Siteground

SiteGround

https://www.siteground.com/

TL, dr

SiteGround on vankka isäntä, jolla on vaikuttavat ominaisuudet, erinomainen suorituskyky ja jatkuvasti nopea nopeus. 60% johdantohinta-alennuksilla, tähtipalvelulla ja omistamilla ominaisuuksilla meidän on sanottava, että me rakastamme ehdottomasti rakkautta.

SiteGround Review – 10 hyvää & 2 miinusta (palvelimen nopeus testattu!)

COVID-19 -päivitys

SiteGround on juuri julkaissut COVID-19-vastaustarjouksen auttaa yrityksiä selviämään vakavasta haasteesta! Napsauta tätä saadaksesi lisätiedot.

Ne, jotka tuntevat Bitcatchan, saattavat huomata, että olemme hiukan puolueellisia suhteessa SiteGroundiin, ja tiedät mitä?

Olet aivan oikeassa.

Jos suoritit niin monta testiä ja teit niin monta vertailua kuin me, olet todennäköisesti myös puolueellinen.

Olemme testanneet lukuisia verkkoisäntäkoneita Bitcatcha-muodostuksen jälkeen, ja jokaisen tähän mennessä suorittamamme testin kanssa SiteGround ylitti kilpailun nopeuden ja arvon suhteen. On melko mahtavaa, että he ovat nousseet kilpailemaan teollisuus jättiläisten kanssa, kun otetaan huomioon, että muutama ystävä perusti yrityksen, joka työskenteli Bulgarian yliopiston asuntolan huoneissa vuonna 2004..

SiteGround arvostelut

Nykyään SiteGroundillä on tietokeskuksia viidessä maassa, se palvelee yli 800 000 verkkotunnusta ympäri maailmaa, ja sillä on yli 400 (ja kasvavaa) ihmistä työsuhteessaan.

He ovat keränneet monia suosionosoituksia ja useat sivustot ovat laulaneet kiitoksia heistä, mutta sanoisin, että heidän tähän mennessä suurin saavutuksensa tunnustus on kuuluminen ja tukenut WordPress. Heidän WordPressin omien sanojen mukaan SiteGround on ”yksi suurimmista ja kirkkaimmista isäntämaailmassa”.

Web-hosting ei kuitenkaan ole ainoa asia, jonka SiteGround-perustajat ovat innostuneita.

Yläosa ihmiset uskovat, että onnelliset työntekijät johtavat onnellisiin asiakkaisiin (voin todistaa sen – heillä on erinomaiset ihmiset käsittelemään live-keskusteluaan), joten he pyrkivät jatkuvasti pitämään työpaikan onnellisena, ja se osoittaa – ihmiset rakastavat työskentelemistä heille, kuten todistavat heidän kiitolliset arvostelut Glassoorsista.

Se on yritys, joka on yhtä intohimoinen henkilöstöön, tuotteisiin ja asiakkaisiin!

Entä tiedot? Millainen on käyttöaika? Kuinka niitä verrataan kilpailuun??!

Kyllä, tiedämme, mistä olet täällä, ja olemme saaneet sinut suojaamaan. Mutta ennen kuin pääsemme kaikkiin näihin mehukkaisiin yksityiskohtiin, puhutaanpa …

Vastuuvapauslauseke

Minusta on taipumus sanoa, että olemme hieman puolueellisia suhteessa SiteGroundiin. Isännöimme Bitcatcha.com-verkkoa heidän kanssaan, testisivustomme, kuten SitegroundSGHosted.com, on luotu erityisesti nopeuksien testaamiseksi, ja luotamme SiteGroundiin niin paljon, että olemme siirtäneet kaikki sivustomme heille. Käy SiteGround.

10 syytä, miksi SiteGround on erinomainen Web-isäntä!

1. SiteGround voi ladata sivustosi 4x nopeammin!

Jos olet uusi web-hosting-palvelu, sinun on ymmärrettävä tämä: nopeus on kuningas.

On niin tärkeää, että Amazonin kaltaiset ostoskehmoset menettävät jopa 1,6 miljardia dollaria vuodessa, jos heidän sivustoaan hidastaa vain yhdellä sekunnilla, joten voit nähdä, miksi se on ykkönen prioriteettiluettelossamme..

SiteGround ymmärtää tämän erittäin hyvin ja he ovat tehneet kotitehtävänsä hyödyntämällä hienoa ohjelmisto- ja laitteistoyhdistelmää pitämään sivustot kevyinä ja nopeina!

He hallitsevat tätä käyttämällä SSD: tä kaikissa palvelimissaan. Jos et tunne SSD-levyjä, ne ovat periaatteessa kiintolevyjä, jotka voivat toimittaa tietoja todella nopeasti – jopa 30% nopeammin kuin tavalliset kiintolevyt.

Sisällönjakelu voi olla verkossa melko luonnosteltavaa. Jos optimointia ei tehdä, tarkastelemaasi sivustoa ladataan todella hitaasti, ja se tulee epäammattimaiseksi ja epäluotettavaksi.

Siksi SiteGround käyttää Cloudflare-tekniikkaa; heillä tiedetään olevan eniten yhteyksiä Internet-vaihtopisteisiin maailmanlaajuisesti. Mitä se tarkoittaa meille? Voi sileä sisällön toimitus.

SiteGround SuperCacher

He ovat myös optimoineet välimuistijärjestelmänsä omalla SuperCacherillaan.

Mitä se tekee, on se, että se tallentaa tietoja järjestelmän RAM-muistiin, jolloin he pääsevät pyydettyihin tietoihin nopeammin ja lähettävät nämä tiedot näytöille tehokkaimmalla mahdollisella reitillä..

Jos edellinen rehevä katoaa sinulle kokonaan, älä murehdi siitä – sinun tarvitsee vain tietää, että tämä voi parantaa nopeutta jopa 40%.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, he pitävät kaikki ohjelmistonsa ajan tasalla. Kuinka tämä vaikuttaa nopeuteen??

Vanhentuneet ohjelmistot ovat vaarassa olla yhteensopimattomia vasta päivitettyjen vertaiskäyttäjien kanssa, mikä aiheuttaa tarpeettomia hidastumisia ja ongelmia. Pitämällä kaiken ajan tasalla, SiteGround pitää kaiken käynnissä kuin kello, auttaen palvelimia toimimaan nopeammin.

2. Palvelimen nopeat vastausajat ympäri maailmaa!

Palvelimen vasteaika on kirjaimellisesti mittari, kuinka paljon aikaa palvelin vie vastaukseen pyyntöön ennen kuin se alkaa toimittaa sisältöä näytöille. Googlen suosittelema palvelimen vastausaika on alle 200 ms, mikä on pidempi kuin mitä ihmiset alkavat huomata viiveestä.

Käytimme omaa palvelimen nopeuden tarkistintamme (ainoa nopeuden tarkistin maailmassa tästä päivämäärästä lukien #shamelessplug) tarkistaaksemme sivustollemme palvelimen vasteajan.

Vertailuarvo?

Googlen suosittelema vastausaika on 200 ms.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Keskimääräinen nopeus: 129,8 ms – Katso koko tulos

Tämä on seurausta tällä hetkellä käymästäsi sivustosta (www.bitcatcha.com), jota isännöi SiteGround Cloud yhdessä datakeskuksen kanssa Chicagossa.

Kaaviota tarkasteltaessa on erittäin selvää, että palvelimen sijaintia lähinnä olevat maat (Yhdysvaltojen länsi, Yhdysvaltojen itä, Lontoo, Sao Paulo, Kanada, Saksa) hyötyivät eniten, kun taas Australia ja Aasian maat olivat hieman hitaampia..

Kanssa maailmanlaajuinen keskiarvo 129,8 ms, SiteGround Cloud suoritti odotuksiamme selvästi. Varmista vain, että valitset lähimpänä kohdemarkkinoitasi sijaitsevan tietokeskuksen maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Entä heidän allekirjoitusten jaettujen isäntävaihtoehtojen nopeus?

Meillä on selkäsi.

Suoritimme nopeustestejä myös SiteGroundin yhteisillä suunnitelmilla, ja ne ovat erittäin nopeita a keskimäärin maailmanlaajuisesti 138 ms. Katso se täällä SiteGround vs HostGator -osiossa.

3. 100% Uptime vuodesta 2014

SiteGroundin avulla meillä on takuu 99,99%: n käyttöaika.

Olemme seuranneet SiteGroundin käyttöaikaa vuodesta 2014 lähtien asettaaksemme tämän takuun testiin käyttämällä UptimeRobot-tarkistusta sivustollamme joka 5. minuutti. Tähän päivään asti laskuri näyttää edelleen vankan 100%: n käyttöajan!

Uptime lähtien 14. joulukuuta 2016

100%

* Tätä laskuria päivitetään jatkuvasti

Nyt, jos et halua päästä SiteGroundin tekniseen ohjattuun toimintaan, voit siirtyä kohtaan 4: Siteground hallituna WordPress-isäntänä. Jos olet kuitenkin kiinnostunut selvittämään, kuinka he pystyvät saamaan tällaisia ​​tuloksia, katsoimme seuraavaa:

SiteGround käyttää omaa tekniikkaansa ja käsintehtyjä ratkaisujaan ennustaa, välttää ja vähentää seisokkeja, kuten:

 • Linux-astioiden käyttö
  SiteGround rakensi olemassa olevan alustansa käyttämällä erittäin resurssitehokasta Linux Containers Technology (LXC) -tekniikkaa, joka on vakaa kalliona jopa odottamattomien liikenteen nousun aikana.
 • Oman pro-aktiivisen palvelimen valvontajärjestelmän käyttäminen
  Neuvottelukkaita päägaloja SiteGroundilla oli DevOps-tiimin luoma sisäinen palvelimenvalvontajärjestelmä, joka ei vain havaitse ja korjaa ajankohtaisia ​​ongelmia, mutta pystyy myös ennakoimaan tulevia komplikaatioita ja ryhtymään toimenpiteisiin niiden välttämiseksi.
 • Anti-Bot AI
  Bottien julmien joukkojen hyökkäysten torjumiseksi lahjakas DevOps-tiimi loi keinotekoisen älykkyyden ratkaisun, joka on niin tehokas. Se pysäyttää 500 000 – 2 000 000 julmaa voimahyökkäystä tunnissa kaikilla heidän palvelimillaan vain suojataksesi sivustoitasi ja tietojasi..
 • Suojatun tilin eristämistekniikan käyttö
  Siellä missä useimmat web-hosting-yritykset näkevät mahdottomuuden, SiteGround näkee mahdollisuuden. He löysivät tavan eristää tehokkaasti CHROOT-tilit jaetuista palvelimista (jotain, jota muut verkkoisäntäkoneet pitivät turhina), jotta jokainen tili toimii vain heidän esimerkillään, mikä lisää palvelimen vakautta.

Jatka tästä lisää.

4. Siteground on ylläpitämä WordPress-isäntä

WordPressin suosittelema SiteGround

Kuten johdannossa mainittiin, SiteGround on yksi WordPressin suosittelemista hallinnoiduista verkkoisäntäkoneista. Tätä palkintoa ei ole helppo saavuttaa; Heidän oli saatava läpi tuhansia tuki-, turvallisuus- ja nopeustestejä saadakseen tunnustuksen.

Tämän tunnustuksen myötä tulee tiettyjä etuoikeuksia, joita muut isännät eivät saa, kuten:

 • Yksinoikeudella WordPress-tuki
  SiteGroundin WordPress-asiantuntijat auttavat sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa. He hoitavat tekniset bitit.
 • WP-CLI käytössä
  Tämän avulla voit hallita WordPress-sivustoja komentorivillä. Sivustojen päivitykset voidaan suorittaa, varmuuskopioita voidaan suorittaa, uusia viestejä voidaan julkaista ja useimmat säännölliset hallinnolliset toimet voidaan suorittaa vain joukolla komentoja..
 • 1-napsauta Vaihe
  Jaetun sivuston päivitykset voivat tuntua epäammattimaisilta. Mahdollisuus päivittää koko sivusto kokonaan yhdellä napsautuksella on meille korvaamaton.
 • Git käytössä
  Voit käyttää valitsemasi git-alustaa, jonka avulla voit työskennellä eri koodereiden kanssa. Tämän ominaisuuden mukavuus on syy siihen, miksi ihmiset etsivät erityisesti ylläpitämiä WordPress-isäntiä!
 • Automaattiset päivitykset
  SiteGround päivittää automaattisesti käyttämänsä ohjelmiston viimeisimpien ja parhaimpien tietojen toimittamisessa, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia nopeus- tai tietoturvaongelmista.!

Hauska seikka

SiteGround on sijalla 1 hallinnoitujen WordPress-isäntäluettelossamme!

5. Asiakastuki, joka toimii

Suuri asiakastuki on osoitus verkkoisäntien uskottavuudelle, ja SiteGround-tukitiimi ylittää varmasti odotukset.

Katsotaanpa mitä heidän asiakaspalvelunsa tarjoaa.

 • 24/7 Live Chat, puhelintuki ja liput
  Live chat -ominaisuutta käytämme eniten. Aina kun kohtaamme ongelman, tarkistamme ensin heidän live-chat-tiiminsä. Odotus ei ole koskaan pitkä, ja ongelmamme ratkeavat yleensä nopeasti.

  Jos livekeskustelu ei toimi tai jos haluat puhua vain puhelimitse, soita heille. Sinun ei koskaan tarvitse odottaa yli viittä minuuttia, kun haluat muodostaa yhteyden toiseen, ja saat vastauksen 10 minuutin sisällä lipun myöntämisestä..

 • 30 päivän prioriteettituki
  SiteGroundin GrowBig-suunnitelmalla ja uudemmalla saat pääsyn heidän 30 päivän prioriteettitukeen, jossa heidän nopea Priority-tukitiimi auttaa selvittämään mitä ongelmia sinulla voi olla. Lippuihin vastataan muutamassa minuutissa (toisin kuin tunneissa).

  Jos annat heille luvan, he voivat jopa käyttää järjestelmääsi ja auttaa sinua etäyhteyden kautta!

 • Tietopohjaiset artikkelit
  Auttaakseen sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa, SiteGroundin erinomainen tukitiimi on kirjoittanut tuhansia tietopohjaisia ​​artikkeleita. Voit käyttää näitä artikkeleita heidän tietokannassaan.

Kokemuksemme SiteGround-asiakastuesta on aina ollut miellyttävä ja tehokas. Emme ole koskaan lopettaneet live chat-istuntoa onnettomana tai ongelman kanssa ratkaisematta! Tutustu sivustomme siirtotarinaan kohdassa 9.

6. Päivittäinen varmuuskopio ilmaiseksi

SiteGroundin Cloud ja Shared hosting -vaihtoehdoissa on päivittäinen varmuuskopio, joten sinun ei tarvitse huolehtia aloittamisesta tyhjästä tietojen menetyksen vuoksi.

Päivittäiset varmuuskopiot tehdään automaattisesti, joten voimme mennä liiketoimintaamme pitkin ilman, että tarvitsemme aikaa varmuuskopioida tietoja itse.

Valitse varmuuskopio palauttaaksesi

Jaetun hosting -vaihtoehdon avulla nautit tietojen varmuuskopio viimeisen 30 päivän ajalta. Jos haluat palata muutokseen, jonka teit 23 päivää sitten, voit tehdä sen helposti muutamassa minuutissa cPanelin kautta.

Tietojen varmuuskopiointi pilvitallennustililtä on huomattavasti vaikeampaa, koska monet verkkoisäntäkoneet ovat täysin poistaneet palvelun. SiteGround tarjoaa rohkeasti tilin kelausta jopa 7 päivää. Meille se on aika pirun vaikuttava!

Päivittäisiä varmuuskopioita voidaan käyttää vaihtoehtona myös katastrofien palautukseen, ja palautusprosessi on täysin ilmainen!

Jos lähetät lipun, he auttavat sinua selvittämään asiat ja sivustosi pitäisi palauttaa 15 minuutin kuluessa, jos ei ole rajuja komplikaatioita.

7. Optimoitu ohjelmisto & Automaattiset päivitykset

Kun palvelimen ohjelmisto päivitetään uusimpaan versioon, se varmistaa yhteensopivuuden toistensa kanssa, vähentää virheitä ja parantaa palvelimen tehokkuutta, mikä puolestaan ​​johtaa sinulle nopeampaan nopeuteen.

SiteGround-järjestelmä on asetettu lataamaan ja käyttämään uusimmat versiot ydinohjelmistostaan ​​automaattisesti vaikuttamatta palvelimiin tai häiritsemättä niitä.

He työskentelevät aina kulissien takana pitääksesi sivustosi optimoituna, kun olet kiireinen mielessä asioiden liiketoiminnan kannalta!

He käyttävät myös erilaisia ​​nopeuden optimointiohjelmistoja tietojen toimittamisen nopeuttamiseksi palvelimilta näytöille, kuten NGIX Server setup, edistyksellinen web-palvelintekniikka, joka lisää staattisen sisällön latausnopeutta virtaviivaistamalla tietoja, mikä auttaa merkittävästi lisäämään suorituskykyä.

Meillä on ilo huomata, että he ovat myös toteuttaneet PHP7-tuen.

Se on jo osoittautunut huomattavasti nopeammaksi kuin mikään nykyisistä PHP-julkaisuista, ja täydentääksesi sitä, sinulla on myös mahdollisuus ottaa HHVM (Cloud hosting -vaihtoehto) käyttöön & vain yllä), jonka Facebook on kehittänyt saavuttamaan räjähtävät nopeudet käsitellessään PHP-skriptejä.

8. 5 tietokeskusta 3 mantereella (SiteGround on nopea Intiassa!)

Siteground-sivustolla on 5 huipputeknistä tietokeskusta ympäri maailmaa, nimittäin Lontoossa, Chicagossa, Amsterdamissa, Milanossa ja Singaporessa..

Luonnollisesti maat, jotka ovat lähempänä tietokeskuksia, voivat nauttia SiteGroundin nopeudesta kaikessa loistossaan.

Täällä voit tarkistaa, mikä tietokeskus on lähinnä kohdeasiakkaitasi. Mutta se ei vielä ole – napsauta datakeskuksen sijaintia ja esiin tulee ponnahdusikkuna, joka paljastaa ping- / jäljitysreitin ja IP-osoitteen.

SiteGround-tietokeskukset ympäri maailmaa

Kuka tahansa voi käyttää tätä IP-osoitetta testatakseen ja tarkistaakseen, kuinka nopeita SiteGround-palvelimet ovat. Tämä heidän IP-paljastumisensa puhuu paljon heidän luottamuksestaan ​​palvelimiinsa, mikä lisää luottamustamme myös heihin.

Entä jos kohdemarkkinat ovat Intian kaltaisessa maassa, jossa ei ole datakeskuksen läsnäoloa?

Teoreettisesti asiakkaillasi olisi vähemmän kuin ihanteellinen kokemus hoitaa hitaat vastausajat, mikä ei ole hyväksi yritykselle.

Älä raivota.

SiteGround-isännöidyt sivustot ovat edelleen erittäin nopeita Intiassa!

Suoritimme palvelimen nopeustestauksen Singaporessa isännöidyn testisivustomme kanssa ja testasimme mahtavaa 68 ms kun pingataan Bangaloresta, Intiasta (Googlen suosittelema palvelimen nopeus on 200 ms)!

Katso nämä tulokset:

SiteGround on nopea Intiassa

Palvelimen vasteaika (Bangalore): 66 ms – Katso koko tulos

SiteGroundilla ei ehkä ole mitään datakeskuksia Intiassa, mutta niiden viivettä vähentävien työkalujen ja ohjelmistojen, kuten SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, käyttö myötävaikuttaa kaikki sivustosi nopeaan latausnopeuteen..

Australian ja Japanin kaltaisista maista (joissa ei ole datakeskuksen läsnäoloa) saadut tulokset myös testattu hyvin, mikä osoittaa, että SiteGroundin nopeus on jatkuvasti nopea ympäri maailmaa..

Muista, että heillä on viisi erinomaista tietokeskusta, jotka sijaitsevat kolmella mantereella.

Varmista, että valitset kohdeasiakkaille lähimmän tietokeskuksen, jotta he pystyvät hyödyntämään sen nopeutta täysimääräisesti (Valitse Singaporen datakeskus jos aiot kohdistaa asiakkaisiin Malesiassa, Intiassa tai Australiassa)!

9. Sivustojen vapaa siirto

Saat yhden ILMAISEN verkkosivustosiirron jokaisella uudella tilillä! (Vain GrowBig ja uudemmat suunnitelmat)

Merkintä

Sivuston ilmainen siirto on käytettävissä vain, kun kirjaudut GowBig- ja uudempiin suunnitelmiin. GrowBig alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa ja sen mukana tulee 20 Gt: n SSD-tallennustila. .

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on täyttää siirtopyyntölomake, antaa SiteGround-tiimille pääsy cPanel-tiliisi ja he selvittävät kaiken 24 tunnin sisällä.!

Käytimme heidän sivustonsiirtopalveluaan Bitcatcha.com-palvelun kanssa, kun siirryimme heille, ja prosessi on todella niin yksinkertainen kuin miltä se kuulostaa.

Annoimme heille pääsyn cPaneliin, he kirjautuivat vanhaan isäntään, varmuuskopioivat kaiken ja asentavat sitten varmuuskopion SiteGroundin cPanelista.

Olimme oikein huolestuneita tässä vaiheessa palvelimen nopeuden testaustyökalumme takia – emme ole koskaan tehneet mitään tällaista aikaisemmin! Entä jos se rikkoutuu? Se kuukauden kehitys on mennyt hetkessä!

Onneksi sivustojen muutto sujui sujuvasti, kaikki oli paikallaan ja toimii täydellisesti, kuten aloitussivultamme voit nähdä.

Bitcatcha-sivuston siirtyminen SiteGroundiin

* Tapaukseemme osallistui yhteensä 6 tukihenkilöstöä. Kiitos kaikille!

Kokemme ensisijainen tuki oli erinomainen.

Lippuihimme vastattiin muutamassa minuutissa, ja emme koskaan tunteneet, että olisimme odottaneet ollenkaan pitkään. (Itse asiassa meillä näyttää olevan edistyksen pullonkaula!)

Jos olisi komplikaatioita, joiden ratkaiseminen vei aikaa, heidän henkilöstönsä opastaisi kärsivällisesti meitä aina.

Kun lähetimme vastauksia lippuihin parittomina aikoina, erilainen tukihenkilöstö olisi valmis auttamaan meitä ilman, että tarvitsisi selittää uudelleen matkalla kohtaamiamme ongelmia..

Sanomattakin on selvää, että olimme enemmän kuin tyytyväisiä heidän sivustonsiirtopalveluun!

10. SiteGroundin johtava hinta @ 60% alempi

SiteGround on verkkosivusto, joka ylpeilee palvelustaan ​​ja laadustaan, ja he tunnetaan monista asioista … Alennukset ja hinnanalennukset eivät kuitenkaan kuulu niihin.

Jopa mustana perjantaina, SiteGround ei tarjoa paljon alennuksia.

Siksi uskomme, että heidän johdantohinta 60%: n alennuksella on uskomaton juttu, ottaen huomioon nautittavasi palvelut.

SiteGround -hinta: 60% alennus

Jos olet tosissasi verkkosivustosi ylläpidossa SiteGround-palvelun avulla, suosittelemme tilaamaan 3 vuotta optimoidaksesi heidän käyttöönottohintansa maksimoimalla säästösi.

Loppujen lopuksi, jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa mistä tahansa syystä, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ja saada rahat takaisin 30 päivän kuluessa, joten se on täysin riskitöntä!

Nyt kun olemme käyneet läpi tämän kattavan luettelon SiteGroundin ammattilaisista, mielestäni on kohtuullista, että tarkastelemme …

SiteGround-haitat

1. Rajoitetut resurssit

Niin uskomatonta kuin SiteGroundin ominaisuudet ja palvelut ovat, Web-isäntä ei ole ilman haittoja. Esimerkiksi heidän jaetun hosting-vaihtoehtonsa ovat rajoitetut, joten saat vain tietyn määrän tilaa tilaamallesi suunnitelmalle, kuten:

 • 10 Gt StartUp-suunnitelmalle
 • 20 Gt GrowBig-suunnitelmaan
 • 30 Gt GoGeek-suunnitelmaan

Asia on, että tämä haitta ei oikeastaan ​​ole niin paha; se hyödyttää käyttäjää nopeuden ja vakauden kannalta.

Miten?

Jaetut hosting-tilit tarkoittavat yleensä, että kaikki tilinomistajat jakavat resurssit keskenään.

Jos joku käyttäjä kokee liikenteen äkillisen nousun tai käyttää epätavallisen paljon tilaa, se vaikuttaa muihin saman palvelimen tilinomistajiin.

Rajoittamalla tilinomistajan käyttämän tilan määrää, SiteGround varmistaa, että tilaa ei ryöstetä ja että jokainen voi nauttia kohtuullisesta osuudestaan ​​resursseilla, ylläpitäen palvelimen vakautta ja nopeutta.

2. Korkeampi hinta toiselle toimikaudelle

Saatat nauttia 60%: n hinnastosta uudella käyttäjällä, mutta kun tilauksesi päättyy, joudut täyttämään kokonaishinta (alkaa 11,95 dollarista 34,95 dollariin kuukaudessa), jotta uusit sopimuksesi.

Siksi on suositeltavaa maksimoida tilauksen termi uudella käyttäjänä, jotta maksimoisit voitosi säästöjen lisäämiseksi!

SiteGroundin suunnitelmat & ominaisuudet

SiteGround suunnittelee palvelevan kaikkia käyttäjiä pienyrityksistä yritysasiakkaisiin. Katsotaanpa mitä heillä on.

1. Jaetut hosting-asetukset

StartUpGrowBigGoGeek
Levytila10GB20GB30GB
Site1MultipleMultiplen lukumäärä
Soveltuu10k-vierailulle25k-vierailulle100k-vierailulle
Hinta / kuukausi3.95*$5.95*$11.95*

* Erityinen esittelyhinta. Rekisteröidy yhdeksi tai jopa 36 kuukaudeksi samalla hinnalla.

2. Pilvipalvelu

SiteGroundin Cloud-isännöintivaihtoehto on erittäin nopea, täysin hallittu palvelu, joka tulee toimimaan VIP-tuella ympäri vuorokauden. Jos olet pilvipalveluiden markkinoilla, heidän suunnitelmansa vaihtelevat 80–240 dollaria kuukaudessa. (Bitcatcha.com-palvelin isännöi pilvisuunnitelmallaan.)

3. Omistettu, jälleenmyyjä & Yritysten isännöinti

Voit myös nauttia räätälöitystä isännöinnistä, jos ostat omistettuja palvelimia, myyt jälleenmyyntitilaa tai etsit erityisesti yritysmajoitusta. Suunnitelmat eivät ole halpoja, mutta niihin sisältyy yksinoikeuksia, joita et pääse muualle. Periaatteessa saat mitä maksat!

Vaikka SiteGround tarjoaa laajan valikoiman ylläpitovaihtoehtoja erilaisiin tarkoituksiin, tunnemme henkilökohtaisesti, että heidän jakamansa hosting-vaihtoehto on riittävän hyvä 85%: lle verkkosivustoista.

Kuinka SiteGround kestää kilpailut?

SiteGround VS HostGator

Testatimme palvelimen nopeuden tarkistimella SiteGroundin vastausaikoja HostGatoria vastaan ​​saadaksesi selville, mikä web-isäntä toimii nopeammin eri paikoissa.

Katso tulokset alla.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Palvelimen sijaintiChicago, ILHouston, TX
US (W) 56 ms32 ms
US (E) 3 ms40 ms
Lontoo98 ms128 ms
Singapore229 ms323 ms
São Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japani141 ms159 ms
Kanada1 ms46 ms
Saksa103ms140 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo129,8 ms180,6 ms
Täydelliset tulokset

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (Molemmat verkkosivustot isännöidään Amerikassa)

Kummankin testisivuston palvelimilla, jotka sijaitsevat Amerikassa, SiteGround ja HostGator Cloud menivät yhtä hyvin, niiden keskimääräinen maailmanopeus oli selvästi alle Googlen 200 ms: n suosituksen..

Luonnollisesti ne olivat nopeimpia länsiosanosassa (datakeskuksen sijainnin vuoksi) ja alkoivat menettää vähän vauhtia Singaporessa, Intiassa, Sydneyssä ja Japanissa.

Suoritimme testit myös heidän jaetusta isännöintivaihtoehdosta, ja tulokset ovat seuraavat:

SiteGround GrowBigHostGator vauva
Palvelimen sijaintiChicago, ILHouston, TX
US (W) 55 ms32 ms
US (E) 3 ms36 ms
Lontoo92 ms221 ms
Singapore223 ms221 ms
São Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japani148 ms153 ms
Kanada12 ms36 ms
Saksa103ms140 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo138,1 ms190 ms
Täydelliset tulokset

* SiteGround Sharedin maailmanlaajuinen keskimääräinen nopeus on parempi kuin HostGator Cloudin tulokset (181 ms)!

Mielenkiintoista on se, että SiteGroundin maailmanlaajuinen keskiarvo on paljon nopeampi kuin HostGatorin.

Tosiasiassa SiteGround Sharedin maailmanlaajuinen keskiarvo (138 ms) on verrattavissa HostGator Cloudin tuloksiin (181 ms).!

Tämä johtuu todennäköisimmin SiteGroundin Supercacherista ja ohjelmistoista, jotka kaikki on optimoitu toimittamaan tietoja nopeasti myös maissa, jotka ovat kauempana valitusta datakeskuksesta.

Luottamuksemme SiteGroundiin vahvistui, kun teimme näitä testejä. Vaikka HostGatorin pilvivalinnalla onkin etuja, olemme joukkue, joka priorisoi nopeuden.

Arvon ja nopeuden suhteen on hienoa tietää, että meillä on edullinen vaihtoehto SiteGround Shared -palvelussa, joka kilpailee HostGatorin Cloud Hosting -palvelun kanssa. Tarkempi vertailu löytyy kohdasta SiteGround VS HostGator.

SiteGround VS GoDaddy: n hallinnoima WordPress-isäntä

SiteGround VS GoDaddy -hoitaja WordPress-isäntä

Olemme olleet niin tottuneet cPanelin tarjoamaan vapauteen ja mukavuuteen, joten tunsimme olevani hieman pettyneitä siihen, että sitä ei ollut saatavilla GoDaddy: n hallinnassa WordPress-isännöinnissä.

He ovat luoneet oman mukautetun kojetaulun, jotta käyttäjät voivat tehdä muutoksia sieltä, mutta tunsimme silti, että se on hiukan rajoittava verrattuna cPaneliin.

Rajoituksista puhumme, että rakastamme laajennuksiamme.

Käytämme laajennuksia, kuten W3 Total Cache, sivuston suorituskyvyn parantamiseksi, mutta Godaddy’s Managed WordPress -mahdollisuuden rajoittava luonne tarkoittaa, että emme voi käyttää sitä, joten suosimme SiteGround-sivustoa.

Tämä ei kuitenkaan ole kaikki huonoa, GoDaddyn rajoituksilla on etuja; tiedät, että sivustosi ei kohtaa suuria ongelmia, se on täysin vaivaton, ja voit nauttia suuresta tuesta heidän omistautuneelta tukitiimiltään.

Sinun on vain uhrattava mukauttaminen mukavuuden vuoksi.

Yksi lisäetu SiteGroundilla on GoDaddyn kanssa on sähköpostin saatavuus.

GoDaddy sisältää ilmaisen Office 365 -tilauksen, joten voit ylläpitää sähköpostiosoitettasi siellä, mutta voit luoda vain yhden tilin.

Lisäksi tilaaminen kestää vain vuoden; kun tämä vanhenee, joudut joko käyttämään rahaa uusimaan alaosaasi tai etsimään muualta sähköpostin isännöintiä.

Microsoft 365 -postilaatikko on ilmainen vain ensimmäisen vuoden

Verrattuna SiteGroundiin, jossa sähköpostipalvelumme sisältyy suunnitelmaan (puhumattakaan siitä, että luomme niin monta sähköpostiosoitetta kuin haluamme), ei ole yllättävää, mitä isäntää suosimme.

Kun kaikki on sanottu, mielestäni on vain reilua sanoa, että tämä tulee suosimiseen. Me todella rakastamme molempia isäntiä. Ylläpitämällä WordPress-isännöinnillä on ehdottomasti etunsa (erinomainen nopeus, hyvä tuki, vaivaton).

Me vain suosimme SiteGround-palvelua, koska niillä on kaikki GoDaddy’s Managed WordPress -mahdollisuuden edut. Lisäetu on sisällytetyn sähköpostin isännöinti ja kyky käyttää GIT: tä, yhden napsautuksen isäntä ja muut suorituskykyä lisäävät laajennukset.

Tuomio: SiteGround on erittäin suositeltava!

Mielestäni on jo nyt selvää, että SiteGround on ylivoimaisesti suosikki web-isäntämme.

Nopeus on meille tärkein asia, koska se korreloi suoraan myynnin kanssa ja SiteGround on jatkuvasti ylittänyt odotukset.

He ovat luoneet työkaluja ja optimoineet palvelimiaan palvelimen vasteaikojen pidentämiseksi ja latausnopeuden vähentämiseksi.

Niiden ominaisuuksien, kuten Supercacher (joka voi lisätä latausnopeutta 40%), PHP7-toteutuksen ja vankan laitteiston, avulla he pystyvät toimittamaan tietoja tehokkaasti näytöille ympäri maailmaa.

Heidän tukitiimi on luokkansa huippua, ja he toimivat erittäin hyvin WordPressin kanssa johdetun WordPress-isäntänä.

Bitcatcha.com-sivustossa SiteGround sijoitus # 1 pitkässä tarkistettujen isäntien luettelossa, ja se on useimpien maiden, kuten Intian, Malesian, Singaporen, Australian ja Yhdysvaltojen, suosituimmat isännät..

Sinun ei tarvitse huolehtia asioista, kun isännöit SiteGroundia. Valitse vain kohdemarkkinoita lähinnä oleva isäntäpaikka ja anna heidän hoitaa loput. He siirtävät jopa koko sivustosi ilmaiseksi sinulle!

Avainominaisuudet

 • ✓ Erinomainen nopeus
 • ✓ Riittävät resurssit
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-käyttö
 • ✓ Ilmainen päivittäinen varmuuskopiointi
 • ✓ Git & 1 napsauta Staging
 • ✓ Palvelin kolmella mantereella
 • ✓ Premium-tuki

Suositellaan

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Pieni-suuri verkkosivusto
 • • Yrityksen verkkosivusto

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me