21 Verkkokauppasivustolla on oltava WordPress-laajennukset

WordPress on usein ollut valintaympäristö monille yrityksille, jotka haluavat aloittaa oman verkkokaupan rakentamisen. Osa siitä johtuu WordPressin tarjoamista laajoista laajennuksista.


Huomaa sitten, huomaatko sen tai ei, oikean verkkokaupan laajennuksen valitseminen WordPress-verkkosivustoosi on ehdottoman tärkeää yrityksellesi, jos haluat luoda lisää kasvumahdollisuuksia ja voittoa.

Tuhansista WordPressissä tällä hetkellä saatavilla olevista laajennuksista olemme rajoittaneet sen 20: een WordPress-lisäosista, joita tarvitaan verkkokauppasivustolle.!

Ominaisuudet, joita sinun pitäisi etsiä WordPress-laajennuksesta

Verkkokaupan laajennuksen nopea haku WordPressistä yhdistää satoja tuloksia. Aloittelijoille ja uusille verkkosivustojen omistajille saattaa olla hiukan ylivoimaista yrittää löytää täydellinen laajennus verkkosivustollesi.

Tässä ei ole sellaista täydellistä laajennusta, koska joillain saattaa olla haluamasi tärkeät ominaisuudet, kun taas toisilla ei.

Esimerkiksi, jos verkkosivustosi myy pääasiassa digitaalisia tuotteita, kuten musiikkia, podcasteja, digitaalisia kirjoja jne., Saatat tarvita eCommerce-laajennuksen, joka on erikoistunut digitaalisten tuotteiden myyntiin. Toisaalta, jos myyt fyysisiä tavaroita, tarvitset verkkokaupan laajennuksen, joka sisältää ominaisuuksia, kuten toimitus- ja varastonhallinnan.

Muita huomioitavia tekijöitä ovat laajennukset, jotka tukevat oletusarvoisesti maksuyhdyskäytäviä ja mahdollisuus lisätä lisää. Sinun on myös tarkistettava, toimitetaanko verkkokaupan laajennuksessa WordPress-teemat, jotka ovat yhteensopivia keskenään.

Periaatteessa sinun on tiedettävä, mihin online-liiketoiminnan painopiste tulee, jotta tiedät, mitä ominaisuuksia ja laajennuksia sinun tulee asentaa.

Verkkokauppasivuston ylläpitoa koskevat vaatimukset

Ei ole mikään salaisuus, että verkkokauppasivustolla on taipumus olla nälkäisiä. Siksi on tärkeää, että valitset parhaan budjettiisi sopivan WordPress-isäntävalinnan.

Ne, jotka etsivät edullista vaihtoehtoa, voivat aloittaa isäntäsivustojen, kuten Inmotion Hosting tai SiteGround, ylläpidosta. Erityisesti SiteGround tarjoaa suunnitelmia, jotka on optimoitu verkkokauppasivustoille. Niissä on ominaisuuksia, kuten SSL-sertifikaatit turvallisille maksuille, omistettu IP ja erityinen tukilinja..

Jos sinulla on budjetti ja haluat parhaan suorituskyvyn, voit kysyä Kinsalta, joka on erikoistunut WordPressin verkkokaupan verkkosivustoon.

Lisäksi, jos et ole vielä tehnyt sitä, sinun on päätettävä verkkokauppasivustollesi verkkotunnuksesta. Jos tarvitset apua, voit käyttää verkkotunnusgeneraattoria ideoihin.

Kun olet saanut verkkosivustosi kunnossa, sinun on aika tarkastella WordPress-laajennusta, joka sinulla on oltava verkkokauppaa varten!

20 Pakollinen WordPress-laajennus

1. WooCommerce

WooCommerce

Mahdollisesti suosituin WordPress eCommerce -laajennus, WooCommerce on loistava laajennus rakentaaksesi digitaalisen myymäläsi tyhjästä WordPressiin.

Siitä lähtien, kun Automattic (WordPress.com-verkkopalvelun takana oleva tiimi) osti ne vuonna 2015, WooCommerce on lisännyt uusia teemoja ja ominaisuuksia, jotka on optimoitu verkkokaupan WordPress-verkkosivustoon..

2. WPForms

WPForms

Jokaisella yrityksen omistajalla on tärkeää, että asiakkaat voivat ottaa yhteyttä heihin, jos heillä on palautetta tai kysymyksiä. WPForms on laajennus, jonka avulla voit asettaa yhteystietolomakkeen nopeasti WordPressille aloittelijaystävällisellä käyttöliittymällä.

Heidän vedonsa avulla & pudottamalla toiminnallisuutta, voit helposti luoda yhteydenottolomakkeita, tilauslomakkeita, maksulomakkeita, sähköpostitilauslomakkeita ja muuta vain muutamalla yksinkertaisella napsautuksella.

Niille, jotka haluavat edistyneempiä vaihtoehtoja ja toiminnallisuuksia, voit kirjautua heidän Pro-versioon, jolla on enemmän muokattavuusvaihtoehtoja ja -ominaisuuksia.

3. OptinMonster

OptinMonster

Suosittu muuntokurssin optimointiohjelma OptinMonster auttaa sinua muuntamaan luopuvia verkkosivustosi kävijöitä kehottamalla heitä tulemaan sähköpostin tilaajille. Se on myös loistava laajennus, jos haluat luoda sähköpostitilausluettelosi ja lisätä kanta-asiakkaidesi tavoitettavuutta.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo on yksi parhaista vaihtoehdoista huolehtia kaikista WooCommerce-varastonhallintasi tarpeista. Ohjelmisto on all-in-one-verkkokaupparatkaisu, jonka avulla voit hallita WooCommerce-kauppojasi, samoin kuin muita kanavia, kuten eBay, Amazon ja Etsy, yhdestä alustasta.

Veeqon avulla voit hallita tilauksia, pitää varastot synkronoituna reaaliajassa, muokata tuoteluetteloita, ostaa toimittajilta, hallita poiminta-, pakkaus- ja toimituskuluja sekä paljon muuta.

Ohjelmisto auttaa vähittäiskauppiaita välttämään loppuvarastot ja ylimyynnin, mikä luo virtaviivaisemman ja tehokkaamman liiketoiminnan.

5. Envira-galleria

Envira-galleria

Verkkokaupoissa galleria on erittäin tärkeä, jotta voit näyttää tuotteita asiakkaillesi. Vaikka WordPress antaa sinun luoda kuvagalleria ilman laajennusta, se on silti melko yksinkertainen.

Envira-galleria auttaa sinua luomaan reagoivan ja kauniin gallerian helposti WordPressissä. Laajennuksen avulla voit asettaa useita gallerioita, luoda albumeita, avata kuvia valopöytä ponnahdusikkunoissa ja niin paljon muuta.

6. Hiiva SEO

Hiiva SEO

Yoast, jota aiemmin tunnettiin nimellä WordPress SEO, Yoast SEO on suosittu WordPress-laajennus, joka optimoi verkkosivustosi hakukoneille ja parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä tärkeimmille yleisöille.

Lisäosassa on paljon ominaisuuksia, jotka sisältävät sisällönkuvauskenttien lisäämisen, ja joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi SEO-sijoitusta. Jos et tunne SEO-ehtoja, tottuminen voi viedä jonkin aikaa. Onneksi niiden käyttöliittymä on melko käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää.

7. Varmuuskopiointi

BackupBuddy

Suojaus on ehdottoman tärkeää kaikille yrityksille, kaksinkertaisesti niin verkkokauppasivustolle. Luotettava tietoturvamuoto on varmuuskopio, jos menetät kaikki asiakkaasi tiedot laitteistovirheen tai isäntäpalvelimien hyökkäyksen vuoksi..

Varmuuskopion luominen verkkosivustollesi tulisi olla ensimmäinen asia, jonka teet, ja suosittelemme käyttämään BackupBuddy-ohjelmaa, koska ne eivät ole vain luotettavia, vaan myös helppo asentaa ja palauttaa WordPress-verkkosivustosi..

Parempaa vielä: säilytä varmuuskopio ulkopuolella olevassa pilvitallennuksessa ylimääräisen suojakerroksen aikaansaamiseksi. BackupBuddy tarjoaa mukavuudet asioiden asettamiseen helposti.

8. Ecwid

Ecwid

Kun kyse on ostoksista verkkokaupasta, ammattimaisen ja yksinkertaisen kassasivun omistus auttaa ehdottomasti parantamaan mahdollisuuksiasi.

Ecwid WordPress -laajennus luo melko yksinkertaiset kassasivut, jotka sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet verkkokauppasivustolle. Ne tukevat myös yli 40 kansainvälistä maksuväylävaihtoehtoa, reaaliaikaista lähetysintegraatiota ja 45 kieltä.

9. MemberPress

MemberPress

MemberPressin avulla voit rakentaa jäsenyysvaihtoehdon verkkokauppasivustollesi käyttämällä yhtä parhaista saatavissa olevista WordPress-jäsenlisäosista..

Luot erityisiä tilauksia ja yksinoikeudellista sisältöä jäsenillesi houkutellaksesi muita käyttäjiä kirjautumaan. Hienoa MemberPressissä on, että ne ovat myös yhteensopivia kaikenlaisten maksuyhdyskäytävien ja verkkokaupan laajennusten, kuten WooCommerce, kanssa..

10. JigoShop

JigoShop

Haluatko aloittaa verkkokauppasi ja tarvitsetko välittömän ratkaisun? JigoShop WordPress -laajennuksen avulla voit tehdä sen, koska heillä on kaikki vaadittavat vaihtoehdot, joita tarvitset luodaksesi täysin varustellun verkkokauppasivuston..

Voit ottaa maksuja PayPalin avulla, ladata kaikki tuotteesi, käyttää Skrill / Moneybookers-palveluita joutumatta asentamaan ulkoisia tai lisätyökaluja. Ne tarjoavat myös premium-laajennuksia, joita voit käyttää WordPress-verkkosivustollasi.

11. WP-verkkokauppa

WP-verkkokauppa

WP eCommerce on loistava ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen mutta kattava eCommerce-laajennuksen WordPressistä. Tämän liitännäisen avulla voit luoda verkkokaupan tyhjästä, jotta voit myydä digitaalisia tai fyysisiä tuotteita, palveluita tai jopa luoda jäsensivuston..

Voit muokata laajennusta haluamallasi tavalla CSS: n ja HTML: n avulla. Voit hallita tilauksiasi ja luetteloitasi niiden tehokkaiden sisäänrakennettujen työkalujen avulla.

12. Helppo digitaalinen lataus

Helppo digitaalinen lataus

Jos keskityt yksinomaan digitaalisten tuotteiden myyntiin, Easy Digital Downloads on loistava laajennus, joka toimii hyvin WordPress eCommerce -sivustojen kanssa.

Se on helppokäyttöinen laajennus, jolla on runsaasti laajennuksia eri maksuyhdyskäytäville, alustoille ja palveluille. Vaikka Easy Digital Download työskentelee minkä tahansa WordPress-teeman kanssa, sillä on myös omat kauniit teemansa, jotka on rakennettu erityisesti laajennukselle.

13. Shopify Connect WooCommerce -sovellukseen

Shopify Connect WooCommerce -sovellukseen

Yksi nopeimmin kasvavista verkkokauppialustoista, Shopify on muutakin kuin vain alusta, se on all-in-one-ratkaisu, joka on vaivaton ja helppo käyttää.

Shopify Connect for WooCommerce -sovelluksella voit nyt yhdistää sekä Shopifyn että WooCommerce-järjestelmät toisiinsa. Sinulla on WordPressin etuja, kuten joustavuus ja muokattavuus. Samanaikaisesti voit myydä suoraan sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa ja Pinterestissä, Shopify-yhteyksillä.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash on loistava LMS (Learning Management System) -laajennus, jonka avulla voit luoda ja myydä digitaalisia kursseja WordPress-verkkosivustollasi. Se on hieno ihmisille, jotka haluavat perustaa tutorointisivuston tai opettaa erikoistuneita aiheita, kuten digitaalisen markkinoinnin tai sosiaalisen median tekniikoita.

Voit luoda helposti ja nopeasti oppitunteja, tietokilpailuja, tehtäviä ja paljon muuta rakentaaksesi online-kurssejasi heidän käyttäjäystävällisen vetämällä ja pudottamalla -kurssien rakentajan avulla.

15. Nopeita ja helppoja usein kysyttyjä kysymyksiä

Nopeita ja helppoja usein kysyttyjä kysymyksiä

Joidenkin verkkokauppasivustojen kohdalla on usein kysyttävää FAQ-osiosta, kun avaat uuden tuotteen tai palvelun, jos asiakkaasi eivät tunne itse tuotetta.

Nopea ja helppo usein kysyttyä usein kysyttyä usein kysyttyjen kysymysten perusteella, koska lisäät usein kysytyt kysymykset -sivut suhteellisen nopeasti ja helposti. UKK-osion lisääminen auttaa myös vähentämään asiakastuen yleiskustannuksia ja parantamaan tulosta, joten se on ehdottomasti hyvä lisäosa.

16. Jatkuva yhteyshenkilö

Jatkuva yhteyshenkilö

Toinen hieno verkkokaupan liitännäinen sähköpostiluettelon luomiseen ja sähköpostien lähettämiseen tilaajille on WordPressin vakioyhteyslaajennus..

Yhtenä aloittelevinta ystävällisimmistä käyttöympäristöistä voit asettaa sähköpostimarkkinointisi ajan tasalle käyttämättä niiden nopeaa ja helppoa asennusta. Lisäksi sisäänrakennetuilla työkaluilla, joilla luodaan ilmoittautumislomakkeita, ja kyvyllä työskennellä lyijynmuodostustyökalujen, kuten OptinMonster, kanssa, se on ehdottomasti plugin, joka tarvitset.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Analyysisi seuraaminen on hieno tapa ymmärtää, mikä toimii yleisöllesi. MonsterInsights antaa sinun muodostaa yhteyden Google Analyticsiin, jotta voit oppia lisää vierailijoista seuraamalla, mistä he ovat lähtöisin ja mitä he tekevät verkkosivustollasi.

Vaikka laajennusta voi käyttää vapaasti, niiden edistyneet ominaisuudet vaativat sinun ostamaan heidän Pro-versionsa, joka antaa sinulle enemmän tietoa ja vaihtoehtoja tietojen mukauttamiseen.

18. CSS-sankari

CSS Hero

WordPressin teemat luottavat verkkosivustosi visuaaliseen ulottuvuuteen CSS: llä. Jotta voit muuttaa tai muokata teemaasi, sinun on pystyttävä tekemään niin CSS: ssä. Ja sen oppiminen voi olla aikaa vievää.

CSS Hero -sovelluksella voit mukauttaa WordPress-teeman kirjoittamatta yhtä koodiriviä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain asentaa WordPress-laajennus ja voit aloittaa teemiesi mukauttamisen heti.

Tai jos se on sinulle liikaa, voit aina käyttää premium-WordPress-teemoja.

19. MaxCDN

CDN (Content Distribution Network) auttaa kuvien ja muun staattisen sisällön lataamista verkkosivustollesi nopeammin käyttäjillesi. Verkkokaupan verkkosivustoilla sivujen nopea lataaminen on ehdottoman tärkeää käyttökokemuksen kannalta.

Luotettava CDN-laajennus, MaxCDN toimii ja integroituu helposti WordPressiin, jotta verkkosivustosi latautuisi entistä nopeammin joutumatta muuttamaan uuteen isäntäyritykseen. Lisäksi on erittäin helppo asentaa ja aloittaa!

20. SEMRush

Verkkokaupan markkinoilla on aina hyvä idea seurata, kuinka kilpailijoillasi on. SEMRush-sovelluksella voit tarkistaa, kuinka kilpailijasi sijoittuvat, samoin kuin maksetut avainsanat ja orgaaninen liikenne.

Näitä tietoja käyttämällä voit rakentaa ja optimoida oman sisällön ja markkinointistrategian tehokkaasti päästäksesi eteenpäin kilpailusta.

21. Tuotelaskurin WordPress-laajennus

Tuotelaskenta

Upea tapa lisätä myyntiä on saattaa tuotteesi myyntiin rajoitetun ajan. Tuotelaskenta WordPress-laajennuksen avulla voit luoda helposti tuotelaskentavaihtoehdon verkkokauppaan ja rohkaista asiakkaita tarttumaan näihin tarjouksiin ennen kuin ne katoavat..

Se on yksinkertainen ja tehokas työkalu, jonka avulla voit lisätä myyntiä verkkokauppasivustollasi. Lisäksi se toimii hienosti WooCommerce-palvelun kanssa.

Paketoida

Joten siellä se on, 21 WordPress-laajennusta, joita tarvitset verkkokauppasivustolle. Onko sinulla muita laajennuksia, jotka sinun mielestäsi pitäisi sisällyttää meihin? Kerro meille siitä.

Onko sinulla verkkosivusto, mutta tarvitset apua online-läsnäolosi rakentamiseen? Katso sitten mahtava opas online-läsnäolon kehittämiseen!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map