SiteGround Review – 10 prednosti in 2 slabosti (preizkušena hitrost strežnika!)

Siteground


SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround je trden gostitelj z impresivnimi funkcijami, odličnimi zmogljivostmi in konstantno visokimi hitrostmi. S 60% uvodnimi cenovnimi popusti, zvezdnimi storitvami in lastniškimi lastnostmi bi morali reči, da absolutno LJUBIMO Siteground.

SiteGround Review – 10 prednosti & 2 slabosti (preizkušena hitrost strežnika!)

Posodobitev COVID-19

SiteGround je pravkar predstavil ponudbo za odziv COVID-19, s pomočjo katere se bodo podjetja reševala resno! Kliknite tukaj za popolne podrobnosti.

Tisti, ki poznate Bitcatcha, lahko opazite, da smo videti malce pristranski do SiteGround in veste kaj?

Popolnoma prav imaš.

Če bi opravili toliko testov in opravili toliko primerjav kot mi, bi bili verjetno tudi pristranski.

Že od ustanovitve Bitcatcha smo preizkusili številne spletne gostitelje in z vsakim dosedanjim testom je SiteGround premagal konkurenco glede hitrosti in vrednosti. Precej čudovito je, da so se dvignili, da bi tekmovali z velikanom industrije, saj je podjetje ustanovilo nekaj prijateljev, ki so v letu 2004 v Bolgariji ustanovili svoje študentske domove..

SiteGround Mnenja

Danes ima SiteGround centre podatkov v 5 državah, ki skrbijo za več kot 800.000 domen po vsem svetu in imajo več kot 400 (in vedno več) ljudi, ki so zaposleni.

Nabrali so veliko priznanj in različna spletna mesta so o njih pela pohvale, vendar bi rekel, da je njihovo največje priznanje dosežkov do zdaj povezovanje in odobril WordPress. Po lastnih besedah ​​WordPress-a je SiteGround “eden največjih in najsvetlejših v svetu gostovanja”.

Toda spletno gostovanje ni edina stvar, nad katero so strast ustanovitelji SiteGround.

Ljudje na vrhu verjamejo, da srečni zaposleni vodijo k srečnim strankam (to lahko potrdim – imajo odlične ljudi, ki upravljajo s klepetom v živo), zato si nenehno prizadevajo, da bi bilo delovno mesto vesel, in to kaže – ljudje radi delajo zanje, kar dokazujejo njihove hudobne ocene o Glassdoor-u.

To je podjetje, ki enako skrbi za svoje osebje, izdelke in kupce!

Kaj pa podatki? Kakšen je obisk? Kako se primerjajo s konkurenco?!

Da, vemo, za kaj ste tukaj, in pokrivali smo vas. Preden pa preidemo na vse te sočne podrobnosti, govorimo o …

Izjava o omejitvi odgovornosti

Nagnjen sem, da rečem, da smo malo pristranski do SiteGround-a. Z njimi gostujemo Bitcatcha.com, naša testna mesta, kot je SitegroundSGHosted.com, so ustvarjena posebej za preizkušanje njihove hitrosti, in zaupamo SiteGround toliko, da smo vsa naša spletna mesta premaknili na njih. Obiščite SiteGround.

10 razlogov, zakaj je SiteGround odličen spletni gostitelj!

1. SiteGround lahko vaše spletno mesto naloži 4x hitreje!

Če ste novi v spletnem gostovanju, morate to razumeti: hitrost je velika.

Tako pomembno je, da nakupovalni behemoti, kot je Amazon, izgubijo do 1,6 milijarde ameriških dolarjev na leto, če bi njihovo spletno mesto upočasnili le za 1 sekundo, tako da lahko vidite, zakaj je številka ena na našem seznamu prioritet.

SiteGround to dobro razume in naredili so domačo nalogo s pomočjo kombinacije programske in strojne opreme, da bodo spletna mesta lahka in hitra.!

To upravljajo s pomočjo SSD diskov v vseh svojih strežnikih. Če niste seznanjeni s SSD-ji, so to v bistvu trdi diski, ki lahko hitro dostavijo podatke – do 30% hitreje kot običajni trdi diski.

Dobava vsebine je lahko v spletu precej skicirana. Če optimizacija ne bo izvedena, se bo spletno mesto, ki ga gledate, nalagalo zelo počasi, pri čemer se bo začelo neprofesionalno in nezanesljivo.

Zato SiteGround uporablja Cloudflare; Znano je, da imajo največ število povezav do internetnih menjalnih mest po vsem svetu. Kaj pomeni za nas? Gladko dovajanje vsebine.

SiteGround SuperCacher

Optimizirali so tudi sisteme predpomnjenja s svojim lastnim SuperCacherjem.

To je, da shranjuje podatke v sistemski pomnilnik sistema, ki jim omogoča hitrejši dostop do zahtevanih informacij in jih pošlje na zaslone po najbolj učinkoviti poti..

Če vas je prejšnja paragrafija popolnoma izgubila, ne skrbite – vse, kar morate vedeti, je, da lahko s tem izboljšate svojo hitrost do 40%.

Nenazadnje vso programsko opremo posodabljajo. Kako to vpliva na hitrost?

Zastarela programska oprema tvega, da bo nezdružljiva s svojimi novo posodobljenimi kolegi, kar povzroča nepotrebne upočasnitve in težave. S posodabljanjem vsega posodobljenega SiteGround ohranja vse, kar deluje kot takt, in strežnikom pomaga hitreje teči.

2. Hitri odzivni časi strežnika po vsem svetu!

Čas odziva strežnika je dobesedno merilo, koliko časa strežnik odgovori na zahtevo, preden začne pošiljati vsebino na zaslone. Googlov priporočeni čas odziva na strežniku je manj kot 200 ms, kar je daljše od tega, ko bodo ljudje začeli opažati zaostajanje.

Za preverjanje odzivnega časa strežnika našega spletnega mesta smo uporabili naš lastniški preveritelj hitrosti strežnika (edini na svetu pregledovalnik hitrosti od tega datuma #shamelessplug)..

Primerjalna vrednost?

Googlov priporočeni odzivni čas je 200 ms.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Povprečna hitrost: 129,8 ms – Glej celoten rezultat

To je rezultat spletnega mesta, ki ga trenutno uporabljate (www.bitcatcha.com), ki gosti spletno mesto SiteGround Cloud s centrom podatkov v Chicagu.

Če pogledamo tabelo, je zelo jasno, da so največ koristi izkoristile države, ki so najbližje lokaciji strežnika (zahod ZDA, ameriški vzhod, London, Sao Paulo, Kanada, Nemčija), Avstralija in azijske države pa nekoliko počasneje.

Z svetovno povprečje 129,8 ms, SiteGround Cloud je uspešno presegel naša pričakovanja! Prepričajte se, da boste za največji učinek izbrali podatkovni center, ki je najbližji vašemu ciljnemu trgu.

Kako pa je s hitrostjo za podpisano skupno rabo možnosti gostitelja?

Imamo hrbet.

Preizkusili smo hitrost tudi v skupnih načrtih SiteGround in s hitrostjo a so bili zelo hitri svetovno povprečje 138 ms. Oglejte si to stran v razdelku SiteGround vs HostGator.

3. 100% neuradnost od leta 2014

Z SiteGround zagotavljamo 99,99-odstotno podaljšanje časa.

Od leta 2014 spremljamo čas delovanja spletnega mesta SiteGround, da bi to garancijo preizkusili z uporabo UptimeRobot, da na naših spletnih mestih preverjamo vsakih 5 minut. Do danes števec še vedno kaže solidnih 100-odstotni čas delovanja!

Potek od 14. decembra 2016

100%

* Ta števec se nenehno posodablja

Zdaj, če ne želite prodreti v tehnično čarovništvo SiteGround, lahko preskočite na # 4: Siteground kot upravljani gostitelj WordPress. Če pa želite izvedeti, kako lahko dobijo tovrstne rezultate, smo ugotovili naslednje:

SiteGround uporablja lastno tehnologijo in ročno izdelane rešitve za napovedovanje, izogibanje in zmanjšanje izpadov, kot so:

 • Uporaba vsebnikov Linux
  SiteGround je zgradil svojo obstoječo platformo z visoko zmogljivo tehnologijo Linux Containers (LXC), ki je stabilna kot skala tudi med nepričakovanimi sunki prometa.
 • Z uporabo lastnega sistema za spremljanje strežnikov Pro-Active
  Genialni honhoji na spletnem mestu SiteGround so s skupino DevOps ustvarili notranji sistem za nadzor strežnika, ki ne le odkriva in odpravlja trenutne težave, ampak ima možnost predvideti prihodnje zaplete in sprejeti ukrepe, da se jim izogne..
 • Anti-Bot AI
  Nadarjena ekipa DevOps je za reševanje napadov brutalnih sil ustvarila tako učinkovito rešitev za umetno inteligenco, da ustavi med 500.000 do 2.000.000 napadov brutalne sile na uro na VSE njihove strežnike, samo da bi zaščitila vaša spletna mesta in podatke.
 • Uporaba tehnologije za varno izolacijo računa
  Kjer večina spletnih ponudnikov gostovanja vidi nemogoče, SiteGround vidi priložnost. Našli so način, kako učinkovito izolirati CHROOT račune na skupnih strežnikih (nekaj, za kar so drugi spletni gostitelji menili, da je brezplodno), tako da vsak račun deluje samo v svojem primeru, kar poveča stabilnost strežnika.

Za več o tem nadaljujte tukaj.

4. Siteground je upravljan gostitelj WordPress

SiteGround priporoča WordPress

Kot je omenjeno v uvodu, je SiteGround eden izmed najbolj priporočljivih upravljanih spletnih gostiteljev programa WordPress. Do te nagrade ni lahko priti; Za pridobitev priznanja so morali skozi tisoče preizkusov podpore, varnosti in hitrosti.

S tem priznanjem so določene privilegije, ki jim drugi gostitelji niso zaupni, na primer:

 • Ekskluzivna podpora za WordPress
  Strokovnjaki za WordPress SiteGround vam bodo pomagali pri vseh težavah. Poskrbeli bodo za tehnične bite.
 • WP-CLI omogočeno
  To vam omogoča upravljanje mest WordPress z ukaznim pozivom. Izvajati je mogoče nadgradnje spletnega mesta, izvajati varnostne kopije, objavljati nove objave in večino rednih administrativnih dejanj je mogoče izvesti s samo naborom ukazov.
 • Z enim klikom uprizoritev
  Posodobitve ločenih mest se lahko zdijo neprofesionalne. Možnost popolnega posodabljanja celotnega spletnega mesta s samo enim klikom je za nas neprecenljiva.
 • Git je omogočen
  Lahko uporabite git platformo po svoji izbiri, ki vam omogoča delo z različnimi kodirniki. Priročnost te funkcije je razlog, da ljudje iščejo posebej za upravljane gostitelje WordPressa!
 • Samodejne posodobitve
  SiteGround samodejno posodablja programsko opremo, ki jo uporablja, da bi bil na tekočem z najnovejšimi in najboljšimi pri dostavi podatkov, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti glede težav s hitrostjo ali varnostjo!

Zanimivost

SiteGround je na našem seznamu Upravljanih WordPress gostiteljev uvrščen na prvo mesto!

5. Podpora strankam, ki deluje

Velika podpora strankam je dokaz verodostojnosti spletnih gostiteljev in podporna skupina SiteGround zagotovo presega pričakovanja.

Oglejmo si, kaj lahko ponudi njihova storitev za stranke.

 • 24/7 klepet v živo, telefonska podpora in vstopnice
  Funkcija klepetanja v živo je tisto, kar najbolj uporabljamo. Kadar koli naletimo na težavo, se najprej posvetujemo s skupino za klepet v živo. Čakanje nikoli ni dolgo in naše težave običajno hitro rešimo.

  Če klepet v živo ne deluje ali če raje govorite po telefonu, ga samo pokličite. Nikoli vam ne bo treba čakati več kot 5 minut, da se povežete z nekom, in odgovor boste dobili v 10 minutah po izdaji vozovnice.

 • 30-dnevna prednostna podpora
  Z načrtom GrowBig na spletnem mestu SiteGround dobite dostop do njihove 30-dnevne prednostne podpore, kjer njihova hitra ekipa za prednostno podporo pomaga razrešiti vse težave. Na vstopnice boste dobili odgovor v nekaj minutah (v nasprotju z urami).

  Če jim daste dovoljenje, lahko celo dostopajo do vašega sistema in vam pomagajo na daljavo!

 • Članki, ki temeljijo na znanju
  Da bi vam pomagala pri težavah, na katere naletite, je odlična podporna ekipa SiteGround napisala na tisoče člankov, ki temeljijo na znanju. Do teh člankov lahko dostopate v njihovi bazi znanja.

Naša izkušnja s podporo za stranke SiteGround je bila vedno prijetna in učinkovita. Nikoli nismo končali seje pogovora v živo nezadovoljni ali s težavo nerazrešeno! Oglejte si zgodbo o migraciji našega spletnega mesta v točki 9.

6. Dnevno varnostno kopiranje brezplačno

Možnosti gostovanja v oblaku in skupni rabi spletnega mesta SiteGround imajo vsakodnevno varnostno kopiranje, zato vam ne bo treba skrbeti, da začnete iz nič zaradi izgube podatkov.

Dnevne varnostne kopije se opravijo samodejno, zato lahko nadaljujemo z našim poslovanjem, ne da bi morali porabiti čas za varnostno kopiranje podatkov.

Izberite varnostno kopijo, ki jo želite obnoviti

Z možnostjo skupnega gostovanja boste uživali varnostno kopiranje podatkov v zadnjih 30 dneh. Če se želite vrniti na spremembo, ki ste jo izvedli pred 23 dnevi, lahko to enostavno storite v nekaj minutah prek cPanel.

Varnostno kopiranje podatkov iz računa za gostovanje v oblaku je bistveno težje, saj številni spletni gostitelji storitev popolnoma odstopijo. SiteGround pogumno ponuja previjanje računov do 7 dni. Za nas je to prekleto impresivno!

Dnevne varnostne kopije se lahko uporabijo tudi kot možnost za obnovo po nesrečah, postopek obnove pa je popolnoma brezplačen!

Če predložite vozovnico, vam bodo pomagale razrešiti stvari in vaše spletno mesto bi bilo treba obnoviti v 15 minutah, če ni drastičnih zapletov.

7. Optimizirana programska oprema & Samodejne posodobitve

Ko je strežniška programska oprema posodobljena na najnovejšo različico, zagotavlja medsebojno združljivost, zmanjšuje napake in poveča učinkovitost strežnika, kar posledično neposredno pomeni hitrejše hitrosti za vas.

Sistem SiteGround je nastavljen za samodejno nalaganje in uporabo najnovejših različic svoje osnovne programske opreme, ne da bi to vplivalo na strežnike ali jih prekinjalo.

Vedno delajo v zakulisju, da optimizirajo vaše spletno mesto, medtem ko ste zasedeni glede poslovnega vidika stvari!

Uporabljajo tudi različne programske opreme za optimizacijo hitrosti za pospešitev dostave podatkov s strežnikov na zaslone, kot je nastavljen NGIX Server, napredni tehnik spletnega strežnika, ki z racionalizacijo podatkov poveča hitrost nalaganja statične vsebine, kar pomaga znatno povečati zmogljivost.

Veseli nas, da smo ugotovili, da so tudi oni uporabili podporo PHP7.

Dokazano je že, da je veliko hitrejša kot katera koli obstoječa izdaja PHP, in da to dopolnite, imate tudi možnost HHVM (možnost gostovanja v oblaku) & samo zgoraj), ki ga je razvil Facebook za doseganje bliskovitih hitrosti pri ravnanju s skripti PHP.

8. 5 podatkovnih centrov na treh celinah (SiteGround je v Indiji hiter!)

Siteground ima 5 najsodobnejših centrov podatkov po vsem svetu, in sicer v Londonu, Chicagu, Amsterdamu, Milanu in Singapurju.

Seveda bodo države, ki so bližje podatkovnim centrom, uživale hitrost spletnega mesta SiteGround v vsej svoji slavi.

Tu lahko preverite, kateri center podatkov je najbližji vašim ciljnim strankam. A to še ni vse – kliknite na lokacijo podatkovnega središča, pojavlja se pojavno okno, ki razkriva pot ping / sledenja in IP naslov.

Podatkovni centri SiteGround po vsem svetu

Vsakdo lahko uporabi ta IP naslov za testiranje in preverjanje, kako hitri so strežniki SiteGround. To dejanje razkrivanja njihovih IP govori veliko o njihovi zaupnici v njihove strežnike, kar povečuje tudi naše zaupanje vanje.

Kaj pa, če je vaš ciljni trg v državi, kot je Indija, ki nima podatkovnega centra?

Teoretično bi imeli vaše stranke manj kot idealno izkušnjo, ko se spopadajo s počasnimi odzivnimi časi, kar ni dobro za poslovanje.

Ne bodi zmešan.

V Indiji so spletna mesta, ki jih gosti SiteGround, še vedno zelo hitra!

Opravili smo preizkus hitrosti strežnika z našim testnim mestom, ki je gostovalo v Singapurju, in testirali smo ogromno 68 ms ko se pingira iz Bangaloreja v Indiji (priporočena Googlova hitrost strežnika je 200 ms)!

Oglejte si te rezultate:

SiteGround je hitro v Indiji

Čas odziva strežnika (Bangalore): 66 ms – Glej celoten rezultat

SiteGround v Indiji morda nima podatkovnih centrov, vendar njihova uporaba orodij za zmanjševanje zamud in programske opreme, kot so SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, prispevajo k velikim hitrostim nalaganja vašega spletnega mesta.

Tudi rezultati pingiranja iz držav, kot sta Avstralija in Japonska (ki nimajo podatkovnega centra), so bili tudi dobro preizkušeni, kar dokazuje, da je hitrost SiteGround po vsem svetu nenehno hitra..

Ne pozabite, da imajo 5 odličnih centrov podatkov na treh celinah.

Ne pozabite izbrati podatkovnega središča, ki je najbližji vašim ciljnim strankam, da bodo v celoti izkoristili njegovo hitrost (Izberite podatkovni center v Singapurju če boste ciljali na stranke v Maleziji, Indiji ali Avstraliji)!

9. Brezplačna migracija strani

Z vsakim novim računom dobite en BREZPLAČEN prenos spletnega mesta! (Samo za GrowBig in višje načrte)

Opomba

Brezplačna migracija spletnega mesta je na voljo samo, če se prijavite na GowBig in višje načrte. GrowBig se začne s 5,95 USD / mesečno in ima 20 GB SSD prostora za shranjevanje. .

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite obrazec za zahtevo za migracijo, zagotovite timu SiteGround dostop do vašega računa cPanel in vse bodo razrešili v 24 urah!

Ko smo preklopili na njih, smo uporabili njihovo storitev za migracijo spletnih strani in postopek je res tako preprost, kot se sliši.

Omogočili smo jim dostop do našega cPanela, prijavili so se v naš stari gostitelj, varnostno kopirali vse in nato razporedili varnostno kopijo s cPanela SiteGround.

V tem trenutku smo bili resnično zaskrbljeni zaradi našega orodja za preizkus hitrosti strežnika – še nikoli nismo storili česa takega! Kaj, če se zlomi? Meseci razvoja so minili v hipu!

Na srečo je selitev spletnega mesta potekala brez težav, vse je bilo na svojem mestu in deluje popolnoma dobro, kot lahko vidite na naši ciljni strani.

Selitev spletnega mesta Bitcatcha na SiteGround

* V našem primeru se je udeležilo 6 podpornih uslužbencev. Hvala vsem!

Prednostna podpora, ki smo jo doživeli, je bila odlična.

Na naše vozovnice so nam odgovorili v nekaj minutah in nikoli se nismo počutili, kot da bi nas sploh čakali dolgo. (V resnici se zdi, da smo ozko grlo napredka!)

Če bi prišlo do zapletov, ki so potrebovali čas za odpravo, bi nas njihovo osebje potrpežljivo vodilo do konca.

Ko smo ob neuradnih urah objavili odgovore na vozovnice, bi nam bilo drugo pomočno osebje pripravljeno pomagati, ne da bi nam bilo treba ponovno razlagati težave, ki smo jih imeli na poti..

Ni treba posebej poudarjati, da smo bili več kot zadovoljni z njihovo migracijsko službo!

10. Uvodna cena SiteGround @ 60% popusta

SiteGround je spletni gostitelj, ki se ponaša s svojo storitvijo in kakovostjo, znani pa so po številnih stvareh … Vendar pa popusti in znižanja cen niso ena izmed njih.

Tudi v času črnega petka SiteGround ne ponuja veliko v smislu popustov.

Zato menimo, da je njihova uvodna cena s 60% popusta neverjetna ponudba, če upoštevamo storitve, v katerih boste uživali.

Uvodna cena SiteGround: 60% popust

Če resno obiščete svoje spletno mesto s SiteGround, priporočamo, da se naročite za tri leta, da optimizirate njihovo uvodno ceno in povečate svoje prihranke..

Konec koncev, če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z njihovo storitvijo, lahko prekličete naročnino in vrnete svoj denar v roku 30 dni, tako da je popolnoma brez tveganja!

Zdaj, ko smo pregledali obsežen seznam strokovnjakov SiteGround, mislim, da je to pošteno, če pogledamo …

Slabosti SiteGround

1. Omejena sredstva

Tako neverjetne, kot so funkcije in storitve SiteGround, spletni gostitelj ni brez pomanjkljivosti. Na primer, njihove možnosti gostovanja v skupni rabi so omejene, tako da boste za načrt, na katerega ste se prijavili, dobili le določeno količino prostora, na primer:

 • 10 GB za načrt StartUp
 • 20 GB za GrowBig načrt
 • 30 GB za GoGeek načrt

Stvar je v tem, da ta pomanjkljivost pravzaprav ni vse tako slabo; uporabniku koristi v smislu hitrosti in stabilnosti.

Kako?

Računi za skupno gostovanje običajno pomenijo, da si bodo vsi imetniki računov vire delili med seboj.

Če en uporabnik naleti na nenadno povečanje prometa ali porabi nenavadno količino prostora, bo to vplivalo na ostale imetnike računov na istem strežniku.

Z omejevanjem količine prostora, ki ga lahko uporablja imetnik računa, SiteGround zagotavlja, da se škripanje prostora ne zgodi in vsi uživajo v svojem poštenem deležu virov, ohranjajo stabilnost in hitrost strežnika.

2. Višja cena za drugi mandat

Kot nov uporabnik boste morda lahko uživali 60% popusta pri ceni, ko pa se naročnina konča, boste morali podaljšati celotno ceno (od 11,95 do 34,95 USD na mesec), da podaljšate pogodbo.

To je razlog, zakaj je priporočljivo, da povečate naročninski termin kot novega uporabnika, tako da boste morali povečati svoj dobiček za več prihrankov.!

Načrti SiteGround & Lastnosti

SiteGround načrtuje poskrbeti za vse uporabnike, od malih podjetij do podjetniških strank. Poglejmo, kaj imajo.

1. Možnosti skupnega gostovanja

StartUpGrowBigGoGeek
Prostor na disku10GB20GB30GB
Število Site1MultipleMultiple
Primerno za 10k obiskov25k obiskov100k obiskov
Cena /mo$3.95*$5.95*$11.95*

* Posebna uvodna cena. Prijavite se za 1 ali do 36 mesecev z isto ceno.

2. gostovanje v oblaku

Možnost gostovanja v oblaku SiteGround je zelo hitra in v celoti upravljana storitev, ki ima 24/7 VIP podporo. Če ste na trgu gostovanja v oblaku, se njihovi načrti gibljejo od 80 do 240 dolarjev na mesec. (Bitcatcha.com gosti s svojim načrtom v oblaku.)

3. Posvečen, preprodajalec & Gostovanje v podjetjih

Prav tako boste lahko uživali po naročilu gostovanja, če boste nakupovali namenske strežnike, prodajali prostor za gostovanje ali iskali posebej za poslovno gostovanje. Načrti niso poceni, vendar prinašajo izključne koristi, ki jih ne morete dobiti nikjer drugje. V bistvu dobite tisto, za kar plačate!

Čeprav SiteGround ponuja široko paleto možnosti gostovanja za različne namene, osebno menimo, da je njihova skupna možnost gostovanja dovolj dobra za 85% spletnih strani.

Kako se SiteGround zadržuje pred tekmovanji?

SiteGround VS HostGator

S preverjavalnikom hitrosti strežnika smo preizkusili odzivne čase SiteGround proti HostGatorju in ugotovili, kateri spletni strežnik na različnih lokacijah deluje hitreje.

Oglejte si spodnje rezultate.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Lokacija strežnikaChicago, ILHouston, TX
ZDA (Š) 56 ms32 ms
ZDA (E) 3 ms40 ms
London98 ms128 ms
Singapur229 ms323 ms
Sao Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japonska141 ms159 ms
Kanada1 ms46 ms
Nemčija103ms140 ms
Povprečno po vsem svetu129,8 ms180,6 ms
Polni rezultati

* CloudGround Cloud VS HostGator Cloud (Obe spletni strani gostujeta v Ameriki)

S strežniki obeh testnih mest, ki se nahajajo v Ameriki, sta se SiteGround in HostGator Cloud enako dobro odrezala, saj sta njuni povprečni hitrosti po svetu znašali precej pod Googlovimi 200 ms priporočili.

Seveda so bili najhitrejši na zahodni celini (zaradi lokacije centrov podatkov) in začeli so izgubljati malo zagona v Singapurju, Indiji, Sydneyju in na Japonskem.

Opravili smo tudi teste na njihovih skupnih možnostih gostovanja in tukaj so rezultati:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Lokacija strežnikaChicago, ILHouston, TX
ZDA (Š) 55 ms32 ms
ZDA (E) 3 ms36 ms
London92 ms221 ms
Singapur223 ms221 ms
Sao Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japonska148 ms153 ms
Kanada12 ms36 ms
Nemčija103ms140 ms
Povprečno na svetu138,1 ms190 ms
Polni rezultati

* Povprečna svetovna hitrost SiteGround Shared je boljša od rezultatov HostGator Cloud (181 ms)!

Zanimivo je, da je povprečje spletnega mesta SiteGround veliko hitrejše od HostGatorjevega.

Dejansko je povprečje svetovnega spleta Shared SiteGround (138 ms) primerljivo z rezultati HostGator Cloud (181 ms)!

Najverjetneje je to posledica Supercacherjeve programske opreme SiteGround, ki je optimizirana za hitro posredovanje podatkov tudi v državah, ki so oddaljene od izbranega podatkovnega centra.

Naše zaupanje v SiteGround se je okrepilo, ko smo naredili te teste. Čeprav ima možnost HostGator Cloud v prednosti svoje prednosti, smo ekipa, ki prednostno določa hitrost.

Če govorimo o vrednosti in hitrosti, je super vedeti, da imamo v SiteGround Shared dostopno alternativo, ki tekmuje v HostGatorjevem gostovanju v oblaku. Za bolj poglobljeno primerjavo preberite SiteGround VS HostGator.

SiteGround VS GoDaddy je upravljal WordPress gostitelj

SiteGround VS GoDaddy Upravljavec WordPress gostitelj

Toliko smo bili navajeni na svobodo in udobje, ki jo je zagotavljal cPanel, zato smo se nekoliko razočarali, da ni na voljo v upravljanem programu WordPress, ki ga upravlja GoDaddy.

Ustvarili so lastno nadzorno ploščo, tako da lahko uporabniki od tam spreminjajo spremembe, vendar smo še vedno mnenja, da je v primerjavi s cPanelom nekoliko omejujoča..

Ko že govorimo o omejitvah, imamo radi svoje vtičnike.

Za povečanje uspešnosti spletnega mesta uporabljamo vtičnike, kot je W3 Total Cache, vendar omejevalnost gostovanja Godaddyjevega WordPressa pomeni, da ga ne moremo uporabljati, zato imamo prednost za SiteGround.

To pa še ni vse slabo, omejitve GoDaddy-ja imajo svoje prednosti; veste, da vaše spletno mesto ne bo imelo veliko težav, je popolnoma brez težav in uživali boste v veliki podpori njihove posebne ekipe za podporo.

Samo, da boste morali zaradi praktičnosti žrtvovati prilagoditev.

Še ena prednost, ki jo ima SiteGround pred GoDaddy, je dostopnost e-pošte.

GoDaddy ima brezplačno naročnino na Office 365, tako da lahko tam gostite svoj e-poštni naslov, vendar lahko ustvarite samo en račun.

Poleg tega naročnina traja le eno leto; Ko se ta izteče, morate porabiti denar za obnovo podnajemnika ali iskati drugje za gostovanje po e-pošti.

Microsoft 365 nabiralnik brezplačno samo prvo leto

Če ga primerjamo s SiteGround, kjer je naše gostovanje po e-pošti vključeno v načrt (da ne omenjam, da bomo ustvarili toliko e-poštnih naslovov, kolikor želimo), ne preseneča, katerega gostitelja imamo najraje.

Po vsem tem mislim, da je pravično reči, da je to prednost. V resnici imamo radi oba gostitelja. Upravljavec WordPress gostovanja zagotovo ima svoje prednosti (odlična hitrost, odlična podpora, brez težav).

Raje smo, da imamo najljubši SiteGround, ker imajo vse prednosti GoDaddyjevega Upravljanega WordPress gostovanja, z dodatno prednostjo vgrajenega gostovanja po e-pošti in zmožnostjo uporabe GIT-a, gostovanja z enim klikom in drugih povečanja zmogljivosti.

Razsodba: SiteGround je zelo priporočljiv!

Mislim, da je do zdaj že jasno, da je SiteGround daleč najljubši spletni gostitelj.

Hitrost je za nas najpomembnejša, saj je neposredno povezana s prodajo in SiteGround nenehno presega pričakovanja.

Ustvarili so orodja in optimizirali svoje strežnike za povečanje odzivnosti strežnika in zmanjšanje hitrosti nalaganja.

Zahvaljujoč svojim funkcijam, kot so Supercacher (ki lahko poveča hitrost nalaganja za 40%), implementacija PHP7 in trdna strojna oprema, lahko učinkovito dostavijo podatke na zaslone po vsem svetu..

Njihova podporna ekipa je vrhunska v svojem razredu in zelo dobro sodelujejo z WordPressom kot upravljanim gostiteljem wordpressa.

Na Bitcatcha.com je SiteGround prva številka na našem dolgem seznamu pregledanih gostiteljev in je v več državah, kot so Indija, Malezija, Singapur, Avstralija in ZDA, najboljši gostitelji..

Če gostite s SiteGround, vam ne bo treba skrbeti za nič. Samo izberite lokacijo gostovanja, ki je najbližje vašemu ciljnemu trgu, in jim omogočite, da ravnajo s preostalim. Brezplačno bodo celo preselili celotno spletno mesto za vas!

Ključne funkcije

 • ✓ Odlična hitrost
 • ✓ Zadostni viri
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH dostop
 • ✓ Brezplačno dnevno varnostno kopiranje
 • ✓ Git & 1 klik Staging
 • ✓ Strežnik na treh kontinentih
 • ✓ Premium podpora

Priporočeno za

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Majhno veliko spletno mesto
 • • poslovno spletno mesto

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map