Rakastan täällä Bitcatchassa ihmisten auttamista kasvattamaan liikeideoitaan. Itse asiassa olen hiljattain kirjoittanut suuren artikkelin ensimmäisen verkkokaupan perustamisesta.

Ehdotin siellä WooCommerce-laajennuksen käyttöä WordPressille. Monet ihmiset ovat pyytäneet lisätietoja tästä työkalupakista, joten kaivaan tänään vähän syvemmälle.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce

WooCommerce on yksinkertainen (ilmainen!) WordPress-laajennus. Se sijoittuu verkkosivustollesi ja tekee kaiken kovan työn verkkokaupan rakentamisessa.

Se on ammattimainen ratkaisu, joka käyttää lähes 30 prosenttia kaikista verkkokaupan verkkosivustoista. Se näyttää tuotteesi, käsittelee tilaukset ja järjestää kuljetuksen.

Mikä parasta, sitä on todella helppo käyttää ja aloittaminen on täysin ilmainen.

Pro-tip: 

Huipputehokkuuden varmistamiseksi varmista, että WooCommerce-verkkokauppaa ylläpidetään hallitussa WordPress-isännöinnissä.

WooCommerce-pakkauksen poistaminen

Kun asennat WooCommerce-laajennuksen, huomaat kuinka yksinkertainen järjestelmänvalvojasivu on. Ensimmäinen askel on ensimmäisen tuotteen lisääminen. WooCommerce-palvelun kaverit tietävät, että tarvitset paljon hallintaa tähän, joten on olemassa neljä vaihtoehtoa:

  1. Yksinkertainen tuoteTämä on keskimääräinen tuotteesi ilman variaatioita. Kuten kirja, aurinkolasit tai kamera.
  2. Ryhmitelty tuoteTämä on ryhmä liittyviä tuotteita, joilla on pieniä eroja. Esimerkiksi Apple käyttäisi ryhmiteltyä tuotevaihtoehtoa myydäkseen iMacinsa näytön koon vaihteluilla.
  3. Ulkoinen tai tytäryritystuoteTuote luetellaan ja näytetään sivustossasi, mutta asiakas ostaa tosiasiallisesti kolmannelta osapuolelta.
  4. Vaihteleva tuoteMuotimyyjät käyttävät tätä myymään esimerkiksi erikokoisia ja -värisiä T-paitoja.

Pelkästään tämä riittää liikkeesi ylläpitämiseen. Teet ensimmäisen myynnin ja aloitat yrityksen rakentamisen. Mutta jos todella haluat viedä asiat seuraavalle tasolle, tarvitset joitain WooCommercein mahtavista laajennuksista.

Nämä lisäosat tekevät nöyrästä verkkokaupasta ammattimaisen, rahaa tuottavan imperiumin! (Kannattaa huomauttaa, että vaikka WooCommerce on ilmainen, useimmissa näistä laajennuksista on hintamerkki).

Aloitetaan numerolla yksi, jonka itse WooCommerce suosittelee:

1. Tuote-lisäosat

Täydellinen: Kaiverrusten tai räätälöinnin lisääminen tuotteisiin

Tuote-lisäosat

Monet verkkokaupat antavat sinulle valinnan mukauttaa valitsemiasi tuotteita. Voit esimerkiksi lisätä kaiverruksen tai lisätä lahjaviestin. Jos aiot avata käsityökaupan, jalokivikauppiaan tai kukkakaupan, tarvitset tätä laajennusta!

Tuotelisäosa-laajennus antaa asiakkaillesi enemmän valinnanvaraa ja osallistumista. Voit soveltaa sitä globaalisti (kaikkiin tuotteisiin) tai yksitellen.

> Hanki lisäosat nyt.

2. Pöytäkorko toimitus

Täydellinen: Laskee lähetyshinnat automaattisesti

Pöytäkorko toimitus

Toimituskustannusten selvittäminen on helposti turhauttavin asia verkkokaupan pitämisessä. Siksi Table Rate Shipping on tällainen pelastaja.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on antaa tuotteidesi koko ja paino. Laajennus laskee sitten asiakkaidesi kustannukset sijainnin perusteella. Se vie kaikki vaivat ilman toimituskuluja ja antaa asiakkaillesi välittömät, tarkat lähetyshinnat.

> Hanki pöytäkorko toimitus nyt.

3. Dynaaminen hinnoittelu

Täydellinen: Myynti ja alennukset!

Dynaaminen hinnoittelu

Tarvitset tämän laajennuksen, jos haluat harjoittaa myyntiä ja tarjota alennuksia (kuka ei rakasta hyvää myyntiä?). Dynaamisen hinnoittelun avulla voit muuttaa tuotteidesi hintoja useiden tekijöiden perusteella.

Voit esimerkiksi asettaa alennuksen kanta-asiakkaille. Tämän laajennuksen avulla voit tarjota alennuksen tai bonuksen niille, jotka ovat jo ostaneet sinulta viisi tuotetta.

Ehkä haluat käynnistää puhdistusmyynnin, kun varastosi laskee tietyn määrän alapuolelle. Tai ehkä haluat alentaa kaikkien kirjojen hintaa 10 prosentilla. Helppo!

> Hanki dynaaminen hinnoittelu nyt.

4. Tuotearvostelut Pro

Täydellinen: Luottamuksen lisääminen tuotteeseesi

Tuotteen arvostelu Pro

Tutkimukset ovat osoittaneet, että 88% asiakkaista luottaa online-arvosteluihin. On syytä, miksi Amazon korostaa käyttäjän arviointijärjestelmäänsä niin paljon! Tarjoamalla arvostelujärjestelmän voit näyttää uusille asiakkaille, että ihmiset luottavat ja rakastavat tuotteitasi. Se riittää usein vakuuttamaan heidät myymään.

Tämä yksinkertainen laajennus lisää myyntiä ja rohkaisee lisää vuorovaikutusta sinun ja asiakkaidesi välillä. Se on olennainen osa uutta online-yritystäsi.

> Hanki tuotearvostelut nyt.

5. Asiakashistoria

Täydellinen: Parhaimpien asiakkaidesi ymmärtäminen

Asiakashistoria

Tämä on suosikkilaajennukseni, koska antaa sinulle niin paljon tietoa siitä, kuinka asiakkaat käyttävät verkkokauppaa. Jos olet lukenut viimeaikaisen käyttäjäkokemustani koskevan blogini, tiedät kuinka tärkeää on ymmärtää käyttäjiäsi ja räätälöidä verkkosivustosi heidän ympärillesi.

Tämän laajennuksen avulla voit tehdä juuri sen. Se näyttää sinulle tarkalleen kuinka käyttäjät selailevat myymälääsi, joten voit seurata, mikä toimii. Vielä tärkeämpää on, että voit pitää täydellisen ostohistorian. Tämän tiedon avulla voit lähettää henkilökohtaisia ​​suosituksia parhaille asiakkaillesi ja räätälöidä kokemus suoraan heille.

Mutta siinä on vielä parempi ominaisuus. Se laskee kunkin asiakkaan eliniän arvon heidän ostohistoriansa perusteella. Se kertoo tarkalleen, mitkä ovat parhaimmat asiakkaasi, joten voit palkita heitä ja pitää heidät uskollisina.

> Hanki asiakashistoria nyt.

6. Sähköpostin seuranta

Täydellinen: Yhteydenpito aiempien asiakkaiden kanssa

Seuraavat sähköpostit

Sähköpostin seurantalaajennus toimii hyvin, kun se yhdistetään asiakashistoria-lisäosaan. Sen avulla voit lähettää räätälöityjä ja henkilökohtaisia ​​seuranta-sähköposteja, kun he ovat ostaneet jotain. Voit kirjoittaa tämänkaltaisen sähköpostiviestin:

“Hei! Toivomme, että nautit äskettäin ostastasi [lisää tuotteesta]. Oletko nähnyt viimeisintä tuotevalikoimaamme? Haluamme tarjota sinulle 10-prosenttisen alennuksen seuraavasta ostoksestasi. “

Se on loistava tapa jatkaa keskustelua ja tuoda heidät takaisin lisää! Aseta seurantasähköposti milloin tahansa haluat.

> Hanki sähköpostin seuranta nyt.

7. Pisteet ja palkinnot

Täydellinen: Varmista, että asiakkaat tulevat takaisin

Pisteet ja palkinnot

Joskus yksinkertaiset temput ovat tehokkaimpia! Asiakkaat rakastavat palkitsemispisteitä, koska se antaa heille jotain työtä kohti. Kaupan “pelaaminen” on täydellinen tapa pitää asiakkaat tulevan uudelleen kerta toisensa jälkeen. Tämän laajennuksen avulla voit antaa jokaiselle tuotteelle pisteitä ja näyttää asiakkaille helposti pistetasapainon.

Voit saada todella luovaa palkkioillasi täällä. Kaikki ilmaisuista alennuksiin toimii todella hyvin. Miksi et tekisi siitä porrastettua järjestelmää, jotta suosituimmat ostajat voivat käyttää Gold-pistejärjestelmää? Se toimii joka kerta!

> Hanki pisteitä ja palkintoja nyt.

8. Suositukset

Täydellinen: Tarjoamalla henkilökohtaisia ​​suosituksia asiakkaille

suositukset

Amazon suosittelee tuotteita mestarina. Käy heidän verkkosivustollaan, ja näet tasaisen määrän tuotteita, joita suositellaan henkilökohtaisesti sinulle. Tämä johtuu siitä, että he tietävät osto- ja selaustottosi. He ovat luoneet älykkään suositusjärjestelmän, joten he näyttävät sinulle haluamasi asiat.

Se on pirullisesti loistava! Voit tehdä saman asian Suositukset-laajennuksella. Tämä lisäosa ryhmittelee aiheeseen liittyvät tuotteet yhdessä ja toimii asiakashistorian kanssa tarjotaksesi räätälöity tuotevalikoima. Kun tarjoat asiakkaillesi juuri sitä mitä he haluavat, he ostavat todennäköisemmin sinulta.

> Hanki suosituksia nyt.

Professional-verkkokauppa WooCommerce-palvelun kanssa

WooCommerce ja nämä kahdeksan laajennusta luovat ammattimaisen verkkokaupan. Iloitset myös asiakkaitasi ja näet voittojen kasvavan.

Haluaisin kuulla mistä tahansa siellä olevista WooCommerce-käyttäjistä. Mikä on kokemuksesi tästä laajennuksesta ja mitä laajennuksia käytät?

Pysy kanssani, koska ensi viikolla tuon sinulle kymmenen parasta WordPress- ja WooCommerce-teemaa. Nähdään silloin!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me