SiteGround

Contents

SiteGround

https://www.siteground.com/

TL; р

SiteGround е солиден хост с впечатляващи функции, отлична производителност и постоянно бързи скорости. Със 60% отстъпки за цените, звездно обслужване и собствени функции, трябва да кажем, че ние абсолютно обичаме Siteground.

SiteGround Review – 10-те плюса & 2 минуса (тествана скорост на сървъра!)

COVID-19 Актуализация

SiteGround току-що пусна оферта за отговор COVID-19, за да помогне на бизнеса да премине през сериозното предизвикателство! Щракнете тук за пълни подробности.

Тези от вас, запознати с Bitcatcha, може да забележат, че изглеждаме малко предубедени към SiteGround и знаете какво?

Ти си абсолютно прав.

Ако проведохте колкото се може повече тестове и направихте толкова сравнения като нас, вероятно ще бъдете и предубедени.

Тествахме множество уеб хостове от създаването на Bitcatcha и с всеки тест, който проведохме досега, SiteGround надмина конкуренцията по отношение на скорост и стойност. Доста страхотно е, че те са се издигнали да се конкурират с индустриални гиганти, имайки предвид, че компанията е създадена от няколко приятели, работещи от техните университетски общежития в България през 2004 г..

SiteGround Отзиви

Днес SiteGround има центрове за данни в 5 държави, обслужва над 800 000 домена по целия свят и има над 400 (и нарастващи) хора под тяхна заетост.

Те натрупаха много награди и различни сайтове пееха похвали за тях, но бих казал, че най-голямото им признание за постиженията до момента е да бъдат свързани и одобрен от WordPress. По собствените им думи на WordPress, SiteGround е „един от най-големите и най-ярките в хостинг света“.

Но уеб хостингът не е единственото нещо, което основателите на SiteGround увличат.

Хората отгоре вярват, че щастливите служители водят до щастливи клиенти (мога да свидетелствам за това – имат отлични хора, боравещи с чата на живо), така че непрекъснато се стремят да поддържат работното място щастливо, а това показва – хората обичат да работят за тях, както се вижда от възторжените им отзиви за Glassdoor.

Това е компания, която е еднакво страстна за своите служители, продукти и клиенти!

Какво ще кажете за данните? Какво е ъптаймът? Как се сравняват с конкуренцията?!

Да, ние знаем за какво сте тук и ви покрихме. Но преди да стигнем до всички тези сочни подробности, нека поговорим за …

Опровержение

Чувствам се склонен да кажа, че сме малко предубедени към SiteGround. Ние сме домакин на Bitcatcha.com с тях, нашите тестови сайтове като SitegroundSGHosted.com са създадени специално за тестване на скоростите им и ние се доверяваме на SiteGround толкова много, че сме преместили всички наши сайтове към тях. Посетете SiteGround.

10 причини защо SiteGround е отличен уеб-домакин!

1. SiteGround може да зареди вашия сайт 4 пъти по-бързо!

Ако сте нов за уеб хостинг, трябва да разберете това: скоростта е кралска.

Толкова е важно пазаруването на бегемоти като Amazon да губи до 1,6 милиарда долара годишно, ако сайтът им бъде забавен само с 1 секунда, така че можете да видите защо е номер едно в нашия списък с приоритети.

SiteGround разбира това много добре и те са си свършили домашната работа, използвайки гладка комбинация от софтуер и хардуер, за да поддържат сайтовете леки и бързи!

Те управляват това, като използват SSD дискове във всички свои сървъри. Ако не сте запознати със SSD дисковете, те са основно твърди дискове, които могат да предоставят данни много бързо – до 30% по-бързо от обикновените твърди дискове.

Доставката на съдържание може да бъде доста схематична онлайн. Ако не бъде направена никаква оптимизация, сайтът, който разглеждате, ще се зарежда наистина бавно и ще се покаже като непрофесионален и ненадежден..

Ето защо SiteGround използва Cloudflare; Известно е, че имат най-много връзки с точки за обмен на интернет в целия свят. Какво означава това за нас? Гладко доставяне на съдържание на мазнини.

SiteGround SuperCacher

Те също са оптимизирали кеширащите си системи със собствен SuperCacher.

Това се състои в това, че тя съхранява данни в оперативната памет на системата, като им позволява по-бърз достъп до исканата информация и изпраща тази информация до екрани, използвайки най-ефективния възможен маршрут.

Ако предишната параграфия е напълно загубена за вас, не се притеснявайте за това – всичко, което трябва да знаете, е, че това може да подобри скоростта ви с до 40%.

Не на последно място, те актуализират целия си софтуер. Как това се отразява на скоростта?

Остарелият софтуер рискува да бъде несъвместим с прясно актуализираните си връстници, причинявайки ненужни забавяния и проблеми. Поддържайки всичко актуализирано, SiteGround поддържа всичко да работи като часовник, като помага на сървърите да работят по-бързо.

2. Бързо време за реакция на сървъра по целия свят!

Времето за отговор на сървъра буквално е мярка за това колко време отнема сървърът да отговори на заявка, преди да започне да доставя съдържание на екрани. Препоръчаното време на Google за отговор на сървъра е под 200 милиона, нещо по-дълго от това хората ще започнат да забелязват изоставането.

Използвахме нашата собствена проверка на скоростта на сървъра (единствената проверка на скоростта в света към тази дата #shamelessplug), за да проверим времето за реакция на сървъра на нашия сайт..

Тестът?

Препоръчителното време за реакция от Google е 200 мс.

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

56 мс3 ms98 мс229 мс138 ms

Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия

307 мс222 мс141 ms1 ms103 ms

Средна скорост: 129,8 ms – Вижте пълния резултат

Това е резултатът от сайта, който сте в момента (www.bitcatcha.com), домакин на SiteGround Cloud с центъра за данни в Чикаго.

Ако погледнете диаграмата, е много ясно, че най-близките до най-близките до местоположението на сървъра страни (Западът на САЩ, САЩ Изток, Лондон, Сао Пауло, Канада, Германия) са донесли най-много предимства, докато Австралия и азиатските страни са малко по-бавни.

С средно за света от 129,8 ms, SiteGround Cloud се представи много над нашите очаквания! Просто не забравяйте да изберете центъра за данни, който е най-близо до целевия ви пазар за максимално въздействие.

Какво ще кажете за скоростта за подписването им, споделени опции за хост?

Имаме ти гръб.

Извършихме тестове за скорост и на споделените планове на SiteGround и те са супер бързи с a средно за света от 138 ms. Вижте го в секцията SiteGround срещу HostGator тук.

3. 100% неочакваност от 2014 г.

С SiteGround, ние гарантираме 99,99% продължаване.

Проследяваме времето на SiteGround от 2014 г., за да поставим тази гаранция на теста, използвайки UptimeRobot за проверка на нашия сайт на всеки 5 минути. До днес броячът все още показва солидни 100% продължителност!

Време от 14 декември 2016 г.

100%

* Този брояч се актуализира постоянно

Сега, ако не искате да влизате в техническата съветница на SiteGround, можете да преминете към №4: Siteground като управляван хост на WordPress. Ако обаче искате да разберете как успяват да получат подобни резултати, ето какво разбрахме:

SiteGround използва собствената си технология и ръчно изработени решения, за да прогнозира, избягва и намалява времена на престой, като например:

 • Използване на Linux контейнери
  SiteGround изгради съществуващата си платформа, използвайки високоефективната технология на Linux Containers Technology (LXC), която е стабилна като скала дори при неочаквани скокове на трафика.
 • Използване на тяхната собствена система за наблюдение Pro-Active Server
  Гениалните глави на SiteGround екипът на DevOps създаде вътрешна система за мониторинг на сървъра, която не само открива и коригира текущите проблеми, но има способността да предвижда бъдещи усложнения и да предприема мерки, за да ги избегне.
 • Анти-бот AI
  За да се справи с грубите атаки от ботове, талантливият екип на DevOps създаде решение за изкуствен интелект, което е толкова ефективно, че спира между 500 000 до 2 000 000 брутални атаки на час на ВСИЧКИ техни сървъри, само за да защити вашите сайтове и данни.
 • Използване на технологията за сигурна изолация на акаунта
  Там, където повечето уеб хостинг компании виждат невъзможност, SiteGround вижда възможност. Те намериха начин за ефективно изолиране на CHROOT акаунти на споделени сървъри (нещо, което другите уеб хостове смятат за безполезно), така че всеки акаунт да работи само в техния случай, увеличавайки стабилността на сървъра.

За повече информация относно тях, продължете тук.

4. Siteground е управляван домакин на WordPress

SiteGround, препоръчан от WordPress

Както бе споменато в интрото, SiteGround е един от силно препоръчваните управлявани уеб хостове на WordPress. Тази награда не е лесна за постигане; те трябваше да преминат през хиляди тестове за поддръжка, сигурност и скорост, за да спечелят това признание.

С това разпознаване се получават определени привилегии, на които другите хостове не са тайни, като например:

 • Изключителна поддръжка на WordPress
  Специалистите по WordPress на SiteGround ще ви помогнат при каквито и да е проблеми. Те ще се погрижат за техническите битове.
 • WP-CLI Активиран
  Това ви позволява да управлявате вашите WordPress сайтове, като използвате командния ред. Може да се извърши ъпгрейд на сайта, да могат да се изпълняват резервни копия, могат да се публикуват нови публикации и да се извършват повечето редовни административни действия само с набор от команди.
 • Поставяне с 1 щракване
  Актуализираните актуализации на сайтове могат да изглеждат непрофесионални. Възможността за цялостно актуализиране на целия сайт само с едно кликване е безценна за нас.
 • Git Активиран
  Можете да използвате git платформата по ваш избор, което ви позволява да работите с различни кодери. Удобството на тази функция е причината хората да търсят специално за управлявани хостове на WordPress!
 • Автоматични актуализации
  SiteGround автоматично актуализира софтуера, който използва, за да бъде в крак с най-новото и най-доброто в предоставянето на данни, така че никога не трябва да се притеснявате за проблеми със скоростта или сигурността.!

Забавен факт

SiteGround е класиран №1 в нашия списък с управлявани WordPress хостове!

5. Поддръжка на клиенти, която работи

Страхотната поддръжка на клиенти е доказателство за достоверността на уеб-домакините и екипът за поддръжка на SiteGround със сигурност надвишава очакванията.

Нека да разгледаме какво може да предложи обслужването на клиентите им.

 • 24/7 Чат на живо, поддръжка по телефона и билети
  Функцията за чат на живо е това, което използваме най-много. Всеки път, когато срещнем проблем, първо проверяваме с техния екип за чат на живо. Чакането никога не е дълго и нашите проблеми обикновено се решават бързо.

  Ако чатът на живо не работи или просто предпочитате да говорите по телефона, просто им се обадете. Никога няма да ви се налага да чакате по-дълго от 5 минути, за да се свържете с някого и ще получите отговор в рамките на 10 минути след издаване на билет.

 • 30 дневна приоритетна поддръжка
  С плана на GrowBig на SiteGround и по-горе получавате достъп до тяхната 30-дневна приоритетна поддръжка, където техният бърз екип за приоритетна поддръжка помага да решите каквито и проблеми да имате. Билетите ще получат отговор в рамките на минути (за разлика от часовете).

  Ако им дадете разрешение, те могат дори да имат достъп до вашата система и да ви помогнат от разстояние!

 • Статии, базирани на знания
  За да ви помогне при всякакви проблеми, които може да срещнете, отличният екип за поддръжка на SiteGround написа хиляди статии, базирани на знания. Можете да получите достъп до тези статии в тяхната база знания.

Нашият опит с поддръжката на клиенти на SiteGround винаги е бил приятен и ефективен. Никога не сме завършили чат сесия на живо нещастни или с нерешен проблем! Вижте историята на миграцията на нашия сайт в точка 9.

6. Ежедневно резервно копие безплатно

Опциите за облак и споделен хостинг на SiteGround се предлагат с ежедневно архивиране, така че няма да се притеснявате да започнете от нулата поради загуба на данни.

Ежедневните архиви се извършват автоматично, така че можем да продължим нашия бизнес, без да се налага да отделяме време за архивиране на данните сами.

Изберете резервно копие за възстановяване

С опцията Споделен хостинг ще се насладите архивиране на данни за последните 30 дни. Ако искате да се върнете към промяна, която сте направили преди 23 дни, можете лесно да го направите в рамките на няколко минути чрез cPanel.

Архивирането на данни от облачен хостинг акаунт е значително по-трудно, тъй като много уеб хостове напълно предхождат услугата. SiteGround смело предлага пренавиване на акаунти до 7 дни. За нас това е адски впечатляващо!

Ежедневните архиви могат да се използват и като опция за възстановяване след бедствия, а процесът на възстановяване е абсолютно безплатен!

Ако изпратите билет, те ще ви помогнат да разберете нещата и сайтът ви трябва да бъде възстановен в рамките на 15 минути, ако няма драстични усложнения.

7. Оптимизиран софтуер & Автоматични актуализации

Когато софтуерът на сървъра се актуализира до най-новата версия, той осигурява съвместимост помежду си, намалява грешките и повишава ефективността на сървъра, което от своя страна директно се преобразува към по-бързи за вас скорости.

Системата на SiteGround е настроена да изтегля и прилага автоматично най-новите версии на техния основен софтуер, без да засяга или прекъсва сървърите.

Те винаги работят зад кулисите, за да поддържат сайта ви оптимизиран, докато вие сте заети да обмисляте бизнес аспекта на нещата!

Те също така използват разнообразие от софтуер за оптимизиране на скоростта, за да ускорят доставката на данни от сървъри до екрани, като NGIX Server set, усъвършенстван технология за уеб сървър, който увеличава скоростта на зареждане на статично съдържание чрез оптимизиране на данните, което помага за значително повишаване на производителността.

Радваме се да разберем, че те също са внедрили PHP7 поддръжка.

Вече е доказано, че е много по-бърз от която и да е от съществуващите PHP версии и за да го допълни, вие също имате възможност да активирате HHVM (облачен хостинг опция & само по-горе), която е разработена от Facebook за постигане на пламтящи бързи скорости при работа с PHP скриптове.

8. 5 Центрове за данни на 3 континента (SiteGround е бърз в Индия!)

Siteground има 5 най-модерни центрове за данни по целия свят, а именно в Лондон, Чикаго, Амстердам, Милано и Сингапур.

Естествено, страните, които са по-близо до центровете за данни, се наслаждават на скоростта на SiteGround във цялата си слава.

Можете да проверите кой център за данни е най-близо до вашите целеви клиенти тук. Но това не е всичко – щракнете върху местоположението в центъра за данни и се появява изскачащо поле, разкриващо маршрута на ping / track и IP адрес.

SiteGround центрове за данни по целия свят

Всеки може да използва този IP адрес, за да тества и проверява колко бързи са сървърите на SiteGround в действителност. Този акт на разкриване на техните IP говори много за доверието им в техните сървъри, което повишава и нашето доверие в тях.

Но какво ще стане, ако вашият целеви пазар е в държава като Индия, която няма присъствие на център за данни?

Теоретично вашите клиенти ще имат по-малко от идеалния опит, боравейки с бавни времена на реакция, което не е добре за бизнеса.

Не се притеснявайте.

Хостата на SiteGround все още са супер бързи в Индия!

Проведохме тест за скорост на сървъра с нашия тестов сайт, домакин в Сингапур, и тествахме огромна 68 ms при пинг от Бангалор, Индия (препоръчителната скорост на сървъра на Google е 200 ms)!

Погледнете тези резултати:

SiteGround е бърз в Индия

Време за реакция на сървъра (Бангалор): 66 ms – Вижте пълния резултат

SiteGround може да няма центрове за данни в Индия, но използването на инструменти за намаляване на латентността и софтуер като SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, всички допринасят за бързите скорости на зареждане на вашия сайт.

Резултатите от пингиране от страни като Австралия и Япония (които нямат присъствие на център за данни) също са тествани добре, доказвайки, че скоростта на SiteGround е постоянно бърза по целия свят.

Не забравяйте, че имат 5 отлични центрове за данни, разпределени на 3 континента.

Не забравяйте да изберете център за данни, който да е най-близо до целевите ви клиенти, за да се възползват изцяло от скоростта му (Изберете Сингапурски център за данни ако ще насочвате към клиенти в Малайзия, Индия или Австралия)!

9. Безплатна миграция на сайтове

Получавате един БЕЗПЛАТЕН трансфер на уебсайт с всеки нов акаунт! (Само за GrowBig и по-високи планове)

Забележка

Безплатна миграция на сайтове е налична само когато се регистрирате на GowBig и по-високи планове. GrowBig започва от $ 5,95 / месец и идва с 20GB SSD съхранение. .

Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра за заявка за миграция, да предоставите на екипа на SiteGround достъп до вашия акаунт в cPanel и те ще решат всичко до 24 часа!

Използвахме услугата им за миграция на сайтове с Bitcatcha.com, когато преминахме към тях и процесът наистина е толкова прост, колкото звучи.

Ние им предоставихме достъп до нашия cPanel, те влязоха в стария ни хост, архивираха всичко и след това разгърнаха резервното копие от cPanel на SiteGround.

В момента бяхме доста притеснени поради нашия инструмент за тестване на скоростта на сървъра – никога досега не сме правили нещо подобно! Ами ако се счупи? Това са месеци на развитие в един миг!

За щастие миграцията на сайта премина безпроблемно, всичко беше на мястото си и работи отлично, както можете да видите от нашата целева страница.

Миграция на сайт Bitcatcha към SiteGround

* В нашия случай присъстваха общо 6 помощни служители. Благодаря на всички!

Приоритетната подкрепа, която изпитахме беше отлична.

На билетите ни отговориха за минути и никога не се почувствахме така, като ни чакат дълго. (Всъщност, ние изглежда сме тясното място на напредъка!)

Ако имаше усложнения, които отнеха време да се поправят, техният персонал търпеливо ще ни насочи по целия път.

Когато публикувахме отговори на билети в нечетни часове, друг помощен персонал ще бъде готов да ни помогне, без да е необходимо да обясняваме проблемите, които срещахме по пътя..

Излишно е да казвам, че бяхме повече от доволни от услугата за миграция на техните сайтове!

10. Уводна цена на SiteGround @ 60% отстъпка

SiteGround е уеб-домакин, който се гордее с обслужването и качеството си и са известни с много неща … Отстъпките и намаленията на цените обаче не са едно от тях.

Дори по време на Черен петък, SiteGround не предлага много по отношение на отстъпки.

Ето защо смятаме, че въвеждащата им цена с 60% отстъпка е невероятна сделка, като се имат предвид услугите, които ще се радвате.

SiteGround Уводна цена: 60% отстъпка

Ако сериозно се занимавате с хостинг на уебсайта си с SiteGround, препоръчваме да се абонирате за 3 години, за да оптимизирате въвеждащата им цена, като увеличите максимално спестяванията си.

В крайна сметка, ако по някаква причина не сте доволни от обслужването им, имате право да анулирате абонамента си и да получите парите си обратно в рамките на 30 дни, така че е напълно безрисково!

Сега, след като преминахме през изчерпателния списък на специалистите на SiteGround, мисля, че е справедливо, че имаме поглед …

Недостатъци на SiteGround

1. Ограничени ресурси

Колкото и удивителни да са функциите и услугите на SiteGround, уеб хостът няма своите недостатъци. Например, техните опции за споделен хостинг са ограничени, така че ще получите само определено пространство за плана, за който сте се регистрирали, като например:

 • 10 GB за план StartUp
 • 20 GB за план GrowBig
 • 30 GB за план GoGeek

Работата е там, че този недостатък всъщност не е чак толкова лош; тя е от полза за потребителя по отношение на скоростта и стабилността.

как?

Споделените хостинг акаунти обикновено означават, че всички притежатели на акаунти ще споделят ресурсите помежду си.

Ако един потребител усети внезапен скок в трафика или използва необичайно количество пространство, това ще се отрази на останалите притежатели на акаунти в същия сървър.

Чрез ограничаване на количеството пространство, което притежателят на акаунт може да използва, SiteGround гарантира, че не се случва прегърбване на пространството и всеки получава насладата от справедливия си дял от ресурси, поддържайки стабилността и скоростта на сървъра.

2. По-висока цена за втори срок

Може да се насладите на 60% отстъпка от цената като нов потребител, но след като абонаментът ви приключи, ще трябва да раздърпате пълната цена (Започнете от $ 11.95 до $ 34.95 на месец), за да подновите договора си.

Ето защо е препоръчително да увеличите максимално срока на абонамента като нов потребител, така че ще трябва да увеличите печалбата си за повече спестявания!

Планове на SiteGround & Характеристика

SiteGround има планове да се погрижи за всички потребители, от малкия бизнес до корпоративните клиенти. Нека да разгледаме какво имат.

1. Опции за споделен хостинг

StartUpGrowBigGoGeek
Дисково пространство10GB20GB30GB
Брой на Site1MultipleMultiple
Подходящ за 10k посещения25k посещения100k посещения
Цена /mo$3.95*$5.95*$11.95*

* Специална уводна цена. Регистрирайте се за 1 или до 36 месеца със същата цена.

2. Облачен хостинг

Опцията за облачен хостинг на SiteGround е ултра бърза напълно управлявана услуга, която се предлага с 24/7 VIP поддръжка. Ако сте на пазара за облачен хостинг, техните планове варират от 80 до 240 долара на месец. (Bitcatcha.com домакини със своя облачен план.)

3. Посветен, риселър & Хостинг за предприятия

Ще се насладите и да поръчате хостинг, ако пазарувате специализирани сървъри, продавате хостинг пространство или търсите специално за корпоративен хостинг. Плановете не са евтини, но идват с изключителни ползи, които не можете да получите никъде другаде. По принцип вие получавате това, което плащате!

Въпреки че SiteGround предлага широка гама от възможности за хостинг за различни цели, ние лично смятаме, че тяхната споделена хостинг опция е достатъчно добра за 85% от уебсайтовете.

Как SiteGround се задържа срещу състезанията?

SiteGround VS HostGator

Използвахме нашия сървър за проверка на скоростта на сървъра, за да тестваме времето за реакция на SiteGround спрямо HostGator, за да разберем кой уеб хост изпълнява по-бързо на различни места.

Вижте резултатите по-долу.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Местоположение на сървъраChicago, ILHouston, TX
US (W) 56 ms32 ms
US (E) 3 ms40 ms
Лондон98 ms128 ms
Сингапур229 ms323 ms
Сао Пауло138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Сидни222 ms203 ms
Япония141 ms159 ms
Канада1 ms46 ms
Германия103ms140 ms
Средно по света129.8 ms180.6 ms
Пълни резултати

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (И двата уебсайта са хоствани в Америка)

Със сървърите на двата тестови сайта, разположени в Америка, SiteGround и HostGator Cloud се справиха еднакво добре, като средните им скорости в световен мащаб бяха доста под препоръката на Google от 200 ms.

Естествено, те бяха най-бързи в западния континент (поради местоположението на центровете за данни) и започнаха да губят малко скорост в Сингапур, Индия, Сидни и Япония.

Също така извършихме тестове на техните опции за споделен хостинг и ето резултатите:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Местоположение на сървъраChicago, ILHouston, TX
US (W) 55 ms32 ms
US (E) 3 ms36 ms
London92 ms221 ms
Сингапур223 ms221 ms
Сао Пауло139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Сидни226 ms205 ms
Япония148 ms153 ms
Канада12 ms36 ms
Германия103ms140 ms
Средно по света138,1 ms190 ms
Пълни резултати

* Средната световна скорост на SiteGround Shared е по-добра от резултатите на HostGator Cloud (181 ms)!

Интересното е, че средният дял на SiteGround в световен мащаб е много по-бърз от този на HostGator.

Всъщност средното за света (138 ms) SiteGround Shared е сравнимо с резултатите на HostGator Cloud (181 ms)!

Най-вероятно това се дължи на Supercacher и софтуера на SiteGround, които са оптимизирани за бързо предаване на данни дори в страни, отдалечени от избрания център за данни.

Доверието ни в SiteGround бе засилено, когато направихме тези тестове. Въпреки че облачната опция на HostGator има своите предимства, ние сме екип, който дава приоритет на скоростта.

Говорейки по отношение на стойност и бързина, чудесно е да знаем, че в SiteGround Shared имаме достъпна алтернатива, която съперничи на облачния хостинг на HostGator. За по-задълбочено сравнение прочетете SiteGround VS HostGator.

SiteGround VS GoDaddy – Управляваният WordPress хост

SiteGround VS HoDaddy Управляван WordPress хост

Толкова бяхме свикнали със свободата и удобството, които предостави cPanel, така че се почувствахме малко разочаровани, че не беше наличен в управлявания WordPress хостинг на GoDaddy.

Те са създали собствено персонализирано табло, така че потребителите да могат да правят промени от там, но все още смятаме, че е малко ограничителен в сравнение с cPanel.

Говорейки за ограничения, ние обичаме нашите плъгини.

Ние използваме плъгини като W3 Total Cache, за да помогнем за увеличаване на ефективността на сайта, но рестриктивният характер на управляваният WordPress хостинг на Godaddy означава, че не можем да го използваме, следователно предпочитанието ни към SiteGround.

Това обаче не е всичко лошо, ограниченията на GoDaddy имат своите предимства; знаете, че сайтът ви няма да има много проблеми, той е напълно безпроблемен и ще се радвате на голяма подкрепа от техния специализиран екип за поддръжка.

Просто ще трябва да пожертвате персонализирането за удобство.

Още едно предимство, което SiteGround има пред GoDaddy, е наличието на имейл.

GoDaddy идва с безплатен абонамент за Office 365, така че можете да хоствате имейл адреса си там, но можете да създадете само един акаунт.

Освен това абонаментът продължава само една година; след като изтече срокът, или трябва да похарчите пари за подновяване на вашия под, или да потърсите другаде за имейл хостинг.

Пощенска кутия на Microsoft 365 безплатно само за първата година

В сравнение с SiteGround, където хостингът ни за електронна поща е включен в плана (да не говорим, че ще създадем толкова имейл адреси, колкото искаме), не е изненада кой хост предпочитаме.

След като казах всичко това, мисля, че е справедливо да се каже, че това се свежда до предпочитанията. Всъщност обичаме и двамата домакини. Управляваният хостинг на WordPress определено има своите предимства (отлична скорост, страхотна поддръжка, безпроблемно).

Просто ние предпочитаме SiteGround, защото те имат всички предимства на управляваният WordPress хостинг на GoDaddy, с добавеното предимство на вградения хостинг на имейл и възможност за използване на GIT, хостинг с 1 щракване и други увеличаващи се производителности.

Присъда: SiteGround силно се препоръчва!

Мисля, че вече е ясно, че SiteGround е най-любимият ни уеб хост.

Скоростта е най-важното за нас, защото пряко корелира с продажбите, а SiteGround непрекъснато надхвърля очакванията.

Те създадоха инструменти и оптимизираха сървърите си, за да увеличат времето за реакция на сървъра и да намалят скоростта на зареждане.

Благодарение на своите функции като Supercacher (който може да увеличи скоростта на зареждане с 40%), внедряването на PHP7 и солидния хардуер, те са в състояние ефективно да доставят данни на екрани по целия свят.

Техният екип за поддръжка е на върха в класа си и те работят много добре с WordPress като управляван хост wordpress.

В Bitcatcha.com, SiteGround класира №1 в нашия дълъг списък с проверени хостове и е най-добрият хост в няколко страни като Индия, Малайзия, Сингапур, Австралия и САЩ, за да назовем няколко.

Няма да се налага да се притеснявате за нещо, когато хоствате с SiteGround. Просто изберете място за хостинг, което е най-близо до целевия ви пазар, и ги оставете да се справят с останалите. Те дори ще мигрират целия ви сайт за вас безплатно!

Основни функции

 • ✓ Отлична скорост
 • ✓ Достатъчни ресурси
 • ✓ 99,9% Гуара за необичайно време.
 • ✓ cPanel & SSH достъп
 • ✓ Безплатно ежедневно архивиране
 • ✓ Git & 1 щракнете Постановка
 • ✓ Сървър на 3 континента
 • ✓ Премиум поддръжка

Препоръчва се за

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Малък и голям уебсайт
 • • Бизнес уебсайт

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me