Monet yritykset ovat pakkomielle innokkaasti esimerkiksi liikenteen tuottamisesta, tulosten lisäämisestä tai sivuston näyttämisestä houkuttelevalta, mutta harvat todella harkitsevat verkkosivustonsa uskottavuutta..

Onko verkkosivujen uskottavuudella edes merkitystä? Ilmeisesti se tekee. Tutkimukset osoittavat, että 34% kuluttajista mainitsee kaupan arvostetun tuotemerkin tärkeimmäksi syykseen tehdä ostoksia tuotemerkin kanssa. Lisäksi on julkaistu tutkimuksia, jotka paljastavat korrelaation tuotemerkin uskottavuuden ja kuluttajien päätöksen välillä ostaa brändistä. Lyhyesti sanottuna, mitä luotettavampi tuotemerkkiisi, sitä enemmän myyntiä se tuottaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan käytettävissä olevista tutkimuksista ja psykologisista tutkimuksista 7 todistettua vinkkiä, joiden avulla voit lisätä verkkosivustosi uskottavuutta:

1. Ota SSL käyttöön sivustossasi

Käytettävissä olevien tietojen mukaan 78,9 prosentilla verkkosivustoista ei ole SSL-varmennetta tai virheellistä SSL-varmennetta. Tämä on varsin mielenkiintoista, varsinkin kun otetaan huomioon, että SSL-varmenteen saaminen ei vain lisää myyntiä ja liikennettä, vaan lisää myös uskottavuutta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että SSL: n käyttöönotto sivustollasi – ottamalla ”HTTPS” esiin verkkosivusi osoitteen edessä ja pitämällä kävijöiden selaimet osoittamalla heille vihreän riippulukon aina kun he vierailevat sivustossasi – voi lisätä tuloksia jopa 87%.

Tässä on muutamia mielenkiintoisia esimerkkejä yrityksistä, jotka pystyivät lisäämään uskottavuuttaan ja parantamaan tuloksia ottamalla käyttöön SSL: n:

 • PaperCheck kokee rekisteröitymisten 87% lisääntymisen jälkeen, kun SSL on otettu käyttöön sivustollaan.
 • Keskusvarauspalvelun (CRS) myynti kasvoi 30% yksinkertaisesti ottamalla käyttöön SSL.
 • Dwell.co.uk lisäsi tuloksia 13,8% ja kuukausittaista myyntiä yli 35 000 dollaria sallimalla SSL: n. Heille tämä oli 48 000%: n ROI sijoitukselleen SSL-sertifikaattiin
 • Fitness Footwear, Ltd: n myynti koriin luopumisesta laski 13,3% ja myynti kasvoi 16,9% SSL: n käyttöönoton jälkeen.

Kuten yllä olevista esimerkeistä voidaan nähdä, SSL: n käyttöönotto merkitsee aina myyntiä; kun ihmiset näkevät riippulukon ja vihreän palkin, he tuntevat olonsa turvallisemmiksi suorittaessaan liiketoimia sivustollasi ja he luottavat luonnollisesti sinuun enemmän. Parempi uskottavuutesi vaikuttaa lopulta myyntisi.

2. Vipuvaikutus Security Trust Seal

Hyvin harvoilla yrityksillä on verkkosivuillaan luottamus tietoturvaan, ja seurauksena on, että ne menettävät paljon myyntiä. Tutkimukset osoittavat, että huikeat 48% ihmisistä ei luota täysin verkkosivustoihin, joissa ei käytetä turvallisuusluottoa. Itse asiassa paljastettiin, että ihmiset luottavat sivustoon, jolla on luottamuksellisuus sivustoon, jota ystävä, kollega tai perheenjäsen on aiemmin käyttänyt.

Tämä on järkevää ottaa huomioon tosiasia, että verkko on saanut viruksia, ja kuulemme melko paljon uusista hakkereista säännöllisesti. Luottamuksellisuus osoittaa, että kolmannen osapuolen turvallisuusyritys on tarkastanut sivustosi, että sivustosi on täyttänyt tietyt standardit ja että käyttäjät voivat turvallisesti suorittaa tapahtumia verkkosivustollasi.

Luotettavin luottamustiiviste on vastaavasti Norton (35,6%), McAfee SECURE (22,9%) ja TRUSTe (13,2%)..

Vipuvaikutus Luottamustiivisteet

3. Sijoita strategisesti sivustosi tärkeimpiin paikkoihin

Tutkimukset osoittavat, että suosittelut ja suusanalliset suositukset vaikuttavat jopa 50%: iin kaikista ostopäätöksistä, mutta vain kolmasosa yrityksistä etsii aktiivisesti asiakaskokemuksia..

On olemassa suosittu sanonta, että mikään ei houkuttele ihmisiä kuten väkijoukko. Kukaan ei halua olla yksinäinen susi. Tämä tosiasia on juurtunut psykologiaan, ja se liittyy siihen, kuinka aivomme on johdotettu. Aikaisemmassa lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan havaittiin, että palkitsemiseen liittyvä aivojemme alue on aktiivisempi, kun muut ovat yhtä mieltä mielipiteistämme. Tämän psykologinen selitys johtuu aivojen peilihermoista; peilineuroni on neuroni, joka “ampuu sekä eläimen toimiessa että kun eläin havaitsee saman toiminnan, jonka toinen suorittaa”. Psykologit ovat havainneet peilineuroneiden esiintymisen myös ihmisissä, ja on osoitettu, että pelkkä teko nähdä muiden tekevän jotain voi vaikuttaa meihin tekemään samoin.

Kuuluisat psykologiset tutkimukset, kuten Jennessin 1932 -mukaisuuskoe, Sherifin vuonna 1936 tehdyt autokineettiset tehostekokeet ja Aschin vuonna 1955 suoritetut yhdenmukaisuuskokeet viittaavat kaikki tosiseikkaan, että vaikka ihmisillä olisi jo jonkinlainen näkemys jostakin, ihmisryhmän kuuleminen eri mieltä todennäköisesti he suuntautuvat kohti ryhmän näkemystä. Tämä on pohjimmiltaan lausuntojen taustalla oleva tiede; Se, että muut ihmiset – kuten mahdolliset brändisi käyttäjät – luottavat ja suosittelevat tuotemerkkiäsi, ovat riittäviä, jotta ihmiset luottavat sinuun myös.

4. Kannusta ja esittele käyttäjän luomaa sisältöä

Kuten suosittelut, myös käyttäjän luoman sisällön on havaittu lisäävän uskottavuutta ja siten parantaneen myyntiä.

Tässä on joitain merkittäviä tapaustutkimuksia käyttäjien luoman sisällön erittäin menestyvistä käyttötavoista:

 • Vuonna 2009 vaatemerkki Burberry toi markkinoille The Art of the Trench -sivuston, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja kommentoida kuvia ihmisistä, jotka käyttävät Burberry-tuotteita. Tämän sosiaalinen todistevaikutus oli niin merkittävä, että se johti myynnin kasvuun 50% edellisvuodesta sivuston käynnistymisen jälkeen.
 • Coca Cola käynnisti ensin ”Jaa koksi” -kampanjan Australiassa vuonna 2011 – kampanja merkitsee koksipulloja asiakkaiden nimillä ja pyytää sitten heitä jakamaan kuvia henkilökohtaisesta koksi pullostaan ​​sosiaalisessa mediassa. Tämä oli erittäin onnistunut, ja nähtyään kampanjan onnistumisen Coca Cola laajensi sen Yhdysvaltoihin ja muualle maailmaan. Tulokset? 2%: n lisäys Coca Colan myynnissä Yhdysvalloissa yli vuosikymmenen supistuneiden tulojen jälkeen.
 • Kreikkalainen jogurttiyhtiö Chobani hyödynsi käyttäjien luomaa sisältöä vuonna 2009, kun se pyysi uskollisia asiakkaita lähettämään videoita ja kuvia ylistäen jogurttinsa. Sitten Chobani mainosti sisältöä laajasti. Tuloksena oli mahtava 225,9% liikevaihdon kasvu vuosina 2009–2010.

Käyttäjien luoma sisältö on yksi parhaimmista yrityksesi uskottavuuden tehostajien muodoista. Sen lisäksi, että se kertoo ihmisille, että monet muut käyttävät tuotteitasi ja palveluitasi, se myös antaa sinun tuotteitasi ja palveluitasi käyttäville kertoa omassa äänessään maailmalle kuinka upea olet.

5. Nopeuta tietäsi parempaan uskottavuuteen

Olemme yhä kärsimättömiä, ja suuri osa tutkimuksista osoittaa tämän tosiasian. Ehkä merkittävin on Microsoft Corporationin vuonna 2015 tekemä tutkimus, jossa tutkittiin 2 000 ihmistä ja tutkittiin 112 muun ihmisen aivoaktiivisuutta, joilla oli elektroenkefalogrammeja (EEG). Havaittiin, että huomiovälimme on kutistunut voimakkaasti 12 sekunnista, joka se oli vuonna 2000, nyt 8 sekunniin. Sen sijaan meillä on lyhyempi huomioväli kuin kultakalolla – jonka huomioväli on 9 sekuntia.

Sivustoilla on niin paljon tilastotietoja nopeuden roolista – sekä liikenteen että tulosten tuottamiseksi -, ja tässä on joitain mielenkiintoisimpia:

 • Yksi sekunti viive sivuston latausaikaan johtaa 7%: n menetykseen konversioissa
 • Sivun, jonka lataaminen kestää 6 sekuntia, tuloksen menetykset ovat 50%
 • Hitaasti ladattavat verkkosivustot maksavat Yhdysvaltain verkkokaupan markkinoille yli 500 miljardia dollaria vuodessa

Mitä nopeus tarkoittaa uskottavuudelle?

 • Myöhäinen 51% ostajista luopuu ostosta sivuston hitauden vuoksi.
 • 88% ostajista todennäköisesti palaa huonon kokemuksen jälkeen.
 • Noin puolella ostajista kehittyy vähemmän positiivinen käsitys osallistuvasta yrityksestä.
 • Yli kolmasosa ostoksista kertoo muille pettymyskokemuksestaan.

Tämä puolestaan ​​johtaa suuriin tuotemerkkivahinkoihin ja vaikuttaa vakavasti uskottavuuteesi.

Vaikka näyttäisi olevan yksinkertainen, sivustosi nopeuden lisääminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä verkkosivustosi ja brändin uskottavuuden lisäämiseksi. Siksi ratkaisu on mukauttaa sivustosi parantaaksesi suorituskykyä tai saada parempi verkkoisäntä. Ehdotamme InMotion-hosting-palvelua, tästä syystä.

6. Hyväksyntä viranomaislähteiltä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että yksi suurimmista tavoista varmistaa vaatimustenmukaisuus on viranomaiselta peräisin oleva pyyntö; itse asiassa havaittiin, että suurin osa ihmisistä noudattaa viranomaishahmojen antamia ohjeita, vaikka se tarkoittaisi kuolemaan johtavaa vahinkoa jollekin muulle. Kuvittele, että saat neuvoja lääkäriltäsi, lakimieheltäsi tai lainvalvontaviranomaiselta; kuinka vakavasti aiot ottaa heidän sanansa verrattuna jonkun toisen sanoihin?

Ehkä kuuluisin tutkimus noudattamisesta ja auktoriteetista kuuliaisuudesta oli The Milgram Experiment. Yale-yliopiston psykologi Stanley Milgram suoritti kokeilun tavoitteena tarkkailla ihmisten reaktiota, kun viranomainen pyysi jotain. Siihen osallistui tavallisia ihmisiä, jotka kutsuttiin sanomalehden ilmoituksen kautta antamaan sähköiskuja muille ihmisille, kuten heille, viranomaisen ohjeiden perusteella. Havaittiin, että jopa sen jälkeen, kun sähköiskuihin joutuneet ihmiset eivät enää reagoineet (merkki siitä, että he saattavat olla kadonneet tai kuolleet), mahtava 65% kokeen osallistujista jatkoi sokin antamista niin kauan kuin heille oli annettu ohjeet tehdä niin viranomaishahmo. Tämä osoittaa, kuinka paljon me luotamme ja olemme halukkaita tekemään jotain, usein ilman kysymyksiä, jos viranomaishenkilö pyytää niin tekemään.

Uudempi ja välitettävä kokemus vaikutusvallan myöntäjän uskottavuudesta voi olla “Oprah-vaikutus”. Pohjimmiltaan kaikki, mitä Oprah tukee, muuttuu kultaksi. Äskettäin hän osti vain painonkestäjien tuotemerkin osuuden osakekannastaan ​​170% melkein yön yli.

Oprah kannattaa paistinpannua

Oprah kannattaa paistinpannua

Haluatko lisätä uskottavuutta verkkosivustollasi? Hanki auktoriteettihahmo tukemaan sinua.

7. Älä suodata negatiivista

Huolellinen tarkastelu useimmissa verkkosivustoissa paljastaa muutamia kielteisiä tai jopa hieman epämiellyttäviä asioita, joita ihmiset sanovat tuotemerkistä – ikään kuin se olisi täydellinen. Vaikka on luonnollista, että haluamme tuoda esiin parhaat asiat, joita ihmiset sanovat tuotemerkistäsi, se ei ole välttämättä varovaisin asia, joka tehdään uskottavuuden kannalta. Reevoo on todennut, että huonot arvostelut voivat parantaa tuloksia 67%; kävijät luottavat todennäköisemmin tuotemerkkiisi, jos he näkevät tasapainoisen yhdistelmän hyviä ja huonoja asioita, joita ihmiset sanovat sinusta. Havaittiin myös, että jopa 30% ihmisistä epäilee sensuuria tai vääriä arvosteluja, kun he näkevät sinusta vain positiivisia asioita.

Älä suodata negatiivista

Tässä on joitain merkittäviä esimerkkejä tästä toiminnassa:

 • Toscanan, viinin, joka maksaa 60 dollaria pulloa kohden, myynti kasvoi 5%: lla, kun suosittu arvioija vertasi sen tuoksua haiseviin suksiin..
 • Tärisevää käsipainoa Shake Weight ei vain pilkannut mediassa, vaan se oli yhdessä sanomalehdessä nimeltään “kaikkien aikojen naurettavin kunto-vimpain”. Lopputulos? Yli 50 miljoonan dollarin myynti.
 • Markkinointiasiantuntijat Jonah Berger, Alan T. Sorenson ja Scott J. Rasmussen havaitsivat New York Timesissa vuosina 2001–2003 arvioitujen noin 250 kaunokirjallisuuden myyntikuviota kokeessa, että huonot arvostelut aiheuttivat tuntemattomien kirjoittajien kirjojen myynnin nousee keskimäärin 45%.

Riippumatta siitä, liittyykö se muiden tuotemerkkien hyväksymiseen tai muiden hyväksymiin tuotemerkkiisi, antamalla ihmisten nähdä joitain sinusta sanottuja “ei-niin positiivisia” asioita, parannetaan uskottavuutta..

Verkkokauppasivuston omistajalle uskottavuus on erittäin tärkeää myynnin kasvun kannalta. Nämä 7 vinkkiä tekevät temppu siististi. Onko sinulla neuvoja, joita voit lisätä tähän luetteloon?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me