Kymmenen parasta WordPress-teemaa WooCommercelle vuonna 2015

Verkkosivusi suunnittelu ja tyyli ovat ensimmäinen tilaisuutesi vakuuttaa asiakkaasi.


Onneksi WordPressin avulla on erittäin helppo luoda tyyli, joka sopii sinulle. Lataamalla teeman voit valita sivustosi ulkoasun käsin koskettamatta koodiriviä.

Ennen kuin siirryn kymmeneen suosikki WordPress-teemaan, tässä on mitä sinun on etsittävä verkkokauppasi suunnittelussa.

 1. WooCommerce CompatibleWooCommerce on moottori, joka käyttää verkkokauppaa. Se on työkalupakki, joka liitetään sivustoosi ja jonka avulla voit myydä tuotteita. Kun valitset teeman, sen on oltava WooCommerce-yhteensopiva. (Vihje, kaikki tässä luetellut teemat ovat.)
 2. Kaikkien Internetin käyttäjien reagoiva DesignHalf käyttää nyt verkkoa mobiililaitteella, ja ostajat rakastavat käyttöä tablet-laitteillaan! Responsiivinen teema tarkoittaa, että verkkosivustosi mukautuu älypuhelimeen, tablet-laitteeseen tai työpöydälle heti.
 3. Tyyli, yksinkertaisuus ja helppo navigointiTemaasi tulisi sopia brändityylillesi ja tuotteillesi. Varmista kuitenkin, että se on helppo ja helppo navigoida. Ajattele, luoko teemasi miellyttävän käyttökokemuksen.

Nyt tiedät mitä etsiä, tässä on kymmenen suosikkiani, joissa yhdistyvät kaikki kolme olennaista ominaisuutta.

1. Divi 2.0

Paras ominaisuus: Vedä ja pudota räätälöinti

Divi 2.0

Divi eroaa useimmista WordPress-teemoista. Sillä ei ole vain yksi tyyli tai asettelu. Tämän teeman avulla voit luoda melkein minkä tahansa haluamasi mallin.

Olen nähnyt, että jotkut käyttäjät sanovat, että se on kuin lego! Mikä on loistava apt kuvaus teemasta. Voit yksinkertaisesti luoda haluamasi asettelun lohkojen ja ruudukkojen avulla. Se integroituu saumattomasti WooCommerce-palveluun ja voit luoda upean kauppapaikan muutamassa minuutissa.

> Hanki Divi-teema nyt.

2. Shopsy

Paras ominaisuus: Ruudukon asettelu

Shopsy

Shopsy on hauskaa ja leikkisä, joten se on täydellinen paikka vanhemmille, jotka haluavat perustaa lastenmyymälän tai mahdollisesti erilaisia ​​omituisia käsintehtyjä tuotteita.

Se jäljittelee Pinterest-tyylin ruudukkoasettelua, joten voit näyttää paljon kohteita kerralla. Mikä parasta, tekijät ovat tehneet siitä yhteensopivan animaatioiden kanssa, joten verkkosivustosi herää eloon!

> Hanki Shopsy-teema nyt.

3. Zerif Lite

Paras ominaisuus: Se on ilmainen!

Zerif Lite

Suosittelen yleensä ihmisiä sijoittamaan vähän rahaa WordPress-aiheeseensa. Ensiluokkaiset teemat maksavat harvoin yli 50 dollaria, ja sillä on suuri vaikutus sivustosi ammattimaisuuteen.

Mutta Serif Lite -sovelluksen avulla löysin ilmaisen teeman, jota suosittelen mielelläni. Se on yhden sivun muotoilu, joka tekee siitä täydellisen yksinkertaisissa myymälöissä. Se on helppo käyttää ja näyttää kauniilta. Jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, tämä on loistava paikka aloittaa. Jos pidät ilmaisesta versiosta, voit päivittää teeman ja vapauttaa ylimääräistä virtaa.

> Hanki Zerif Lite -teema täältä.

4. Kauppias

Paras ominaisuus: Upeita kuvia

Kauppias

Kaupanpitäjän kaltaisella nimellä tiedät, että tämä teema on tarkoitettu vain yhteen tarkoitukseen: auttamaan sinua myymään tuotteita. Kauppias on niin helppokäyttöinen, että sinun ei tarvitse tietää mitään koodia. Et todennäköisesti halua muuttaa liikaa muutenkin, koska esivalmistettu asettelu näyttää erittäin ammattimaiselta.

Tämän teeman tarkoituksena on kiinnittää huomiota isoilla kuvilla. Se on yksi suosikki teemani orastaville muotiliikkeille.

> Hanki myymälämiehen teema nyt.

5. Big point

Paras ominaisuus: Valtava otsikkotila

Big point

Yksi web-suunnittelun suurimmista suuntauksista tällä hetkellä on valtavien otsikoiden käyttö vastustamaton valokuvaus. Big Point -teeman avulla voit luoda sivuston, joka on nousussa.

Sen mukana tulee myös vallankumouksen liukusäädin, mikä tarkoittaa, että kauniit otsikkokuvasi vaihtavat automaattisesti. Se tekee asiakkaillesi vaikutuksen! Tämä on toinen vetämällä ja pudottamalla -teema, joten sinun ei tarvitse teknistä tietotaitoa, jotta se näyttää hyvältä. Se toimii täydellisesti WooCommerce-palvelun kanssa ja näyttää erityisen älykkäältä tabletilla.

> Hanki Big Point -teema nyt.

6. Avada

Paras ominaisuus: Kaikkien aikojen myydyin teema

Avada

Avada on melko samanlainen kuin Divin teema. Siinä käytettiin samaa lego-tyylin mukautettua rakennustyökalua, jonka avulla voit luoda verkkosivun melkein mistä tahansa ajateltavasta tyylistä.

Se on luultavasti monipuolisin ja joustavin teema siellä. Joten, jos haluat kokeilla ja löytää täydellisen asettelun, kokeile Avadaa. Sitä kutsutaan ”WordPress-teemojen sveitsiläisen armeijan veitseksi”, koska voit tehdä sen avulla mitä tahansa haluat.

> Hanki Avada-teema nyt.

7. Vigo

Paras ominaisuus: Tyylikäs muotimyyjille

Vigo

Vigo on kenties tyylikkäin teema. Siinä on puhdas, valkoinen muotoilu ja paljon tilaa. Sen avulla tuotteesi voivat olla keskeisessä asemassa ja myydä itseään. Vigo näyttää ammattimaiselta muodisivustolta; sinun tarvitsee vain lisätä tuotteita.

Mutta se ei ole vain kauniita kasvoja. Se tarjoaa asiakkaille yksinkertaisen ja helpon navigoinnin. Lisäksi se on pari vuotta vanha, mikä tarkoittaa, että sen tekijät ovat silittäneet kaikki ongelmat ja puhdistaneet koodin. Se tekee siitä yhden nopeimmin ladattavista teemoista markkinoilla.

> Hanki Vigon teema nyt.

8. Kauppa

Paras ominaisuus: Verkkokalvo käytössä

Shopster

Jos käytät verkkokauppaa, kuvien pitäisi tehdä kaikki kova työ puolestasi. Upea valokuvaus myy tuotteita. Tarvitset siis teema, joka näyttää kuvasi parhaimmillaan. Shopster on verkkokalvo käytössä, joten kuka tahansa verkkokalvonäytössä katseleva voi nähdä tuotteesi kaikessa kunniassaan.

Ne antavat sinulle myös valtavan liukuvan otsikkotilan työskennellä. Jos haluat kiinnittää asiakkaasi huomion vakavasti teräväpiirtokuvilla, tämä on teema sinulle.

Kuten kaikki muutkin aiheet, Shopster on kaikki asetettu toimimaan WooCommerce-palvelun kanssa ja integroituu saumattomasti. Ei ole tekemättä mitään kovaa työtä!

> Hanki Shopster-teema nyt.

9. Herra Tailor

Paras bitti: Parallaksi vieritys

Herra räätäli

Parallax-vieritys on tällä hetkellä yksi hienoimmista asioista web-suunnittelussa. Olet ehkä nähnyt muutaman sivuston käyttävän sitä jo. Kun vierität parallaksisivustoa alas, sisältö liikkuu eri nopeudella, näennäisesti olevan vuorovaikutuksessa keskenään. Saatat ajatella, että tarvitset tietokoneen nero luodaksesi tämän vaikutelman sinulle. Mutta tämän teeman kanssa kaikki tulee vakiona.

Se on melko maskuliininen teema, upea kaverien muotikauppaan. Tämä on toinen vetämällä ja pudottamalla -sivusto, joten myös asettelun luominen on hyvin helppoa.

> Hanki herra räätäli -teema nyt.

10. Cypress

Paras ominaisuus: Valmistettu erityisesti WooCommercelle

Sypressi

Tämä teema on suunniteltu erityisesti WooCommerce-työkalupakin ympärille. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että se on tehty verkkokauppojen omistajien mielessä. He ovat optimoineet koko verkkokaupan teema räätälöimällä kaikki näkökohdat lisätäksesi myyntiä verkkosivustollasi.

Yksi suosikki asioistani tässä teemassa on videotaustavaihtoehto. Se näyttää siltä, ​​että kotisivullasi on liikkuva kuva. Täydellinen esittelemään tuotteitasi tyylikkäästi!

> Hanki Cypress-teema nyt.

Haluaisin kuulla kaikilta WordPress-kauppojen omistajilta. Mitä teemoja käytät ja mikä on suosikkisi?

Katso nyt 9 parasta hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua. Nämä palvelut tuovat WordPress-suorituskykysi ehdottomasti uudelle korkeudelle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map