Siteground

SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround este o gazdă solidă cu caracteristici impresionante, performanțe excelente și viteze constant rapide. Cu 60% reduceri introductive la prețuri, servicii stelare și caracteristici proprii, trebuie să spunem că iubim absolut Siteground.

SiteGround Review – Cei 10 profesioniști & 2 contra (testat viteza serverului!)

Actualizare COVID-19

SiteGround tocmai a lansat o ofertă de răspuns COVID-19 pentru a ajuta întreprinderile să treacă prin provocarea serioasă! Faceți clic aici pentru detalii complete.

Cei dintre voi familiarizați cu Bitcatcha ar putea observa că ni se pare un pic părtinitor față de SiteGround și știți ce?

Ai dreptate.

Dacă ați efectuat cât mai multe teste și ați făcut la fel de multe comparații ca noi, probabil că veți fi părtinitori.

Am testat numeroase gazde web de când s-a format Bitcatcha și cu fiecare test pe care l-am desfășurat până acum, SiteGround a optimizat concurența în ceea ce privește viteza și valoarea. Este destul de grozav că au ajuns să concureze cu giganții din industrie, având în vedere că compania a fost fondată de câțiva prieteni care lucrau din camerele lor de cămin universitare din Bulgaria în 2004..

SiteGround Recenzii

Astăzi, SiteGround are centre de date în 5 țări, servicii mai mult de 800.000 de domenii în întreaga lume și are peste 400 de persoane (și în creștere) sub ocupația lor.

Au adunat multe premii și diverse site-uri au cântat laude despre ele, dar aș spune că cea mai mare recunoaștere a lor de realizare până în prezent este să fie afiliată și avizat de WordPress. În cuvintele WordPress, SiteGround este „unul dintre cele mai mari și mai strălucitoare din lumea gazdelor”.

Dar găzduirea web nu este singurul lucru pe care îl pasionează fondatorii SiteGround.

Oamenii de sus cred că angajații fericiți duc la clienți fericiți (pot să mărturisesc – au oameni excelenți care se ocupă de chat-ul lor live), așa că se străduiesc continuu să mențină locul de muncă fericit și se arată – oamenii adoră să muncească pentru ei, după cum reiese din recenziile lor rave asupra Glassdoor.

Este o companie la fel de pasionată de personalul, produsele și clienții lor!

Ce zici de date? Cum este timpul de funcționare? Cum se compară cu concurența?!

Da, știm pentru ce faci aici și te-am acoperit. Dar înainte să ajungem la toate aceste detalii suculente, să vorbim despre …

act de renunțare

Mă simt înclinat să spun că suntem puțin părtinitori față de SiteGround. Găzduim Bitcatcha.com cu ei, site-urile noastre de testare, cum ar fi SitegroundSGHosted.com, sunt create special pentru a testa viteza lor și avem încredere în SiteGround atât de mult încât am mutat toate site-urile noastre către ele. Accesați SiteGround.

10 motive pentru care SiteGround este o gazdă web excelentă!

1. SiteGround vă poate încărca mai rapid site-ul 4x!

Dacă sunteți nou în web hosting, trebuie să înțelegeți acest lucru: speed is king.

Este atât de important ca niște cumpărături de cumpărături, cum ar fi Amazon, să piardă până la 1,6 miliarde de dolari pe an dacă site-ul lor a fost încetinit cu doar 1 secundă, astfel încât să vedeți de ce este numărul unu din lista noastră de priorități.

SiteGround înțelege foarte bine acest lucru și și-au făcut temele, folosind o combinație simplă de software și hardware pentru a menține site-urile ușoare și rapide!

Ei gestionează acest lucru folosind SSD-uri în toate serverele lor. Dacă nu aveți cunoștință cu SSD-urile, acestea sunt, în principiu, hard disk-uri care pot furniza date într-adevăr rapid – cu până la 30% mai rapid decât HDD-urile obișnuite..

Livrarea de conținut poate fi destul de schițată online. Dacă nu se realizează nicio optimizare, site-ul pe care îl analizați se va încărca într-adevăr încet, devenind neprofesional și nesigur.

Acesta este motivul pentru care SiteGround utilizează Cloudflare; se știe că au cel mai mare număr de conexiuni la puncte de schimb internet pe plan mondial. Ce înseamnă pentru noi? Furnizarea de conținut lin cu unt.

SiteGround SuperCacher

De asemenea, și-au optimizat sistemele de memorie în cache cu propriul lor SuperCacher.

Ceea ce face este faptul că stochează date în memoria RAM a sistemului, permițându-le să acceseze informațiile solicitate într-un mod mai rapid și să trimită aceste informații pe ecrane folosind cea mai eficientă rută posibilă.

Dacă paragraful anterior este complet pierdut pentru tine, nu-ți face griji – tot ce trebuie să știi este că acest lucru îți poate îmbunătăți viteza cu până la 40%.

Nu în ultimul rând, își păstrează tot software-ul la zi. Cum afectează acest lucru viteza?

Programele învechite prezintă riscul de a fi incompatibile cu colegii lor proaspăt actualizați, provocând încetiniri și probleme inutile. Prin menținerea a tot ceea ce este actualizat, SiteGround menține totul funcționând precum ceasornicarul, ajutând serverele să funcționeze mai rapid.

2. Timp de răspuns rapid al serverului în toată lumea!

Timpul de răspuns al serverului este literalmente o măsură a cât timp durează un server pentru a răspunde la o solicitare înainte de a începe livrarea de conținut pe ecrane. Timpul de răspuns al serverului recomandat de Google este sub 200ms, ceva mai mult decât faptul că oamenii vor începe să observe decalajul.

Am folosit verificatorul de viteză al serverului nostru (singurul și singurul verificator de viteză din lume la această dată #shamelessplug) pentru a verifica timpul de răspuns al serverului nostru.

Reperul?

Timpul de răspuns recomandat de Google de 200ms.

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Viteza medie: 129.8 ms – Vezi rezultatul complet

Acesta este rezultatul site-ului pe care vă aflați chiar acum (www.bitcatcha.com) găzduit cu SiteGround Cloud cu centrul de date din Chicago.

Analizând graficul, este foarte clar că țările cele mai apropiate de locația serverului (SUA Vest, SUA Est, Londra, Sao Paulo, Canada, Germania) au profitat de cele mai multe avantaje, în timp ce Australia și țările asiatice au fost puțin mai lente..

Cu media mondială de 129.8 ms, SiteGround Cloud a depășit mult peste așteptările noastre! Vă rugăm să alegeți centrul de date cel mai aproape de piața dvs. țintă pentru un impact maxim.

Ce zici de viteza pentru opțiunile de gazdă partajate semnătură?

Ne-am dat înapoi.

Am efectuat teste de viteză și în planurile partajate ale SiteGround și sunt foarte rapide cu un media mondială de 138 ms. Verificați-l aici în secțiunea SiteGround vs HostGator.

3. Uptime 100% din 2014

Cu SiteGround, avem garanție de uptime de 99,99%.

Urmărim timpul de funcționare al SiteGround din 2014 pentru a pune această garanție la test, folosind UptimeRobot pentru a verifica pe site-ul nostru la fiecare 5 minute. Până în ziua de azi, contorul arată încă un timp de funcționare solid de 100%!

Timpul de funcționare de la 14 decembrie 2016

100%

* Acest contor se actualizează constant

Acum, dacă nu doriți să intrați în vrăjitorie tehnică SiteGround, puteți săriți la numărul 4: Siteground ca gazdă WordPress gestionată. Cu toate acestea, dacă sunteți nerăbdători să aflați cum reușesc să obțină aceste tipuri de rezultate, iată ce am aflat:

SiteGround folosește propria tehnologie și soluții create manual pentru a prezice, evita și reduce perioadele de inactivitate, cum ar fi:

 • Utilizarea containerelor Linux
  SiteGround și-a construit platforma existentă folosind tehnologia Linux Containers (LXC), eficientă din punct de vedere al resurselor, care este stabilă ca o piatră de stâncă chiar și în timpul creșterilor neașteptate ale traficului.
 • Folosind propriul sistem de monitorizare Pro-Active Server
  Inginerul cap honchos de la SiteGround a făcut ca echipa DevOps să creeze un sistem intern de monitorizare a serverului, care nu numai că detectează și rezolvă problemele actuale, dar are capacitatea de a prevedea viitoarele complicații și de a lua măsuri pentru a le evita.
 • AI anti-bot
  Pentru a combate atacurile de forță brută ale roboților, echipa talentată DevOps a creat o soluție de inteligență artificială care este atât de eficientă, încetând între 500.000 până la 2.000.000 de atacuri de forță brută pe oră pe TOATE serverele lor, doar pentru a vă proteja site-urile și datele..
 • Utilizarea tehnologiei sigure de izolare a contului
  În cazul în care majoritatea companiilor de găzduire web văd imposibilitatea, SiteGround vede oportunitatea. Au găsit o modalitate de a izola în mod eficient conturile CHROOT pe serverele partajate (ceva ce alte gazde web au considerat că este inutil), astfel încât fiecare cont să funcționeze doar în instanța lor, crescând stabilitatea serverului.

Pentru mai multe despre acestea, continuați aici.

4. Siteground este o gazdă WordPress administrată

SiteGround recomandat de WordPress

Așa cum se menționează în prezentare, SiteGround este unul dintre gazdele web administrate de WordPress foarte recomandat. Acest premiu nu este ușor de obținut; trebuiau să treacă prin mii de teste de asistență, securitate și viteză pentru a obține această recunoaștere.

Cu această recunoaștere vin anumite privilegii la care alte gazde nu sunt private, cum ar fi:

 • Asistență exclusivă WordPress
  Specialistii WordPress ai SiteGround te vor ajuta cu orice probleme ai putea avea. Ei vor avea grijă de biți tehnici.
 • WP-CLI Activat
  Acest lucru vă permite să vă gestionați site-urile WordPress folosind promptul de comandă. Se pot efectua upgrade-uri pe site, se pot executa copii de rezervă, pot fi publicate postări noi și se pot face cele mai multe acțiuni administrative regulate cu doar un set de comenzi.
 • 1-Faceți clic pe Etajare
  Actualizările pe site secționate pot părea neprofesionale. Posibilitatea de a actualiza complet întregul site cu un singur clic nu are preț.
 • Git Activat
  Puteți utiliza platforma git la alegere, permițându-vă să lucrați cu diferite codere. Comoditatea acestei funcții este motivul pentru care oamenii caută în mod special gazdele WordPress gestionate!
 • Actualizări automate
  SiteGround actualizează automat software-ul pe care îl folosește pentru a fi la curent cu cele mai recente și mai bune date de livrare a datelor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de viteză sau de securitate.!

Fapt amuzant

SiteGround este pe locul 1 în lista noastră de gazde WordPress administrate!

5. Asistență pentru clienți care funcționează

Asistența excelentă a clienților este o dovadă a credibilității gazdelor web, iar echipa de asistență SiteGround depășește cu siguranță așteptările.

Să aruncăm o privire la ce oferă serviciul lor pentru clienți.

 • Chat live 24/7, asistență telefonică și bilete
  Funcția de chat live este ceea ce folosim cel mai mult. Ori de câte ori întâlnim o problemă, mai întâi verificăm cu echipa lor de chat live. Așteptarea nu este niciodată lungă, iar problemele noastre sunt de obicei rezolvate rapid.

  Dacă chat-ul live nu funcționează sau dacă preferați să vorbiți la telefon, dați-le un apel. Nu va trebui să așteptați niciodată mai mult de 5 minute pentru a vă conecta cu cineva și veți primi o replică în termen de 10 minute de la emiterea unui bilet.

 • Asistență prioritară de 30 de zile
  Cu planul GrowBig al SiteGround și mai sus, veți avea acces la asistența lor prioritară de 30 de zile, unde echipa lor rapidă de asistență prioritară vă ajută să rezolvați orice probleme aveți. Biletele vor primi răspuns în câteva minute (spre deosebire de ore).

  Dacă le acordați permisiunea, chiar vă pot accesa sistemul și vă pot ajuta de la distanță!

 • Articole bazate pe cunoștințe
  Pentru a vă ajuta să vă ajutați cu orice problemă vă puteți confrunta, echipa excelentă de asistență a SiteGround a scris mii de articole bazate pe cunoștințe. Puteți accesa aceste articole la baza lor de cunoștințe.

Experiența noastră cu asistența clienților SiteGround a fost întotdeauna plăcută și eficientă. Nu am terminat niciodată o sesiune de chat live nemulțumită sau cu o problemă nesoluționată! Vezi povestea noastră de migrare a site-ului la punctul 9.

6. Backup zilnic gratuit

Opțiunile de găzduire în cloud și partajate ale site-ului SiteGround vin cu o rezervă de zi cu zi, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji să începeți de la zero din cauza pierderii de date.

Copiile de rezervă zilnice sunt făcute automat, astfel încât să putem merge de-a lungul activității noastre fără a fi nevoie să petrecem timp pentru a face copii de rezervă singuri.

Alegeți o copie de rezervă pentru a restaura

Cu opțiunea de găzduire partajată, vă veți bucura backup de date pentru ultimele 30 de zile. Dacă doriți să reveniți la o modificare făcută în urmă cu 23 de zile, puteți face acest lucru cu ușurință în câteva minute prin cPanel.

Copia de rezervă a datelor dintr-un cont de găzduire în cloud este considerabil mai dificilă, mulți gazde web fiind în mod complet care înaintează serviciul. SiteGround oferă curaj cu recuperare de cont până la 7 zile. Pentru noi, este destul de al naibii de impresionant!

Copiile de rezervă zilnice pot fi utilizate și o opțiune pentru recuperarea în caz de dezastru, iar procesul de restaurare este absolut gratuit!

Dacă trimiteți un bilet, acestea vă vor ajuta să sortați lucrurile și site-ul dvs. ar trebui să fie restaurat în 15 minute dacă nu există complicații drastice.

7. Software optimizat & Actualizări automate

Când software-ul unui server este actualizat la cea mai recentă versiune, acesta asigură compatibilitatea între ele, scăzând erorile și sporind eficiența serverului, ceea ce la rândul său se traduce direct la viteze mai rapide pentru dvs..

Sistemul SiteGround este configurat să descarce și să aplice cele mai recente versiuni ale software-ului principal, fără a afecta sau întrerupe serverele.

Ei lucrează întotdeauna în culise pentru a-ți optimiza site-ul, în timp ce te ocupi să te gândești la aspectul de afaceri al lucrurilor!

De asemenea, utilizează o varietate de programe de optimizare a vitezei pentru a accelera livrarea datelor de la servere pe ecrane, precum NGIX Server setate, o tehnologie avansată de server web care mărește viteza de încărcare a conținutului static prin simplificarea datelor, ceea ce ajută la creșterea semnificativă a performanței.

Ne bucurăm să aflăm că au implementat și suport PHP7.

S-a dovedit deja că este mult mai rapid decât oricare dintre versiunile existente de PHP, iar pentru a completa acest lucru, aveți și opțiunea de a activa HHVM (opțiunea de găzduire Cloud & deasupra), care a fost dezvoltat de Facebook pentru a atinge viteze fulgerabile la manipularea scripturilor PHP.

8. 5 centre de date din 3 continente (SiteGround este rapid în India!)

Siteground are 5 centre de date de ultimă generație în întreaga lume, și anume la Londra, Chicago, Amsterdam, Milano și Singapore.

Desigur, țările care sunt mai aproape de centrele de date ajung să se bucure de viteza SiteGround în toată gloria sa.

Puteți afla care este centrul de date cel mai apropiat de clienții dvs. țintă aici. Dar asta nu este totul – faceți clic pe o locație din centrul de date și apare o casetă pop-up care dezvăluie ruta ping / urmă și adresa IP.

Centre de date SiteGround din întreaga lume

Oricine poate folosi această adresă IP pentru a testa și a verifica cât de repede sunt serverele SiteGround. Acest act de dezvăluire a IP-ului lor vorbește despre volumul lor de încredere în serverele lor, ceea ce ne sporește și încrederea în ei.

Dar dacă piața dvs. țintă se află într-o țară precum India, care nu are prezență în centrul de date?

Teoretic, clienții dvs. ar avea o experiență mai puțin decât ideală, care se ocupă de timpii de răspuns lent, ceea ce nu este bine pentru afaceri.

Nu te speria.

Site-urile găzduite SiteGround sunt încă foarte rapide în India!

Am efectuat un test de viteză a serverului cu site-ul nostru de testare găzduit în Singapore și am testat o afacere 68 ms când ați dat curs din Bangalore, India (viteza serverului Google recomandată este de 200 ms)!

Uitați-vă la aceste rezultate:

SiteGround este rapid în India

Timpul de răspuns al serverului (Bangalore): 66 ms – Vezi rezultatul complet

SiteGround poate să nu aibă centre de date în India, dar utilizarea lor de instrumente și software de reducere a latenței precum SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, toate contribuie la viteza de încărcare rapidă a site-ului dvs..

De asemenea, rezultatele obținute din ping-uri din țări precum Australia și Japonia (care nu au prezență în centrul de date) au fost testate bine, dovedind că viteza SiteGround este constantă pe tot globul.

Amintiți-vă că au 5 centre de date excelente distribuite pe 3 continente.

Asigurați-vă că alegeți un centru de date cel mai apropiat de clienții dvs. țintă pentru a-l utiliza pe deplin viteza (Alegeți centrul de date din Singapore dacă veți viza clienții din Malaezia, India sau Australia)!

9. Migrarea site-ului gratuit

Obțineți un transfer GRATUIT de site-uri web cu fiecare cont nou! (Doar pentru GrowBig și planuri superioare)

Notă

Migrația gratuită a site-ului este disponibilă numai atunci când vă înscrieți GowBig și planuri superioare. GrowBig pornește de la 5,95 USD / lună și vine cu stocare SSD de 20 GB. .

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de solicitare a migrației, să oferiți echipei SiteGround acces la contul dvs. cPanel și vor sorta totul în 24 de ore!

Am folosit serviciul lor de migrare a site-ului cu Bitcatcha.com atunci când am trecut la ele, iar procesul este într-adevăr atât de simplu pe cât pare.

Le-am oferit acces la cPanel-ul nostru, s-au conectat la vechea noastră gazdă, au susținut totul, apoi au implementat backup-ul din cPanel-ul SiteGround.

În acest moment eram destul de îngrijorați din cauza instrumentului nostru de testare a vitezei pe server – nu am mai făcut niciodată așa ceva înainte! Ce se întâmplă dacă se rupe? Acestea au trecut câteva luni de dezvoltare!

Din fericire, migrația site-ului s-a desfășurat fără probleme, totul a fost pe loc și funcționează perfect așa cum puteți vedea de pe pagina noastră de destinație.

Migrarea site-ului Bitcatcha către SiteGround

* Au fost prezenți în total 6 personal de asistență la cazul nostru. Mulțumiri tuturor!

Sprijinul prioritar pe care l-am experimentat a fost excelent.

Biletele noastre au fost replicate în câteva minute și nu am simțit niciodată de parcă am fi fost așteptați deloc mult. (De fapt, se pare că este blocajul progresului!)

Dacă au existat complicații care au necesitat timp pentru remediere, personalul lor ne-ar îndruma cu răbdare până la capăt.

Când am publicat răspunsuri la bilete la ore ciudate, un alt personal de asistență ar fi gata să ne ajute fără a fi nevoie să reexplicăm problemele pe care le-am întâmpinat pe parcurs..

Inutil să spun, am fost mai mult decât mulțumiți de serviciul lor de migrare a site-ului!

10. Prețul introductiv al SiteGround cu 60% reducere

SiteGround este o gazdă web care se mândrește cu serviciile și calitatea lor și sunt cunoscute pentru multe lucruri … Cu toate acestea, reducerile și reducerile de prețuri nu sunt una dintre ele.

Nici în timpul Black Friday, SiteGround nu oferă prea multe din punct de vedere al reducerilor.

Acesta este motivul pentru care considerăm că prețul lor introductiv cu 60% reducere este o afacere uimitoare, având în vedere serviciile de care vă veți bucura.

SiteGround Preț introductiv: 60% reducere

Dacă sunteți serios despre găzduirea site-ului dvs. web cu SiteGround, vă recomandăm să vă abonați timp de 3 ani pentru a optimiza prețul lor introductiv, maximizând economiile dvs..

La urma urmei, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor din orice motiv, vă este permis să vă anulați abonamentul și să vă primiți banii înapoi în termen de 30 de zile, deci este total fără riscuri!

Acum că am trecut prin acea listă cuprinzătoare a site-urilor site-ului SiteGround, cred că este corect să aruncăm o privire …

Dezavantaje SiteGround

1. Resurse limitate

La fel de uimitor precum funcțiile și serviciile SiteGround, gazda web nu este fără dezavantaje. De exemplu, opțiunile lor de găzduire partajată sunt limitate, astfel încât vei primi doar un anumit spațiu pentru planul pentru care te-ai înscris, cum ar fi:

 • 10 GB pentru planul StartUp
 • 20 GB pentru planul GrowBig
 • 30 GB pentru planul GoGeek

Cert este că acest dezavantaj nu este chiar atât de rău; beneficiază utilizatorul în termeni de viteză și stabilitate.

Cum?

Conturile de găzduire partajate înseamnă, de obicei, că toți titularii de conturi vor împărtăși resursele între ei.

Dacă un utilizator înregistrează o creștere bruscă a traficului sau utilizează un spațiu neobișnuit de spațiu, acesta va afecta restul deținătorilor de cont din același server..

Limitând cantitatea de spațiu pe care un titular de cont îl poate utiliza, SiteGround se asigură că nu se va întâmpla operația de închidere a spațiului și că toată lumea se bucură de o parte corectă a resurselor, menținând stabilitatea și viteza serverului..

2. Preț mai mare pentru al doilea termen

Este posibil să vă bucurați de 60% din prețul de preț ca utilizator nou, dar odată ce abonamentul se încheie, va trebui să eliminați prețul complet (începeți de la 11,95 USD la 34,95 USD pe lună) pentru a vă reînnoi contractul..

Acesta este motivul pentru care este recomandat să maximizați termenul de abonament ca utilizator nou, astfel încât să vă maximizați profiturile pentru mai multe economii!

Planurile SiteGround & Caracteristici

SiteGround are în plan să se ocupe de toți utilizatorii, de la întreprinderi mici până la clienți de întreprindere. Să aruncăm o privire la ce au.

1. Opțiuni de găzduire partajate

StartUpGrowBigGoGeek
Disk Space10GB20GB30GB
Nr. Site1MultipleMultiple
Potrivit pentru 10k Vizite25k Vizite100k Vizite
Preț / lună3.95*$5.95*$11.95*

* Preț special de introducere. Înscrieți-vă timp de 1 sau până la 36 de luni cu același preț.

2. Gazduire cloud

Opțiunea de găzduire în cloud a site-ului SiteGround este un serviciu ultra-rapid complet gestionat, care oferă suport 24/7 VIP. Dacă sunteți pe piață pentru găzduire cloud, planurile lor variază între 80 și 240 USD pe lună. (Gazdele Bitcatcha.com cu planul lor de cloud.)

3. Dedicat, Reseller & Gazduire Enterprise

De asemenea, veți beneficia de găzduire personalizată dacă faceți cumpărături pentru servere dedicate, revindeți spațiul de găzduire sau căutați special pentru găzduire de întreprinderi. Planurile nu sunt ieftine, dar oferă beneficii exclusive pe care nu le puteți obține nicăieri în altă parte. Practic, primești pentru ce plătești!

Deși SiteGround oferă o gamă largă de opțiuni de găzduire în scopuri diferite, considerăm personal că opțiunea lor de găzduire partajată este suficient de bună pentru 85% dintre site-urile web.

Cum rezistă SiteGround împotriva competițiilor?

SiteGround VS HostGator

Am folosit verificatorul de viteză al serverului nostru pentru a testa timpii de răspuns ai SiteGround împotriva HostGator pentru a afla ce gazdă web are performanțe mai rapide în diferite locații.

Vezi rezultatele de mai jos.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Locația serveruluiChicago, ILHouston, TX
SUA (W) 56 ms32 ms
SUA (E) 3 ms40 ms
Londra98 ms128 ms
Singapore229 ms323 ms
Sao Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japonia141 ms159 ms
Canada1 ms46 ms
Germania103ms140 ms
Media mondială129.8 ms180.6 ms
Rezultate complete

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (Ambele site-uri web sunt găzduite în America)

Cu serverele ambelor site-uri de testare situate în America, SiteGround și HostGator Cloud s-au descurcat la fel de bine, cu viteza medie la nivel mondial mult sub recomandarea Google de 200 ms..

Desigur, au fost cele mai rapide în continentul vestic (din cauza locației din centrul de date) și au început să piardă un pic de impuls în Singapore, India, Sydney și Japonia.

De asemenea, am efectuat teste pentru opțiunile lor de găzduire partajate și iată rezultatele:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Locația serveruluiChicago, ILHouston, TX
SUA (W) 55 ms32 ms
SUA (E) 3 ms36 ms
Londra92 ms221 ms
Singapore223 ms221 ms
Sao Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japonia148 ms153 ms
Canada12 ms36 ms
Germania103ms140 ms
Media mondială138.1 ms190 ms
Rezultate complete

* Viteza medie la nivel mondial a site-ului Shared este mai bună decât rezultatele HostGator Cloud (181 ms)!

Destul de interesant, media SiteGround la nivel mondial este mult mai rapidă decât cea a HostGator.

De fapt, media mondială a SiteGround Shared (138 ms) este comparabilă cu rezultatele HostGator Cloud (181 ms)!

Acest lucru este cel mai probabil datorită Supercacher și software-ului SiteGround, care sunt toate optimizate pentru a furniza date rapid chiar și în țări mai departe de centrul de date selectat.

Încrederea noastră în SiteGround a fost consolidată atunci când am făcut aceste teste. Deși opțiunea Cloud de HostGator are avantajele sale, suntem o echipă care acordă prioritate vitezei.

Vorbind în ceea ce privește valoarea și viteza, este minunat să știm că avem o alternativă accesibilă în SiteGround Shared, care este rivală cu Cloud Hosting de HostGator. Pentru o comparație mai aprofundată, citiți SiteGround VS HostGator.

Gazda WordPress administrată de SiteGround VS GoDaddy

SiteGround VS GoDaddy Gazduit WordPress gazdă

Am fost atât de obișnuiți cu libertatea și comoditatea oferită de cPanel, astfel încât ne-am simțit un pic dezamăgiți că nu este disponibil în găzduirea WordPress administrată de GoDaddy.

Și-au creat propriul tablou de bord personalizat, astfel încât utilizatorii să poată face schimbări de acolo, dar am considerat totuși că este puțin restrictiv în comparație cu cPanel.

Vorbind despre restricții, ne plac pluginurile.

Folosim plugin-uri precum W3 Total Cache pentru a ajuta la creșterea performanței site-ului, însă natura restrictivă a găzduirii WordPress administrată de Godaddy înseamnă că nu o putem folosi, de aici preferința noastră pentru SiteGround.

Totuși, nu este totul rău, restricțiile GoDaddy au beneficiile sale; știi că site-ul tău nu va întâmpina prea multe probleme, este complet neplăcut și te vei bucura de sprijin deosebit din partea echipei lor de asistență dedicată.

Doar că va trebui să sacrifici personalizarea pentru comoditate.

Un alt avantaj pe care SiteGround îl are asupra GoDaddy este disponibilitatea e-mailului.

GoDaddy vine cu un abonament gratuit la Office 365, astfel încât să vă puteți găzdui adresa de e-mail acolo, dar puteți crea un singur cont.

Mai mult, abonamentul durează doar un an; odată ce expiră, trebuie să cheltuiți bani pentru reînnoirea sub-site-ului dvs. sau căutați în altă parte pentru găzduire prin email.

Cutia poștală Microsoft 365 este gratuită doar pentru primul an

În comparație cu SiteGround, unde găzduirea noastră de e-mail este inclusă în plan (ca să nu mai spunem că trebuie să creăm cât mai multe adrese de e-mail dorim), nu este de mirare ce gazdă preferăm..

Acestea fiind spuse, cred că este corect să spunem că asta se preferă. De fapt iubim ambele gazde. Găzduirea WordPress gestionată are cu siguranță avantajele sale (viteză excelentă, suport excelent, fără dificultăți).

Doar că preferăm SiteGround, deoarece au toate avantajele găzduirii WordPress gestionate de GoDaddy, cu avantajul suplimentar al găzduirii de e-mailuri încorporate și capacitatea de a utiliza GIT, găzduirea cu 1 clic și alte performanțe în creștere..

Verdict: SiteGround este recomandat!

Cred că acum este clar că SiteGround este de departe gazda noastră web preferată.

Viteza este cel mai important lucru pentru noi, deoarece se corelează direct cu vânzările, iar SiteGround a depășit în mod continuu așteptările.

Au creat instrumente și și-au optimizat serverele pentru a crește timpul de răspuns al serverului și a reduce viteza de încărcare.

Datorită caracteristicilor lor, cum ar fi Supercacher (care poate crește viteza de încărcare cu 40%), implementarea PHP7 și hardware-ul solid, au reușit să livreze eficient date pe ecrane de pe tot globul.

Echipa lor de asistență este de vârful clasei și lucrează foarte bine cu WordPress ca gazdă wordpress administrată.

Pe Bitcatcha.com, SiteGround ocupă locul 1 în lista noastră lungă de gazde revizuite și este cel mai bun gazdă din mai multe țări precum India, Malaezia, Singapore, Australia și Statele Unite pentru a numi câteva.

Nu va trebui să vă faceți griji pentru un lucru atunci când vă găzduiți cu SiteGround. Alegeți doar o locație de găzduire cea mai apropiată de piața dvs. țintă și permiteți-le să se ocupe de restul. Vor migra chiar și site-ul dvs. gratuit pentru dvs.!

Caracteristici cheie

 • ✓ Viteză excelentă
 • ✓ resurse suficiente
 • ✓ 99,9% Guar Uptime.
 • ✓ cPanel & Acces SSH
 • ✓ Backup zilnic gratuit
 • ✓ Git & 1-clic pe Staging
 • ✓ Server în 3 continente
 • ✓ Suport premium

Recomandat Pentru

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Site web mic-mare
 • • Site de afaceri

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me