SiteGround-granskning – 10 fördelar och 2 nackdelar (serverhastighet testad!)

Siteground


Siteground

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround är en solid värd med imponerande funktioner, utmärkt prestanda och genomgående snabba hastigheter. Med 60% inledande prisrabatter, stjärntjänst och proprietära funktioner, måste vi säga att vi absolut älskar Siteground.

SiteGround Review – De 10 proffsen & 2 nackdelar (serverhastighet testad!)

COVID-19-uppdatering

SiteGround har just lanserat ett COVID-19-svarbjudande för att hjälpa företag att klara den allvarliga utmaningen! Klicka här för mer information.

De av er som känner till Bitcatcha kanske märker att vi verkar vara lite partisk mot SiteGround, och du vet vad?

Du har helt rätt.

Om du genomförde så många tester och gjorde så många jämförelser som oss, skulle du förmodligen vara partisk.

Vi har testat många webbhotell sedan Bitcatcha bildades, och med varje test vi har kört hittills bäst SiteGround tävlingen när det gäller hastighet och värde. Det är ganska fantastiskt att de har stigit upp för att tävla med industrigiganter, med tanke på att företaget grundades av några vänner som arbetade på sina universitets sovsalar i Bulgarien under 2004.

SiteGround recensioner

Idag har SiteGround datacentra i fem länder, som servar mer än 800 000 domäner över hela världen och har över 400 (och växande) människor under deras anställning.

De har samlat många utmärkelser och olika webbplatser har sjungit beröm om dem, men jag skulle säga att deras största erkännande av prestation hittills är anslutna och godkänd av WordPress. Med sina WordPress egna ord är SiteGround “en av världens största och ljusaste”.

Men webbhotell är inte det enda som grundarna av SiteGround brinner för.

Människorna överst tror att glada medarbetare leder till glada kunder (det kan jag intyga – de har utmärkta människor som hanterar sin livechatt), så de strävar kontinuerligt efter att hålla arbetsplatsen lycklig, och det visar – folk älskar att arbeta för dem, vilket framgår av deras rave recensioner på Glassdoor.

Det är ett företag som är lika passionerad för sin personal, produkter och kunder!

Vad sägs om uppgifterna? Hur är upptid? Hur jämför de sig med tävlingen??!

Ja, vi vet vad du är här för, och vi har täckt dig. Men innan vi kommer till alla dessa saftiga detaljer, låt oss prata om …

varning

Jag känner mig benägen att säga att vi är lite partiska mot SiteGround. Vi värd Bitcatcha.com med dem, våra testsajter som SitegroundSGHosted.com är skapade specifikt för att testa deras hastigheter, och vi litar SiteGround så mycket att vi har flyttat alla våra webbplatser till dem. Besök SiteGround.

10 skäl till varför SiteGround är en utmärkt webbhotell!

1. SiteGround kan ladda din webbplats 4x snabbare!

Om du är ny på webbhotell måste du förstå det här: speed is king.

Det är så viktigt att shoppingbehemoths som Amazon står för att förlora upp till 1,6 miljarder dollar per år om deras webbplats bromsades ner med bara 1 sekund, så du kan se varför den är nummer en på vår prioriteringslista.

SiteGround förstår detta mycket väl och de har gjort sina läxor genom att använda en snygg kombination av programvara och hårdvara för att hålla webbplatser lätta och snabba!

De hanterar detta genom att använda SSD: er på alla sina servrar. Om du inte känner till SSD: er är de i grunden hårddiskar som kan leverera data riktigt snabbt – upp till 30% snabbare än vanliga hårddiskar.

Innehållsleverans kan vara ganska skissartad online. Om ingen optimering görs kommer webbplatsen du tittar på att ladda upp riktigt långsamt och kommer att vara oprofessionell och opålitlig.

Det är därför SiteGround använder Cloudflare; de är kända för att ha flest antalet anslutningar till internetutbytespunkter över hela världen. Vad betyder det för oss? Leverans av slät innehåll.

SiteGround SuperCacher

De har också optimerat sina cachesystem med sin egen SuperCacher.

Vad detta gör är att det lagrar data i systemets RAM, vilket gör att de kan komma åt den begärda informationen på ett snabbare sätt och skicka den informationen till skärmar med den mest effektiva rutten som möjligt.

Om föregående stycke är helt förlorat på dig, oroa dig inte för det – allt du behöver veta är att detta kan förbättra din hastighet med upp till 40%.

Sist men inte minst håller de all sin programvara uppdaterad. Hur påverkar detta hastigheten?

Föråldrad programvara riskerar att vara oförenlig med sina nyligen uppdaterade kamrater, vilket orsakar onödiga avmattningar och problem. Genom att hålla allt uppdaterat håller SiteGround allt igång som urverk, vilket hjälper servrar att springa snabbare.

2. Snabbtidssvarstider över hela världen!

Serverns svarstid är bokstavligen ett mått på hur mycket tid en server tar att svara på en begäran innan den börjar leverera innehåll till skärmar. Googles rekommenderade servarsvarstid är under 200 ms, något längre än att folk kommer att börja märka fördröjningen.

Vi använde vår egenutvecklade serverhastighetschecker (den enda hastighetscheckaren i världen från och med detta datum #shamelessplug) för att kontrollera vår webbplats svarstid på servern.

Riktmärket?

Googles rekommenderade responstid på 200 ms.

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Medelhastighet: 129,8 ms – Se hela resultatet

Detta är resultatet av den webbplats du är på just nu (www.bitcatcha.com) som är värd med SiteGround Cloud med datacentret i Chicago.

När man tittar på diagrammet är det mycket tydligt att de länder som ligger närmast serverns placering (US West, US East, London, Sao Paulo, Canada, Germany) skörde mest fördelar, medan Australien och de asiatiska länderna var något långsammare.

Med en världsomspännande medelvärde på 129,8 ms, SiteGround Cloud presterade långt över våra förväntningar! Se bara till att välja datacentret närmast din målmarknad för maximal effekt.

Vad sägs om hastigheten för deras signatur delade värdalternativ?

Vi har din rygg.

Vi utförde hastighetstest på SiteGrounds delade planer också, och de är superhastiga med en världsomspännande medelvärde på 138 ms. Kolla in det i avsnittet SiteGround vs HostGator här.

3. 100% upptid sedan 2014

Med SiteGround garanterar vi en driftstid på 99,99%.

Vi har spårat SiteGrunds upptid sedan 2014 för att sätta den garantin på testet, med UptimeRobot för att kontrollera på vår webbplats var femte minut. Fram till idag visar räknaren fortfarande en solid 100% drifttid!

Drifttid sedan 14 december 2016

100%

* Denna räknare uppdateras ständigt

Om du inte vill komma in på SiteGrunds tekniska guide kan du hoppa till # 4: Siteground som hanterad WordPress-värd. Men om du är intresserad av att ta reda på hur de kan få sådana resultat, så här har vi hittat:

SiteGround använder sin egen teknik och handgjorda lösningar för att förutsäga, undvika och minska drifttider, till exempel:

 • Använda Linux Containers
  SiteGround byggde sin befintliga plattform med hjälp av den mycket resurseffektiva Linux Containers Technology (LXC), som är stabil som en klipp även under oväntade trafikökningar.
 • Använda sitt eget Pro-Active Server Monitoring-system
  Det geniala huvudet honchos på SiteGround hade DevOps-teamet skapat ett internt serverövervakningssystem, som inte bara upptäcker och fixar aktuella problem, men har förmågan att förutse framtida komplikationer och vidta åtgärder för att undvika dem.
 • Anti-Bot AI
  För att hantera brute force-attacker av bots skapade det begåvade DevOps-teamet en Artificial Intelligence-lösning som är så effektiv, det stannar mellan 500 000 till 2 000 000 brute force-attacker per timme över ALLA deras servrar, bara för att skydda dina webbplatser och data.
 • Använda säker kontoisoleringsteknik
  Där de flesta webbhotellföretag ser omöjlighet ser SiteGround möjlighet. De hittade ett sätt att effektivt isolera CHROOT-konton på delade servrar (något som andra webbhotell tyckte var meningslöst), så att varje konto bara fungerar i sin instans, vilket ökar serverstabiliteten.

Fortsätt här för mer om dessa.

4. Siteground är en hanterad WordPress-värd

SiteGround rekommenderas av WordPress

Som nämnts i introduktionen är SiteGround en av WordPress mycket rekommenderade hanterade webbhotell. Denna utmärkelsen är inte lätt att komma med; de var tvungna att genom tusentals support, säkerhet och hastighetstest för att få det erkännandet.

Med det erkännandet kommer vissa privilegier som andra värdar inte är intresserade av, till exempel:

 • Exklusivt WordPress-stöd
  SiteGrounds WordPress-specialister hjälper dig med alla problem du kan ha. De tar hand om de tekniska bitarna.
 • WP-CLI aktiverad
  Detta gör att du kan hantera dina WordPress-webbplatser med hjälp av kommandotolken. Webbplatsuppgraderingar kan utföras, säkerhetskopior kan köras, nya inlägg kan publiceras och de flesta vanliga administrativa åtgärder kan göras med bara en uppsättning kommandon.
 • 1-klicka scenering
  Uppdelade webbplatsuppdateringar kan verka oprofessionella. Förmågan att uppdatera hela webbplatsen med bara ett klick är ovärderlig för oss.
 • Git aktiverad
  Du kan använda den git-plattform du väljer, så att du kan arbeta med olika kodare. Bekvämligheten med den här funktionen är anledningen till att människor letar specifikt efter hanterade WordPress-värdar!
 • Autouppdateringar
  SiteGround uppdaterar automatiskt programvaran som den använder för att hålla sig uppdaterad med det senaste och bästa i datalagring, så att du aldrig behöver oroa dig för hastighet eller säkerhetsproblem!

Rolig fakta

SiteGround rankas som nummer 1 i vår lista över hanterade WordPress-värdar!

5. Kundsupport som fungerar

Bra kundsupport är ett bevis på en webbhotells trovärdighet, och SiteGrounds supportteam överträffar verkligen förväntningarna.

Låt oss titta på vad deras kundservice har att erbjuda.

 • 24/7 livechatt, telefonsupport och biljetter
  Live chat-funktionen är det vi använder mest. När vi stöter på ett problem kontrollerar vi först med deras livechatteam. Väntan är aldrig lång och våra problem löses vanligtvis snabbt.

  Om livechatt inte fungerar eller om du bara föredrar att prata via telefon, ring bara ett samtal. Du kommer aldrig att behöva vänta längre än 5 minuter för att ansluta till någon, och du får svar inom tio minuter efter att du har utfärdat en biljett.

 • 30-dagars prioritetsstöd
  Med SiteGrounds GrowBig-plan och senare får du tillgång till deras 30-dagars prioriterade support, där deras snabba Priority Support-team hjälper till att sortera vilka problem du har. Biljetter kommer att besvaras inom några minuter (i motsats till timmar).

  Om du ger dem tillåtelse kan de till och med komma åt ditt system och hjälpa dig på distans!

 • Kunskapsbaserade artiklar
  För att hjälpa dig med alla problem du kan stöta på har SiteGrounds utmärkta supportteam skrivit tusentals kunskapsbaserade artiklar. Du kan komma åt dessa artiklar på deras kunskapsbas.

Vår erfarenhet av SiteGrounds kundsupport har alltid varit trevlig och effektiv. Vi har aldrig avslutat en livechatsession olycklig eller med ett olöst problem! Kolla in vår historia om migration av webbplatser i punkt 9.

6. Daglig säkerhetskopiering gratis

SiteGround’s Cloud and Shared hostingalternativ kommer med daglig säkerhetskopiering, så du behöver inte oroa dig för att starta från början på grund av dataförlust.

De dagliga säkerhetskopiorna görs automatiskt så att vi kan fortsätta med vår verksamhet utan att behöva spendera tid på att säkerhetskopiera uppgifterna själva.

Välj en säkerhetskopia för att återställa

Med alternativet Shared Hosting kommer du att njuta av det säkerhetskopiering av data under de senaste 30 dagarna. Om du vill återgå till en ändring som du gjorde för 23 dagar sedan kan du enkelt göra det inom några minuter via cPanel.

Säkerhetskopiering av data från ett molnhostingskonto är betydligt svårare, med många webbhotell som helt och hållet övergav tjänsten. SiteGround erbjuder modigt återställning av konto upp till 7 dagar. För oss är det ganska jävligt imponerande!

De dagliga säkerhetskopiorna kan också användas som ett alternativ för katastrofåterhämtning och återställningsprocessen är helt gratis!

Om du skickar in en biljett hjälper de dig att sortera saker och din webbplats bör återställas inom 15 minuter om det inte finns några drastiska komplikationer.

7. Optimerad programvara & Autouppdateringar

När en servers mjukvara uppdateras till den senaste versionen, garanterar den kompatibilitet med varandra, minskar fel och ökar effektiviteten på servern, vilket i sin tur direkt översätter till snabbare hastigheter för dig.

SiteGrounds system är konfigurerat för att ladda ner och tillämpa de senaste versionerna av deras kärnprogram automatiskt utan att påverka eller avbryta servrarna.

De arbetar alltid bakom kulisserna för att hålla din webbplats optimerad, medan du är upptagen med att tänka på affärsaspekten!

De använder också en mängd olika hastighetsoptimeringsprogram för att påskynda leverans av data från servrar till skärmar, som NGIX Server-installation, en avancerad webbserver-teknik som ökar laddningshastigheten för statiskt innehåll genom att effektivisera data, vilket hjälper till att öka prestandan betydligt.

Vi är glada att få reda på att de också har implementerat PHP7-stöd.

Det har redan visat sig vara mycket snabbare än någon av de befintliga PHP-utsläppen, och för att komplettera det har du också möjligheten att aktivera HHVM (Cloud hosting-alternativ & ovan endast), som har utvecklats av Facebook för att uppnå snabba snabba hastigheter vid hantering av PHP-skript.

8. 5 datacentra på 3 kontinenter (SiteGround går snabbt i Indien!)

Siteground har 5 toppmoderna datacenter runt om i världen, nämligen i London, Chicago, Amsterdam, Milano och Singapore.

Naturligtvis får länder som ligger närmare datacentrarna att njuta av SiteGround-hastighet i all sin härlighet.

Du kan kolla in vilket datacenter som är närmast dina målkunder här. Men det är inte allt – klicka på en datacenterplats så visas en popup-ruta som visar ping / spårvägen och IP-adressen.

SiteGround datacentra runt om i världen

Vem som helst kan använda denna IP-adress för att testa och kolla hur snabbt SiteGround-servrar verkligen är. Denna handling för att avslöja deras IP talar volymer om deras förtroende för sina servrar, vilket ökar vårt förtroende för dem också.

Men vad händer om din målmarknad är i ett land som Indien, som inte har någon datacenter närvaro?

Teoretiskt sett skulle dina kunder ha en mindre än perfekt upplevelse och hantera långsamma svarstider, vilket inte är bra för affärer.

Blir inte.

SiteGround-värdplatser är fortfarande supersnabba i Indien!

Vi körde ett serverhastighetstest med vår testplats som var värd i Singapore, och vi testade en otrolig 68 ms när man pingade från Bangalore, Indien (Googles rekommenderade serverhastighet är 200 ms)!

Ta en titt på dessa resultat:

SiteGround går snabbt i Indien

Serverns svarstid (Bangalore): 66 ms – Se hela resultatet

SiteGround har kanske inga datacentra i Indien, men deras användning av latensreducerande verktyg och programvara som SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, bidrar alla till de snabba belastningshastigheterna på din webbplats.

Resultat från pingade från länder som Australien och Japan (som inte har någon datacenter-närvaro) testade också bra, vilket bevisar att SiteGrands hastighet är konsekvent snabb över hela världen.

Kom ihåg att de har fem utmärkta datacentra spridda över tre kontinenter.

Se till att välja ett datacenter som är närmast dina målkunder för att de ska kunna utnyttja dets hastighet (Välj Singapore datacenter om du kommer att rikta in sig på kunder i Malaysia, Indien eller Australien)!

9. Gratis webbplatsmigrering

Du får en GRATIS webbplatsöverföring med varje nytt konto! (Endast för GrowBig och högre planer)

Notera

Gratis webbplatsmigrering är endast tillgänglig när du registrerar dig GowBig och högre planer. GrowBig startar från $ 5,95 / mo och det levereras med 20 GB SSD-lagring. .

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret för migreringsförfrågan, ge SiteGround-teamet åtkomst till ditt cPanel-konto och de kommer att sortera allt på 24 timmar!

Vi använde deras webbplatsmigreringstjänst med Bitcatcha.com när vi bytte till dem, och processen är verkligen så enkel som det låter.

Vi gav dem tillgång till vår cPanel, de loggade in på vår gamla värd, säkerhetskopierade allt och distribuerade sedan säkerhetskopian från SiteGrounds cPanel.

Vi var faktiskt ganska oroliga för närvarande på grund av vårt serverhastighetstestverktyg – vi har aldrig gjort något liknande tidigare! Tänk om det går sönder? Det är utvecklingsmånaderna på ett ögonblick!

Lyckligtvis gick platsmigrationen smidigt, allt var på plats och fungerar perfekt som du kan se från vår målsida.

Bitcatcha-migrering till SiteGround

* Det var totalt 6 stödpersonal som deltog i vårt fall. Tack till alla!

Det prioriterade stödet vi upplevde var utmärkt.

Våra biljetter besvarades inom några minuter, och vi kändes aldrig som om vi väntade länge alls. (Vi verkar faktiskt vara flaskhalsen i framstegen!)

Om det fanns komplikationer som tog tid att fixa, skulle deras personal tålmodigt vägleda oss hela vägen.

När vi publicerade svar på biljetter vid udda timmar skulle en annan supportpersonal vara redo att hjälpa oss utan att behöva förklara de problem vi stött på under vägen.

Naturligtvis var vi mer än nöjda med deras migrationsservice!

10. SiteGrounds introduktionspris @ 60% rabatt

SiteGround är en webbhotell som är stolta över deras service och kvalitet, och de är kända för många saker … Rabatter och prissänkningar är emellertid inte en av dem.

Även under Black Friday erbjuder SiteGround inte mycket vad gäller rabatter.

Det är därför vi tycker att deras introduktionspris med 60% rabatt är en fantastisk affär med tanke på de tjänster du kommer att njuta av.

Introduktionspris för SiteGround: 60% rabatt

Om du ser allvar med att hålla din webbplats med SiteGround rekommenderar vi att du prenumererar i tre år för att optimera deras introduktionspris och maximera dina besparingar.

När allt kommer omkring, om du inte är nöjd med deras tjänst av någon anledning, har du tillåtelse att säga upp ditt prenumeration och få tillbaka dina pengar inom 30 dagar, så det är helt riskfritt!

Nu när vi har gått igenom den omfattande listan över SiteGrords proffs, tror jag att det bara är rättvist att vi tittar på …

SiteGround-nackdelar

1. Begränsade resurser

Lika fantastiskt som SiteGrounds funktioner och tjänster är inte webbhotellen utan sina nackdelar. Till exempel är deras delade värdalternativ begränsade så att du bara får en viss utrymme för planen du registrerade dig för, till exempel:

 • 10 GB för StartUp-plan
 • 20 GB för GrowBig-plan
 • 30 GB för GoGeek-plan

Saken är att denna nackdel inte är så illa; det gynnar användaren när det gäller hastighet och stabilitet.

På vilket sätt?

Delade värdkonton innebär vanligtvis att alla kontoinnehavare kommer att dela resurserna med varandra.

Om en användare upplever en plötslig topp i trafiken eller använder en ovanlig mängd utrymme kommer det att påverka resten av kontoinnehavarna på samma server.

Genom att begränsa mängden utrymme som en kontoinnehavare kan använda, säkerställer SiteGround att utrymmehuggning inte händer och alla får njuta av sin rättvisa andel resurser och upprätthålla serverns stabilitet och hastighet.

2. Högre pris för andra termin

Du kan komma att njuta av 60% rabatt på prislappen som en ny användare, men när din prenumeration upphör måste du dela ut hela priset (Börja från $ 11,95 till $ 34,95 per månad) för att förnya ditt kontrakt.

Det är därför det är tillrådligt att maximera abonnemangsperioden som en ny användare så att du kommer att maximera dina vinster för mer besparingar!

SiteGrounds planer & Funktioner

SiteGround har planer på att tillgodose alla användare, från små företag till företagskunder. Låt oss titta på vad de har.

1. Delade värdalternativ

StartUpGrowBigGoGeek
Disk Space10GB20GB30GB
Antal platser1MultipleMultiple
Lämpliga för 10k-besök25k-besök100k-besök
Pris /mo$3.95*$5.95*$11.95*

* Särskilt introduktionspris. Registrera dig för 1 eller upp till 36 månader med samma pris.

2. Cloud Hosting

SiteGround’s Cloud-värdalternativ är en ultrasnabb, fullständigt hanterad tjänst som kommer med 24/7 VIP-support. Om du är ute efter marknaden för molnhotell varierar deras planer från $ 80 – $ 240 per månad. (Bitcatcha.com är värd med sin molnplan.)

3. Dedikerad, återförsäljare & Enterprise Hosting

Du får också njuta av skräddarsydd värd om du handlar efter dedikerade servrar, återförsäljar värdutrymme eller letar specifikt efter företagshosting. Planerna kommer inte billigt men det kommer med exklusiva fördelar som du inte kan få någon annanstans. I princip får du vad du betalar för!

Även om SiteGround erbjuder ett brett utbud av värdalternativ för olika ändamål, anser vi personligen att deras delade värdalternativ är tillräckligt bra för 85% av webbplatserna.

Hur håller SiteGround upp mot tävlingarna?

SiteGround VS HostGator

Vi använde vår serverhastighetschecker för att testa responstiderna för SiteGround mot HostGator för att ta reda på vilken webbhotell som presterar snabbare på olika platser.

Kolla in resultaten nedan.

SiteGround CloudHostGator Cloud
ServerplatsChicago, ILHouston, TX
US (W) 56 ms32 ms
US (E) 3 ms40 ms
London98 ms128 ms
Singapore229 ms323 ms
Sao Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japan141 ms159 ms
Kanada1 ms46 ms
Tyskland103ms140 ms
Världsgenomsnitt129,8 ms180,6 ms
Fullständiga resultat

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (båda webbplatserna är värda i Amerika)

Med servrar på båda testsidorna i Amerika, gjorde SiteGround och HostGator Cloud lika bra, med deras globala genomsnittliga hastigheter långt under Googles rekommendation på 200 ms.

Naturligtvis var de snabbast på den västra kontinenten (på grund av datacenterplatsen) och började förlora lite fart i Singapore, Indien, Sydney och Japan.

Vi utförde också tester på deras delade värdalternativ och här är resultaten:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
ServerplatsChicago, ILHouston, TX
US (W) 55 ms32 ms
US (E) 3 ms36 ms
London92 ms221 ms
Singapore223 ms221 ms
Sao Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japan148 ms153 ms
Kanada12 ms36 ms
Tyskland103ms140 ms
Världsomspännande138,1 ms190 ms
Fullständiga resultat

* SiteGround Shareds globala genomsnittliga hastighet är bättre än HostGator Cloud-resultat (181 ms)!

Intressant nog är SiteGrids världsomspännande genomsnitt mycket snabbare än HostGators.

Faktum är att SiteGround Shareds genomsnitt över hela världen (138 ms) är jämförbart med HostGator Cloud-resultat (181 ms)!

Detta beror troligen på SiteGrounds Supercacher och mjukvara, som alla är optimerade för att leverera data snabbt även i länder längre bort från det valda datacentret.

Vårt förtroende för SiteGround förstärktes när vi gjorde dessa tester. Medan HostGators Cloud-alternativ har sina fördelar, är vi ett team som prioriterar hastighet.

Med tanke på värde och hastighet är det bra att veta att vi har ett prisvärt alternativ i SiteGround Shared som konkurrerar med HostGators Cloud Hosting. För en mer djupgående jämförelse, läs SiteGround VS HostGator.

SiteGround VS GoDaddys hanterade WordPress-värd

SiteGround VS GoDaddy Managed WordPress Host

Vi har varit så vana vid den frihet och bekvämlighet som cPanel gav så vi kände oss lite besvikna över att det inte fanns tillgängligt i GoDaddys hanterade WordPress-värd.

De har skapat sin egen anpassade instrumentpanel så att användare kan göra ändringar därifrån, men vi tyckte fortfarande att det är lite begränsande jämfört med cPanel.

På tal om begränsningar, vi älskar våra plugins.

Vi använder plugins som W3 Total Cache för att öka webbplatsens prestanda, men den begränsande karaktären av Godaddys hanterade WordPress-värd betyder att vi inte kan använda det, och därför föredrar vi SiteGround.

Detta är dock inte så illa, GoDaddys begränsningar har sina fördelar; du vet att din webbplats inte kommer att få många problem, den är helt problemfri och du kommer att ha stort stöd från deras dedikerade supportteam.

Det är bara att du måste offra anpassning för bekvämlighet.

En annan fördel med SiteGround jämfört med GoDaddy är tillgängligheten av e-post.

GoDaddy har ett gratisabonnemang på Office 365 så att du kan vara värd för din e-postadress där, men du kan bara skapa ett konto.

Dessutom varar prenumerationen bara i ett år; när detta löper ut måste du antingen spendera pengar för att förnya din sub eller leta efter någon annanstans för e-värd.

Microsoft 365-postlåda är bara gratis för det första året

Jämfört med SiteGround där vår e-posthotell ingår i planen (för att inte tala om vi får skapa så många e-postadresser som vi vill) är det ingen överraskning vilken värd vi föredrar.

Efter att ha sagt allt detta, tycker jag att det bara är rättvist att säga att detta kommer att föredra. Vi älskar faktiskt båda värdarna. Hanterad WordPress-värd har definitivt sina fördelar (utmärkt hastighet, bra stöd, problemfri).

Det är bara att vi föredrar SiteGround eftersom de har alla fördelarna med GoDaddy’s Managed WordPress-värd, med den extra fördelen med integrerad e-posthosting och möjligheten att använda GIT, 1-klick-hosting och andra prestanda som ökar plugins.

Bedömning: SiteGround rekommenderas starkt!

Jag tror att det är klart nu att SiteGround är den överlägset vår favorit webbhotell.

Hastighet är det viktigaste för oss eftersom det direkt korrelerar med försäljningen och SiteGround har kontinuerligt överträffat förväntningarna.

De har skapat verktyg och optimerat sina servrar för att öka serverns svarstider och minska laddningshastigheten.

Tack vare deras funktioner som Supercacher (som kan öka laddningshastigheterna med 40%), PHP7-implementering och solid hårdvara kan de effektivt leverera data till skärmar över hela världen.

Deras supportteam är högst upp i sin klass, och de fungerar mycket bra med WordPress som en hanterad wordpressvärd.

I Bitcatcha.com rankas SiteGround # 1 i vår långa lista över granskade värdar och är de bästa värdarna i flera länder som Indien, Malaysia, Singapore, Australien och USA för att nämna några.

Du behöver inte oroa dig för en sak när du är värd för SiteGround. Välj bara en värdplats som är närmast din målmarknad och låt dem hantera resten. De migrerar till och med hela din webbplats gratis!

Nyckelfunktioner

 • ✓ Utmärkt hastighet
 • ✓ Tillräckliga resurser
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-åtkomst
 • ✓ Gratis daglig säkerhetskopiering
 • ✓ Git & 1-klicka på Staging
 • ✓ Server på 3 kontinenter
 • ✓ Premium Support

Rekommenderas för

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Liten stor webbplats
 • • Företagswebbplats

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map