Siteground

Contents

SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; δρ

Το SiteGround είναι ένας συμπαγής οικοδεσπότης με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, εξαιρετική απόδοση και σταθερά γρήγορες ταχύτητες. Με 60% εισαγωγικές εκπτώσεις, αστρικές υπηρεσίες και ιδιόκτητα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να πούμε ότι αγαπάμε απολύτως το Siteground.

SiteGround Review – Τα 10 πλεονεκτήματα & 2 Μειονεκτήματα (Δοκιμή ταχύτητας διακομιστή!)

Ενημέρωση COVID-19

Το SiteGround μόλις κυκλοφόρησε μια προσφορά απόκρισης COVID-19 για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τη σοβαρή πρόκληση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσοι είστε εξοικειωμένοι με το Bitcatcha μπορεί να παρατηρήσουν ότι φαινόμαστε λίγο προκατειλημμένοι απέναντι στο SiteGround και ξέρετε τι?

Εχεις απολυτο δικιο.

Εάν εκτελέσατε όσες δοκιμές και κάνατε τόσες συγκρίσεις όπως εμάς, πιθανότατα θα είχατε επίσης προκατάληψη.

Έχουμε δοκιμάσει πολλούς κεντρικούς υπολογιστές ιστού από τη δημιουργία του Bitcatcha και με κάθε δοκιμή που κάναμε μέχρι στιγμής, το SiteGround κέρδισε τον ανταγωνισμό από άποψη ταχύτητας και αξίας. Είναι πολύ φοβερό που έχουν ανέλθει σε ανταγωνισμό με γίγαντες της βιομηχανίας, δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε από μερικούς φίλους που εργάζονταν από τους κοιτώνες των πανεπιστημίων τους στη Βουλγαρία το 2004.

Κριτικές SiteGround

Σήμερα, το SiteGround διαθέτει κέντρα δεδομένων σε 5 χώρες, εξυπηρετεί περισσότερους από 800.000 τομείς παγκοσμίως και έχει πάνω από 400 (και αυξανόμενα) άτομα που εργάζονται.

Έχουν συγκεντρώσει πολλές διακρίσεις και διάφοροι ιστότοποι έπαιρναν επαίνους γι ‘αυτούς, αλλά θα έλεγα ότι η μεγαλύτερη αναγνώρισή τους μέχρι σήμερα είναι να είναι συνδεδεμένοι και εγκρίθηκε από το WordPress. Με τα δικά τους λόγια του WordPress, το SiteGround είναι «ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φωτεινά του κόσμου φιλοξενίας».

Αλλά η φιλοξενία Ιστού δεν είναι το μόνο πράγμα που οι ιδρυτές του SiteGround είναι παθιασμένοι.

Οι άνθρωποι στην κορυφή πιστεύουν ότι οι χαρούμενοι υπάλληλοι οδηγούν σε ευτυχείς πελάτες (μπορώ να το επιβεβαιώσω – έχουν εξαιρετικούς ανθρώπους που χειρίζονται τη ζωντανή συνομιλία τους), οπότε προσπαθούν συνεχώς να διατηρήσουν το χώρο εργασίας ευτυχισμένο και αυτό δείχνει – οι άνθρωποι λατρεύουν να εργάζονται γι ‘αυτούς, όπως αποδεικνύεται από τις αβλαβείς κριτικές τους στο Glassdoor.

Είναι μια εταιρεία που είναι εξίσου παθιασμένη με το προσωπικό, τα προϊόντα και τους πελάτες της!

Τι γίνεται με τα δεδομένα; Πώς είναι ο χρόνος λειτουργίας; Πώς συγκρίνονται με τον ανταγωνισμό?!

Ναι, γνωρίζουμε για ποιο λόγο βρίσκεστε εδώ και σας καλύπτουμε. Αλλά πριν φτάσουμε σε όλες αυτές τις ζουμερές λεπτομέρειες, ας μιλήσουμε για…

Αποποίηση ευθυνών

Έχω την τάση να πω ότι είμαστε λίγο προκατειλημμένοι προς το SiteGround. Φιλοξενούμε το Bitcatcha.com μαζί τους, οι δοκιμαστικοί ιστότοποί μας, όπως το SitegroundSGHosted.com, δημιουργήθηκαν ειδικά για να δοκιμάσουν τις ταχύτητές τους και εμπιστευόμαστε το SiteGround τόσο πολύ που μετακινήσαμε όλους τους ιστότοπούς μας σε αυτούς. Επισκεφτείτε το SiteGround.

10 λόγοι για τους οποίους το SiteGround είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης Ιστού!

1. Το SiteGround μπορεί να φορτώσει τον ιστότοπό σας 4 φορές πιο γρήγορα!

Εάν είστε νέοι στο web hosting, πρέπει να το καταλάβετε: η ταχύτητα είναι βασική.

Είναι τόσο σημαντικό ότι οι εμπορικοί πράκτορες όπως η Amazon θα χάσουν έως και 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως εάν ο ιστότοπός τους επιβραδύνθηκε κατά μόλις 1 δευτερόλεπτο, οπότε μπορείτε να δείτε γιατί είναι ο πρώτος στη λίστα προτεραιοτήτων μας.

Το SiteGround το καταλαβαίνει πολύ καλά και έχουν κάνει την εργασία τους, χρησιμοποιώντας έναν λιτό συνδυασμό λογισμικού και υλικού για να διατηρούν τους ιστότοπους ελαφρούς και γρήγορους!

Το διαχειρίζονται αυτό χρησιμοποιώντας SSD σε όλους τους διακομιστές τους. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους SSD, είναι βασικά σκληροί δίσκοι που μπορούν να παρέχουν δεδομένα πολύ γρήγορα – έως και 30% ταχύτερα από τους κανονικούς σκληρούς δίσκους.

Η παράδοση περιεχομένου μπορεί να είναι αρκετά περιγραμματική στο διαδίκτυο. Εάν δεν γίνει βελτιστοποίηση, ο ιστότοπος που βλέπετε θα φορτωθεί πολύ αργά, θα εμφανιστεί ως μη επαγγελματικός και αναξιόπιστος.

Γι ‘αυτό το SiteGround χρησιμοποιεί το Cloudflare. είναι γνωστό ότι έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό συνδέσεων σε σημεία ανταλλαγής διαδικτύου παγκοσμίως. Τι σημαίνει για εμάς; Ομαλή παράδοση περιεχομένου βουτύρου.

SiteGround SuperCacher

Βελτιστοποίησαν επίσης τα συστήματα προσωρινής αποθήκευσης με το δικό τους SuperCacher.

Αυτό που κάνει είναι ότι αποθηκεύει δεδομένα στη μνήμη RAM του συστήματος, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που ζητούνται γρηγορότερα και να στέλνουν αυτές τις πληροφορίες σε οθόνες χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική δυνατή διαδρομή.

Εάν το προηγούμενο εδάφιο έχει χαθεί εντελώς, μην ανησυχείτε για αυτό – το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτό μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητά σας έως και 40%.

Τέλος, διατηρούν ενημερωμένο όλο το λογισμικό τους. Πώς αυτό επηρεάζει την ταχύτητα?

Το ξεπερασμένο λογισμικό διατρέχει τον κίνδυνο να μην είναι συμβατό με τους πρόσφατα ενημερωμένους συνομηλίκους του, προκαλώντας περιττές επιβραδύνσεις και προβλήματα. Διατηρώντας τα πάντα ενημερωμένα, το SiteGround διατηρεί τα πάντα σε λειτουργία όπως ρολόι, βοηθώντας τους διακομιστές να λειτουργούν πιο γρήγορα.

2. Γρήγοροι χρόνοι απόκρισης διακομιστή σε όλο τον κόσμο!

Ο χρόνος απόκρισης διακομιστή είναι κυριολεκτικά ένα μέτρο του χρόνου που χρειάζεται ένας διακομιστής για να ανταποκριθεί σε ένα αίτημα πριν ξεκινήσει την παράδοση περιεχομένου σε οθόνες. Ο συνιστώμενος χρόνος απόκρισης διακομιστή της Google είναι κάτω των 200 ms, κάτι περισσότερο από ότι οι χρήστες θα αρχίσουν να παρατηρούν την καθυστέρηση.

Χρησιμοποιήσαμε τον ιδιόκτητο ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή (ο μοναδικός ελεγκτής ταχύτητας στον κόσμο από αυτήν την ημερομηνία #shamelessplug) για να ελέγξουμε τον χρόνο απόκρισης του διακομιστή του ιστότοπού μας.

Το σημείο αναφοράς?

Ο συνιστώμενος χρόνος απόκρισης της Google 200ms.

ΗΠΑ (Δ)
ΧΡΗΣΗ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

56 χιλ3 ms98 χιλ229 χιλ138 χιλ

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνία
Καναδάς
Γερμανία

307 ms222 ms141 χιλ1 ms103 χιλ

Μέση ταχύτητα: 129,8 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ιστότοπου που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή (www.bitcatcha.com) που φιλοξενείται με το SiteGround Cloud με το κέντρο δεδομένων στο Σικάγο.

Κοιτάζοντας το γράφημα, είναι πολύ σαφές ότι οι χώρες που βρίσκονται πλησιέστερα στην τοποθεσία του διακομιστή (Δυτική ΗΠΑ, Ανατολική ΗΠΑ, Λονδίνο, Σάο Πάολο, Καναδάς, Γερμανία) κέρδισαν τα περισσότερα οφέλη, ενώ η Αυστραλία και οι ασιατικές χώρες ήταν ελαφρώς πιο αργές.

Με παγκόσμιος μέσος όρος 129,8 ms, Το SiteGround Cloud αποδόθηκε πολύ πέρα ​​από τις προσδοκίες μας! Απλώς φροντίστε να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πλησιέστερα στην αγορά-στόχο σας για μέγιστο αντίκτυπο.

Τι θα λέγατε για την ταχύτητα για τις κοινόχρηστες επιλογές κεντρικού υπολογιστή υπογραφής τους?

Έχουμε την πλάτη σας.

Πραγματοποιήσαμε επίσης δοκιμές ταχύτητας στα κοινόχρηστα σχέδια του SiteGround και είναι εξαιρετικά γρήγοροι με ένα παγκόσμιος μέσος όρος 138 ms. Δείτε το στην ενότητα SiteGround vs HostGator εδώ.

3. 100% Uptime από το 2014

Με το SiteGround, έχουμε εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,99%.

Παρακολουθούμε το χρόνο λειτουργίας του SiteGround από το 2014 για να δοκιμάσουμε αυτήν την εγγύηση, χρησιμοποιώντας το UptimeRobot για έλεγχο στον ιστότοπό μας κάθε 5 λεπτά. Μέχρι σήμερα, ο μετρητής εξακολουθεί να δείχνει ένα σταθερό χρόνο λειτουργίας 100%!

Λειτουργία από τις 14 Δεκεμβρίου 2016

100%

* Αυτός ο μετρητής ενημερώνεται συνεχώς

Τώρα, εάν δεν θέλετε να μπείτε στον τεχνικό μάγο του SiteGround, μπορείτε να μεταβείτε στο # 4: Siteground ως διαχειριζόμενος WordPress. Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορούν να έχουν αυτά τα είδη αποτελεσμάτων, δείτε τι βρήκαμε:

Το SiteGround χρησιμοποιεί τη δική του τεχνολογία και χειροποίητες λύσεις για την πρόβλεψη, την αποφυγή και τη μείωση των χρόνων διακοπής λειτουργίας, όπως:

 • Χρήση κοντέινερ Linux
  Το SiteGround δημιούργησε την υπάρχουσα πλατφόρμα του χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αποδοτικών πόρων Linux Containers Technology (LXC), η οποία είναι σταθερή ως ροκ ακόμη και κατά τη διάρκεια απροσδόκητων αυξήσεων.
 • Χρησιμοποιώντας το δικό τους σύστημα παρακολούθησης Pro-Active Server
  Οι έξυπνοι επικεφαλής honchos στο SiteGround είχαν την ομάδα DevOps να δημιουργήσει ένα εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης διακομιστή, το οποίο όχι μόνο ανιχνεύει και διορθώνει τα τρέχοντα ζητήματα, αλλά έχει τη δυνατότητα να προβλέψει μελλοντικές επιπλοκές και να λάβει μέτρα για την αποφυγή τους.
 • Anti-Bot AI
  Για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις ωμής βίας από ρομπότ, η ταλαντούχα ομάδα DevOps δημιούργησε μια λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που είναι τόσο αποτελεσματική, σταματά μεταξύ 500.000 έως 2.000.000 επιθέσεων ωμής βίας ανά ώρα σε ΟΛΟΥΣ τους διακομιστές τους, μόνο για την προστασία των ιστότοπων και των δεδομένων σας.
 • Χρήση της τεχνολογίας ασφαλούς απομόνωσης λογαριασμού
  Όπου οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων βλέπουν την αδυναμία, το SiteGround βλέπει την ευκαιρία. Βρήκαν έναν τρόπο να απομονώσουν αποτελεσματικά τους λογαριασμούς CHROOT σε κοινόχρηστους διακομιστές (κάτι που οι άλλοι οικοδεσπότες Ιστού θεωρούσαν άχρηστα), έτσι ώστε κάθε λογαριασμός να λειτουργεί μόνο στην περίπτωσή τους, αυξάνοντας τη σταθερότητα του διακομιστή.

Για περισσότερα σχετικά με αυτά, συνεχίστε εδώ.

4. Το Siteground είναι ένας διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress

Το SiteGround συνιστάται από το WordPress

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, το SiteGround είναι ένας από τους προτεινόμενους διαχειριζόμενους οικοδεσπότες ιστού του WordPress. Αυτό το βραβείο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. έπρεπε να περάσουν χιλιάδες δοκιμές υποστήριξης, ασφάλειας και ταχύτητας για να κερδίσουν αυτήν την αναγνώριση.

Με αυτήν την αναγνώριση έρχονται ορισμένα προνόμια στα οποία δεν είναι ιδιωτικοί άλλοι οικοδεσπότες, όπως:

 • Αποκλειστική υποστήριξη WordPress
  Οι ειδικοί του SiteGround στο WordPress θα σας βοηθήσουν με ό, τι προβλήματα έχετε. Θα φροντίσουν τα τεχνικά κομμάτια.
 • Ενεργοποιήθηκε το WP-CLI
  Αυτό σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους ιστότοπους WordPress χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών. Μπορούν να πραγματοποιηθούν αναβαθμίσεις ιστότοπου, μπορούν να εκτελεστούν αντίγραφα ασφαλείας, μπορούν να δημοσιευτούν νέες δημοσιεύσεις και οι περισσότερες τακτικές διαχειριστικές ενέργειες μπορούν να γίνουν μόνο με ένα σύνολο εντολών.
 • 1-Κάντε κλικ στο Στάδιο
  Οι ενημερωμένες εκδόσεις ιστότοπων που έχουν τεμαχιστεί μπορεί να φαίνονται αντιεπαγγελματικές. Η δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης ολόκληρου του ιστότοπου με μόνο 1 κλικ είναι ανεκτίμητη για εμάς.
 • Το Git ενεργοποιήθηκε
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα git της επιλογής σας, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε με διαφορετικούς κωδικοποιητές. Η ευκολία αυτής της δυνατότητας είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες αναζητούν συγκεκριμένα κεντρικούς υπολογιστές WordPress!
 • Αυτόματες ενημερώσεις
  Το SiteGround ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό που χρησιμοποιεί για να ενημερώνεται με την πιο πρόσφατη και καλύτερη παράδοση δεδομένων, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για θέματα ταχύτητας ή ασφάλειας!

Διασκεδαστικό γεγονός

Το SiteGround κατατάσσεται # 1 στη λίστα Διαχειριζόμενοι WordPress Hosts!

5. Υποστήριξη πελατών που λειτουργεί

Η εξαιρετική υποστήριξη πελατών αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας των οικοδεσποτών ιστού και η ομάδα υποστήριξης του SiteGround υπερβαίνει σίγουρα τις προσδοκίες.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι προσφέρει η εξυπηρέτηση πελατών τους.

 • Ζωντανή συνομιλία 24/7, τηλεφωνική υποστήριξη και εισιτήρια
  Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας είναι αυτή που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνούμε πρώτα με την ομάδα ζωντανής συνομιλίας τους. Η αναμονή δεν είναι ποτέ μεγάλη και τα προβλήματά μας συνήθως επιλύονται γρήγορα.

  Εάν η ζωντανή συνομιλία δεν λειτουργεί ή αν προτιμάτε να μιλάτε μέσω τηλεφώνου, απλώς καλέστε τους. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένετε περισσότερο από 5 λεπτά για να συνδεθείτε με κάποιον και θα λάβετε απάντηση εντός 10 λεπτών από την έκδοση εισιτηρίου.

 • Υποστήριξη προτεραιότητας 30 ημερών
  Με το σχέδιο GrowBig του SiteGround και άνω, έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη προτεραιότητας των 30 ημερών, όπου η ταχεία ομάδα υποστήριξης προτεραιότητας βοηθά στην επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων μπορεί να έχετε. Τα εισιτήρια θα απαντηθούν μέσα σε λίγα λεπτά (σε αντίθεση με τις ώρες).

  Εάν τους δώσετε άδεια, μπορούν ακόμη να έχουν πρόσβαση στο σύστημά σας και να σας βοηθήσουν από απόσταση!

 • Άρθρα βασισμένα στη γνώση
  Για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, η εξαιρετική ομάδα υποστήριξης του SiteGround έχει γράψει χιλιάδες άρθρα βασισμένα στη γνώση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα άρθρα στη βάση γνώσεων τους.

Η εμπειρία μας με την υποστήριξη πελατών του SiteGround ήταν πάντα ευχάριστη και αποτελεσματική. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ποτέ μια ζωντανή συνομιλία δυστυχισμένη ή με ένα πρόβλημα που δεν έχει επιλυθεί! Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία μετεγκατάστασης ιστότοπου στο σημείο # 9.

6. Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δωρεάν

Οι επιλογές φιλοξενίας Cloud και Shared του SiteGround συνοδεύονται από καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την εκκίνηση από την αρχή λόγω απώλειας δεδομένων.

Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας γίνονται αυτόματα, ώστε να μπορούμε να ακολουθούμε την επιχείρησή μας χωρίς να χρειαστεί να ξοδεύουμε χρόνο για να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων.

Επιλέξτε ένα αντίγραφο ασφαλείας για επαναφορά

Με την επιλογή Shared Hosting, θα απολαύσετε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων τις τελευταίες 30 ημέρες. Αν θέλετε να επιστρέψετε σε μια αλλαγή που κάνατε πριν από 23 ημέρες, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του cPanel.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων από έναν λογαριασμό φιλοξενίας cloud είναι πολύ πιο δύσκολη, με πολλούς οικοδεσπότες Ιστού να παραλείπουν εντελώς την υπηρεσία. Το SiteGround προσφέρει γενναία επαναφορά λογαριασμού έως και 7 ημέρες. Για εμάς, αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό!

Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως επιλογή για την αποκατάσταση καταστροφών, και η διαδικασία αποκατάστασης είναι απολύτως δωρεάν!

Εάν υποβάλετε ένα εισιτήριο, θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε τα πράγματα και ο ιστότοπός σας θα πρέπει να αποκατασταθεί εντός 15 λεπτών εάν δεν υπάρχουν δραστικές επιπλοκές.

7. Βελτιστοποιημένο λογισμικό & Αυτόματες ενημερώσεις

Όταν το λογισμικό ενός διακομιστή ενημερώνεται στην πιο πρόσφατη έκδοση, διασφαλίζει τη συμβατότητα μεταξύ τους, μειώνοντας τα σφάλματα και αυξάνοντας την αποδοτικότητα του διακομιστή, το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται άμεσα σε υψηλότερες ταχύτητες για εσάς.

Το σύστημα SiteGround έχει ρυθμιστεί για αυτόματη λήψη και εφαρμογή των τελευταίων εκδόσεων του βασικού τους λογισμικού χωρίς να επηρεάζει ή να διακόπτει τους διακομιστές.

Δουλεύουν πάντα πίσω από τα παρασκήνια για να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας βελτιστοποιημένο, ενώ απασχοληθείτε με την επιχειρηματική πτυχή των πραγμάτων!

Χρησιμοποιούν επίσης μια ποικιλία λογισμικού βελτιστοποίησης ταχύτητας για να επιταχύνουν την παράδοση δεδομένων από διακομιστές σε οθόνες, όπως η ρύθμιση διακομιστή NGIX, μια προηγμένη τεχνολογία διακομιστή ιστού που αυξάνει την ταχύτητα φόρτωσης του στατικού περιεχομένου με τον εξορθολογισμό των δεδομένων, η οποία συμβάλλει στη σημαντική αύξηση της απόδοσης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακαλύψουμε ότι έχουν επίσης εφαρμόσει υποστήριξη PHP7.

Έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο γρήγορο από οποιαδήποτε από τις υπάρχουσες κυκλοφορίες PHP και για να το συμπληρώσετε, έχετε επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσετε το HHVM (επιλογή φιλοξενίας Cloud & παραπάνω μόνο), το οποίο αναπτύχθηκε από το Facebook για να επιτύχει εκπληκτικές ταχύτητες κατά το χειρισμό σεναρίων PHP.

8. 5 Κέντρο δεδομένων σε 3 ηπείρους (Το SiteGround είναι γρήγορο στην Ινδία!)

Το Siteground διαθέτει 5 υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, δηλαδή στο Λονδίνο, το Σικάγο, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο και τη Σιγκαπούρη.

Φυσικά, οι χώρες που βρίσκονται πιο κοντά στα κέντρα δεδομένων μπορούν να απολαύσουν την ταχύτητα του SiteGround σε όλο του το μεγαλείο.

Μπορείτε να δείτε ποιο κέντρο δεδομένων βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες-στόχους σας εδώ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – κάντε κλικ σε μια τοποθεσία κέντρου δεδομένων και εμφανίζεται ένα αναδυόμενο πλαίσιο που αποκαλύπτει τη διαδρομή ping / trace και τη διεύθυνση IP.

Κέντρα δεδομένων του SiteGround σε όλο τον κόσμο

Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν τη διεύθυνση IP για να ελέγξει και να ελέγξει πόσο γρήγορα είναι οι διακομιστές του SiteGround. Αυτή η πράξη της αποκάλυψης της IP τους μιλάει πολλά για την εμπιστοσύνη τους στους διακομιστές τους, γεγονός που ενισχύει την εμπιστοσύνη μας και σε αυτούς.

Τι γίνεται όμως αν η αγορά-στόχος σας είναι σε μια χώρα όπως η Ινδία, η οποία δεν έχει κέντρο δεδομένων?

Θεωρητικά, οι πελάτες σας θα έχουν λιγότερο από την ιδανική εμπειρία, αντιμετωπίζοντας αργούς χρόνους απόκρισης, κάτι που δεν είναι καλό για τις επιχειρήσεις.

Μην ανησυχείτε.

Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο SiteGround εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά γρήγοροι στην Ινδία!

Πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή ταχύτητας διακομιστή με τον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενήθηκε στη Σιγκαπούρη και δοκιμάσαμε ένα επιβλητικό 68 χιλ όταν γίνεται ping από το Μπανγκαλόρ της Ινδίας (η συνιστώμενη ταχύτητα διακομιστή της Google είναι 200 ​​ms)!

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα αποτελέσματα:

Το SiteGround είναι γρήγορο στην Ινδία

Χρόνος απόκρισης διακομιστή (Bangalore): 66 ms – Δείτε το πλήρες αποτέλεσμα

Το SiteGround ενδέχεται να μην έχει κέντρα δεδομένων στην Ινδία, αλλά η χρήση εργαλείων και λογισμικού μείωσης της καθυστέρησης όπως το SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, όλα συμβάλλουν στις γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Τα αποτελέσματα από ping από χώρες όπως η Αυστραλία και η Ιαπωνία (που δεν έχει κέντρο δεδομένων) δοκιμάστηκαν επίσης καλά, αποδεικνύοντας ότι η ταχύτητα του SiteGround είναι σταθερά γρήγορη σε όλο τον κόσμο.

Θυμηθείτε ότι έχουν 5 εξαιρετικά κέντρα δεδομένων σε 3 ηπείρους.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα κέντρο δεδομένων που είναι πλησιέστερο στους πελάτες-στόχους σας για να αξιοποιήσουν πλήρως την ταχύτητά του (Επιλέξτε κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης εάν πρόκειται να στοχεύσετε πελάτες στη Μαλαισία, την Ινδία ή την Αυστραλία)!

9. Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

Παίρνετε μια ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά ιστότοπου με κάθε νέο λογαριασμό! (Μόνο για προγράμματα GrowBig και υψηλότερα)

Σημείωση

Η δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου είναι διαθέσιμη μόνο όταν εγγραφείτε στο GowBig και σε υψηλότερα πακέτα. Το GrowBig ξεκινά από 5,95 $ / μήνα και συνοδεύεται από χώρο αποθήκευσης SSD 20 GB. .

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα αιτήματος μετεγκατάστασης, να παρέχετε στην ομάδα SiteGround πρόσβαση στον λογαριασμό σας cPanel και θα τακτοποιήσουν τα πάντα σε 24 ώρες!

Χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία μετεγκατάστασης ιστοτόπων τους με το Bitcatcha.com όταν αλλάξαμε σε αυτούς και η διαδικασία είναι πραγματικά τόσο απλή όσο ακούγεται.

Τους δώσαμε πρόσβαση στο cPanel μας, συνδέθηκαν στον παλιό μας κεντρικό υπολογιστή, δημιουργήσαμε αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα και μετά αναπτύξαμε το αντίγραφο ασφαλείας από το cPanel του SiteGround.

Ανησυχούσαμε πραγματικά σε αυτό το σημείο λόγω του εργαλείου δοκιμής ταχύτητας διακομιστή – δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν! Τι γίνεται αν σπάσει; Αυτοί οι μήνες ανάπτυξης έφυγαν σε μια στιγμή!

Ευτυχώς, η μετεγκατάσταση ιστότοπων πήγε ομαλά, όλα ήταν στη θέση τους και λειτουργούν τέλεια όπως μπορείτε να δείτε από τη σελίδα προορισμού μας.

Μετεγκατάσταση ιστότοπου Bitcatcha στο SiteGround

* Υπήρχαν συνολικά 6 στελέχη υποστήριξης στην υπόθεσή μας. Ευχαριστώ σε όλους!

Η υποστήριξη προτεραιότητας που βιώσαμε ήταν εξαιρετική.

Τα εισιτήρια μας απαντήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, και ποτέ δεν αισθανθήκαμε ότι περιμέναμε καθόλου. (Στην πραγματικότητα, φαίνεται να είναι το εμπόδιο της προόδου!)

Εάν υπήρχαν επιπλοκές που χρειάστηκαν χρόνο για να διορθωθούν, το προσωπικό τους θα μας καθοδηγούσε με υπομονή.

Όταν δημοσιεύσαμε απαντήσεις σε εισιτήρια σε περίεργες ώρες, ένα διαφορετικό προσωπικό υποστήριξης θα ήταν έτοιμο να μας βοηθήσει χωρίς να χρειαστεί να εξηγήσουμε ξανά τα προβλήματα που συναντήσαμε στην πορεία..

Περιττό να πούμε ότι ήμασταν περισσότερο από ευχαριστημένοι με την υπηρεσία μετεγκατάστασης ιστότοπων!

10. Η τιμή γνωριμίας του SiteGround @ Έκπτωση 60%

Το SiteGround είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση και την ποιότητά του και είναι γνωστός για πολλά πράγματα… Ωστόσο, οι εκπτώσεις και οι μειώσεις τιμών δεν είναι ένα από αυτά.

Ακόμα και κατά τη Μαύρη Παρασκευή, το SiteGround δεν προσφέρει πολλά από την άποψη των εκπτώσεων.

Γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι η τιμή γνωριμίας τους με έκπτωση 60% είναι μια καταπληκτική προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσίες που θα απολαύσετε.

SiteGround Τιμή γνωριμίας: Έκπτωση 60%

Εάν είστε σοβαροί για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας με το SiteGround, σας συνιστούμε να εγγραφείτε για 3 χρόνια για να βελτιστοποιήσετε την τιμή γνωριμίας τους, μεγιστοποιώντας τις οικονομίες.

Σε τελική ανάλυση, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους για οποιονδήποτε λόγο, σας επιτρέπεται να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να επιστρέψετε τα χρήματά σας εντός 30 ημερών, οπότε είναι εντελώς χωρίς κίνδυνο!

Τώρα που έχουμε περάσει από αυτήν τη ολοκληρωμένη λίστα των επαγγελματιών του SiteGround, νομίζω ότι είναι δίκαιο να δούμε…

Μειονεκτήματα SiteGround

1. Περιορισμένοι πόροι

Εξίσου εκπληκτικό με τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του SiteGround, ο οικοδεσπότης Ιστού δεν έχει τα μειονεκτήματά του. Για παράδειγμα, οι κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας τους είναι περιορισμένες, οπότε θα έχετε μόνο ένα συγκεκριμένο χώρο για το πρόγραμμα για το οποίο εγγραφήκατε, όπως:

 • 10 GB για πρόγραμμα StartUp
 • 20 GB για το σχέδιο GrowBig
 • 30 GB για πρόγραμμα GoGeek

Το θέμα είναι ότι αυτό το μειονέκτημα δεν είναι πραγματικά τόσο κακό. ωφελεί τον χρήστη όσον αφορά την ταχύτητα και τη σταθερότητα.

Πως?

Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας συνήθως σημαίνει ότι όλοι οι κάτοχοι λογαριασμού θα μοιράζονται τους πόρους μεταξύ τους.

Εάν ένας χρήστης βιώνει μια ξαφνική αύξηση της κίνησης ή χρησιμοποιεί ασυνήθιστο χώρο, αυτό θα επηρεάσει τους υπόλοιπους κατόχους λογαριασμού στον ίδιο διακομιστή.

Περιορίζοντας το χώρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας κάτοχος λογαριασμού, το SiteGround διασφαλίζει ότι το hogging χώρου δεν θα συμβεί και όλοι θα απολαύσουν το δίκαιο μερίδιο των πόρων τους, διατηρώντας τη σταθερότητα και την ταχύτητα του διακομιστή.

2. Υψηλότερη τιμή για τη δεύτερη περίοδο

Μπορεί να απολαμβάνετε έκπτωση 60% στην τιμή ως νέος χρήστης, αλλά μόλις λήξει η συνδρομή σας, θα πρέπει να διαγράψετε την πλήρη τιμή (Ξεκινήστε από 11,95 $ έως 34,95 $ ανά μήνα) για να ανανεώσετε τη σύμβασή σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να μεγιστοποιήσετε τον όρο συνδρομής ως νέος χρήστης, οπότε θα πρέπει να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας για περισσότερες εξοικονομήσεις!

Σχέδια SiteGround & Χαρακτηριστικά

Το SiteGround έχει σχέδια να καλύψει όλους τους χρήστες, από μικρές επιχειρήσεις έως εταιρικούς πελάτες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που έχουν.

1. Κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας

StartUpGrowBigGoGeek
Χώρος στο δίσκο 10 GB 20 GB 30 GB
Αριθμός Site1MultipleMultiple
Κατάλληλο για 10k Επισκέψεις25k Επισκέψεις100k Επισκέψεις
Τιμή /mo$3.95*$5.95*$11.95*

* Ειδική τιμή γνωριμίας. Εγγραφείτε για 1 ή έως 36 μήνες με την ίδια τιμή.

2. Φιλοξενία Cloud

Η επιλογή φιλοξενίας Cloud του SiteGround είναι μια εξαιρετικά γρήγορη, πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία που συνοδεύεται από υποστήριξη VIP 24/7. Εάν είστε στην αγορά φιλοξενίας cloud, τα σχέδιά τους κυμαίνονται από 80 $ – 240 $ το μήνα. (Το Bitcatcha.com φιλοξενεί με το σχέδιο cloud.)

3. Αφιερωμένο, Μεταπωλητής & Επιχείρηση φιλοξενίας

Θα απολαύσετε επίσης την εξατομικευμένη φιλοξενία εάν ψωνίζετε για αποκλειστικούς διακομιστές, μεταπωλώντας χώρο φιλοξενίας ή ψάχνετε συγκεκριμένα για εταιρική φιλοξενία. Τα σχέδια δεν έρχονται φθηνά, αλλά έρχονται με αποκλειστικά οφέλη που δεν μπορείτε να πάρετε πουθενά αλλού. Βασικά, παίρνετε αυτό που πληρώνετε!

Παρόλο που το SiteGround προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών φιλοξενίας για διαφορετικούς σκοπούς, προσωπικά πιστεύουμε ότι η κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας τους είναι αρκετά καλή για το 85% των ιστότοπων.

Πώς διατηρεί το SiteGround ενάντια στους διαγωνισμούς?

SiteGround VS HostGator

Χρησιμοποιήσαμε τον ελεγκτή ταχύτητας διακομιστή για να δοκιμάσουμε τους χρόνους απόκρισης του SiteGround έναντι του HostGator για να μάθουμε ποιος οικοδεσπότης Ιστού εκτελεί ταχύτερα σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Δείτε τα παρακάτω αποτελέσματα.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Τοποθεσία διακομιστή Σικάγο, ILHouston, TX
US (W) 56 ms32 ms
US (E) 3 ms40 ms
Λονδίνο98 ms128 ms
Σιγκαπούρη229 ms323 ms
Σάο Πάολο138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Σύδνεϋ222 ms203 ms
Ιαπωνία 141 ms 159 ms
Καναδάς 1 m46 ms
Γερμανία103 m140 ms
Παγκόσμιος μέσος όρος 129,8 ms 180,6 ms
Πλήρη αποτελέσματα

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (Και οι δύο ιστότοποι φιλοξενούνται στην Αμερική)

Με διακομιστές και των δύο δοκιμαστικών ιστότοπων που βρίσκονται στην Αμερική, το SiteGround και το HostGator Cloud τα πήγαν εξίσου καλά, με τις παγκόσμιες μέσες ταχύτητες πολύ κάτω από την πρόταση των 200 ms της Google.

Φυσικά, ήταν ταχύτεροι στη δυτική ήπειρο (λόγω της τοποθεσίας του κέντρου δεδομένων) και άρχισαν να χάνουν λίγο δυναμική στη Σιγκαπούρη, την Ινδία, το Σίδνεϊ και την Ιαπωνία.

Πραγματοποιήσαμε επίσης δοκιμές στις κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας τους και εδώ είναι τα αποτελέσματα:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Τοποθεσία διακομιστή Σικάγο, ILHouston, TX
US (W) 55 ms32 ms
US (E) 3 ms36 ms
Λονδίνο 92 ms221 ms
Σιγκαπούρη223 ms221 ms
Σάο Πάολο139 ms139 ms
Bangalore 380 ms 717 ms
Σύδνεϋ226 ms205 ms
Ιαπωνία 148 ms 153 ms
Καναδάς 12 ms36 ms
Γερμανία103 m140 ms
Παγκόσμιος μέσος όρος138,1 ms 190 ms
Πλήρη αποτελέσματα

* Η παγκόσμια μέση ταχύτητα του SiteGround Shared είναι καλύτερη από τα αποτελέσματα του HostGator Cloud (181 ms)!

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ο παγκόσμιος μέσος όρος του SiteGround είναι πολύ πιο γρήγορος από τον HostGator.

Στην πραγματικότητα, ο παγκόσμιος μέσος όρος του SiteGround Shared (138 ms) είναι συγκρίσιμος με τα αποτελέσματα του HostGator Cloud (181 ms)!

Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο Supercacher και το λογισμικό SiteGround, τα οποία είναι όλα βελτιστοποιημένα ώστε να παρέχουν δεδομένα γρήγορα, ακόμη και σε χώρες πιο μακριά από το επιλεγμένο κέντρο δεδομένων.

Η εμπιστοσύνη μας στο SiteGround ενισχύθηκε όταν κάναμε αυτές τις δοκιμές. Ενώ η επιλογή Cloud του HostGator έχει τα πλεονεκτήματά της, είμαστε μια ομάδα που δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα.

Μιλώντας από άποψη τιμής και ταχύτητας, είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι έχουμε μια προσιτή εναλλακτική λύση στο SiteGround Shared που ανταγωνίζεται το Host Hosting Cloud της HostGator. Για μια πιο εις βάθος σύγκριση, διαβάστε το SiteGround VS HostGator.

Το SiteGround VS GoDaddy’s Managed WordPress Host

SiteGround VS GoDaddy Διαχειριστής WordPress Host

Είμαστε εξοικειωμένοι με την ελευθερία και την ευκολία που παρείχε το cPanel, οπότε αισθανθήκαμε λίγο απογοητευμένοι που δεν ήταν διαθέσιμο στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του GoDaddy.

Έχουν δημιουργήσει τον δικό τους προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν αλλαγές από εκεί, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι λίγο περιοριστικό σε σύγκριση με το cPanel.

Μιλώντας για περιορισμούς, αγαπάμε τα πρόσθετα μας.

Χρησιμοποιούμε προσθήκες όπως το W3 Total Cache για να βοηθήσουμε στην αύξηση της απόδοσης του ιστότοπου, αλλά ο περιοριστικός χαρακτήρας της Διαχειριζόμενης WordPress φιλοξενίας του Godaddy σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, εξ ου και η προτίμησή μας για το SiteGround.

Δεν είναι όμως τόσο κακό, οι περιορισμοί του GoDaddy έχουν τα οφέλη του. γνωρίζετε ότι ο ιστότοπός σας δεν θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, είναι εντελώς χωρίς προβλήματα και θα απολαύσετε εξαιρετική υποστήριξη από την ειδική ομάδα υποστήριξής τους.

Απλώς θα πρέπει να θυσιάσετε την προσαρμογή για ευκολία.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχει το SiteGround έναντι του GoDaddy είναι η διαθεσιμότητα email.

Το GoDaddy συνοδεύεται από δωρεάν συνδρομή στο Office 365, ώστε να μπορείτε να φιλοξενήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εκεί, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο έναν λογαριασμό.

Επιπλέον, η συνδρομή διαρκεί μόνο για ένα έτος. Μόλις λήξει, πρέπει είτε να ξοδέψετε χρήματα για να ανανεώσετε το υποκατάστατό σας είτε να αναζητήσετε αλλού για φιλοξενία email.

Το γραμματοκιβώτιο Microsoft 365 είναι δωρεάν μόνο για το πρώτο έτος

Σε σύγκριση με το SiteGround όπου περιλαμβάνεται η φιλοξενία email μας στο σχέδιο (για να μην αναφέρουμε ότι δημιουργούμε όσες διευθύνσεις email θέλουμε) δεν αποτελεί έκπληξη ποιος οικοδεσπότης προτιμάμε.

Έχοντας πει όλα αυτά, νομίζω ότι είναι δίκαιο να πω ότι αυτό εξαρτάται από την προτίμηση. Αγαπάμε πραγματικά τους δύο οικοδεσπότες. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματά της (εξαιρετική ταχύτητα, εξαιρετική υποστήριξη, χωρίς προβλήματα).

Απλώς προτιμούμε το SiteGround επειδή έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας Managed WordPress της GoDaddy, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της ενσωματωμένης φιλοξενίας email και της δυνατότητας χρήσης GIT, φιλοξενίας 1 κλικ και άλλων πρόσθετων που αυξάνουν την απόδοση.

Ετυμηγορία: Το SiteGround συνιστάται ιδιαίτερα!

Νομίζω ότι είναι πλέον σαφές ότι το SiteGround είναι μακράν ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης Ιστού.

Η ταχύτητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς, διότι σχετίζεται άμεσα με τις πωλήσεις και το SiteGround υπερβαίνει συνεχώς τις προσδοκίες.

Έχουν δημιουργήσει εργαλεία και βελτιστοποίησαν τους διακομιστές τους για να αυξήσουν τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή και να μειώσουν την ταχύτητα φόρτωσης.

Χάρη στις δυνατότητές τους όπως το Supercacher (το οποίο μπορεί να αυξήσει τις ταχύτητες φόρτωσης κατά 40%), την εφαρμογή PHP7 και το συμπαγές υλικό, είναι σε θέση να παρέχουν αποτελεσματικά δεδομένα σε οθόνες σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα υποστήριξής τους είναι κορυφαία στην κατηγορία της και δουλεύουν πολύ καλά με το WordPress ως διαχειριζόμενο φιλοξενούμενο wordpress.

Στο Bitcatcha.com, το SiteGround κατατάσσεται # 1 στη μακρά λίστα των φιλοξενούμενων φιλοξενούμενων και είναι οι κορυφαίοι οικοδεσπότες σε πολλές χώρες όπως η Ινδία, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες για να αναφέρουμε μερικές.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι όταν φιλοξενείτε με το SiteGround. Απλώς επιλέξτε μια τοποθεσία φιλοξενίας που βρίσκεται πλησιέστερα στην αγορά-στόχο σας και αφήστε τους να χειριστούν τα υπόλοιπα. Θα μεταφέρουν ακόμη και ολόκληρο τον ιστότοπό σας για εσάς δωρεάν!

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ✓ Εξαιρετική ταχύτητα
 • ✓ επαρκείς πόροι
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & Πρόσβαση SSH
 • ✓ Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • ✓ Git & 1-κλικ σταδιοποίηση
 • ✓ Διακομιστής σε 3 ηπείρους
 • ✓ Υποστήριξη Premium

Συνιστάται για

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Μικρός-μεγάλος ιστότοπος
 • • Επιχειρηματικός ιστότοπος

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me