6 syytä, miksi verkkokaupan omistajat rakastavat WordPressiä

WordPress käyttää 24% Internetistä.


Se on yli 75 miljoonaa verkkosivustoa.

Jos olet lukenut verkkokaupan perustamisoppaani, tiedät, että suosittelen sitä jo suuresti. Se on paras paikka aloittaa uusi verkkokaupan imperiumi.

Pidä kiinni, mikä WordPress tarkalleen on?

Wordpress

Jos olet uusi peli, WordPress on alusta, jonka avulla voit luoda oman verkkosivustosi. Voit valita suunnittelun, asettelun ja osoitteen. He tekevät kaikki tietokonepetokset. Se on helpoin ja nopein tapa luoda oma sivusto.

Ennen kuin jatkamme, on syytä huomata, että puhun WordPress.ORG: sta eikä WordPress.COM: sta. Siinä on ero. WordPress.COM-sivustossa hallintotaso on rajoitettu, ja jaat isäntä miljoonien muiden kanssa. Voit ladata ohjelmiston WordPress.ORG -sovelluksesta ja isännöidä sitä itse. Se on hiukan enemmän työtä, mutta saat paljon enemmän hallintaa ja luovuutta. Jos rakennat verkkokauppaa, WordPress.ORG on missä sinun täytyy olla.

Okei, miksi verkkokauppojen omistajat rakastavat sitä?

Syy # 1. Se on ilmainen

Et voi kiistellä WordPressin hintatagia. Ohjelmiston lataaminen ja aloittaminen ei maksa mitään. Huomaat, että muut verkkokauppavaihtoehdot tulevat yleensä käynnistyskustannuksin.

Pääkilpailija, Shopify aloittaa esimerkiksi tasaisen 29 dollarin kuukausimaksun ja kasvaa kasvaessasi. Muut alustat, kuten Etsy ja eBay, myyvät terveen osan myyntituloistasi.

WordPressin avulla voit perustaa kaupan ja myydä ensimmäisen tuotteesi maksamatta penniäkään isännälle. Niiden avulla voit pitää enemmän voittoa kuin mikään muu palvelu verkossa.

Jos olet uusi kaupan omistaja, jokainen penniä laskee.

Syy 2. Se on todella helppo asentaa

WordPress tarjoaa kuuluisan viiden minuutin asennuksen. Se ei ole liioittelua. Vaiheittainen opas vie sinut läpi helposti ja sinulla on verkkosivusto verkossa muutamassa minuutissa.

Ainoa hankala osa on Web-hosting-palvelimen määrittäminen. Jotta voit käyttää WordPress.org-palvelua, tarvitset parhaan blogin isännöinnin. Se on tontti, jonka avulla voit rakentaa verkkosivuston.

Onneksi Bitcatchassa meillä on kaikki verkkoisäntävastaukset! Meillä on täydellinen luettelo suositelluista verkkoisäntöistä, jotta löydät oikean. Olemme jopa haastatellaneet käyttäjiä ja kysyneet heiltä, ​​kuinka hyvin heidän verkkoisäntänsä toimii.

Syy 3. Sinun ei tarvitse olla luova verkkosuunnittelija tai koodaava geeni

Monet ihmiset välttävät oman verkkosivustonsa rakentamista, koska he eivät osaa kirjoittaa koodia.

WordPressin kauneus on, että sinun ei tarvitse tietää yhtä HTML-riviä (vaikka se saattaa auttaa vähän). Tämä sopii mainiosti verkkokauppojen omistajille, jotka haluavat keskittyä vain tuotteensa myyntiin!

Valittavana on tuhansia ilmaisia ​​teemoja tai malleja. Teema on sivustosi malli, jota voit muokata ja muuttaa. Suurin osa heistä on ilmaisia; napsautat vain suosikkiasi ja katsot verkkosivustosi muuttuvan haluamasi malliksi.

Henkilökohtaisesti suosittelen maksamaan vähän rahaa ainutlaatuisesta ja laadukkaammasta teemasta. Jos etsit nopeaa vastausta, kokeile Avada-teemaa. Se on suosituin teema täällä, ja antaa heti sivustollesi ammattimaisen tunteen.

Avada

Haluat myös varmistaa, että teema on yhteensopiva WooCommerce-sovelluksen kanssa. (WooCommerce on työkalupakki, joka sinun on ohjattava sivustosi ostosmekanismeja). Divin kaltainen teema on täydellinen tähän.

Syy 4. Se on mobiiliystävällinen

Et ehkä tiedä tätä, mutta yli puolet kaikista Internet-yhteyksistä tapahtuu mobiililaitteella. Tämä tarkoittaa, että suurin osa potentiaalisista asiakkaistasi käyttää älypuhelinta tai tablettia kerrallaan.

Jos tämä ei ole tarpeeksi yllättävää, tässä on joitain mobiiliostotilastoja:

 • Mobiili-Internet-yhteys on nyt ylittänyt pöytäkoneiden ja kannettavien tietokoneiden käytön.
 • Mobiilikaupat kukoistavat ja nousivat 8–15% vuonna 2019.
 • 72% verkkokaupasta tapahtuu mobiililaitteella vuoteen 2021 mennessä.

(tilastot Selz.com)

Mutta miten voin luoda mobiilisivuston??

Et, WordPress tekee sen puolestasi! Muista vain valita herkkä teema kun suunnittelet sivustoasi. Responsiivinen tarkoittaa, että sivustosi mukautuu mihin tahansa laitteeseen siihen liitetään. Jos asiakkaasi käyttää iPhonea, verkkokauppasi sopii iPhonen näytölle. Jos kyseessä on tabletti tai työpöytä, se napsahtaa sopimaan suuremmalle näytölle. Ennen suosittelemasi Avada-teema on täysin reagoiva.

Responsiivisen WordPress-teeman valitseminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mistä asiakkaasi tulevat. Sinun täytyy vain tehdä upeita tuotteita.

Syy # 5. Tuhansien laajennusten avulla voit tehdä juuri mitä tahansa

Laajennukset ovat yksinkertaisia ​​ohjelmistobittejä, jotka liitetään verkkosivustollesi uusien ominaisuuksien ja toimintojen lisäämiseksi. Jos sinulla on idea verkkosivustollesi, melkein aina on olemassa laajennus, joka auttaa sinua tekemään sen.

Haluatko kerätä sähköpostiosoitteita liittymislomakkeella? Helppo, MailChimp-laajennus huolehtii siitä.

Haluatko laskea toimituskulut ja verot asiakkaillesi automaattisesti? Helppo, siihen on WooCommerce-lisäosa.

Haluatko sosiaalisen median jakamispainikkeet koko verkkosivustollesi? Sosiaalinen laajennus tekee sen myös. Lataa vain WordPress-järjestelmänvalvojasivu ja siirry plugins-välilehteen. Etsi haluamasi ja lataat sen yhdellä napsautuksella. Sinun ei myöskään tarvitse teknistä tietotaitoa tämän tekemiseen. Kaikki mukautusvaihtoehdot ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä.

Wordpress-laajennukset

[Pysy kanssamme, koska ensi viikolla olemme menossa syvälle laajennusten maailmaan näyttääksemme sinulle parhaat verkkokauppojen vaihtoehdot.]

Se on elävää! Aloittelijan opas verkkokauppaan & 8 välttämätöntä laajennusta

Syy 6. Se on turvallinen

Tiesitkö, että 51% ostajista luopuu verkkokärrystään, koska he eivät tunne mukavasti syöttäessään luottokorttitietojaan? Verkkopetokset ovat erittäin todellinen huolenaihe. Ja jos sinulla on verkkokauppa, käsittelet uskomattoman arkaluontoisia tietoja.

Tarvitset alustan, johon voit luottaa. Ja että asiakkaasi luottavat. WordPress on tiukasti suojattu hakkereilta valtavan infrastruktuurinsa ansiosta. Et saa valtaa 75 miljoonaa verkkosivustoa ilman vahvaa turvajärjestelmää! Voit luottaa WordPressiin, samoin asiakkaasi.

Verkkokaupan perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, turvallista (ja ilmaista!)

Seuraavien viikkojen aikana paljastamme tärkeät teemat ja laajennukset, jotka tekevät verkkokaupastasi rahaa tuottavan koneen, joten pysy kanssamme.

Se on elävää! Aloittelijan opas verkkokauppaan & 8 välttämätöntä laajennusta

Loppusanat Haluaisin kuulla miltä tahansa kaupan omistajalta, joka käyttää tällä hetkellä WordPressiä. Onko sinulla positiivisia (tai negatiivisia) kokemuksia alustalta? Jaa ajatuksesi tai kysymyksesi kommenttiosassa.

Katso nyt, miksi WordPressin suosituimmat verkkokaupat käyttävät ylläpitämää WordPress-hosting-alustaa pohjanaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map