Se on ollut lyhyt ja suloinen, mutta neliosainen Shopify-oppaamme lopulta loppuu tämän oppaan kanssa Shopify-myymälän mainostamiseen!

Tämä viimeinen osa on kova osa, mutta se on myös palkitsevin.

Toistaiseksi olemme saaneet myymälän verkossa, lisänneet joitain tuotteita ja ladanneet sen Shopifyn edistyneillä ominaisuuksilla. Ainoa asia, joka on jäljellä, on houkutella joitain asiakkaita!

miten-to-edistää-Shopify

Jos aloitat tyhjästä, tämä on usein hidas prosessi. Ensimmäisiä asiakkaita on aina vaikeinta löytää ja se voi olla turhauttavaa.

Näitä 7 tappaja temppua käyttämällä nopeutamme asioita ja saamme kävijöitä kaatamaan verkkosivustoosi.

Ota yhteyttä täydelliseen Shopify-oppaaseemme

  • Osa 1: Kuinka perustaa Shopify-kauppa vain 19 minuutissa
  • Osa 2: 11 Shopify-ominaisuudet, jotka lisäävät myyntiäsi
  • Osa 3: Shopify SEO: 9 välttämätöntä myymäläsi Google-sijoituksen parantamiseksi
  • Osa 4: “Kuinka houkuttelen asiakkaita ??” Ensimmäiset 7 vaihetta Shopify-myymälän mainostamiseksi
  • Onko Shopify sinulle? Lue perusteellinen Shopify-arvostelu

1. Yhdistä ‘vaikuttajiin’

On vaikeaa tietää, mistä aloittaa, kun mainostat verkkokauppaa. Blogit ja sosiaalisen median päivittäminen voivat tuntua turhilta, kun sinulla on pieni yleisö.

Siksi sijoitin “yhteydenpito vaikuttajiin” numeroon 1. “Vaikuttajat” ovat henkilöitä tai verkkosivustoja, joilla on valtava seuraaminen verkossa. Yksi twiitti- tai Instagram-viestisi tuotteistasi voi lähettää liikenteen tulvan verkkosivustollesi ja rakentaa alkuperäisen yleisön.

Katso, miten tämä muotivaikuttaja ilmoittaa Express Runway -tuotteesta:

Shopify-vaikuttajia-esimerkki

Joissakin tapauksissa vaikutusvaltaajat veloittavat maksun tuotteesi mainostamisesta. Vaikuttajille, joilla on yli miljoona seuraajaa, tämä maksu voi olla kymmeniä tuhansia dollareita.

On selvää, että useimmilla meistä ei ole 10 000 dollaria yli +. Mutta ota esimerkki muotiosivustolta Bachlr. He siirtyivät nollasta 20 000 myymäläkävijään pyytämällä Instagram-vaikuttajia mainostamaan tuotteitaan.

Tee luettelo niche-tekijöistäsi ja lähetä heille ystävällinen sähköposti (ja ehkä ilmainen tuote!)

2. Luo Instagram-yleisö

Yleensä suosittelen sosiaalisen median läsnäoloa kaikkialla. Mutta jos olet vasta aloittamassa, yritä laittaa kaikki ponnistelut Instagramiin.

Miksi? Koska Instagram-käyttäjät ovat kiinnostuneempia, aktiivisempia ja reagoivampia tuotemerkkeihin kuin Facebook tai Twitter.

Shopify instagram-esimerkki

(kuvan lähde)

Henkilökohtaisesti mielestäni Facebook on saavuttanut markkinoinnin ylikylläisyyden pisteen. Lisäksi heidän algoritmi estää sinua saavuttamasta koko yleisösi maksamatta siitä (lisätietoja myöhemmin).

Toisaalta Instagram antaa sinun tavoittaa paljon suuremman yleisön, ja voit käyttää Osta nyt -painiketta jokaisen viestin vieressä. Täydellinen verkkokauppojen omistajille!

Kokeile julkaista upeita kuvia tuotteistasi ja kasvata sitten seuraavia tekemällä vuorovaikutusta nichesi Instagram-käyttäjien kanssa.

Haluta lisää? Miksi Instagram on paras verkkokaupan sosiaalinen verkosto

3. Luo sähköpostiluettelo ja lähetä säännöllisiä uutiskirjeitä

Neil Patel piti parasta, kun hän sanoi: “Kaikista kanavoista, joita testasin markkinoijana, sähköposti etenee jatkuvasti kaikilla.”

Sähköpostimarkkinointi on paras tapa saada toistuvia asiakkaita ja jatkuvasti kasvattaa myyntiä. Loppujen lopuksi sähköpostiluettelossasi olevat ihmiset ovat kiinnostuneimpia asiakkaitasi. He ostavat todennäköisimmin sinulta!

Asos sähköpostiesimerkki

Aloita keräämällä sähköpostiosoitteet jokaiselta, joka ostaa tuotteen. Lisää sitten kirjautumislomake sivustollesi saadaksesi asiakkaita, jotka eivät ole vielä valmiita ostamaan sinulta vielä.

Haluta lisää? Kokeile sähkömarkkinointia koskevaa kuuden osan sarjaa

4. Kirjoita fantastinen sisältö Shopifyn blogiin

Jos et ole vakuuttunut bloggaamisesta, tutustu tähän infografiaan. Tärkein tilasto on tämä:

61% ihmisistä on ostanut jotain blogin perusteella.

Näin tehokas sisältö on verkkokaupan omistajille. Paitsi, että myös blogin kaupat saavat 97% enemmän saapuvia linkkejä (mikä on välttämätöntä Google-sijoituksellesi).

Sisällön kirjoittaminen auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita. Se auttaa sinua yhteydenpitoon heidän kanssaan ja kasvattamaan tuotemerkkiä. Tärkeintä on, että voit hyökätä heitä kohti myymään.

Aloita sitoutumalla yhteen viestiin viikossa, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa. Ehkä se on tuotekatsaus, roundup-viesti tai luetteloartikkeli.

Haluta lisää?
– 18 helppoa tapaa luoda liikennettä ohjaava sisältöstrategia
– 1000 sanaa tunnissa – kuinka kovaa blogia & Nopeasti

5. Pumppaa vähän rahaa Facebook-mainontaan

Kaikki toistaiseksi tekniikat ovat tehokkaita, mutta niillä on yksi yhteinen asia: ne ovat hitaita.

Blogointi, sosiaalinen media ja yhteydenpito vaikuttajiin vie aikaa. Jos haluat nopean liikenteen, mainonta on etsimäsi pikakorjaus.

(kuvan lähde)

Facebook-mainokset ovat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita. Heidän algoritminsa avulla voit kohdistaa uskomattoman kapealle yleisölle sijainnin, iän ja henkilökohtaisten etujen perusteella. Se on paras tapa saada tuotteesi kohdeasiakkaidesi eteen.

Yritä ensin kokeilla pienellä määrällä rahaa. Säädä kuvia, kopioi ja yleisökohtaisia ​​tietoja, kunnes näet vahvan muuntoprosentin. Lisää sitten kulut.

Haluta lisää? Korkeamman napsautussuhteen salaisuudet Facebook-mainoksissasi

6. Älä unohda todellista maailmaa!

Shopifyn avulla voit viedä myymälän todelliseen maailmaan. Tarvitset vain Shopifen ”myyntipisteen” kortinlukijan.

Shopify-pos

Nyt voit käydä markkinoilla ja saada tuotteesi fyysisten asiakkaiden edessä. Miksi et pyytä paikallista putiikkiasi varastossa myös joitain tuotteitasi?

Jätä julisteita, esitteitä ja esitteitä kaupunkiin, missä kohdeyleisö voi nähdä ne. Järjestä mielenosoituksia tai tapahtumia paikallisissa kahviloissa. Ole luova ja aktiivinen markkinoinnissasi.

Haluta lisää? 7 asioita, joita et tee markkinoidaksesi kauppaa oikeassa maailmassa

7. Käynnistä myynti

Kaikki rakastavat myyntiä. Kysy vain Amazonilta, joka ansaitsi 3,75 miljardia dollaria mustan perjantain viikonloppuna!

Myynti toimii, koska se antaa asiakkaille kiireellisyyden. Ihmiset eivät halua hukata tarjousta, ja he tietävät, että myynti ei tapahdu pitkään.

Se on loistava tapa muuntaa asiakkaita, jotka eivät olleet aivan valmiita ostamaan sinulta. Kyse on siitä, että nämä pari ensimmäistä ostajaa saavat vyön alle.

Voit käyttää Shopifyn edistyneitä ominaisuuksia alentaaksesi tuotteita myymälässäsi. Yritä sitten mainostaa myyntiä Facebook-mainosten avulla.

Haluta lisää? ”Annan 1 000 dollaria vapaa-ajallaan” – Kuinka yksi muotikaupan omistaja tekee pienen omaisuuden verkossa

Lopulliset ajatukset…

Shopify on nopein tapa muuttaa unelmasi verkkokaupan pitämisestä todellisuudeksi. Se voi tuntua pelottavalta, mutta noutit sen nopeasti! Aloita Shopifessa nyt.

Kerro minulle, jos käytät jo Shopifea alla olevissa kommenteissa. Tai jos sinulla on kysyttävää, vastaan ​​mielelläni niihin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me