Miksi sinun pitäisi kytkeä Etsy Wix-sivustoon ja miten se tehdään 10 minuutissa

Etsy on kasvanut tuntemattomalta verkkosivustolta ostamaan hienoja käsintehtyjä tavaroita julkisesti noteeratulle yritykselle, joka myi viime vuonna yli 2 miljardia dollaria tavaroita..

Jos myyt käsintehtyjä tuotteita tai ainutlaatuisia digitaalisia latauksia, Etsyllä on yli 50 miljoonaa aktiivista käyttäjää, jotka ostavat ja myyvät, joten sinulla ei ole ongelmia löytää asiakkaita. Sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivuston luomisesta tai ihmisten löytämisestä ostamaan tuotteitasi. Etsy käsittelee sen sinulle.

Mutta yrityksesi kasvaessa saatat huomata, että Etsy ei salli sinun tehdä joitain tarvitsemiasi asioita, joten oman verkkosivustosi rakentaminen on välttämätöntä.

Miksi Wix ja Etsy ovat hienoja yhdessä

Kuinka yhdistää Etsy Wixiin

Jos sinulla on oma verkkosivusto, jotkut suosittelevat sulkemaan Etsy-kauppa ja luopumaan kokonaan Etsystä. Mutta ottaen huomioon tosiasian, että Etsy toi yli 87 miljoonaa dollaria pelkästään vuoden 2016 kolmannella neljänneksellä, luuletko todella, että se on paras neuvo?

Yli 20 miljoonaa ihmistä on aktiivisia ostajia Etsyssä. Se on paljon mahdollisuuksia myydä tuotteitasi. Jos olet tosissaan myymässä kokopäiväisesti verkkokauppaa, sen pitäisi olla osa yritystäsi. Mutta vain osa.

Etsy-myymälän sulkemisen sijaan miksi et yhdistä sitä Wix-verkkosivustoon? Tämä luo ilmaisen tavan tuoda liikennettä verkkosivustoosi.

Wix on verkkosivustojen luontityökalu ihmisille, jotka eivät osaa suunnitella verkkosivustoja. Sinun ei tarvitse tietää koodiriviä. Jos ajatus verkkosivuston luomisesta antaa sinulle painajaisia, heidän keinotekoinen suunnittelutiedonsa tekee siitä helpon. Vastaa vain joihinkin yksinkertaisiin kysymyksiin, ja sinulla on verkkosivusto muutamassa minuutissa.

Yhdistämällä Wix-verkkosivustosi Etsy-kauppaan, saat verkkosivustollesi sisäänrakennetun orgaanisen liikenteen lähteen, joka ei maksa sinulle senttiäkään. Vapaa liikenne on vaikea tulla nykyään. Ja kun rakennat yritystä kengännauhalla, dimeet todella kasvavat.

Luo Wix-sivusto: 

Jos olet vasta aloittamassa, tämä kattava opas näyttää tarkat vaiheet ensimmäisen Wix-sivustosi rakentamiseen.

Miksi minun pitäisi sisällyttää Etsy-myymäläni Wixiin?

Jos haluat yrityksen, joka kestää, sinun on rakennettava se omaan, ei Etsyyn. Mitä tapahtuisi kasvavalle brändillesi, jos Etsy alkaisi veloittaa 1000 dollaria vuodessa heidän alustansa käyttämiseksi?

Etsy tekee mahtavaa työtä mainostaakseen brändinsä verkossa, painettuna ja televisiossa. He käyttävät satoja tuhansia dollareita markkinointiin jatkuvasti uusien asiakkaiden saamiseksi. Ihmiset luottavat Etsyyn ja rakastavat ostamaan heiltä. Nämä asiat saattavat olla totta sinusta, mutta jos sinulla on satoja tuhansia dollareita markkinointiin, sinun ei tarvitse olla Etsy-kauppaa.

Vaikka Etsy on loistava alusta, joka toimii ahkerasti tyydyttääkseen sekä ostajia että myyjiä, sillä on kuitenkin rajoituksia.

Nämä rajoitukset vaikeuttavat yrityksesi kasvattamista. Mutta on mahdollista saada parhaat puolet molemmista maailmoista. Etsy-kaupan upottaminen Wix-verkkosivustoosi antaa sinulle mahdollisuuden:

 1. Helpoin sähköpostiluetteloiden rakentaminen
 2. Parempi asiakaskokemus
 3. Kyky hoitaa asiakkaita, jotka eivät ole valmiita ostamaan
 4. Ei linkkejä kilpaileviin tuotteisiin

1. Helpoin sähköpostiluettelon rakentaminen

Etsyllä saat asiakkaidesi sähköpostiosoitteet vasta, kun he tekevät ostoksen. Tämä on loistava lähtökohta, ja sinun pitäisi jo lähettää sähköpostia asiakkaillesi säännöllisesti.

Asiakassähköpostit ovat kuitenkin vain lähtökohta. Tämä ei tarjoa mahdollisuutta olla yhteydessä muihin ihmisiin, jotka eivät ostaneet ensimmäisellä vierailulla sivustollesi. Wix-sovelluksen avulla voit käyttää yhtä heidän luettelonmuutossovelluksistaan ​​siepataksesi verkkosivustosi kävijöiden sähköpostiosoitteet, jotka eivät vielä ole asiakkaita.

2. Parempi asiakaskokemus

Verkkoyritysten asiakaspalvelu alkaa verkkosivustolta, jonka avulla asiakkaiden on helppo löytää ja ostaa haluamansa. Kutsu sitä käyttökokemukseksi, asiakaspalveluksi tai asiakaskokemukseksi. Tärkeintä on, että sinun on tehtävä asiakkaalle mahdollisimman helppoa ostamista sinulta.

Yksi syy siihen, että ihmiset rakastavat ostamista Etsyltä, on se, että se tekee kaikesta helppoa ostaa. Etsi, napsauta, osta. Se siitä. Miksi viettää lukemattomia tunteja yrittäessään selvittää, kuinka tehdä tämä kaikki itse, kun voit vain käyttää heidän prosessiaan?

Jos et halua käsitellä ostoskärryjen asettamista ja integrointia maksuportteihin, Wixin Etsy Store -sovellus vie asiakkaat Etsy-kassasivulle. Koska asiakkaat luottavat Etsyyn ja rakastavat ostamaan heiltä, ​​luopumisprosentit ovat alhaisemmat.

3. Kyky hoitaa asiakkaita, jotka eivät ole valmiita ostamaan

Jos myyt kalliita esineitä, voi kestää useita käyntejä, ennen kuin he luottavat sinuun tarpeeksi ostoksesi. Etsyllä ei ole “virallista” numeroa, mutta myyjien mukaan Etsyn keskimääräinen myyntihinta on noin 20 dollaria..

Jos tarjoat ilmaiseksi ilmaiseksi verkkosivustollasi vastineeksi sähköpostiosoitteelle, on helpompaa pitää yhteyttä mahdollisiin asiakkaisiin. Tällä tavalla voit lähettää heille sähköpostia, jotka opastavat sinua ostamaan tuotteesi.

4. Ei linkkejä kilpaileviin tuotteisiin

Kun asiakas tarkastelee tuotetta, siellä on valikko, joka vie hänet useiden Etsy-myyjien tuotteisiin. Wix-sivuston sisäisessä Etsy-kaupassa ei ole näitä linkkejä, joten potentiaalisella ostajallasi ei ole tapa löytää samanlaisia ​​tuotteita eri myyjältä.

Kilpailevat tuotteet Etsyssä

Kuinka yhdistää Etsy-myymäläsi Wix-verkkosivustoosi

1. Kirjaudu Wix-tiliisi.

2. Napsauta Lisää sovellus -painiketta hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa.

Lisää sovellus Wixiin

3. Kirjoita sana Etsy App Market -ruudun yläosassa olevaan Etsi sovellukset -ruutuun. 

4. Valitse Etsy Shop -sovellus ja napsauta Lisää sivustoon -painiketta.

Wix-sovellusmarkkinat

5. Avaa Wix Editor Menestys-näytöltä. 

LisäysEtsy-sovellus

6. Wix Editor luo uuden sivun nimeltä Etsy Shop.

Valitettavasti et voi upottaa kauppaa kotisivullesi. Jos yrität poistaa tämän sivun, poistat Etsy shop -sovelluksen. Sivulle on esitäytetty esittelytietoja, jotta saadaan käsitys kaupan ulkonäöstä. Sinun on kytkettävä kauppa asetusten kautta, jotta voit katsella tavaroitasi.

7. Napsauta missä tahansa kaupan sisällä, niin soikea Asetukset-painike tulee näkyviin.

Etsy Wix -asetukset

8. Napsauta sivun esikatselun yläpuolella olevan sovelluksen sinistä Yhdistä kauppa -painiketta. 

Yhdistä Etsy Shop

9. Valtuuta Wix vetämään Etsy-tietosi

Valtuuta Wix vetämään Etsy-tietosi käyttämällä Etsy-kirjautumistunnusta ponnahdusikkunassa. Jos olet edelleen kirjautunut sisään Etsyyn, napsauta Valtuuta-painiketta. Sinut ohjataan takaisin Etsy Shop -sovellukseen Wix Editorissa.

Etsy Store -sovelluksen käyttö Wix Editorissa

Etsy Store -sovellus on erittäin yksinkertainen. Se sisältää kaksi osaa:

 1. asetukset
 2. Design

Sovelluksen Asetukset-osiossa voit valita, mitkä Etsy-kauppasi osiot näytetään. Jos haluat muuttaa minkä tahansa näistä osioista tekstiä, sinun on siirryttävä Etsy-tiliisi tehdäksesi sen. Napsauta vain Etsyn sinistä Muokkaa kauppaa -painiketta, jotta voit tehdä muutoksia näihin osioihin.

Muokkaa kauppaa

Suunnittelu-osiossa voit muuttaa painikkeiden ja tekstin värejä, mutta et voi muuttaa sivun todellista asettelua.

johtopäätös

Yhdistämällä Etsyn suuren asiakaskunnan ja Wix-verkkosivustosi sähköpostiluetteloiden rakennusominaisuudet, olet matkalla rakentamaan tuottoisaa online-yritystä, joka ylläpitää sinua vuosia eteenpäin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map