14 valaistustemppua verkkosivustosi nopeuttamiseksi

Tämä verkkosivustojen nopeutta käsittelevä blogisarja on ollut hauskaa.


Toistaiseksi olemme oppineet, että Amazon menettää 1,6 miljardia dollaria (!), Jos heidän verkkosivustonsa hidastuu.

Olemme myös oppineet tarkalleen, mitä kulissien takana tapahtuu aiheuttaen verkkosivustojen hidastumista.

Se johtaa meidät luonnolliseen johtopäätökseemme: kuinka tarkalleen ottaen pystyt nopeuttamaan asioita? Tarjoamme kaiken palvelimen nopeudesta optimointiin ja muutamiin bonuseuroihin niiden välillä.

Ensin katsotaanpa, mikä aiheuttaa hidasta nopeutta:

Kun lataat verkkosivustoni täällä Bitcatchassa, selaimesi (Firefox, Safari, Chrome jne.) Aloittaa keskustelun web-palvelimeni kanssa.

Selain: “Hei verkkopalvelin! Voitko saada kaikki bitit ja kappaleet näytettäväksi Bitcatcha.com? “

Palvelin: “Toki, anna minun löytää ne ja lähettää ne yli”.

Sitten web-palvelin laittaa kaikki verkkosivuston osat tunneliin ja lähettää ne yli selaimeesi ladataksesi sen.

Kuulostaa tarpeeksi yksinkertaiselta, mutta hidastuu asiat tässä:

 • Laiska palvelin, joka vie vanhoja vastaamaan pyyntöihin.
 • Palvelin, joka hallitsee samanaikaisesti osia monille muille verkkosivustoille.
 • Paljon suuria verkkosivustojen osia, jotka jokainen on löydettävä ja lähetettävä tunnelista alas.
 • Kiireinen tunneli.

Täällä voi paljon mennä pieleen. Joten kuinka nopeutamme asioita?

Nopeuta verkkosivustosi

Osa 1: Tee palvelimestasi nopeampaa

1. Päivitä parempaan verkkoisäntään (ts. Parempaan palvelimeen)

Verkkosi isäntä on yritys, joka tarjoaa palvelimen. Se on kuin vuokrataan tontti Internet-maata, johon tallennat kaikki verkkosivuston osat.

Suurimmalla osalla meistä on taipumus ostaa halvin löydetty tontti. Mutta se ei välttämättä ole viisas ratkaisu.

Halvat verkkoisäntälaitteet vuokraavat palvelimia, jotka ovat täynnä ja pieniä. Muista, että haluat palvelimesi vastata nopeasti pyyntöihin ja lähettää verkkosivustosi nopeasti tunnelista alas selaimeen.

Merkintä

Tutustu nopeimpien web-hosting-luetteloomme palvelimien vasteajan perusteella.

2. Vaihda jaetusta isännöinnistä VPS: ään

Halvat web-palvelimet sijoittavat verkkosivustosi palvelimelle yhdessä monien muiden verkkosivustojen kanssa. Sitä kutsutaan jaettua isännöintiä varten, ja se tarkoittaa, että sinun on torjuttava sitä resurssien vuoksi.

Jos yksi verkkosivusto saa yhtäkkiä kuormitusta liikennettä, se hidastaa omaasi, kun ne hiilivat kaistanleveyttä.

Vaihtamalla VPS: ään (virtuaalinen yksityinen palvelin) tai (ainakin kalliimpaan jaettuun palvelimeen, kuten SiteGround), verkkoisäntäsi aitaa jaetun palvelimen kulman juuri sinulle. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia muista verkkosivustoista, jotka varastavat resurssejasi.

3. Siirrä palvelin lähemmäksi yleisöäsi

Aina kun joku napsauttaa sivustoasi, palvelimesi on fyysisesti lähetettävä tiedot planeetan yli tietokoneen näytölle.

Jos palvelin on toisella puolella maailmaa, vie se kauan. Jos tiedät mistä suurin osa liikenteestäsi tulee, pyydä verkkoisäntääsi laittamaan verkkosivustosi palvelimelle, joka on lähinnä pääyleisöäsi.

4. Käytä sisällönjakeluverkkoa

Vaikeus palvelimen siirtämisessä lähemmäksi tiettyä yleisöä on, että joku häviää. Jos siirrät palvelimen Kaliforniaan, australialaiset vierailijat saavat hitaasti latausaikaa. Niin ovat myös eurooppalaiset vierailijasi.

Sisällönjakeluverkko tai CDN asettaa tietosi palvelimille ympäri maailmaa. Joten kun joku napsauttaa verkkosivustoasi, heille lähinnä oleva palvelin lähettää tiedot.

Se tarkoittaa, että kävijät saavat nopeaa nopeutta missä tahansa he ovatkin maailmassa. (Tietoja varten käytän Cloudflare-ohjelmaa täällä Bitcatchassa.)

5. Aktivoi ‘pysy hengissä’ -asetus

Kun palvelin lähettää verkkosivustotiedostosi tunnelista, jokainen osa kulkee erikseen. CSS-tyylitaulukko, logosi, kuvasi jne.

Ilmeisesti tehokkain tapa tehdä tämä on lähettää heidät kaikki alas samalle tunnelille.

Sieltä “pitää hengissä” -asetus tulee sisään. Kun se aktivoidaan, päätunneli pysyy päällä ja kaikki laskeutuu samaan yhteyteen. (Tämä on erittäin nopeaa).

Mutta kun asetus on pois päältä, jokaiselle elementille on tehtävä uusi tunneli. (Tämä on erittäin hidasta).

Useimmat verkkoisäntäkoneet pitävät tämän asetuksen päällä (mikä on hyvä), mutta joskus jaetut isännät sulkevat yhteydet ilman varoitusta.

Osa 2: Optimoi verkkosivustoelementit

Nyt kun olemme tehneet palvelimestasi mahdollisimman nopean ja tehokkaan, kuinka optimoimme verkkosivustojen osat itse?

6. Vähennä edestakaisen matkan aikaa (RTT)

Selaimesi täytyy tällä hetkellä kysyä palvelimelta kutakin elementtiä kerrallaan. Logosi, sitten kukin kuva ja sitten CSS-tyylitaulukko.

Aika, joka sen vastaanottamiseen tarvitaan, on yksi meno-paluu.

Mitä enemmän edestakaisia ​​matkoja sinun on tehtävä, sitä kauemmin koko verkkosivuston lataus vie. Se on kuin auton pakkaaminen laatikoilla ja siirtäminen uuteen taloon.

Mitä enemmän laatikoita sinulla on, sitä enemmän sinun on tehtävä kiertomatkoja. Ratkaisu? Leikkaa vähemmän laatikoita.

Vähennä niiden elementtien määrää, jotka palvelimesi on lähetettävä tunnelista. Vähemmän kuvia, vähemmän koodia, vähemmän laajennuksia.

7. Ota pakkaus käyttöön verkkosivustollasi

Valitettavasti kyse ei ole vain laatikoiden määrästä. Se on kuinka raskas he ovat. Jos kaikki elementtisi ovat suuria ja painavia, vie se paljon tilaa tunnelissasi. He myös liikkuvat hitaammin. Se on kuin kuorma-autojen rakentaminen. Jokainen täynnä raskaita laatikoita.

Onneksi voit pakata verkkosivustosi ja kaiken sen. Käyttämällä työkalua, kuten Gzip. (90% selaimista tunnistaa sen. – Se on melkein kaikki, lukuun ottamatta muutamaa straggleria, jotka edelleen käyttävät Internet Explorer 4: ää.)

Chunkiest sivustosi osat ovat kuvat, HTML, CSS ja Javascript. Pakkaamalla niitä voit vähentää sivustosi keskimääräistä “painoa” sen siirron aikana.

Hauska seikka

Verkkosivuston keskimääräinen paino on 2 Mt, mutta se kasvaa vuosittain.

8. Optimoi kuvat

Kuvat ovat yleensä kaikkien verkkosivustojen painoarvoisin osa. Ne ovat suurin, rasvaisin ja hitain lastausosa.

Aloita leikkaamalla ne tarvittavaan kokoon. Älä lähetä valtavia kuvia ja pienennä niitä HTML-muodossa. Lataa vain oikeassa koossa.

Pakkaa myös kuvat ennen lähettämistä. Jos käytät WordPressiä, WP Smushin kaltaiset laajennukset voivat pienentää kuvan kokoa 80 prosentilla!

9.… Tai tee spritejä

Sprite on yksi yksittäinen kuva, joka sisältää paljon pieniä kuvia. Se on hieno jakamiseen painikkeilla tai muilla kuvaelementeillä.

Nyt verkkosivustosi on tehtävä vain yksi pyyntö kymmenen erillisen pyynnön sijasta. Tämän jälkeen voit CSS: n avulla valita, mitkä kuvan osat näytetään missä.

10. Trimmoi koodi

HTML on tiheä ja raskas. Se on myös uskomattoman toistuva. CSS on hiukan virtaviivaisempi, mutta paljon siitä on tarpeetonta.

On aika käydä läpi koodi hienolla hammaskammalla ja päästä eroon kaikista tarpeettomista palasista.

Jos käytät mallia WordPressistä, Tumblrista jne., Niin luultavasti kuormia koodia, jota et käytä. Nämä mallit on asetettu antamaan sinulle paljon vaihtoehtoja toiminnallisuudelle. Mutta suurin osa meistä ei tarvitse kaikkea.

Ole armoton!

11. Poista tarpeettomat laajennukset (WordPress)

Olemme kaikki kokeilleet tonnia laajennuksia vuosien varrella. Mutta usein unohdam niiden poistamisen.

Jokainen laajennus on uusi palvelinpyyntö. Se on uusi painava paketti, joka estää nopeaa tunneliasi.

Jos et käytä sitä, sammuta se.

12. Vähennä uudelleenohjauksia

Jokaista uudelleenohjausta varten paketit menevät ylös ja alas tunnelista kahdesti. Älä käytä uudelleenohjauksia verkkosivustossasi, ellei sitä ehdottomasti tarvitse.

Osa 3: Bonuslistat

13. Vähennä DNS-hakuja

Prosessissa on yksi osa, josta emme ole vielä puhuneet. Se tapahtuu heti alussa.

Ennen kuin selaimesi aloittaa keskustelun palvelimen kanssa, sen on löydettävä palvelimen sijainti (etsimällä sen IP-osoite). Se on kuin palvelimen numeron etsiminen puhelinluettelosta. Se vie vähän aikaa. (Yleensä 20-120 millisekuntia).

Kestää vielä kauemmin, jos verkkosivustoosi on liitetty useita verkkotunnuksia. Yleisiä esimerkkejä ovat: blog.yourwebsite.com tai muita verkkotunnuksia kuville, tyylitaulukoille ja flash-objekteille.

Jos selaimesi on tehtävä se viisi kertaa, saatat menettää puoli sekuntia. Pidä se mahdollisimman harvoissa verkkotunnuksissa.

14. Selaimen välimuisti

Kuvittele, kuinka nopeasti asiat olisivat, jos selaimesi voisi pitää kopion kaikista verkkosivustotiedostoista. Tällä tavoin sen ei tarvitsisi ottaa yhteyttä palvelimeen joka kerta. Se voi vain ladata ne muistista.

Se on välimuisti. Se tarkoittaa, että selaimesi “muistaa” verkkosivuston. Kun lataat sen toisen kerran, se on erittäin nopea.

Huh huh! Se oli tavallista pidempi viesti, mutta mielestäni se oli sen arvoista.

Nyt tiedät kaiken mitä tarvitset verkkosivustosi salamannopeaksi tekemiseen. Nämä temput voivat ajaa sekuntia pois kuormitusnopeudestasi.

Se tarkoittaa iloisia kävijöitä. Ja se tarkoittaa lisää myyntiä.

WordPress-pikaopas

Jos verkkosivustosi on rakennettu WordPressin avulla, olemme laatineet yksityiskohtaisen ohjeen WordPressin nopeuttamiseksi. Käytämme tarkkaa vaihetta saadaksesi Bitcatcha.com -lataukset 3 sekunnissa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map