15 mobiilisuunnitteluvihjettä verkkokaupan myynnin lisäämiseksi

Tiesitkö, että 55% kaikesta verkkokaupan liikenteestä on nyt mobiililaitteella?


Se on totta, yli puolet ihmisistä, jotka etsivät ostospaikkoja, ovat puhelimellaan tai tablet-laitteellaan.

Tässä on kuitenkin ongelma: 50 prosentilla parhaimmista jälleenmyyjistä 46 prosentilla ei vieläkään ole reagoivaa mobiilisivustoa. Joten vaikka puolet kaikesta ostosliikenteestä tapahtuu matkapuhelimella, puolta vähittäiskauppiaista ei ole pystytty siihen. Tämä tarkoittaa, että puolet ostajista puristaa ja zoomata ja kiertää puhelintansa nähdäkseen verkkosivuston oikein.

Joten olemme sopineet, reagoiva, kiinnostava mobiilisivusto on välttämätön. Mutta se on vasta alku. Kuten työpöytäsivusto, voit säätää ja optimoida mobiilisivustosi, jotta se lisää myyntiä entisestään. Näin:

1. Yksinkertaisuus

Työskentely niin pienellä näytöllä on aina hankalaa. Siksi yksinkertaisuus on ykköstavoitteesi. Verkkokauppasivustoille se on erityisen vaikeaa, koska sisältöä on niin paljon puristettavaksi. Kuinka mainostaa kaikkia tuotteitasi turhauttamatta pientä näyttötilaa?

Katso, kuinka ETQ näyttää kenkävalikoimansa mobiilisivustollaan. Se on kaunis yksinkertaisuudestaan. He ovat jättäneet suurimman osan näyttötilasta täysin vapaana antaakseen tuotteilleen keskipisteen. Jopa värivalikoima on valittu vastaamaan tuotevalikoimaansa. Se antaa koko sivustolle yksinkertaisen, yhtenäisen tunnelman. Vaikka näyttö on pieni, se tuntuu tilavalta.

2. Ajattele peukaloa!

Kokeile pitää älypuhelinta nyt. Siirrä peukaloa näytön ympäri ja tuntea, missä se on mukavin ja luonnollisin. Kaikkien peukalon koko on erilainen, mutta yleensä tämä alla oleva kuva koskee useimpia ihmisiä:

peukalon seuranta

Tätä silmällä pitäen et halua laittaa painikkeita tai välttämättömiä komponentteja yläosaan. Jätä se vain otsikoille. Laita kaikki vieritettävä sisältö ja painikkeet keskelle, jotta niiden saavuttaminen on helppoa ja mukavaa. (Älä unohda miettiä vasemmistolaisia! Käännä yllä olevat kuvat nähdäksesi kuinka asiat sujuvat vasemmistolaisille).

3.… Erityisesti isot peukalot

Peukalon ‘ulottuvuuden’ lisäksi sinun tulee ottaa huomioon myös iso peukalo. Olemme kaikki käyttäneet mobiilisivustoa, jossa sinun on napsautettava pienintä linkkiä. Se on vaikeaa ja turhauttavaa, eikö niin? Yleissääntö on valita suurempia elementtejä kuin luulet tarpeelliseksi.