Surfshark Review: 9 Πλεονεκτήματα & 3 Μειονεκτήματα της χρήσης του Surfshark VPN

Surfshark


Surfshark

https://surfshark.com/

tl; δρ

Το Surfshark είναι σχετικά νέο στην αγορά και εμφανίστηκε μόλις το 2018. Ωστόσο, στο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό δίκτυο διακομιστών. Το καλύτερο από όλα, είναι διαθέσιμο τώρα σε εξαιρετική τιμή σε σύγκριση με τα σημερινά κορυφαία σκυλιά στην αγορά. Μάθε περισσότερα.

Surfshark Review: 9 Πλεονεκτήματα & 3 Μειονεκτήματα της χρήσης Surfshark

Το Surfshark υπάρχει εδώ και περίπου ένα χρόνο και ενώ νέοι παίκτες εισέρχονται πάντα σε δημοφιλείς βιομηχανίες, ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Η τιμολόγηση των καταναλωτών τους είναι εντυπωσιακή, αλλά τι έχει να προσφέρει το Surfshark όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και μπορεί η απόδοσή τους να ξεπεράσει τη χαμηλή τους τιμολόγηση; Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά.

9 πράγματα που μας αρέσουν για το Surfshark

1. Ασφαλές & ιδιωτική σύνδεση

Το surfshark είναι ασφαλές και ιδιωτικό

Όπως και οι περισσότεροι κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών VPN στον κλάδο σήμερα, το Surfshark προσφέρει στους καταναλωτές ένα πλεονέκτημα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνηθισμένης ειδικής υπηρεσίας – μιας ασφαλούς, κρυπτογραφημένης σήραγγας που επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν την κυκλοφορία τους από αδιάκριτα μάτια.

 • Εξαιρετική επιλογή πρωτοκόλλου
 • Για να το επιτύχει αυτό, το Surfshark αξιοποιεί μερικά βασικά πρωτόκολλα – το δοκιμασμένο και δοκιμασμένο OpenVPN καθώς και το IKEv2. Το OpenVPN είναι γενικά αποδεκτό ως de-facto πρότυπο με υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια. Το IKEv2 είναι επίσης αρκετά καλό και λειτουργεί καλά με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

  Προσθέτοντας σε αυτό το μείγμα, το Surfshark προσφέρει επίσης Shadowsocks που είναι πιο γνωστό ως κρυπτογραφημένος διακομιστής μεσολάβησης. Ο βασικός λόγος για αυτό είναι πιθανό ότι το Shadowsocks λειτουργεί καλά στην Κίνα, μια αγορά αφής για VPN λόγω της καταστολής του Πεκίνου σε τέτοιες υπηρεσίες.

  Υπήρξαν αναφορές χρηστών ότι το Surfshark λειτουργεί για χρήστες με έδρα την Κίνα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το επαληθεύσω αυτήν τη στιγμή.

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση
 • Εκτός από την ασφαλή χειραψία με διακομιστές VPN, το Surfshark έχει επίσης πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση για τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω της σήραγγας VPN. Όπου ορισμένοι πάροχοι επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν το ρυθμό κρυπτογράφησης για καλύτερη απόδοση, το Surfshark εκτελεί πλήρη κλίση με AES-256 bit.

  Αυτό λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα σύστημα διακόπτη kill που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακόψετε αυτόματα τη σύνδεση στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση VPN.

 • Δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής
 • Η δραστηριότητα του Διαδικτύου παρακολουθείται συνήθως χρησιμοποιώντας αρχεία καταγραφής που διατηρούνται από τους διακομιστές στους οποίους συνδέεστε. Οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως περιλαμβάνουν διεύθυνση IP, ιστορικό περιήγησης, κίνηση δικτύου και άλλα. Εν ολίγοις, αυτό επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθείται και να αναγνωρίζεται.

  Το Surfshark είναι αφιερωμένο στην προσφορά μιας υπηρεσίας χωρίς καταγραφές που σημαίνει ότι η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο διατηρείται ανώνυμη. Δοκίμασα επίσης την υπηρεσία για διαρροές DNS και διαρροές WebRTC, και οι δύο εμφανίστηκαν ως αρνητικές.

2. Διατίθεται σύνδεση πολλαπλών λυκίσκων

surfshark multihop

Το Surfshark προσφέρει αυτήν τη στιγμή αρκετές συνδέσεις “multi-hop”. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που συνδέονται στο δίκτυο Surfshark έχουν την επιλογή να δρομολογούν δύο διακομιστές VPN διαδοχικά. Αυτό αυξάνει τον παράγοντα ανωνυμίας για μεγαλύτερη ευκολία στο μυαλό.

Εκτός από αυτό, το βασικό δίκτυο καλύπτει περισσότερες από 61 χώρες σε όλο τον κόσμο με ένα δίκτυο περισσότερων από 1.000 διακομιστών. Αυτό είναι αρκετά καλό για έναν ανερχόμενο πάροχο υπηρεσιών.

3. Διατίθεται σε πολλές πλατφόρμες

πλατφόρμα surfshark

Όπως και με τους περισσότερους καλούς παρόχους υπηρεσιών, το Surfshark έχει κάνει την υπηρεσία του διαθέσιμη για πολλές πλατφόρμες, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή υπάρχει. Η βασική τους εφαρμογή καλύπτει τις κύριες πλατφόρμες όπως τα Windows και το iOS.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε σε συσκευές παιχνιδιών ή έξυπνες συσκευές όπως έξυπνες τηλεοράσεις.

Για χρήστες που δεν πειράζουν μια πιο αργή σύνδεση, το Surfshark μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε δρομολογητές (δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Surfshark σε έναν δρομολογητή εδώ).

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι υπηρεσίες VPN που έχουν εγκατασταθεί από δρομολογητή μπορεί να είναι πολύ πιο αργές λόγω της κρυπτογράφησης. Χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ για τη διαχείριση της κρυπτογράφησης και οι περισσότεροι δρομολογητές είναι αδύναμοι σε αυτήν την περιοχή, επομένως μια πιο αργή σύνδεση.

Σημείωση

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης του Surfshark ελέγχθηκε από το Cure53 και βρέθηκε ασφαλής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

4. Καλή ταχύτητα

Όπως πάντα, δοκίμασα την ταχύτητα του Surfshark με πολλές βασικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Για να διατηρήσω αυτό το πλαίσιο, η φυσική μου τοποθεσία είναι στη Μαλαισία και ως εκ τούτου, τα PING (latency) θα είναι υψηλότερα για μένα ανάλογα με τη φυσική μου απόσταση από το διακομιστή VPN. Αυτό είναι γεγονός ανεξάρτητα από τον πάροχο υπηρεσιών VPN.

Για να μετρήσω την ταχύτητα του Surfshark, πήρα πρώτα μια μέτρηση βάσης, καθώς οι ταχύτητες του Διαδικτύου ποικίλλουν από καιρό σε καιρό.

βασική γραμμή δοκιμής ταχύτητας surfshark

Δοκιμή ταχύτητας βάσης από τη Μαλαισία (Δεν υπάρχει ενεργό VPN).

Έχοντας αυτό υπόψη, εδώ είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών μου σε άλλες τοποθεσίες με το Surfshark ενεργοποιημένο και χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN (UDP).

δοκιμή ταχύτητας surfshark Australia

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από την Αυστραλία.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Canada

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από τον Καναδά.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Ινδονησία

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από την Ινδονησία.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Ινδία

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από την Ινδία.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Μαλαισία

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από τη Μαλαισία.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Νέα Ζηλανδία

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από τη Νέα Ζηλανδία.

δοκιμή ταχύτητας surfshark Σιγκαπούρη

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από τη Σιγκαπούρη.

δοκιμή ταχύτητας surfshark UK

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από το Ηνωμένο Βασίλειο.

δοκιμή ταχύτητας surfshark US

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark από τις ΗΠΑ.

Κανονικά, τα VPN θα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην απόδοση σε ορισμένες χώρες έναντι άλλων απλώς λόγω της δημοτικότητάς τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι σε όλες σχεδόν τις τοποθεσίες που δοκιμάστηκαν, ενώ δεν προσφέρει τις πιο γρήγορες ταχύτητες που έχω δει μέχρι στιγμής, το Surfshark είναι σε θέση να διατηρεί πολύ σταθερές ταχύτητες.

Αυτό συνήθως σημαίνει περισσότερο μια υπηρεσία VPN από μια που έχει φανταστικές ταχύτητες σε μία ή δύο τοποθεσίες και άχρηστες συνδέσεις σε άλλες. Εντυπωσιάστηκα που το Surfshark κατάφερε να διατηρήσει τις επιδόσεις του σε περιοχές όπως και η Ινδία και η Ινδονησία, οι οποίοι είναι τομείς όπου συνήθως βλέπω την απόδοση να μειώνεται σημαντικά.

Θυμηθείτε επίσης ότι αυτές οι ταχύτητες επιτεύχθηκαν στο σταθερό πρότυπο κρυπτογράφησης 256-bit της Surfshark. Συνολικά, θαυμάσια αποτελέσματα θα έλεγα, το πιο εντυπωσιακό είναι η συνέπεια.

5. Ισχυρή παγκόσμια παρουσία διακομιστή

Τώρα που εξετάσαμε τις ταχύτητες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της σύνδεσης του Surfshark, φέρνει την επόμενη περιοχή κάτω από ακόμη περισσότερη εξέταση – περιοχή κάλυψης. Το Surfshark διαθέτει περισσότερους από 1.000 διακομιστές σε περισσότερες από 61 χώρες. Για έναν σχετικά νέο πάροχο υπηρεσιών, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο δίκτυο και κάτι που πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN δεν έχουν επιτύχει ακόμη και μετά από χρόνια στην επιχείρηση.

Σχεδόν όλοι οι διακομιστές τους είναι πραγματικοί φυσικοί διακομιστές, με λίγες εικονικές τοποθεσίες. Οι εικονικές τοποθεσίες είναι περιπτώσεις όπου ο πάροχος VPN δεν διαθέτει πραγματική υπηρεσία στη χώρα, αλλά μπορώ να πλαστογραφήσω την τοποθεσία σας από την περιοχή.

Οι διακομιστές τους είναι επίσης πολύ ικανοί και μπορούν να χειριστούν όλα τα πρωτόκολλα και τις δυνατότητες που προσφέρει το Surfshark.

Εκτός από αυτό, το Surfshark διαθέτει επίσης αρκετούς διακομιστές που προσφέρουν στους χρήστες μια σταθερή διεύθυνση IP. Αν και είναι περιορισμένος σε αριθμό, αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου προσφέρουν στους κανονικούς καταναλωτές δυναμικές IP μόνο και χρεώνουν επιπλέον για σταθερές διευθύνσεις IP.

Τέλος, έχουμε επίσης τις συνδέσεις πολλαπλών λυκίσκων. Αυτές είναι σταθερές διαδρομές με τις οποίες το Surfshark εκτελεί συνδέσεις VPN μέσω ζευγών ασφαλών διακομιστών, αυξάνοντας την ασφάλεια της σύνδεσης για τους χρήστες του. Είναι ενδιαφέρον ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας ήταν επίσης αρκετά καλά με ένα multi-hop.

δοκιμή ταχύτητας surfshark multi hop

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark στο Multi-Hop (Ολλανδία μέσω Σιγκαπούρης).

6. Ομαλή ροή περιεχομένου που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά

Ένα από τα βασικά πράγματα που ψάχνω σε ένα VPN είναι η ικανότητά τους να ξεπερνούν το γεω-αποκλεισμένο περιεχόμενο, ειδικά όταν πρόκειται για ροή πολυμέσων. Εγγραφώ στο Netflix και όπου βρίσκομαι, η περιφερειακή βιβλιοθήκη πολυμέσων είναι απαίσια – γι ‘αυτό χρησιμοποιώ ένα VPN για να παρακολουθώ περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ.

Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά VPN που ισχυρίζονται ότι επιτρέπουν τη ροή του Netflix, αλλά εκτός από κορυφαίους παίκτες όπως το ExpressVPN, το NordVPN και μερικούς άλλους, η σύνδεση είναι ανώμαλη στην καλύτερη περίπτωση και λαμβάνω συνεχώς το φοβερό μήνυμα «PROXY DETECTED».

Ευτυχώς, το Surfshark δεν με προκάλεσε ποτέ κανένα πρόβλημα με τη ροή. Έχω τρέξει το Netflix στο Surfshark τους τελευταίους τρεις μήνες και δεν έχω προβλήματα με το Netflix ή το iPlayer του BBC μέχρι στιγμής.

Σε σύγκριση με αυτό, πρόσφατα δοκίμασα έναν άλλο πάροχο υπηρεσιών και η εμπειρία του Netflix υπήρξε υποβέλτιστη. Επιτρέψτε μου να σας παίξω ένα σενάριο. Το VPN A (Surfshark!) Σάς επιτρέπει να κάνετε streaming του Netflix εύκολα και σταθερά ανά πάσα στιγμή. Το VPN B έχει καλή ταχύτητα και ελάχιστη προσωρινή αποθήκευση, αλλά πρέπει να συνδέεστε συνεχώς και να αποσυνδέεστε για να λειτουργεί το Netflix. Ποιο θα επιλέγατε;?

7. Υπέροχες τιμές

ΜηνιαίαΕτήσιαΜετή εξάμηνη
Τιμή /mo$11.95$5.99$1.99
Συνολικός λογαριασμός 11,95 $ 71,88 $ 47,76 $
Κύκλος χρέωσης 1-μήνας 12-μήνας24-μήνας

Με 1,99 $ ανά μήνα για μια διετή συνδρομή, η τιμή του Surfshark είναι καταπληκτική. Σοβαρά. Για να το λάβουμε υπόψη, η ExpressVPN χρεώνει μειωμένο επιτόκιο περίπου 8 $ + το μήνα, ενώ πρόσφατα το NordVPN αύξησε τις τιμές του στα 3,49 $ το μήνα.

Για μια υπηρεσία που προσφέρει τόσο σταθερή απόδοση και συμπαγείς δυνατότητες, αυτό είναι απολύτως κλέψιμο και θα έλεγα, μια σταθερή επιλογή «αγορά».

8. Ομαλή εμπειρία χρήστη

Ένα πράγμα που ζητώ από όλα τα VPN που μου αρέσουν είναι ότι έρχονται χωρίς προβλήματα. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη σύνδεση, αλλά ψάχνω επίσης για μια απρόσκοπτη εμπειρία εγγραφής, εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσω, ευκολία στη χρήση των εφαρμογών και γρήγορη βοήθεια εάν είναι απαραίτητο.

Από όλα τα VPN που έχω χρησιμοποιήσει, θεωρώ το Surfshark ένα από τα δέκα κορυφαία που έχω δοκιμάσει όπου δεν έβλεπα κάτι και είπα. “αυτό είναι περίεργο”. Για μένα, αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο που τους ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Εμείς, ως πελάτες που πληρώνουμε, δεν πρέπει να αγωνιζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία που έχουμε πληρώσει και ο τρόπος με τον οποίο η Surfshark έχει δημιουργήσει το μοντέλο εμπειρίας πελατών είναι ομαλή. Από τη στιγμή που κάνετε κλικ στην “εγγραφή” έως τη στιγμή που απενεργοποιείτε τη συσκευή σας, λειτουργεί απλώς.

9. Εξαιρετικά πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πολλές υπηρεσίες VPN σήμερα διαθέτουν ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες προστιθέμενης αξίας και το Surfshark δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσει να αναλάβει το ρόλο ενός κύριου παρόχου λύσεων ασφαλείας, έχει εστιάσει σε δυνατότητες που προσθέτουν στον πρωταρχικό σκοπό του.

 • Λευκή λίστα
 • Η δυνατότητα Whitelister είναι κάτι που σας επιτρέπει να παρακάμπτετε κάποια κίνηση από την υπηρεσία VPN. Αυτό είναι χρήσιμο καθώς ορισμένες εφαρμογές ή ιστότοποι έχουν προβλήματα με VPN – για παράδειγμα το Microsoft Office 365 ή ορισμένους συγκεκριμένους ιστότοπους εδώ και εκεί.

  Το Surfshark σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό με δύο τρόπους – μπορείτε είτε να επιτρέψετε σε μια εφαρμογή στη συσκευή σας να παρακάμψει εντελώς την υπηρεσία VPN είτε να προσθέσετε ορισμένες διευθύνσεις URL ιστότοπου (διευθύνσεις) στο Whitelister και να τις αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση.

 • Λειτουργία καμουφλάζ
 • Αυτό είναι το Surfshark που καλεί τη συγκατάθεση του διακομιστή. Είναι μια άλλη επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν εξακολουθούν να υπάρχουν ιστότοποι στους οποίους πρέπει να έχετε πρόσβαση, αλλά για κάποιο λόγο έχουν αποκλειστεί συγκεκριμένα η κυκλοφορία VPN. Η συσκότιση της κυκλοφορίας εφαρμόζεται στη σύνδεσή σας για να φαίνεται περισσότερο σαν κανονική κίνηση στο Διαδίκτυο αντί για κίνηση VPN.

 • Χωρίς λειτουργία περιγράμματος
 • Για ορισμένους που βρίσκονται σε πολύ περιοριστικούς τομείς όπως η Κίνα, η τακτική λειτουργία VPN ενδέχεται να μην είναι αρκετή για να μετακινηθούν εξαιρετικά υψηλοί εποπτικοί φύλακες για να μπλοκάρουν τις υπηρεσίες. Εδώ μπαίνει η λειτουργία No Borders του Surfshark. Απλώς μετακινήστε έναν διακόπτη και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τη δουλειά για εσάς.

 • CleanWeb
 • Ως μια άλλη υπηρεσία προστιθέμενης αξίας, το Surfshark σάς δίνει την επιλογή CleanWeb να αποκλείσετε διαφημίσεις και ιχνηλάτες, αφήνοντάς σας μια καθαρότερη εμπειρία περιήγησης στο Διαδίκτυο. Συνολικά, το έχω βρει ως μια μικτή εμπειρία καθώς θα προτιμούσα να το χειριστώ το λογισμικό ασφαλείας μου στο Διαδίκτυο.

Τι δεν μας άρεσε για το Surfshark

1. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Πρώτα απ ‘όλα, παρά τον τίτλο, το Surfshark προσφέρει γρήγορη υποστήριξη πρώτης γραμμής μέσω της διαδικτυακής συνομιλίας τους στον ιστότοπο. Επίσης, ανταποκρίνονται γρήγορα σε email για βοήθεια. Ωστόσο, διαπίστωσα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι απαντήσεις τους φαινόταν να είναι λίγο αμφισβητήσιμες όσον αφορά την ακρίβεια.

Ως παράδειγμα αυτού, ένας από τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μου είπε ότι το IKEv2 ήταν η προεπιλεγμένη ρύθμιση σύνδεσης κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής των Windows, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι σωστό. Δεν λέω ότι η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι κακή, αλλά μερικές φορές αμφισβητήσιμη (μια λογική αμφιβολία, ίσως;).

2. Αδύναμη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών VPN που έχουν μεγάλη πρόσβαση στα κοινωνικά κανάλια, ο λογαριασμός Twitter της Surfshark δεν δείχνει καμία δραστηριότητα. Η σελίδα τους στο Facebook σπάνια λαμβάνει ενημερώσεις και τα δύο κανάλια φαίνεται να έχουν μόνο λίγους οπαδούς.

Αν και η ίδια δεν είναι ένα μαύρο σημάδι κατά της εταιρείας ή της υπηρεσίας, δημιουργεί περαιτέρω αμφιβολίες σχετικά με το τι πρέπει να είναι μια δημοφιλής καταναλωτική υπηρεσία. Σίγουρα, θα πρέπει να έχουν περισσότερα άτομα που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές τους – τουλάχιστον τους πελάτες τους.

3. Επιτρέπει το P2P από όλους τους διακομιστές

Εκτός από τη ροή του Netflix, το επόμενο σημείο ενδιαφέροντος μου είναι το P2P. Είμαι ένα torrent hog και ενώ το Surfshark ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει torrenting στους περισσότερους από τους διακομιστές τους, γενικά διαπίστωσα ότι οι ταχύτητες torrent είναι αρκετά κακές με το Surfshark.

Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή τους στη λίστα επιτρεπόμενων για να παρακάμψω τη σύνδεση Surfshark για να πάρω αξιοπρεπείς ταχύτητες ξανά στον πελάτη torrent.

Συμπέρασμα: Το Surfshark είναι υπέροχο!

Τώρα ξέρετε όλα τα σκαμπανεβάσματα που είχα με το Surfshark και πρέπει να συμπεράνω ότι είναι πραγματικά μια πολύ καλή υπηρεσία. Είμαι επί του παρόντος στο διετές πρόγραμμά τους και ήταν το VPN της επιλογής μου τους τελευταίους μήνες (με μερικά διαλείμματα για να δοκιμάσω άλλες υπηρεσίες).

Οι βασικές επιλογές που θα ήθελα να επισημάνω ξανά είναι οι πολύ σταθερές ταχύτητες που έχω χρησιμοποιήσει η υπηρεσία, η φανταστική τους τιμολόγηση και, τέλος, η απρόσκοπτη ροή του Netflix. Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε άλλες απαιτήσεις, αλλά πιστεύω ότι όσον αφορά τη βασική απόδοση και το απόρρητο, το Surfshark χτυπάει αρκετά καλά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map