6 syytä, miksi verkkosivuston nopeus on tärkeätä

Kuinka kauan odotat verkkosivuston latautumista?


Tilastojen mukaan puolet meistä ei edes odota kaksi sekuntia verkkosivuston sisällön avautumiseen!

Siksi olen luonut Bitcatcha-nopeuden tarkistimen. Halusin varmistaa, että palvelin reagoi mahdollisimman nopeasti. Ja haluan auttaa sinua testaamaan myös sinun.

Mutta miksi verkkosivustojen latausnopeus on niin tärkeä? Mitä eroa sekunnin murto tekee??

Vastaus? Sillä on suuri ero! Se vaikuttaa käyttökokemukseen, hakutuloksiin ja jopa myyntiin ja tuloksiin.

1. Verkkosivuston nopeus on ensimmäinen vaikutelma, jonka ikinä olet tehnyt

Ensivaikutelmat ovat tärkeitä verkossa.

Asiakkaasi, lukijasi ja verkkosivustosi kävijät antavat välittömän arvion sinusta ja yrityksestäsi.

Jos verkkosivustosi latautuu nopeasti, olet tehnyt heti vahvan ensivaikutelman. Se on käyttökokemuksen nopea voitto! Jos se latautuu nopeasti, uusi vierailijasi on heti onnellinen.

Se on puhdasta psykologiaa. Pidämme nopeita verkkosivustoja ammattimaisina ja luotettavina. Liitämme nopeuden tehokkuuteen, luottamukseen ja luottamukseen.

"Jos se on nopeaa, sen on oltava ammattimaista!"

Toisaalta hidas verkkosivusto saa meidät ajattelemaan, että se on vaarallinen, epävarma ja epäluotettava. Ja negatiivisen ensivaikutelman kääntäminen on todella vaikeaa.

 • 79% verkko-ostajista sanoo, että he eivät palaa takaisin verkkosivustoille, jos heillä on ollut vaikeuksia latausnopeudella.

Et saa toista mahdollisuutta käyttökokemuksen suhteen. Lähes 80% potentiaalisesta yleisöstäsi ei tule takaisin.

2. Odotamme nopeutta!

Internet asettaa korkean palkin sivuston nopeuden suhteen. Odotamme ja vaadimme nopeita lastausaikoja.

Tässä on kovat tosiasiat:

 • 47% ihmisistä odottaa sivustosi latautuvan alle 2 sekunnissa.
 • 40% luopuu siitä kokonaan, jos se vie yli 3 sekuntia.

Saat hieman enemmän tilaa liikkua matkaviestimien kanssa, mutta ei paljon.

 • 85% Internetin käyttäjistä odottaa mobiilisivuston latautuvan yhtä nopeasti tai nopeammin kuin työpöydälleen.

Kaikki tilastot sivuston Kissmetrics.com kohteliaisuudesta

Kun olemme liikkeellä, olemme yleensä vielä vähemmän kärsivällisiä. Haluamme vastauksia nopeasti!

Ihmisten odotukset matkapuhelimen latausnopeudesta

On selvää, että odotamme kaikki nopeita tuloksia kannettavalla tietokoneella, pöytätietokoneella, tablet-laitteella tai matkapuhelimella. Ajattele kuinka käytät Internetiä päivittäin. Etsit nopeita vastauksia ja välittömiä tuloksia.

Tunnettujen ja auktorisoitujen sivustojen suhteen ihmiset ovat valmiita odottamaan hiukan pidempään. Jos olet Google tai Facebook, kävijät sietävät pientä viivettä, koska he ovat vakiintunut nimi.

Valitettavasti pienillä yrityksillä ja aloittavilla yrityksillä ei aina ole sitä ylellisyyttä. On parasta olla mahdollisimman nopea heti alusta alkaen.

3. Käyttäjäkokemus

Olen kirjoittanut paljon käyttäjäkokemuksesta ja UX-suunnittelusta. Mielestäni se on yksi harvoista tavoista, joilla verkkosivustot voivat todella erottua kilpailustaan.

Hyvän UX-suunnittelun ytimessä on ymmärtää loistavan ja yksinkertaisen kokemuksen luominen kävijöillesi. Positiiviseen käyttökokemukseen liittyy kaksi perustekijää:

 • Anna kävijöille, mitä he etsivät
 • Anna se heille nopeasti.

Siksi verkkosivustojen latausnopeus on tärkein prioriteettisi käyttökokemuksen suhteen. Verkkosivustollasi vierailevat ihmiset etsivät jotain. Anna se heille mahdollisimman nopeasti.

Heti kun vierailijat ovat hämmentyneitä tai turhautuneita, olet tehnyt jotain väärin. Ja mikään ei turhauta meitä kuin hidas verkkosivusto!

4. Hitaat verkkosivustot tappavat tulokset

Katsotaanpa uudelleen nopeasti yhtä ensimmäisistä tilastoista, jotka meille näytimme:

 • 40% ihmisistä hylkää sivustosi, jos lataus kestää yli 3 sekuntia.

Oletetaan nyt, että 100 000 ihmistä vierailee sivustossasi joka kuukausi. Jos hidastaat 4 sekuntia, voit menettää 40 000 potentiaalista asiakasta.

40000!

Jos hidas lastausnopeus ajaa ihmiset pois, se johtaa myyntisi pois. Tämä ei ole vain spekulointia. Jotkut planeetan suurimmista yrityksistä ovat kokeilleet tätä.

 • Amazon teki testit, jotka osoittivat, että ne menettäisivät 1,6 miljardia dollaria vuosittain, jos ne hidastuisivat vain sekunnilla.

Ja Amazon ovat vakiintunut, tunnistettava yritys. Jos asiakkaat eivät odota vain ylimääräistä sekuntia Amazonille, minkä mahdollisuuden meillä kaikilla on?

5. Hitaan verkkosivustojen nopeuden pitkän aikavälin vaikutus

Olemme todenneet, että hidas lastausnopeus johtaa vierailijoiden välittömään pudotukseen. Lähes puolet potentiaalisista vierailijoistasi on jo kadonnut. Mutta täällä on myös pitkäaikainen vaikutus. Tämä pitkä latausaika tainnuttaa vähitellen luonnollista kasvuasi ja suusanallista.

Asiakkaat lakkaavat hitaasti osoittamasta palvelusi muille huonojen kokemusten takia. Perustetut verkkosivustot linkittävät vähemmän todennäköisesti sisältösi. Se saattaa jopa estää ihmisiä kirjautumasta uutiskirjeesi.

Linkitämme hitaan verkkosivuston uskottavuuden puutteeseen, mikä voi pitkällä aikavälillä vahingoittaa tuotemerkkiäsi.

6. Verkkosivuston nopeus vaikuttaa Google-sijoituksesi

Googlella on itse tunnustettu nopeusrakkaus.

“Pyrimme parantamaan koko verkkoa nopeasti”

He tekevät tehtäväänsä varmistaa, että Internet on erittäin nopea, helppo käyttää ja hyödyllinen. Toistaiseksi he tekevät melko hyvää työtä.

Siellä on paljon tietoa Googlesta, latausnopeudesta ja hakusi sijoituksesta. Jotkut siitä ovat totta, osa ei niin kovin. Tässä on mitä tiedämme varmasti Googlen itsensä suusta.

 • Google ottaa verkkosivustojen latausnopeuden huomioon verkkosivustojen luokittelussa (julkistettu vuonna 2010)
 • Mutta se on hyvin pieni ”signaali” (verrattuna osuvuuteen ja auktoriteettiin)

”Vaikka sivuston nopeus on uusi signaali, sillä ei ole yhtä paljon painoa kuin sivun osuvuudella. Tällä hetkellä sivuston nopeussignaali vaikuttaa alle prosenttiin hakukyselyistä ”

Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että keskimääräiset verkkosivustot eivät näe paljon muutoksia. Mutta jos sivustosi on erittäin hidas, kärsit.

Mutta tässä on mielenkiintoinen bitti:

"Google vähentää indeksoijien määrää, jonka se lähettää sivustoosi, jos palvelimesi on hitaampi kuin kaksi sekuntia."

Tämä tarkoittaa, että Google ei todennäköisesti nouta viimeisintä blogitekstiäsi tai huomaa muita viimeisimpiä päivityksiä. Ja se voi vahingoittaa sinua.

Käytä Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistinta varmistaaksesi, että palvelimesi nopeus on vakiona, ja varmista, että sivustosi toimii. Jos aikaa on vähemmän kuin kaksi sekuntia, voit piilottaa itsesi tehokkaasti Googlen indeksoijailta.

Pro-tip: 

Jos verkkosivustosi toimii WordPressillä, muista tarkistaa nämä hallitut WordPress-isännöinnit, koska heidän palvelut on optimoitu nopeudelle.

Nopeudella on merkitystä. Se vaikuttaa käyttäjän kokemukseen, se vaikuttaa hakusi sijoitukseen. Se vaikuttaa myynteihin ja tuloksiin.

Jos mietit kuinka palvelimesi nopeus kasvaa, siirry nyt nopeuden tarkistimeen ja vertaa sivustosi miljooniin muihin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ajatuksia verkkosivuston latausnopeudesta tai palvelimen vastausajoista, jätä kommentti alle!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map