això: speed is king.

És tan important que els compradors de compres com Amazon baixin fins a 1.600 milions de dòlars anuals si es redueix el seu lloc en només 1 segon, de manera que podeu veure per què és el número u de la nostra llista de prioritats.

SiteGround ho entén molt bé i han fet els deures mitjançant una combinació lleugera de programari i maquinari per mantenir els llocs lleugers i ràpids!

Això ho gestionen mitjançant SSD en tots els servidors. Si no coneixeu les SSD, són bàsicament discs durs que poden oferir dades realment ràpides – fins a un 30% més ràpid que els discos durs habituals..

L’enviament de contingut pot ser molt complicat en línia. Si no es fa cap optimització, el lloc que esteu veient es carregarà molt lentament, resultant poc professional i poc fiable..

És per això que SiteGround utilitza Cloudflare; Se sap que tenen la majoria de connexions a punts d’intercanvi d’Internet a tot el món. Què significa per a nosaltres? Lliurament de contingut suau a la botiga.

SiteGround SuperCacher

També han optimitzat els sistemes de caché amb el seu propi SuperCacher.

El que fa és que emmagatzema dades a la memòria RAM del sistema, permetent-los accedir a la informació sol·licitada d’una manera més ràpida i enviar-la a les pantalles mitjançant la ruta més eficient possible.

Si el paràgraf anterior es perd completament, no us preocupeu, només cal que pugueu millorar la vostra velocitat fins a un 40%..

Finalment, però no per això menys important, mantenen tot el programari actualitzat. Com afecta això a la velocitat?

El programari desfasat corre el risc de ser incompatible amb els seus companys recent actualitzats, provocant alentiments i problemes innecessaris. Si es manté tot el dia actualitzat, SiteGround manté tot el funcionament com un rellotge, ajudant els servidors a funcionar més ràpidament.

2. Temps de resposta ràpida del servidor a tot el món!

El temps de resposta del servidor és literalment una mesura del temps que triga un servidor a respondre a una sol·licitud abans que comenci a lliurar contingut a les pantalles. El temps de resposta del servidor recomanat per Google és inferior a 200 ms, tot i que la gent comenci a notar el retard.

Hem utilitzat el nostre verificador de velocitat del servidor propietari (l’únic i correctador de velocitat del món a partir d’aquesta data #shamelessplug) per comprovar el temps de resposta del servidor del nostre lloc..

El punt de referència?

El temps de resposta recomanat per Google de 200ms.

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Velocitat mitjana: 129.8 ms – Veure el resultat complet

Aquest és el resultat del lloc en què es troba ara mateix (www.bitcatcha.com) allotjat amb SiteGround Cloud amb el centre de dades de Chicago.

Veient el gràfic, és clar que els països més propers a la ubicació del servidor (EUA Oest, Estats Units, Est, Londres, São Paulo, Canadà, Alemanya) van obtenir els beneficis més importants, mentre que Austràlia i els països asiàtics eren lleugerament més lents..

Amb una mitjana mundial de 129.8 ms, SiteGround Cloud ha estat molt superior a les expectatives. Només cal assegurar-vos que trieu el centre de dades més proper al vostre mercat objectiu per tenir un impacte màxim.

Quant a la velocitat de les seves opcions d’amfitrió compartides de signatura?

Ens hem tornat a fer.

També vam realitzar proves de velocitat als plans compartits de SiteGround i són molt ràpids amb un mitjana mundial de 138 ms. Feu-ho un cop d’ull a la secció SiteGround vs HostGator aquí.

3. 100% de temps de treball des del 2014

Amb SiteGround, tenim garantit un 99,99% de temps de funcionament.

Seguim el temps de funcionament de SiteGround des del 2014 per posar aquesta prova a prova, mitjançant UptimeRobot per comprovar al nostre lloc cada 5 minuts. Fins avui, el comptador encara mostra una bona producció al 100%!

Horari des del 14 de desembre de 2016

100%

* Aquest comptador s’actualitza constantment

Ara, si no voleu entrar a l’assistència tècnica de SiteGround, podeu saltar al número 4: Siteground com a amfitrió de WordPress gestionat. Tanmateix, si teniu ganes d’esbrinar com aconsegueixen obtenir aquest tipus de resultats, aquí hi ha el que hem descobert:

SiteGround utilitza les seves pròpies tecnologies i solucions artesanals per predir, evitar i reduir els temps d’aturada, com ara:

 • Utilització de contenidors Linux
  SiteGround va construir la seva plataforma existent utilitzant la tecnologia Linux Containers (LXC) d’eficàcia de recursos, que és estable com a roca, fins i tot durant augments inesperats del trànsit.
 • Utilitzant el seu propi sistema Pro-Active Server Monitoring
  L’enginyós cap honchos de SiteGround va fer que l’equip DevOps creés un sistema de control de servidors intern, que no només detecta i soluciona els problemes actuals, sinó que té la capacitat de preveure complicacions futures i de prendre mesures per evitar-los..
 • Anti-Bot AI
  Per combatre els atacs de força bruta per bots, el talentós equip DevOps va crear una solució d’Intel·ligència Artificial tan eficaç, que s’atura entre 500.000 a 2.000.000 d’atacs de força bruta per hora a tots els servidors, només per protegir els vostres llocs i dades..
 • Ús de la tecnologia segura d’aïllament de comptes
  Quan la majoria de les empreses d’allotjament web veuen impossibilitat, SiteGround veu l’oportunitat. Van trobar una manera d’aïllar eficaçment els comptes CHROOT en servidors compartits (cosa que altres hostes web van pensar que era inútil), de manera que cada compte només funciona en la seva instància, augmentant l’estabilitat del servidor.

Per obtenir més informació sobre això, continueu aquí.

4. El lloc web és un amfitrió de WordPress gestionat

SiteGround recomanat per WordPress

Com es menciona a la presentació, SiteGround és un dels amfitrions web gestionats altament recomanats de WordPress. Aquest premi no és senzill; van haver de recórrer milers de proves de suport, seguretat i velocitat per obtenir aquest reconeixement.

Amb aquest reconeixement es donen certs privilegis que altres amfitrions no són privats, com ara:

 • Suport exclusiu de WordPress
  Els especialistes de WordPress de SiteGround us ajudaran amb els problemes que pugueu tenir. Es cuidaran dels bits tècnics.
 • WP-CLI Activat
  Això us permet gestionar els vostres llocs de WordPress mitjançant l’indicador d’ordres. Es poden realitzar actualitzacions del lloc, es poden executar còpies de seguretat, es poden publicar publicacions noves i es poden fer accions administratives més habituals amb només un conjunt d’ordres..
 • 1-Feu clic a Posada en escena
  Les actualitzacions de llocs en secció poden semblar poc professionals. La nostra possibilitat d’actualitzar completament tot el lloc amb només 1 clic no té preu.
 • Git activat
  Podeu utilitzar la plataforma git que escolliu, el que us permet treballar amb diferents codificadors. La comoditat d’aquesta funció és la raó per la qual la gent busca específicament els amfitrions de WordPress gestionats!
 • Actualitzacions automàtiques
  SiteGround actualitza automàticament el programari que utilitza per estar al dia amb les novetats i el més gran en la publicació de dades, de manera que mai us haureu de preocupar per problemes de velocitat o de seguretat.!

Fet divertit

SiteGround ocupa el primer lloc en la nostra llista d’amfitrions de WordPress gestionats!

5. Atenció al client que funciona

L’assistència al client excel·lent és un testimoni de la credibilitat dels amfitrions web i l’equip d’assistència de SiteGround sens dubte supera les expectatives.

Mirem què ofereix el seu servei d’atenció al client.

 • Xat en directe 24 hores / 24, suport telefònic i entrades
  La funció de xat en directe és la que més utilitzem. En qualsevol moment ens trobem amb un problema, primer comprovem amb el seu equip de xat en viu. L’espera mai és llarga i els nostres problemes se solen solucionar ràpidament.

  Si el xat en viu no funciona o si prefereixes parlar per telèfon, només emenyo una trucada. Mai no haureu d’esperar més de 5 minuts per connectar-vos amb algú i obtindreu una resposta en un termini de 10 minuts des de l’emissió d’un bitllet..

 • Suport prioritari de 30 dies
  Amb el pla GrowBig i més o menys de SiteGround, obtindreu accés al seu servei de prioritat de 30 dies, on el seu ràpid equip de suport prioritari ajuda a resoldre els problemes que pugueu tenir. Els bitllets rebran resposta en pocs minuts (a diferència d’hores).

  Si els feu permís, fins i tot poden accedir al vostre sistema i us ajudaran de forma remota!

 • Articles basats en coneixement
  Per ajudar-vos a ajudar amb qualsevol problema que tingueu, l’excel·lent equip de suport de SiteGround ha escrit milers d’articles basats en coneixement. Podeu accedir a aquests articles a la seva base de coneixement.

La nostra experiència amb l’assistència al client de SiteGround ha estat sempre agradable i eficaç. Mai hem acabat una sessió de xat en directe descontent ni amb un problema no resolt. Consulteu la nostra història de migració del lloc al punt 9.

6. Còpia de seguretat diària de forma gratuïta

Les opcions d’allotjament en núvol i compartit de SiteGround ofereixen una còpia de seguretat diària, de manera que no haureu de preocupar-vos de començar des de zero a causa de la pèrdua de dades..

Les còpies de seguretat diàries es fan automàticament, de manera que podrem recórrer el nostre negoci sense haver de dedicar temps a fer una còpia de seguretat de les dades nosaltres mateixos.

Trieu una còpia de seguretat per restaurar

Amb l’opció d’allotjament compartit, gaudireu còpia de seguretat de dades dels darrers 30 dies. Si voleu tornar a un canvi realitzat fa 23 dies, podeu fer-ho fàcilment en uns minuts mitjançant cPanel.

És molt més difícil fer una còpia de seguretat de dades d’un compte d’allotjament en núvol, ja que molts amfitrions web han completat el servei. SiteGround ofereix una recuperació de comptes de valent fins a 7 dies. Per a nosaltres, això és bastant impressionant!

Les còpies de seguretat diàries es poden utilitzar també com a opció per a la recuperació de desastres, i el procés de restauració és completament gratuït!

Si envieu un bitllet, us ajudaran a resoldre les coses i el vostre lloc s’ha de restaurar en 15 minuts si no hi ha complicacions dràstiques.

7. Programari optimitzat & Actualitzacions automàtiques

Quan el programari d’un servidor s’actualitza a la versió més recent, garanteix la compatibilitat entre ells, disminuint els errors i augmentant l’eficiència del servidor, que a la vegada es tradueix directament a velocitats més ràpides per a tu..

El sistema de SiteGround està configurat per descarregar i aplicar les darreres versions del seu programari principal automàticament sense que això afecti o interrompi els servidors..

Sempre estan treballant per darrere de les escoles perquè el vostre lloc estigui optimitzat, mentre teniu en compte l’aspecte de les coses!

També utilitzen diversos programes d’optimització de velocitat per accelerar l’enviament de dades des de servidors a pantalles, com ara NGIX Server configurat, una tecnologia avançada del servidor web que augmenta la velocitat de càrrega de contingut estàtic racionalitzant dades, que ajuda a augmentar significativament el rendiment..

Ens complau saber que també han implementat suport PHP7.

Ja està demostrat que és molt més ràpid que cap de les versions de PHP existents i, per complementar-ho, també podeu optar per HHVM (opció d’allotjament en núvol) & més amunt), que ha estat desenvolupat per Facebook per aconseguir velocitats ràpides i brillants quan manegen scripts PHP.

8. 5 Centres de dades en 3 continents (el lloc web és ràpid a l’Índia!)

Siteground compta amb 5 centres de dades més moderns de tot el món, a saber, a Londres, Chicago, Amsterdam, Milà i Singapur..

Naturalment, els països més propers als centres de dades gaudeixen de tota la glòria de la velocitat de SiteGround.

Podeu consultar el centre de dades més proper als vostres clients objectiu. Però això no és tot: feu clic a la ubicació del centre de dades i apareix un quadre emergent que mostra la ruta ping / traça i l’adreça IP..

Centres de dades de SiteGround a tot el món

Qualsevol usuari pot utilitzar aquesta adreça IP per provar i comprovar la velocitat dels servidors de SiteGround. Aquest acte de revelar la seva IP parla de volums sobre la seva confiança en els seus servidors, cosa que augmenta la nostra confiança en ells.

Però si el vostre mercat objectiu es troba en un país com l’Índia, que no té presència en el centre de dades?

Teòricament, els vostres clients tindrien una experiència menys que ideal, al fer-ne temps de resposta lents, cosa que no és bona per als negocis.

No us espanteu.

Els llocs allotjats SiteGround encara són molt ràpids a l’Índia!

Vam realitzar una prova de velocitat del servidor amb el nostre lloc de proves allotjat a Singapur i vam provar una crisi fantàstica 68 ms quan pingueu des de Bangalore, Índia (la velocitat de servidor recomanada de Google és de 200 ms)!

Feu un cop d’ull a aquests resultats:

SiteGround és ràpid a l'Índia

Temps de resposta del servidor (Bangalore): 66 ms – Vegeu el resultat complet

SiteGround pot no tenir cap centre de dades a l’Índia, però el seu ús d’eines i programari reductor de latència com SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, tots contribueixen a la velocitat de càrrega ràpida del vostre lloc..

Els resultats de pinged de països com Austràlia i Japó (que no tenen presència del centre de dades) també es van provar, demostrant que la velocitat de SiteGround és constantment ràpida a tot el món.

Recordeu que disposen de 5 excel·lents centres de dades repartits pels 3 continents.

Assegureu-vos de triar un centre de dades més proper als vostres clients objectiu perquè puguin aprofitar al màxim la seva velocitat (Trieu el centre de dades de Singapur si voleu orientar clients a Malàisia, Índia o Austràlia)!

9. Migració de llocs gratuïts

Obteniu una transferència gratuïta de llocs web amb cada nou compte. (Només per a GrowBig i plans superiors)

Nota

La migració gratuïta del lloc només està disponible quan us registreu a GowBig i en plans superiors. GrowBig comença a partir de 5,95 dòlars / mes i inclou una memòria SSD de 20 GB. .

Tot el que heu de fer és emplenar el formulari de sol·licitud de migració, proporcionar l’equip de SiteGround accés al vostre compte de cPanel i ho sortiran tot en 24 hores!

Hem utilitzat el servei de migració de llocs amb Bitcatcha.com quan els hem canviat i el procés és tan senzill com sembla.

Els vam donar accés al nostre cPanel, es van iniciar la sessió al nostre antic host, la van fer una còpia de seguretat de tot, després van desplegar la còpia de seguretat del cPanel de SiteGround..

En aquest moment estàvem bastant preocupats a causa de la nostra eina de prova de velocitat del servidor, mai abans no havíem fet res! Què passa si es trenca? Els mesos de desenvolupament han transcorregut alhora!

Afortunadament, la migració del lloc ha tingut un bon funcionament, tot estava al seu lloc i funciona perfectament com es pot veure a la nostra pàgina de destinació.

Migració de llocs Bitcatcha a SiteGround

* Hi assistiren al nostre personal 6 assistents. Gràcies a tots!

El suport prioritari que vam experimentar va ser excel·lent.

Les nostres entrades es van respondre en pocs minuts i mai no sentíem com si ens esperesséssim gaire temps. (De fet, sembla ser el coll d’ampolla del progrés!)

Si hi ha complicacions que tinguessin temps per solucionar-se, el personal ens guiaria amb paciència fins a tot el camí.

Quan publiquem respostes a entrades a hores estranyes, un personal de suport diferent estaria disposat a ajudar-nos sense necessitat de tornar a explicar els problemes que hem trobat al llarg del camí..

No cal dir que estàvem més que satisfets amb el seu servei de migració de llocs!

10. Preu introductori de SiteGround @ 60% de descompte

SiteGround és un amfitrió web que s’enorgulleix del seu servei i qualitat i són coneguts per moltes coses … Tot i això, els descomptes i les retallades de preus no en són cap.

Fins i tot durant el Black Friday, SiteGround no ofereix molt en termes de descomptes.

És per això que pensem que el seu preu introductori amb un 60% de descompte és una oferta fantàstica, tenint en compte els serveis que gaudireu.

SiteGround Preu introductor: 60% de descompte

Si teniu interès en allotjar el vostre lloc web amb SiteGround, us recomanem subscriure-vos durant 3 anys per optimitzar el seu preu introductor, maximitzant els vostres estalvis..

Al cap i a la fi, si no esteu satisfets amb el seu servei per qualsevol motiu que sigui, podreu cancel·lar la vostra subscripció i recuperar els vostres diners en un termini de 30 dies, de manera que no tindreu cap risc complet.!

Ara que hem passat per la llista completa de les prestacions de SiteGround, crec que és just que ens fixem en …

Desavantatges del lloc web

1. Recursos limitats

Per molt fantàstics que tinguin les funcions i serveis de SiteGround, l’amfitrió web no té els seus inconvenients. Per exemple, les seves opcions d’allotjament compartides són limitades, de manera que només obtindreu un cert espai per al pla en què us vau inscriure, com ara:

 • 10 GB per al pla StartUp
 • 20 GB per al pla GrowBig
 • 30 GB per al pla GoGeek

El cert és que aquest desavantatge no és tot tan dolent; beneficia l’usuari en termes de velocitat i estabilitat.

Com?

Els comptes d’allotjament compartits solen dir que tots els titulars del compte compartiran els recursos entre ells.

Si un usuari experimenta una intensitat sobtada del trànsit o està utilitzant una quantitat d’espai inusual, afectarà la resta de titulars del compte al mateix servidor..

Limitant la quantitat d’espai que pot utilitzar un titular del compte, SiteGround s’assegura que la restricció d’espais no es produeixi i tothom pugui gaudir de la seva bona part dels recursos, mantenint l’estabilitat i la velocitat del servidor..

2. Preu superior per al segon termini

És possible que pugueu gaudir d’un 60% de descompte com a nou usuari, però un cop finalitzeu la subscripció, haureu d’eliminar el preu complet (Començar d’11,95 $ a 34,95 $ al mes) per renovar el vostre contracte..

És per això que és recomanable maximitzar el termini de subscripció com a nou usuari, de manera que aconseguireu maximitzar els vostres beneficis per obtenir més estalvis.!

Plans del SiteGround & Característiques

SiteGround té previst atendre tots els usuaris, des de petites empreses fins a clients empresarials. Mirem què tenen.

1. Opcions d’allotjament compartit

StartUpGrowBigGoGeek
Espai de disc10GB20GB30GB
Nº de Site1MultipleMultiple
Adequat per a visites de 10 quilòmetres25 visites de 100 quilòmetres
Preu / mínim3.95*$5.95*$11.95*

* Preu introductori especial. Inscriviu-vos durant un o fins a 36 mesos amb el mateix preu.

2. Hosting al núvol

L’opció d’allotjament en núvol de SiteGround és un servei completament ràpid i completament ràpid que inclou assistència VIP les 24 hores del dia. Si esteu al mercat d’allotjament en núvol, els seus plans oscil·len entre 80 i 240 € al mes. (Els amfitrions de Bitcatcha.com tenen el seu pla de núvol.)

3. Dedicat, revenedor & Empresa d’allotjament

També podreu gaudir d’allotjament personalitzat si feu compres per servidors dedicats, revendreu l’espai d’allotjament o busqueu específicament allotjament d’empresa. Els plans no són econòmics, però inclouen avantatges exclusius que no podreu obtenir en cap altre lloc. Bàsicament, obté el que paga!

Tot i que SiteGround ofereix una àmplia gamma d’opcions d’allotjament amb finalitats diferents, personalment pensem que la seva opció d’allotjament compartit és prou bona per al 85% dels llocs web..

Com es manté SiteGround contra les competicions?

SiteGround VS HostGator

Hem utilitzat el nostre verificador de velocitat del servidor per provar els temps de resposta de SiteGround contra HostGator per saber quina màquina web funciona amb més rapidesa en diferents ubicacions.

Consulteu els resultats a continuació.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Ubicació del servidorChicago, ILHouston, TX
EUA (W) 56 ms32 ms
EUA (E) 3 ms40 ms
Londres98 ms128 ms
Singapur229 ms323 ms
São Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japó141 ms159 ms
Canadà1 ms46 ms
Alemanya103ms140 ms
Mitjana mundial129,8 ms180,6 ms
Resultats complets

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (ambdues pàgines web s’allotgen a Amèrica)

Amb els servidors d’ambdós llocs de prova ubicats a Amèrica, SiteGround i HostGator Cloud ho van fer igual, amb la seva velocitat mitjana mundial molt inferior a la recomanació de 200 ms de Google.

Naturalment, eren els més ràpids del continent occidental (a causa de la ubicació del centre de dades) i van començar a perdre una mica d’impuls a Singapur, l’Índia, Sydney i Japó.

També vam realitzar proves sobre les seves opcions d’allotjament compartit i aquí teniu els resultats:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Ubicació del servidorChicago, ILHouston, TX
US (W) 55 ms32 ms
EUA (E) 3 ms36 ms
Londres92 ms221 ms
Singapur223 ms221 ms
São Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japó148 ms153 ms
Canadà12 ms36 ms
Alemanya103ms140 ms
Mitjana mundial138,1 ms190 ms
Resultats complets

* La velocitat mitjana a tot el món de SiteGround Shared és millor que els resultats d’HostGator Cloud (181 ms)!

Curiosament, la mitjana mundial de SiteGround és molt més ràpida que la d’HostGator.

De fet, la mitjana mundial de SiteGround Shared (138 ms) és comparable als resultats de HostGator Cloud (181 ms)!

Això és molt probable a causa del programa Supercacher i del programari de SiteGround, que estan optimitzats per a proporcionar dades ràpidament fins i tot en països més allunyats del centre de dades seleccionat..

La confiança en SiteGround es va reforçar quan vam fer aquestes proves. Si bé l’opció Cloud d’HostGator té els seus avantatges, som un equip que prioritza la velocitat.

Parlant en termes de valor i velocitat, és fantàstic saber que tenim una alternativa assequible a SiteGround Shared que rivalitza amb el Hosting Cloud de HostGator. Per obtenir una comparació més detallada, llegiu SiteGround VS HostGator.

Amfitrió de WordPress gestionat per SiteGround VS GoDaddy

SiteGround VS GoDaddy, amfitrió de WordPress gestionat

Ens hem acostumat tan a la llibertat i la comoditat que proporcionava cPanel, així que ens sentim una mica decebuts que no estava disponible a l’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy.

Han creat el seu propi tauler de control personalitzat perquè els usuaris puguin fer canvis a partir d’allà, però seguim creient que és una mica restrictiu en comparació amb cPanel.

Parlant de restriccions, ens encanten els nostres complements.

Utilitzem plugins com la memòria cau total W3 per ajudar a augmentar el rendiment del lloc, però la naturalesa restrictiva de l’allotjament WordPress WordPress gestionat de Godaddy significa que no el podem utilitzar, per tant, la nostra preferència per SiteGround..

Tot i això, no està malament, les restriccions de GoDaddy tenen els seus beneficis; sabeu que el vostre lloc no tindrà molts problemes, és totalment complicat i podreu gaudir d’un gran suport del seu equip dedicat d’assistència.

Només hauràs de sacrificar la personalització per comoditat.

Un altre avantatge que SiteGround té sobre GoDaddy és la disponibilitat de correu electrònic.

GoDaddy ve amb una subscripció gratuïta d’Office 365, de manera que podeu allotjar la vostra adreça de correu electrònic allà, però només podeu crear un compte.

A més, la subscripció té una durada d’un any; un cop que això expiri, haureu de gastar diners per renovar el vostre subcentre o buscar un altre lloc per allotjament de correu electrònic.

La caixa de correu Microsoft 365 només és gratuïta durant el primer any

En comparació amb SiteGround, on el nostre allotjament de correu electrònic està inclòs en el pla (per no dir que creem tantes adreces de correu electrònic com vulguem), no és d’estranyar quin amfitrió preferim.

Dit això, crec que és just afirmar que això es transforma en preferències. Ens encanten els dos amfitrions. L’allotjament de WordPress gestionat definitivament té els seus avantatges (excel·lent velocitat, excel·lent suport, sense problemes).

Només preferim SiteGround, perquè tenen tots els avantatges de l’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy, amb l’avantatge afegit de l’allotjament de correu electrònic incorporat i la capacitat d’utilitzar GIT, hosting de 1 clic i augmentar el rendiment..

Verdict: SiteGround és molt recomanable!

Crec que ara és clar que SiteGround és de molt el nostre amfitrió web favorit.

La velocitat és el més important per a nosaltres, ja que es correlaciona directament amb les vendes i SiteGround ha superat les expectatives contínuament.

Han creat eines i optimitzat els servidors per augmentar els temps de resposta del servidor i disminuir la velocitat de càrrega.

Gràcies a les seves funcions com Supercacher (que pot augmentar la velocitat de càrrega en un 40%), la implementació de PHP7 i el maquinari sòlid, han pogut lliurar de manera eficient dades a pantalles de tot el món.

El seu equip d’assistència és el més important de la seva classe i funcionen molt bé amb WordPress com a host de wordpress gestionat.

A Bitcatcha.com, SiteGround ocupa el lloc 1 de la nostra llarga llista d’amfitrions revisats, i és el principal host en diversos països com l’Índia, Malàisia, Singapur, Austràlia i Estats Units per citar-ne alguns..

No haureu de preocupar-vos de res quan feu allotjament amb SiteGround. Només heu d’escollir una ubicació d’allotjament més propera al vostre mercat objectiu i deixar-los gestionar. Fins i tot migraran tot el vostre lloc de forma gratuïta!

Característiques clau

 • ✓ Excel·lent velocitat
 • ✓ Recursos suficients
 • ✓ 99,9% de guàrdia en temps lliure.
 • ✓ canell & Accés SSH
 • ✓ Còpia de seguretat gratuïta diària
 • ✓ Git & 1-clic a Posada en escena
 • ✓ Servidor en 3 continents
 • ✓ Suport Premium

Recomanat Per

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Lloc web petit-gran
 • • Lloc web d’empresa

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map