Olen pakkomielle verkkosivustojen tavoitteiden asettamisesta. He pitävät minua tiellä, ja se on ainoa tapa kasvattaa yritystä.

Valitettavasti menestys ei tapahdu yön yli (jos vain se tapahtui!). Joskus näyttää siltä, ​​että onnistunut uusi verkkosivusto tai yritys ilmestyy näkyviin, mutta se ei ole niin, että se todella toimii.

Kulissien takana he ovat työskennelleet poissa kuukausien ajan (ehkä vuosia). He asettavat selkeät verkkosivustojen askel askeleelta tavoitteet varmistaakseen, että he saavuttavat seuraavan tason.

Minulla on tänään 13 kokeiltua tavoitetta, jotka voit asettaa itsellesi.

Ennen kuin siirrymme tiettyihin tavoitteisiin, puhutaan siitä, kuinka ne rakennetaan.

Luo S.M.A.R.T. verkkosivuston tavoitteet

SMART-tavoitteet-suositeltujen kuvien

(kuvan lähde)

Tavoitteet toimivat vain, jos ne noudattavat seuraavia S.M.A.R.T. sääntöjä:

erityinen – Katsokaa näitä kahta tavoitetta: “Haluan enemmän verkkosivustojen tuloja” TAI “Haluan 20%: n lisäyksen tuloihin tammikuuhun 2017 mennessä”. Mikä on mielestäsi paras?

mitattava – Tarvitset tavoitteita, joita voit testata, määritellä ja mitata. Verkkosivuston kävijät, sosiaalisen median numerot ovat kaikki mitattavia asioita. Esimerkiksi ‘tietoisuuden lisääminen’ ei ole niin helppoa.

kannekelpoinen – Voitko tehdä jotain tavoitteesi saavuttamiseksi??

Realistinen – ‘Ohita Amazon suosituimmaksi jälleenmyyjäksi’ on suunnilleen yhtä realistinen kuin ‘maata kuuhun!’ (Ja onnea sinulle!), Mutta älä tee myöskään tavoitteistasi liian helppoa. Ponnista. Löydä se makea paikka realistisen ja kunnianhimoisen välillä.

ajankohtainen – Loppupäivän on oltava. Asetamme tänään kaikki päättymispäivät 1. tammikuuta 2017.

Se on tavoitteen asettamisen perusteet. Mutta siellä on enemmän.

Hajottamalla se puremiksi paloiksi

Meidän on jaoteltava tavoitteesi pieniin osiin. Tämän artikkelin verkkosivustotavoitteet (lupaan) ne ovat tulossa kaikki ovat keskipitkän aikavälin tavoitteita. Toisin sanoen pyrimme saavuttamaan ne 6-7 kuukauden kuluessa.

Se on kauan eteenpäin, ja on helppo saada häirintää tai menettää seuraaminen etenemisestä.

Sinun on hajotettava ne seuraavasti:

Kolmio-tavoite

(kuvan lähde)

1. Vuotuinen tavoite – esimerkiksi. Tavoita 10 000 kuukausittaista vierailijaa

2. Jakaa se kuukausittaisiin tavoitteisiin – Tavoitteena on 2000 kesäkuussa, 3000 heinäkuussa, 4000 elokuussa jne. 1000 uuden kävijän lisääminen kuukaudessa ei tunnu pelottavalta kuin löytää 10 000 yön yli, eikö totta??

3. Viikkotavoitteet – Mitä sinun on tehtävä joka viikko saavuttaaksesi tämän kuukausittaisen tavoitteen? Julkaiseeko se enemmän sisältöä? Voisitko näyttää joitain Facebook-mainoksia tai lähettää uutiskirjettä useammin?

4. Päivittäiset tavoitteet – Mitä voit tehdä joka päivä saavuttaaksesi nämä viikkotavoitteet. Aloitatko blogin kirjoittamisen? Optimoi mainoskopio? Säädä uutiskirjeesi korkeamman avoimen hinnan suhteen?

Näet kuinka nämä pienet vaiheet johtavat sinut siihen suureen tavoitteeseen? Nyt, kuten luvattiin, siirrytään todellisiin verkkosivustojen tavoitteisiin!

13 verkkosivustotavoitetta

Nyt sitä mennään. Nämä ovat kaikki erityisiä, mitattavissa, toteutettavissa ja ajankohtaisia ​​(valmis vuoden loppuun mennessä!)

Mitä teillä on “realistiselta”. Sinun on valittava verkkosivustollesi järkevät luvut. Valitse lukuja, jotka ovat saavutettavissa, mutta myös kunnianhimoisia!

1. Ainutlaatuiset verkkosivustojen kävijät

Lisäävät palauttamisrajapinta-liikenne-Gym-sivuston

(kuvan lähde)

Tämä kaikki koskee verkkosivustojen liikennettä. Yksinkertaisesti, lisää liikennettä tarkoittaa enemmän myyntiä, enemmän tilaajia ja enemmän mahdollisuuksia. Oletetaan, että tällä hetkellä saat 2 000 ainutlaatuista kävijää, ja se tuottaa 500 dollaria tuloja. Jos kasvatat kävijöitä 10 000: een, aiot yleensä kasvattaa tulosi noin 2500 dollariin (se ei ole tarkka tiede, mutta saat pisteen!)

Kuinka saavuttaa se: Sisältö on paras tilaisuutesi täällä. Vietä jonkin aikaa show-pysäyttävän sisällön luomiseen, optimoi se hakukoneille (lisää tästä myöhemmin) ja mene ylimääräinen maili, kun haluat mainostaa sitä. Voit myös ottaa pikakuvakkeen ohjaamalla liikennettä ilmoituksien kautta.

Kuinka mitata se: Jos et vielä ole, luo Google Analytics -tili. Aseta ajanjaksoksi ‘viimeinen kuukausi’ ja etsi ‘käyttäjät’ -luku.

ainutlaatuiset vierailijat

2. Sivun katselut

Useimmat markkinoijat kertovat sinulle, että ainutlaatuiset kävijät ovat tärkeämpi tieto kuin sivun katselut. Ja se on totta. Mutta haluan asettaa tavoitteet myös sivun katseluille. Miksi? Koska sivun katselut ovat hyvä osoitus sivustoni kiinnostavuudesta.

Pelkät numerot eivät ole hyviä, elleivät nämä kävijät saa arvoa sivustolta. Korkeat sivun katselut kertovat minulle, että ihmiset napsauttavat useampaa kuin yhtä sivua. He lukevat paljon sisältöä ja nauttivat verkkosivustosta.

Kuinka tehdä se: Ajattele tapoja saada ihmiset kiinnostumaan sivustostasi ja lähettämään heille mukavalle pitkälle matkalle. Blogipostosi alareunassa olevat samankaltaiset artikkelit toimivat hyvin. Joten tee paljon houkuttelevia sivupaneelilinkkejä. Harkitse myös navigoinnin tekemistä intuitiivisemmaksi.

Kuinka mitata se: Google Analytics uudelleen, aivan ainutlaatuisten kävijöidesi vieressä.

sivun katselua

3. Vähennä poistumisnopeutta

Poistumisprosentti on niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka “poistuvat” pois ennen kuin he napsauttavat toista linkkiä. He katsovat yhtä sivua ja katoavat sitten. Muista, että haluamme käyttäjien seurata ja tutkia. Loppujen lopuksi kiinnostuneemmat kävijät ostavat todennäköisemmin sinulta.

Kuinka tehdä se: Ensimmäinen neuvo on tarkistaa verkkosivustosi palvelimen nopeus. Vierailijat todennäköisemmin pomppivat, kun sivustosi latautuu nopeasti. Toinen koskee sisältöä ja sitoutumista. Pidä verkkosivustosi käyttäjiä syvällä, kiinnostavalla sisällöllä. Käytä ‘aiheeseen liittyviä artikkeleita’ varmistaaksesi, että ihmiset napsauttavat useampaa kuin yhtä sivua.

Kuinka mitata se: Hyvä olio Google Analytics. (Alla oleva esimerkki on huono poistumisprosentti – yritä tavoitella 50% ja työnnä sitä sitten alempana)

poistumisprosentti

4. Tilaa sähköpostitse

Kaikki markkinoinnin suurimmat nimet ovat yhtä mieltä yhdestä asiasta: sähköpostitilaukset ovat kaikkein tuottoisin osa online-liiketoimintaa. Ota Appsumo, jolla oli tämä sanoa heidän sähköpostiluettelostaan: “AppSumo.com on 7-numeroinen yritys ja 90% + tulee sähköpostista”.

Sähköpostiluettelosi tilaajat ovat “kuumimmat” viittauksesi. He ovat kiinnostuneita siitä, mitä sinulla on tarjottavanaan, ja he ovat todennäköisemmin tuloksellisia. Lisäksi voit kommunikoida suoraan heidän kanssaan – heti heidän sähköpostilaatikossaan. Tilaajien lisääminen on tärkeä tavoite.

Kuinka tehdä se: Lisää sivustosi rekisteröintiruutujen määrää. Käytä sivupaneelilaatikoita, hello-palkkia ja ponnahdusikkunoita (tarvittaessa). Tarjoa kannustin, kuten ilmainen kurssi, e-kirja tai vielä paremmin ‘sisältöpäivitys’.

Kuinka mitata se: Jos et vielä ole, määritä MailChimp-, Aweber- tai Campaign Monitor -tili. He seuraavat tilaajiasi ja seuraavat luettelosi kasvua. Tässä on opas sähköpostiluettelosi luomiseen & lähettämällä ensimmäisen uutiskirjeesi. (MailChimp näkyy alla)

tilaajat

5. Sähköpostin avoin hinta ja napsautussuhde

Kun tilaajatasosi nousee, lähetämme heille joitain sähköposteja! Kuten aina, meidän on myös asetettava uusia tavoitteita täällä. Mikä on nykyinen avoimesi korko? Ja mikä prosenttiosuus sitä avaavista napsauttaa verkkosivustollesi?

Yritetään tuplata se. Neil Patel huomasi, että “kaikista [hänen] kokeilemista markkinointikanavista sähköposti ylittää jatkuvasti ne kaikki”. Siksi avoimien hintojen ja napsautussuhteiden lisääminen purkaa lisäarvoa tilaajaluettelostasi.

Kuinka tehdä se: Täällä on kaikenlaisia ​​temppuja. Aloita mielenkiintoisella aihepiirillä lisätäksesi avointa korkoasi. Tilaajan etunimen käyttäminen lisää yleisesti myös avointa verokantaa. Napsautuksista tulee tehdä otsikoista ja kuvista houkuttelevia. Tai tarjoa alennus, joka johtaa takaisin verkkosivustoosi.

Kuinka mitata se: Sukella takaisin sähköpostihallintaan (tässä tapauksessa MailChimp). Napsauta raporttejasi ja mittaa avoimen koron ja napsautussuhteiden paranemista.

avoin korko

6. Sosiaalisen median seuraajat

Sinun ei tarvitse minua kertomaan sinulle kuinka tehokas sosiaalinen media on yrityksellesi. Lisää Facebook-faneja tarkoittaa, että enemmän ihmiset näkevät sisältösi. Tämä tarkoittaa enemmän liikennettä sivustoosi. Korkeammat Twitter- ja Instagram-seuraajat tarkoittavat suurempaa tavoitettavuutta brändillesi.

Se koskee myös havaintoa. Suuret seuraajamäärät saavat sinut näyttämään arvovaltaisemmalta. Asiakkaat luottavat merkkeihin, joilla on suurempi määrä. Se on sosiaalinen todiste.

Kuinka tehdä se: Tämäkin alkaa uudesta sisällöstä. Luo sisältöä, jonka ihmiset haluavat jakaa. Suorita päivittäinen lähestymistapa lisätäksesi sosiaalisen median numeroitasi säännöllisillä viesteillä. Kannusta aktiivisesti jakamista ja lisää “tykkää” ja “seurata” -kentät sivustollesi. Lue viimeaikainen viestimme kasvavista Twitter-seuraajista saadaksesi lisätietoja.

Kuinka mitata se: Facebookissa on erittäin hienostunut “oivallukset” -osa seurataksesi sivusi kuukausittaista seuraajamäärää. Twitterissä on myös Analytics-osio, jossa seuraa kuukausittain seuraajia. Muiden alustojen kohdalla sinun on ehkä tehtävä se manuaalisesti.

Facebook-seuraajat

7. Sosiaalisen median sitoutuminen ja napsautussuhteet

Kuten aiemmin mainitsin, numerot eivät ole hyviä, elleivät ne tee jotain. Sinulla voi olla tonnia seuraajia, mutta pitävätkö he siitä, jakavatko he ja ovatko vuorovaikutuksessa viestisi kanssa? Napsauttavatko he verkkosivustollesi? Sitoutuminen osoittaa, kuinka arvokkaita seuraajat ovat. Ovatko he aktiivisia ja kiinnostuneita?

Kuinka tehdä se: Ole aktiivinen itse. Kysy kysymyksiä. Inspiroi keskustelua. Avaa keskustelu. Vastaa twiitteihin ja kysymyksiin. Luo persoonallisuus sen sijaan, että vain polttaisi sisältöä.

Kuinka mitata se: Suihkuta taas Facebook- tai Twitter-tietoihisi. Katso kuinka moni ihminen on napsauttanut tai sitoutunut viimeisimpiin viesteihisi. Voit mitata tämän prosenttimäärästä seuraajista. Voit myös käyttää Google Analyticsia nähdäksesi kuinka monta vierailijaa saapuu sosiaalisen median kautta.

FB-sitoutuminen

8. Haun sijoitus

Googlella on avain valtavaan, käyttämättömään liikenteeseen. Mutta se on vaikea tie ensimmäiselle tulossivulle, minkä vuoksi pitkä aikataulu on hieno täällä. Aseta tavoite osua ensimmäiselle sivulle Googlessa ainakin yhdelle avainsanallesi.

hakusanan sijoitus

(kuvan lähde)

Kuinka tehdä se: Aloita valitsemalla sivustollesi hyvin kohdistetut avainsanat ja optimoi niiden avulla sivustosi SEO. Ajattele optimoitua sisältöä ja sivuston rakennetta. Sinun pitäisi myös luoda käänteinen strategia käyttämällä vierasviestejä ja useita muita menetelmiä sisäisten linkkien luomiseen takaisin verkkosivustoosi. Mielestäni Backlinko on yksittäinen paras resurssi SEO: lle, joten seuraa heidän monia oppaitaan.

Kuinka mitata se: Tämä vaatii joitain manuaalisia hakuja. Etsi Googlelta avainsanojasi, olivatko ne premium-kuulokkeita, vintage-mekkoja tai Facebook-markkinointia, ja vieritä tuloksia löytääksesi sivusi. Jos et ole vielä ajatellut hakukoneoptimointia, se voi olla syvällä Google-tulosten kuiluun. Vuoden edetessä tarkista, liikuttekö ylöspäin tulossivuilla.

9. Paranna sisältösi laatua

Sisällöntuoton nostaminen auttaa yritystäsi kautta linjan. Se lisää auktoriteettiasi. Se ohjaa liikennettä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Itse sisältö tuottaa viittauksia ja tuloksia. Se on myös pyöristetty tapa parantaa hakutasoa.

content_strategy

(kuvan lähde)

Mutta huomaat kuinka tämä on ainoa tavoite, jolla ei ole mitattavissa olevaa lukua. Sillä on syy. Sisällön määrä ei todellakaan ole niin tärkeä. 1000 blogin tuhoaminen ennen vuoden loppua ei auta sinua. Auttamme laadukasta, syvällistä ja ainutlaatuista sisältöä. Tavoitteesi tässä ei ole enemmän sisältöä. Se on parempaa sisältöä.

Kuinka mitata se: No, tätä ei voida tarkalleen mitata. Voit mitata edistymistäsi sillä, kuinka hyvin sisältö toimii osuuksien, lukijoiden ja sivustossa käytetyn ajan suhteen. Voit mitata sitä myös vanhan sisällön perusteella. Onko se perusteellinen (vähintään 1 000 sanaa)? Onko se täynnä multimediaa, kuten kuvia, videoita ja infografioita? Perustuuko tietoihin tai tapaustutkimuksiin? Onko sillä ainutlaatuinen kulma??

Kuinka tehdä se: Ensinnäkin, noudata yllä olevia neuvoja. Lisää pituutta, yksityiskohtaisempaa, enemmän tutkimusta ja multimediaa. Katso, mitä siellä jo siellä on. Paranna sitä ja tuo lisäarvoa. Aseta realistinen toimitusaikataulu ja pysy siitä.

10. Myynti ja lataukset

Loppupelin tarkoituksena on selvästi lisätä myyntiäsi ja / tai latauksia. Ja vaikka se on todennäköisesti tärkein, syystä olen jättänyt tämän tavoitteen loppupuolelle. Jos keskityt kaikkiin edellä mainittuihin tavoitteisiin, lisäät suoraan myyntiäsi ja latauksia edes tajuamatta.

Tämän jälkeen voit käyttää myös muutamia ylimääräisiä temppuja:

Kuinka tehdä se: Mieti tuotevalikoimaasi; varmista, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​tuotteita houkutella uusia asiakkaita. Kokeile uusia kuvia, kopioi ja osta-painikkeiden sijoittelu. Tarjoa myyntiä ja alennuksia ja myydä nykyisille asiakkaillesi.

Kuinka mitata se: Minkä tahansa mekanismin avulla verkkokauppaa tai latauskeskusta isännöidään, sen pitäisi pumppaa luotettavia lukuja. Shopify (kuten alla) kuormittaa myyntiä seuraavasti:

tilaussuoritus

(kuvan lähde)

11. Muunnokset

Bruttomyynti tai lataukset ovat hyvä osoitus yrityksesi suoriutumisesta. Pidän kuitenkin tarkkaan huomiota muuntokurssiin. Tämä on niiden verkkosivustojen kävijöiden prosenttiosuus, jotka ostavat tai lataavat.

Parantamalla tuloksia saat enemmän arvoa jokaiselta vierailijalta. Sinun ei tarvitse tavoittaa enemmän ihmisiä, sinun täytyy vain vakuuttaa ihmiset, jotka jo ovat sivustollasi. Se on helpompaa.

Asiakas-IO-Free-To-muunnettu-Rate

(kuvan lähde)

Kuinka tehdä se: Hienosäädä toimintakehotusten kopioita, ulkonäköä ja sijoittelua, kunnes ne ovat magneettisia. Lisää sosiaalinen näyttö tai suosittelut kävijän epäröinnin tukahduttamiseksi. Tee kassalla / lataamalla / tilaamalla prosessi saumattomasti ja helposti.

Kuinka mitata se: Aseta tavoitteet Google Analyticsin avulla. Tämä seuraa muuntokurssiasi ja antaa sinun pitää kirjaa sen suorituskyvystä.

12. Mainosinvestoinnin tuotto

“Sinun on käytettävä rahaa ansaitaksesi rahaa!” Se on totta usein. Mutta mikä tärkeintä, sinun on käytettävä rahaa hyvin. Rahan tuhlaaminen on erittäin helppoa, kun käytät Facebook- tai Google-ilmoituksia. Tee tavoitteeksi puristaa enemmän tuottoa jokaisesta mainonnalle kuluttamasi penniästä.

Facebook-mainonta

(kuvan lähde)

Kuinka tehdät: A / B testaa jokainen mainoskampanja, ennen kuin siirrät sitä eteenpäin. Mittaa, mikä kopio ja kuvat toimivat parhaiten. Varmista, että aloitussivu, jonka lähetät ihmisille, todella muuttamaan, ja säädä sitä, kunnes se tapahtuu. Näin tekemällä saat enemmän hyötyä mainosrahastasi.

Kuinka mitata se: Käytä tässä yksinkertaista prosenttiosuutta. Kuinka paljon tuloja luot yhdestä Facebook-ilmoituksesta? Kun teet parannuksia ja tarkistuksia, katso kuinka prosenttiosuus paranee.

Lisätietoja: Kuinka luoda ensimmäinen aloitussivu (+ 14 vinkkiä sen optimoimiseksi tuloksia varten!)

13. Kunkin asiakkaan dollariarvo

Oletetaan, että sinulla on 100 asiakasta viime kuussa. Yhteensä he käyttivät 1 000 dollaria. Tämä tarkoittaa, että jokainen asiakas käytti keskimäärin 10 dollaria. Se on kunkin asiakkaan ‘dollariarvo’. Tavoitteena on lisätä lukua, joten jokainen asiakas viettää enemmän.

Kuinka tehdä se: Käytä ‘loppuunmyyntia’ kannustaaksesi impulssiostoa kassalle. Tarjoa päivityksiä ja niputa niihin liittyviä tuotteita yhdessä houkutella asiakkaita kuluttamaan enemmän.

Kuinka mitata se: Käytä myymälämekanismiasi seurataksesi kuukausitulosi. Jaa se kuukausittaisten asiakkaiden lukumäärällä, ja voila, se on dollariarvo. Suorita tämä laskelma kerran kuukaudessa ja kirjaa sen kasvu.

Asettamalla nämä suuret, kunnianhimoiset tavoitteet parannat liikennettäsi, kasvatat kattavuutta ja lisäät myyntiä suurella tavalla.

Muista, aseta aluksi realistinen, mutta kunnianhimoinen hahmo. Jaa se sitten pienempiin kuukausikohteisiin.

Seuraavaksi kirjoita muistiin viikoittaiset ja päivittäiset tavoitteet. Onnea ja kerro meille miten pääset eteenpäin!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me