Kuinka asentaa helppo, muokattava kartta WordPressiin: Google Maps -widget-arvostelu

Jos olet käyttänyt palvelimen nopeuden tarkistusta viime aikoina, olet ehkä huomannut hienon uuden ominaisuuden: interaktiivisen palvelimen sijaintikartan.

Kun mittaat palvelimen nopeutta Bitcatcha-ohjelmalla, suoritamme testejä kahdeksasta eri paikasta ympäri maailmaa. Se on ainoa tapa varmistaa, että sivustosi latautuu nopeasti kaikista planeetan osista.

Tähän asti sinun oli otettava sanamme siihen. Uuden karttamme avulla näet kuitenkin tarkalleen, mistä me pistämme sivustosi. Näyttää siltä, ​​miltä se näyttää:

Bitcatcha-palvelimen nopeustesti

Kuten näette, nastat osoittavat testiemme sijainnit: Iso-Britannia, Brasilia, Singapore, Intia, Australia, Japani ja kaksi sijaintia Yhdysvalloissa..

Käytin Google Maps -widget-laajennusta tämän kartan luomiseen, ajattelin kirjoittaa siitä nopean arvion. Kuten huomaat, se on vuorovaikutteinen ja antaa minun käyttää Bitcatcha-brändäystä sijaintipisteissä. Aika siistiä?

Google Maps -widget

Plugin on yksinkertaisesti paras käyttämäni kartoitustyökalu. Jos tarvitset kartan yrityksen tai kaupan sijainnin osoittamiseksi, harkitsen ehdottomasti sen tarkistamista. Tai ehkä sinun on annettava ihmisille ohjeita tai – kuten minä – annettava kävijöille lisätietoja sivustostasi.

Google Maps -widget on ollut käytössä yli neljä vuotta, ja sillä on nyt 100 000 käyttäjää, joten se on luotettava tuote.

Laajennus itsessään on yksinkertainen, intuitiivinen ja muokattavissa. Sinun ei tarvitse mitään teknisiä taitoja aloittamiseen ja se toimii suoraan laatikosta. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on syöttää sijaintitiedot ja mukauttaa kartan ulkoasua. Voit jopa sovittaa mallin verkkosivustoosi.

Mutta mikä parasta, se on salamannopea ja kuluttaa hyvin vähän resursseja.

Plugin ilmainen versio on saatavana WordPress-markkinoilla, ja siellä on myös pro-versio, joka alkaa 15 dollarista.

Käytän pro-versiota (jota suosittelen), joten käydään läpi joitain parhaista ominaisuuksista.

Erittäin nopea lastaus

Jos olet säännöllinen lukija täällä Bitcatchassa, tiedät, että olen pakkomielle nopeudesta. Olen aina haluton lisäämään raskaita laajennuksia, jotka imevät verkkosivuston resursseja.

Siksi Google Maps -widget on niin kätevä. Useimmat karttalaajennukset lähettävät yli 50 pyyntöä vetää interaktiiviseen karttaan, mutta Google Maps -widget lähettää vain yhden pyynnön. Se ei käytä lähes mitään resursseja. Kuinka se hallitsee sitä??

Tämä osa on melko fiksu. Kun kartta latautuu ensimmäisen kerran sivustollesi, se on vain kuva. Se on kuvakaappaus tai pikkukuva, mikä tarkoittaa, että se on kevyt ja tekee vain yhden pyynnön palvelimelle. Näyttää siltä, ​​miltä se näyttää:

Kartan pikkukuva

Kartta tulee vuorovaikutteiseksi vasta napsautettaessa, kuten tämä:

Interaktiivinen kartta

Siinä vaiheessa se vetää kaikki ylimääräiset pyynnöt. Se tarkoittaa, että kotisivun raskas interaktiivinen laajennus ei hidasta alkuperäistä latausnopeuttasi.

muokattavissa

Kuten voit nähdä karttamme Bitcatchassa, voit mukauttaa liitännäisen sulautuaksesi sivustoosi. Kartan nastat sisältävät Bitcatcha-logon. Voit myös muuttaa kartan kokoa ja valopöydän värejä, kun se laajenee.

Bitcatcha-logo nastana google map -widgetissä

Itse kartta hyödyntää Google Mapsin toimintoja, joten voit valita myös niiden ominaisuuksista. Haluatko katunäkymän? Satelliittinäkymä? Ohjeet paikasta toiseen? Se on kaikki helposti muokattavissa laajennuksessa (huom: nämä ovat ammattilaisten ominaisuuksia).

Voit jopa sisällyttää tietokuplia, zoomaussuhdetta ja muita näkökohtia, kaikki vetämällä sisään Google Mapsista.

Säännöllisesti päivitetään

Se voi tuntua pieneltä asialta, mutta etsin aina laajennuksia, joita päivitetään säännöllisesti. Se tarkoittaa, että he ovat aina turvallisia, turvallisia ja nopeita. Paitsi, että se tarkoittaa, että joukkue välittää laajennuksestaan ​​ja reagoi nopeasti virheiden korjaamiseen.

Kirjoittamishetkellä Google Maps -widget päivitettiin kolme päivää sitten. Tällä pluginalla on taattu uusimmat toiminnot.

Suuri tuki

Google Maps -widgetin takana olevat kaverit ovat hienoja asiakastuella. He pyrkivät vastaamaan kaikkiin sähköposteihin kolmen tunnin kuluessa ja takaamaan vastauksen 24 tunnin sisällä.

Pro-jäsenet saavat vuoden taatun tuen, mutta voit päivittää elinikäiseen tukeen ‘Agency’ -paketin avulla.

Siellä on myös hyödyllinen tukifoorumi ilmaisille käyttäjille. Asiantuntijat ovat melko aktiivisia, ja käyttäjien joukossa on hyvä vastaus yleisimpiin kysymyksiin.

Kannattaako maksaa Pro-paketti??

15 dollarilla on syytä harkita pro-pakettia. Se tarjoaa sinulle vuoden ilmaisia ​​päivityksiä ja taattua tukea sekä pääsyn pro-ominaisuuksiin (lisää mukautusvaihtoehtoja, rajoittamaton nastat, katunäkymäasetukset jne.) Täydellinen luettelo ominaisuuksista on täällä).

Pro Unlimited -paketti on keskitaso ja antaa sinun käyttää laajennusta niin monessa henkilökohtaisessa sivustossa kuin haluat. Pro Agency -paketti on kallein, ja se tarjoaa sinulle rajoittamattoman henkilökohtaisen ja asiakaskäytön, sekä elinikäisen päivityksen ja tuen..

Jos et ole varma siitä, onko ylimääräinen raha sen arvoista, voit kokeilla pro-versiota ilmaiseksi seitsemän päivän ajan (luottokorttia ei tarvita).

Google Maps -widget toiminnassa

Ennen kuin kietoisin arvosteluun, tarkista, kuinka plugin näyttää kulissien takaa. Kuten näette, widgetin asentamiseen on useita vaihtoehtoja:

Valitse koko, karttatyyppi ja pin-mukautukset yhdestä yksinkertaisesta lomakkeesta.

Google-kartan widget-asetukset

Voit muuttaa otsikon tai tekstin itse kartan ylä- ja alapuolelle.

Napsauta sitten välilehteä interaktiivisen kartan poikki ja voit muokata interaktiivisen näkökohdan näkymistä.

Voit jopa käyttää tukitiimiä sieltä optio-näytössä.

Lopulliset ajatukset

Google Maps -widget on paras tapa lisätä kartta sivustoosi. Se on helppokäyttöinen, sulautuu suunnitteluosi eikä hidasta sivustosi hidastumista.

Kokeile sitä itse. Hanki ilmainen versio WordPress-laajennuskaupasta tai Pro-versio Google Maps -widget-virallisella sivustolla.

Kerro minulle miten pääset eteenpäin!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map