Siteground

SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; dr

A SiteGround szilárd házigazda, lenyűgöző funkciókkal, kiváló teljesítményű és állandóan gyors sebességgel. 60% bevezető árengedményekkel, csillagszolgáltatásokkal és szabadalmaztatott szolgáltatásokkal azt kell mondanunk, hogy abszolút szeretjük a webhelyet.

SiteGround Review – A 10 plusz & 2 hátrány (tesztelt szerversebesség!)

COVID-19 frissítés

A SiteGround nemrégiben indította el a COVID-19 Response Ajánlatot, hogy segítse a vállalkozásokat a súlyos kihívás kezelésében! Kattintson ide a részletekért.

Azok, akik ismerik a Bitcatcha-t, észrevehetik, hogy kissé elfogultnak tűnünk a SiteGround felé, és tudod mit?

Teljesen igazad van.

Ha annyi tesztet hajtott végre, és annyi összehasonlítást végzett, mint mi, akkor valószínűleg elfogult is lennél.

Számos webhelyet teszteltünk a Bitcatcha megalakulása óta, és minden eddig elvégzett teszttel a SiteGround a sebesség és az érték szempontjából felülmúlta a versenyt. Nagyon félelmetes, hogy felveszik a versenyt az ipari óriásokkal, tekintve, hogy a társaságot néhány barát alapította, akik 2004-ben Bulgáriában dolgoztak egyetemi kollégiumi szobáikból..

SiteGround vélemények

Manapság a SiteGround adatközpontokkal rendelkezik 5 országban, világszerte több mint 800 000 domaint szolgáltat, és több mint 400 (és egyre növekvő) embert foglalkoztat..

Sok elismerést gyűjtöttek, és a különféle webhelyek dicséretüket énekeltek róluk, de azt mondanám, hogy eddigi legnagyobb elismerésük az, hogy kapcsolatban állnak és támogatja a WordPress. A WordPress saját szavai szerint a SiteGround „a host világ egyik legnagyobb és legfényesebb”.

Azonban a webtárhely nem csak a SiteGround alapítóinak szenvedélye.

A legfontosabb emberek úgy vélik, hogy a boldog alkalmazottak boldog ügyfelekhez vezetnek (ezt bizonyíthatom – kiváló emberekkel rendelkeznek az élő csevegésük során), ezért folyamatosan törekszenek a munkahely boldogságának megőrzésére, és ez azt mutatja – az emberek szeretnek dolgozni számukra, amint azt a Glassdoor-ról szóló rave véleményük is igazolja.

Ez egy olyan társaság, amely ugyanolyan szenvedélyesen kezeli személyzetét, termékeit és ügyfeleit!

Mi lenne az adatokkal? Milyen az üzemidő? Hogyan lehet összehasonlítani a versennyel??!

Igen, tudjuk, hogy mi vagy itt, és fedeztünk. De mielőtt megismernénk ezeket a lédús részleteket, beszéljünk …

lemondás

Hajlamosak vagyok azt mondani, hogy kissé elfogultak vagyunk a SiteGround felé. Velük együtt üzemeltetjük a Bitcatcha.com webhelyet, olyan teszthelyzeteinket, mint például a SitegroundSGHosted.com, kifejezetten a sebességük tesztelésére hozzuk létre, és annyira bízunk a SiteGround-ban, hogy minden webhelyünket áthelyeztük nekik. Látogasson el a SiteGround oldalra.

10 ok, amiért a SiteGround kiváló webtárhely!

1. A SiteGround négyszer gyorsabban tudja betölteni webhelyét!

Ha még nem ismeri a webtárhely szolgáltatást, akkor ezt meg kell értenie: a sebesség a király.

Annyira fontos, hogy az Amazon-hoz hasonló behemótok évente akár 1,6 milliárd dollárt veszítsenek, ha webhelyüket csak egy másodperccel lassítanák le, tehát láthatja, hogy miért szerepel az első helyen a prioritások listáján.

A SiteGround ezt nagyon jól megérti, és elvégezték a házi feladataikat, egy sima szoftver és hardver kombinációval, hogy a webhelyek könnyedén és gyorsabban maradjanak.!

Ezt úgy kezelik, hogy SSD-ket használnak az összes szerverükön. Ha nem ismeri az SSD-ket, akkor alapvetően olyan merevlemezekről van szó, amelyek igazán gyorsan szolgáltatnak adatokat – akár 30% -kal gyorsabban, mint a szokásos merevlemezek.

A tartalomszállítás nagyon vázlatos lehet az interneten. Ha nem történik optimalizálás, akkor a megtekintett webhely nagyon lassan tölt fel, szakszerűtlennek és megbízhatatlannak tűnik.

Ezért használja a SiteGround a Cloudflare-ot; ők tudják, hogy világszerte a legtöbb csatlakozás van az internetes cserélő pontokhoz. Mit jelent nekünk? Vajas sima tartalomszállítás.

SiteGround SuperCacher

A saját SuperCacher-rel optimalizálták a gyorsítótárazási rendszereiket is.

Ez az, hogy az adatokat tárolja a rendszer memóriájában, lehetővé téve számukra a kért információk gyorsabb elérését, és ezeket az információkat a lehető leghatékonyabb útvonalon továbbítja a képernyőkre..

Ha az előző zaklató teljesen elveszett rólad, ne aggódjon miatta: annyit kell tudnod, hogy ez akár 40% -kal javíthatja sebességét.

Végül, de nem utolsósorban, minden szoftverüket naprakészen tartják. Hogyan befolyásolja ez a sebességet??

Az elavult szoftverek veszélye, hogy kompatibilisek legyenek frissen frissített társaikkal, szükségtelen lelassulásokat és problémákat okozva. Azáltal, hogy mindent frissít, a SiteGround mindent futtat, mint az óramű, és segít a szerverek gyorsabb működésében.

2. A szerver gyors válaszideje az egész világon!

A kiszolgáló válaszideje szó szerint azt jelenti, hogy mennyi időt vesz igénybe a kiszolgáló egy kérés megválaszolása előtt, mielőtt a képernyőn megjelenít tartalmat. A Google által ajánlott szerver válaszideje 200ms alatt van, ami hosszabb, mint az emberek észrevehetik a késést.

Saját védett kiszolgálósebesség-ellenőrzőt (a világ egyetlen és ezen időponttól kezdődő sebesség-ellenőrzőjét #shamelessplug) használtuk webhelyünk szerver válaszidejének ellenőrzésére..

A referenciaérték?

A Google által ajánlott 200ms válaszidő.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Átlagos sebesség: 129,8 ms – Lásd a teljes eredményt

Ez annak a webhelynek a eredménye, amelyet jelenleg éppen használ (www.bitcatcha.com), amelyet a siteGround Cloud üzemeltetett a chicagói adatközponttal.

A diagramot tekintve egyértelmű, hogy a szerver helyzetéhez legközelebb eső országok (USA Nyugat, USA Kelet, London, São Paulo, Kanada, Németország) a legtöbb előnyt élvezték, míg Ausztrália és az ázsiai országok kissé lassabbak voltak..

Val,-vel világszerte átlagosan 129,8 ms, A SiteGround Cloud várakozásainkon túl jó teljesítményt nyújtott! Csak a maximális hatás elérése érdekében feltétlenül válassza ki a célpiachoz legközelebb lévő adatközpontot.

Mi lenne az aláírással megosztott host opcióik sebességével??

Megvan a hátad.

Sebességteszteket végeztünk a SiteGround közös tervein is, és ezek szupergyorsak a világszerte átlagosan 138 ms. Nézze meg itt a SiteGround vs HostGator szakaszt.

3. 100% Uptime 2014 óta

A SiteGround használatával garantáljuk, hogy az üzemidő 99,99%.

2014 óta követjük a SiteGround működési idejét, hogy teszteljük ezt a garanciát, az UptimeRobot segítségével 5 percenként ellenőrizzük webhelyünket. A mai napig a számláló még mindig szilárd 100% -os rendelkezésre állást mutat!

Uptime 2016. december 14 óta

100%

* Ez a számláló folyamatosan frissül

Most, ha nem akarja bejutni a SiteGround műszaki varázslatába, ugorjon a 4. számra: Webhelytér, mint kezelt WordPress gazdagép. Ha azonban érdekli, hogy megtudja, hogyan tudják elérni az ilyen típusú eredményeket, akkor ezt megtudtuk:

A SiteGround saját technológiáját és kézműves megoldásait használja a leállások előrejelzésére, elkerülésére és csökkentésére, például:

 • Linux konténerek használata
  A SiteGround megépítette meglévő platformját a rendkívül erőforrás-hatékonyságú Linux Containers Technology (LXC) felhasználásával, amely sziklaként stabil még váratlan forgalmi hullámok esetén is..
 • Saját Pro-Active Server Monitoring rendszert használnak
  A zseniális honchosz a SiteGroundnél azt jelentette, hogy a DevOps csapata létrehozott egy házon belüli szervermegfigyelő rendszert, amely nemcsak felismeri és rögzíti a jelenlegi kérdéseket, hanem képes előre jelezni a jövőbeli komplikációkat és intézkedéseket hoz azok elkerülésére..
 • Anti-Bot AI
  A botok által végrehajtott brutális erőszakos támadások leküzdése érdekében a tehetséges DevOps csapata olyan mesterséges intelligencia megoldást hozott létre, amely olyan hatékony, hogy óránként 500 000 – 2 000 000 brutális erőszakos támadást állítson le az összes szerverükön, csupán a webhelyek és az adatok védelme érdekében..
 • A biztonságos számla elszigetelési technológia használata
  Ahol a legtöbb webtárhely-szolgáltatót láthatatlanná teszi, a SiteGround lehetőséget lát. Találtak egy módszert a CHROOT-fiókok hatékony elkülönítésére a megosztott szerverekben (amit más internetes házigazdák hiábavalóknak tartottak), így minden fiók csak a saját esetükben működik, növelve a szerver stabilitását.

Erről további információt itt folytathat.

4. A Siteground egy kezelt WordPress Host

A WordPress által javasolt SiteGround

A bevezetőben említettek szerint a SiteGround egyike a WordPress erősen ajánlott kezelt webhelyének. Ezt a díjat nem könnyű megszerezni; ezer támogatási, biztonsági és sebességteszttel kellett átjutniuk az elismerés érdekében.

Ezzel az elismeréssel bizonyos privilégiumok járnak, amelyekkel a többi házigazda nem jogosult, például:

 • Exkluzív WordPress támogatás
  A SiteGround WordPress szakemberei segítenek bármilyen problémában. Ők vigyáznak a technikai bitre.
 • WP-CLI engedélyezve
  Ez lehetővé teszi a WordPress-helyek kezelését a parancssor használatával. Változtathat a webhelyen, mentéseket futtathat, új hozzászólásokat tehet közzé, és a legtöbb szokásos adminisztratív művelet csak egy parancskészlettel elvégezhető..
 • 1-kattintás Staging
  A szakaszos webhelyek frissítése szakszerűtlennek tűnik. A teljes webhely egyetlen kattintással történő teljes frissítésének lehetősége felbecsülhetetlen számunkra.
 • Git engedélyezve
  Használhatja a választott git platformot, amely lehetővé teszi a különféle kódolókkal való együttműködést. Ennek a szolgáltatásnak a kényelme miatt van az oka annak, hogy az emberek kifejezetten Menedzselt WordPress-gazdagépeket keresnek!
 • Automatikus frissítések
  A SiteGround automatikusan frissíti a használt szoftvert, hogy naprakész legyen a legfrissebb és legfontosabb adatszolgáltatásban, így soha nem kell aggódnia a sebességgel vagy a biztonsági problémákkal kapcsolatban.!

Vicces tény

A SiteGround a kezelt WordPress-házigazdák listáján az 1. helyezett!

5. Vevőszolgálat, amely működik

A nagy ügyfélszolgálat a webgazda hitelességének bizonysága, és a SiteGround támogatási csapata minden bizonnyal meghaladja az elvárásokat.

Nézzük meg, mit kínál ügyfélszolgálatuk.

 • 24/7 élő csevegés, telefonos támogatás és jegyek
  Az élő csevegés funkciót használjuk legjobban. Bármikor, amikor problémát tapasztalunk, először az élő csevegőcsapatunkkal keressük meg a kapcsolatot. A várakozás soha nem tart sokáig, és problémáink általában gyorsan megoldódnak.

  Ha az élő csevegés nem működik, vagy ha inkább telefonon beszélget, inkább hívjon fel őket. Soha nem kell 5 percnél tovább várnia, hogy valakivel csatlakozzon, és a jegy kiadásától számított 10 percen belül választ kap..

 • 30 napos prioritási támogatás
  A SiteGround GrowBig tervével és újabb programokkal hozzáférést kap a 30 napos prioritási támogatáshoz, ahol a gyors prioritástámogató csoport segít rendezni az esetleges problémákat. A jegyekre néhány perc alatt válaszolnak (órákkal ellentétben).

  Ha engedélyt ad nekik, akkor is hozzáférhetnek a rendszeréhez, és távolról segíthetnek!

 • Tudás alapú cikkek
  A SiteGround kiváló támogatási csapata ezer tudásalapú cikket írt annak érdekében, hogy segítsen minden esetleges problémában. Ezeket a cikkeket a tudásbázisukban érheti el.

A SiteGround ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataink mindig kellemes és hatékonyak voltak. Soha nem fejeztük be az élő csevegést boldogtalanul vagy egy megoldatlan problémával! Nézze meg a webhely migrációs történetét a 9. pontban.

6. Napi biztonsági mentés ingyen

A SiteGround felhő- és megosztott tárhelybeállítási lehetőségei napi biztonsági másolatot kapnak, így nem kell aggódnia, hogy az adatok elvesztése miatt a semmiből induljon el..

A napi biztonsági másolatot automatikusan készítjük el, így folytathatjuk üzleti tevékenységünket anélkül, hogy időt kellene költenünk az adatok biztonsági mentésére.

Válasszon egy biztonsági másolatot a visszaállításhoz

A Közös tárhely opcióval élvezni fogja adatmentés az elmúlt 30 napból. Ha vissza szeretne térni egy 23 nappal ezelőtt tett változtatáshoz, ezt néhány perc alatt könnyen megteheti a cPanel segítségével..

Az adatok biztonsági mentése a felhőtárhely-fiókokból sokkal nehezebb, mivel sok webtárhely teljesen lemond a szolgáltatástól. A SiteGround bátran akár 7 napig is visszatekerheti a számlát. Számunkra ez az átkozottul lenyűgöző!

A napi biztonsági másolatot a katasztrófa utáni helyreállításhoz is lehet használni, a visszaállítási folyamat pedig teljesen ingyenes!

Ha benyújt egy jegyet, ezek segítenek rendezni a dolgokat, és a webhelyet 15 percen belül helyre kell állítani, ha nincs drasztikus komplikáció..

7. Optimalizált szoftver & Automatikus frissítések

Amikor egy szerver szoftverét a legújabb verzióra frissítik, ez biztosítja a kompatibilitást, csökkentve a hibákat és növelve a szerver hatékonyságát, ami viszont közvetlenül a gyorsabbá teszi az Ön számára.

A SiteGround rendszerét úgy állítják be, hogy automatikusan töltsék le és alkalmazzák alapszoftverük legújabb verzióit anélkül, hogy a kiszolgálókat befolyásolnák vagy megszakítanák.

Mindig a színfalak mögött dolgoznak, hogy optimalizálják webhelyét, miközben elfoglalt vagy, és szem előtt tartja a dolgok üzleti aspektusát!

Különféle sebesség-optimalizáló szoftvert is alkalmaznak, hogy felgyorsítsák az adatok kiszolgálókról képernyőkre történő továbbítását, mint például az NGIX Server beállítva, egy olyan fejlett webszerver-technológia, amely az adatok ésszerűsítésével növeli a statikus tartalom betöltési sebességét, ami elősegíti a teljesítmény jelentősen fokozását.

Örülünk, hogy megtudtuk, hogy a PHP7 támogatást is megvalósították.

Már bebizonyosodott, hogy sokkal gyorsabb, mint bármelyik meglévő PHP-kiadás, és ennek kiegészítésére lehetősége van arra is, hogy engedélyezze a HHVM-t (Cloud hosting opció) & csak a fentiek alapján), amelyet a Facebook fejlesztett ki annak érdekében, hogy a PHP-szkriptek kezelése közben nagy sebességgel érje el.

8. 5 adatközpont 3 kontinensen (A SiteGround gyors Indiában!)

A Siteground világszerte öt legmodernebb adatközponttal rendelkezik, nevezetesen Londonban, Chicagóban, Amszterdamban, Milánóban és Szingapúrban..

Természetesen az adatközpontokhoz közelebb álló országok élvezhetik a SiteGround sebességének teljes dicsőségét.

Itt megnézheti, melyik adatközpont van a legközelebb a célközönséghez. De ez még nem minden – kattintson az adatközpont helyére, és megjelenik egy felugró ablak, amely felfedi a ping / nyomkövetési útvonalat és az IP címet.

A SiteGround adatközpontok szerte a világon

Bárki használhatja ezt az IP-címet, hogy tesztelje és ellenőrizze, hogy a SiteGround szerverei valóban mennyire gyorsak. Ez az IP-k nyilvánosságra hozatalának köszönhetően a szervereikkel szembeni bizalmukról szól, ami növeli a bizalmat irántuk is.

De mi van, ha a célpiac egy olyan országban található, mint India, ahol nincs adatközpont jelenléte?

Elméletileg az ügyfelek kevesebb, mint az ideális tapasztalattal rendelkeznének, ha reagálnának a lassú válaszidőkre, ami nem kedvez az üzleti életnek.

Ne aggódj.

A SiteGround által üzemeltetett webhelyek továbbra is rendkívül gyorsak Indiában!

Futottunk egy szerver sebesség-tesztet a szingapúri otthont adó teszthelyünkkel és egy óriási tesztet teszteltünk 68 ms amikor Indiából Bangalore-ból szerelik fel (a Google által ajánlott szerversebesség 200 ms)!

Vessen egy pillantást ezekre az eredményekre:

A SiteGround gyors Indiában

Szerver válaszideje (Bangalore): 66 ms – Lásd a teljes eredményt

Lehet, hogy a SiteGround nem rendelkezik adatközponttal Indiában, de a késéscsökkentő eszközök és szoftverek, például a SuperCacher, php7, HHVM, NGIX használata mind hozzájárul a webhely gyors betöltési sebességéhez..

Ausztráliából és Japánból származó adatok (amelyekben nincs adatközpont jelenlét) is jól tesztelték, bizonyítva, hogy a SiteGround sebessége állandóan gyors az egész világon.

Ne felejtse el, hogy öt kiváló adatközponttal rendelkezik 3 kontinensen.

Ügyeljen arra, hogy válasszon egy adatközpontot, amely a legközelebb van a cél ügyfelekhez, hogy teljes mértékben kihasználhassa annak sebességét (Válassza ki a szingapúri adatközpontot ha Malajzia, India vagy Ausztrália ügyfeleit célozza meg)!

9. Ingyenes webhely-migráció

Minden INGYENES webhelyen INGYENES transzfert kapsz! (Csak GrowBig és magasabb szintű tervek esetén)

jegyzet

Az ingyenes webhely-migráció csak akkor érhető el, ha feliratkozik a GowBig és magasabb szintű csomagokra. A GrowBig havi 5,95 dollárral kezdődik, és 20 GB-os SSD tárolással rendelkezik. .

Csak annyit kell tennie, hogy kitölti az áttérési igénylési űrlapot, hozzáférést biztosít a SiteGround csapat számára cPanel-fiókjához, és mindent elrendez 24 órán belül!

A Bitcatcha.com webhelyen a webhelyük migrációs szolgáltatását használtuk, amikor átváltunk rájuk, és a folyamat valóban olyan egyszerű, ahogy hangzik..

Hozzáférést kaptunk a cPanelhez, bejelentkeztek a régi hostba, mindent biztonsági másolatot készítettek, majd telepítették a biztonsági másolatot a SiteGround cPaneljéből.

Valójában nagyon aggódtunk ezen a ponton a szerver sebesség-teszt eszközünk miatt – még soha nem csináltunk ilyet. Mi van, ha eltörik? A fejlődés hónapja egy pillanat alatt elmúlt!

Szerencsére a webhelyek migrációja zavartalanul zajlik, minden a helyén volt, és tökéletesen működik, amint a céloldalunkon láthatjuk.

A Bitcatcha webhelyének migrációja a SiteGround-re

* Összesen 6 támogató személyzet vett részt az ügyünkben. Köszönet mindenkinek!

Kiváló volt a tapasztalt prioritási támogatás.

Jegyeinkre néhány perc alatt válaszoltak, és soha nem éreztük úgy, mintha egyáltalán régóta vártunk volna. (Valójában úgy tűnik, hogy mi vagyunk a fejlődés szűk keresztmetszete!)

Ha voltak olyan komplikációk, amelyek megoldásához időt vett igénybe, munkatársaik türelmesen vezetnek minket.

Amikor páratlan órákban válaszokat küldtünk a jegyekre, más támogató személyzet készen állna arra, hogy segítsen nekünk anélkül, hogy újra kellene magyaráznunk az út során felmerült problémákat..

Mondanom sem kell, hogy több mint elégedettek voltunk webhely-migrációs szolgáltatással!

10. A SiteGround bevezető ára @ 60% kedvezmény

A SiteGround egy olyan webhely, amely büszke szolgáltatására és minőségére, és sok dologról ismert … A kedvezmények és az árengedmények azonban nem tartoznak ide..

Még a fekete péntek idején a SiteGround nem kínál sok kedvezményt.

Ezért gondoljuk, hogy a bevezető ár 60% -kal kevésbé csodálatos üzlet, figyelembe véve az Ön által élvezett szolgáltatásokat.

SiteGround bevezető ár: 60% kedvezmény

Ha komolyan veszi webhelyének a SiteGround tárolását, azt javasoljuk, hogy iratkozzon fel 3 évre, hogy optimalizálja a bevezető árat, és maximalizálja megtakarításait.

Végül is, ha bármilyen okból nem elégedett a szolgáltatással, akkor felmondhatja előfizetését és 30 napon belül visszatérítheti pénzét, így teljesen kockázatmentes!

Most, hogy átnéztük a SiteGround pro profiinak átfogó listáját, azt hiszem, hogy csak méltányos, ha megnézzük …

SiteGround hátrányok

1. Korlátozott források

Akár annyira elképesztő, mint a SiteGround szolgáltatásai és szolgáltatásai, az internetes házigazda még mindig nem rendelkezik hátrányaival. Például a megosztott tárhely lehetőségei korlátozottak, így csak egy bizonyos helyet fog kapni az aláírt tervhez, például:

 • 10 GB az indítási tervhez
 • 20 GB a GrowBig tervhez
 • 30 GB a GoGeek tervhez

A helyzet az, hogy ez a hátrány valójában nem olyan rossz; előnye a felhasználónak a sebesség és a stabilitás szempontjából.

Hogyan?

A megosztott tárhelyfiókok általában azt jelentik, hogy az összes számlatulajdonos megosztja egymással az erőforrásokat.

Ha az egyik felhasználó hirtelen növekedést tapasztal a forgalomban, vagy szokatlan mennyiségű helyet igényel, akkor az ugyanazon szerver többi fióktulajdonosát érinti.

A számlatulajdonos által felhasználható hely korlátozásával a SiteGround biztosítja, hogy a helymeghatározás ne történjen meg, és mindenki élvezze a méltányos erőforrás-részesedést, megőrizve a szerver stabilitását és sebességét.

2. Magasabb ár a második ciklusra

Lehet, hogy új felhasználóként 60% -kal élvezheti az árcédulát, de miután az előfizetésed lejárt, a teljes árat ki kell fizetnie (11,95 USD-től 34,95 USD-ig havonta), hogy megújítsa a szerződését..

Ezért tanácsos új felhasználóként maximalizálni az előfizetési időtartamot, így a megtakarítások maximalizálása érdekében!

A SiteGround tervei & Jellemzők

A SiteGround tervezi, hogy minden felhasználót kiszolgáljon, a kisvállalkozásokatól a vállalati ügyfelekig. Nézzük meg, mi van velük.

1. Közös tárhely lehetőségek

StartUpGrowBigGoGeek
Disk Space10GB20GB30GB
A Site1MultipleMultiple száma
Alkalmas 10 000 látogatásra25 ezer látogatásra 100 ezer látogatásra
Ár / dollár3.95*$5.95*$11.95*

* Különleges bevezető ár. Iratkozzon fel 1 vagy akár 36 hónapra ugyanazon az áron.

2. Cloud tárhely

A SiteGround Cloud hosting opció egy rendkívül gyors, teljesen kezelt szolgáltatás, amely 24 órás, vagy hét órás VIP támogatással jár. Ha a felhő-tárhely piacon van, a tervük havi 80 és 240 dollár között mozog. (A Bitcatcha.com házigazdája a felhőtervével.)

3. Dedikált, viszonteladó & Vállalati tárhely

A testreszabott tárhelyet is élvezheti, ha dedikált szerverekre vásárol, viszonteladási helyet ad tovább, vagy kifejezetten vállalati tárhelyet keres. A tervek nem olcsók, de exkluzív előnyökkel jár, amelyeket máshová nem kaphat meg. Alapvetően azt kapja, amit fizet!

Bár a SiteGround széles tárhely-választékot kínál különféle célokra, személyesen úgy érezzük, hogy a megosztott tárhely lehetősége elég jó a webhelyek 85% -ához.

Hogyan viselkedik a SiteGround a versenyeken??

SiteGround VS HostGator

Kiszolgálósebesség-ellenőrzőnkkel teszteltük a SiteGround válaszidejét a HostGator ellen, hogy kiderítsük, melyik webhely teljesít gyorsabban különböző helyszíneken..

Nézze meg az alábbi eredményeket.

SiteGround CloudHostGator felhő
Server LocationChicago, ILHouston, TX
USA (W) 56 ms32 ms
USA (E) 3 ms40 ms
London98 ms128 ms
Szingapúr229 ms323 ms
São Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japán141 ms159 ms
Kanada1 ms46 ms
Németország103ms140 ms
Világszerte átlag129,8 ms180,6 ms
Teljes eredmények

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (Mindkét webhely Amerikában található)

Mindkét teszthely Amerikában található szervereivel a SiteGround és a HostGator Cloud ugyanolyan jól teljesítettek, világszerte az átlagos sebességük jóval a Google 200 ms-os ajánlása alatt maradt..

Természetesen a nyugati kontinensen a leggyorsabbak voltak (az adatközpontok elhelyezkedése miatt), és Szingapúrban, Indiában, Sydney-ben és Japánban elkezdtek egy kis lendületet veszíteni..

Emellett teszteltük a megosztott tárhely lehetőségeiket is, és itt vannak az eredmények:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Server LocationChicago, ILHouston, TX
USA (W) 55 ms32 ms
USA (E) 3 ms36 ms
London92 ms221 ms
Szingapúr223 ms221 ms
São Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japán148 ms153 ms
Kanada12 ms36 ms
Németország103ms140 ms
Világszerte átlag138,1 ms190 ms
Teljes eredmények

* A SiteGround Shared globális átlagsebessége jobb, mint a HostGator Cloud eredményei (181 ms)!

Érdekes módon a SiteGround világméretű átlaga sokkal gyorsabb, mint a HostGatoré.

Valójában a SiteGround Shared globális átlaga (138 ms) összehasonlítható a HostGator Cloud eredményeivel (181 ms).!

Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a SiteGround Supercacherét és szoftvereit optimalizálták, hogy gyorsan továbbítsák az adatokat még a kiválasztott adatközponttól távol eső országokban is..

A tesztek elvégzésekor megerősödött a SiteGround iránti bizalmunk. Noha a HostGator felhő opciójának előnyei vannak, olyan csapat vagyunk, amely a sebességet prioritássá teszi.

Az érték és a sebesség szempontjából nagyszerű tudni, hogy a SiteGround Shared-ben megfizethető alternatíva van a HostGator Cloud Hosting versenytársaival. A részletesebb összehasonlításért olvassa el a SiteGround VS HostGator oldalt.

A SiteGround VS GoDaddy által kezelt WordPress Host

SiteGround VS GoDaddy által kezelt WordPress Host

Annyira hozzászoktuk a cPanel által biztosított szabadsághoz és kényelemhez, hogy kissé csalódottnak érezzük magunkat, hogy az nem volt elérhető a GoDaddy által kezelt WordPress tárhelyen.

Saját egyéni irányítópultot hoztak létre, hogy a felhasználók onnan változtatásokat végezzenek, ám még mindig úgy éreztük, hogy ez kissé korlátozó a cPanelhez képest.

A korlátozásokról szólva szeretjük a pluginjainkat.

Olyan pluginokat használunk, mint a W3 Total Cache, hogy javítsuk a webhely teljesítményét, de a Godaddy által kezelt WordPress tárhely korlátozottsága azt jelenti, hogy nem használhatjuk, ezért a SiteGround-t preferáljuk.

Ez azonban nem minden rossz, a GoDaddy korlátozásainak előnyei vannak; tudod, hogy webhelyed nem fog felmerülni sok problémával, teljesen problémamentes, és nagyszerű támogatást élvezhet a dedikált ügyfélszolgálatukkal.

Csak azért kell áldoznia a testreszabást a kényelem érdekében.

A SiteGround további előnye a GoDaddy-hez képest az e-mail elérhetősége.

A GoDaddy az Office 365 ingyenes előfizetésével érkezik, így ott tárolhatja e-mail címét, de csak egy fiókot hozhat létre..

Ezenkívül az előfizetés csak egy évig tart; amint ez lejár, vagy pénzt kell költenie az alsó rész megújításához, vagy másutt kell keresnie az e-mail tárhelyet.

A Microsoft 365 postafiók csak az első évben ingyenes

Összehasonlítva a SiteGround-rel, ahol az e-mail tárolást a terv tartalmazza (nem is beszélve arról, hogy annyi e-mail címet kell létrehoznunk, amennyit csak akarunk), nem meglepő, hogy melyik gazdagépet részesítjük előnyben.

Mindezt elmondva, azt hiszem, igazságos azt mondani, hogy ez a preferencia alá tartozik. Igazán szeretjük mindkét házigazdát. A kezelt WordPress tárhelynek feltétlenül megvannak az előnyei (kiváló sebesség, nagy támogatás, gond nélkül).

Csak annyit részesítünk előnyben a SiteGround-en, mert nekik vannak a GoDaddy által kezelt WordPress-tárhely összes előnye, azzal a további előnnyel, amelyet a beépített e-mail tárolás, valamint a GIT, az 1 kattintással történő tárhely és más teljesítménynövelő plug-inek használatának lehetősége jelent..

Döntés: A SiteGround erősen ajánlott!

Azt hiszem, már egyértelmű, hogy a SiteGround messze a kedvenc webházaink.

A sebesség a legfontosabb dolog számunkra, mert közvetlenül korrelál az értékesítéssel, és a SiteGround folyamatosan meghaladta az elvárásokat.

Eszközöket hoztak létre és optimalizálták a szervereiket, hogy növeljék a szerver válaszidejét és csökkentsék a betöltési sebességet.

Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a Supercacher (amely 40% -kal növeli a betöltési sebességet), a PHP7 megvalósításának és a szilárd hardvernek köszönhetően hatékonyan tudják továbbítani az adatokat a képernyőn az egész világon.

Támogató csapatuk osztálya csúcspontja, és nagyon jól működnek együtt a WordPress-rel, mint egy felügyelt WordPress-gazdaval.

A Bitcatcha.com webhelyen a SiteGround az első helyen áll az áttekintett házigazdák hosszú listáján, és több ország, például India, Malajzia, Szingapúr, Ausztrália és az Egyesült Államok legnépszerűbb házigazdája..

Nem kell aggódnia egy dolog miatt, amikor a SiteGround szolgáltatót üzemelteti. Csak válassza ki a célpiachoz legközelebb eső tárhelyet, és hagyja, hogy a többiek kezeljék őket. Még a teljes webhelyet ingyen áttelepítik Önnek!

Főbb jellemzők

 • ✓ Kiváló sebesség
 • ✓ Megfelelő források
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH hozzáférés
 • ✓ Ingyenes napi biztonsági mentés
 • ✓ Git & Kattintson egy kattintással a Staging elemre
 • ✓ Szerver 3 kontinensen
 • ✓ Prémium támogatás

Ajánlott

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Kicsi-nagy webhely
 • • Üzleti webhely

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me