Opi perustamaan verkkokauppa ja tee ensimmäinen myynti!

Ensimmäisen myyntisi tekeminen on erityinen tunne.


Se merkitsee oman ostosimperiumin alkua ja mahdollisuutta rakentaa yritystä.

Olemme nähneet sen tapahtuvan. Olemme havainneet, että makuuhuoneyrittäjät muuttavat unelmansa miljoonan dollarin verkkokauppayrityksiksi. Tarvitset vain hienon tuotteen ja verkkokaupan.

Merkintä

Tämä on 10 minuutin opas verkkokaupan perustamiseen, ensimmäisten asiakkaidesi löytämiseen ja muuntamiseen menestyväksi yritykseksi.

Jos luet tätä sivua, ehkä sinulla on jo loistava idea, mutta et ole varma kuinka rakentaa myymäläsi.

Kuulostaa tutulta?

Luottakaa meihin, se on helpompaa kuin luulet ja näytämme kaikki salaisuudet. Yksinkertaisuuden vuoksi opas on jaettu kolmeen osaan. Tartu kuppiin kahvia ja takertuu sisään.

Osa 1: Mistä aloitan edes?
Nopea johdanto ensimmäiseen verkkokauppaan.

Osa 2: Tekninen bitti
Vaiheittainen opas oman verkkosivustosi ja ostoksesi perustamiseen.

Osa 3: Ensimmäisen myynnin tekeminen
Kauppa tarvitsee asiakkaita! Näytämme sinulle nopean tempun tehdä ensimmäinen myynti.

OSA 1: Mistä aloitan?

Internet on täynnä hienoja paikkoja myydä tuotteitasi. Hankala osa on valita paras reitti. Lyhyt tarina, paras vaihtoehto on omien verkkosivustojesi perustaminen, mutta katsotaanpa kaikkia vaihtoehtoja.

Vaihtoehto 1: eBay-, Etsy- ja kolmansien osapuolien palvelut

markkinat

eBay, Etsy ja Craigslist ovat jättiläisiä alustoja, ja täällä on tuhansia pieniä putiikkeja ja kauppoja. Sinun voisi olla yksi heistä.

Parasta näissä kolmansien osapuolien myyjissä on heidän yksinkertaisuus. Voit rekisteröityä ja alkaa myydä muutamassa minuutissa. He tekevät kovaa työtä ja perustavat myymälän sinulle. He käsittelevät rahaa ja tekevät koko prosessin helpoksi.

Asiakkaat tuntevat nämä alustat jo ja tuntevat olonsa mukavaksi ostaa niitä. Täällä on tunne luottamuksesta ja turvallisuudesta.

Löydät myös sisäänrakennetun yleisön. Esimerkiksi Etsyllä on miljoonia asiakkaita, jotka etsivät käsintehtyjä käsitöitä ja henkilökohtaisia ​​tavaroita. Jos teet ainutlaatuisia lahjoja ja tuotteita, paljon asiakkaita odottaa jo sinua.

Mutta?…

Ongelmana on, että et koskaan rakenna imperiumia jonkun toisen sivustolle.

On todella vaikeaa luoda todella uskollinen yleisö ja vahvistaa brandi-identiteettiasi, kun kyykyt jonkun toisen maalla! eBay, Etsy, Craigslist ja muut asettavat tuotemerkkinsä ja identiteettinsä tuotteidesi edelle.

Pahinta, jos kolmas osapuoli päättää peruuttaa myymälän, koko yrityksesi menetetään hyväksi. Se on huono uutinen, jos etsit luotettavaa, pitkäaikaista tuloa.

Tarvitset oman tilan, jos haluat kerätä sähköpostiosoitteita, olla yhteydessä asiakkaisiisi ja rakentaa ainutlaatuisen identiteetin. Oma verkkosivusto.

Vaihtoehto 2: Sosiaalisen median kaupat

Facebook-yrityssivu

Toinen suosittu valinta on Facebook-kaupan perustaminen. Tähän sisältyy yhden Facebookin integroitujen laajennusten käyttö kaupan pitämiseen sosiaalisen median sivulla.

Meillä on sekalaisia ​​tunteita tästä menetelmästä. Toki, sen avulla on helpompaa kuin koskaan myydä seuraavillesi. Facebookilla on kuitenkin tapana muuttaa niiden algoritmeja ilman ennakkoilmoitusta.

Voit viettää vuosia rakentaessasi yritystäsi, jotta kaikki pyyhkiytyy yhteen nopeaan Facebook-päivitykseen.

Älä ymmärrä meitä väärin, sinun tulee ehdottomasti rakentaa yhteisö Facebookissa. Ei ole kuitenkaan viisasta luottaa siihen, että olet ainoa online-läsnäolosi.

Vastaus löytyy vaihtoehdosta 3: Oma myymälä

Jos etsit paikkaa soittaaksesi omallesi, sinun on luotava oma myymälän etuosa.

www.your-shop.com

Antoiko se vain pienen värisemisen jännityksestä? Se on helpompaa kuin luuletkin.

Kaupan rakentamiseen on kaksi päätapaa, ja opastamme sinut prosessin läpi.

WordPress + WooCommerce = Ilmainen verkkokauppa!

WooCommerce

Jos se kuulostaa vieraalta kieltä, hengitä syvään. Verkkosivun luominen on nyt helpompaa kuin koskaan. Alamme käyttää WordPress: planeetan suosituin verkkosivustojen rakennusalusta.

Itse asiassa 24% kaikista Internet-sivustoista toimii WordPressin avulla. Joten olet hyvässä seurassa.

Voit valita esiasennetut mallit ja muokata sitä mieleiseesi mukaan. Sinun ei tarvitse edes tietää yhtä verkkokoodiriviä.

Entä hankalit maksumekanismit, tuotteet ja toimitus?

Siellä missä WooCommerce tulee sisään. WooCommerce on tekninen työkalupakki, joka saa kaupan toimimaan. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata ohjelmisto ja asentaa se WordPress-sivustoosi.

Se auttaa sinua luomaan ja suunnittelemaan myymälääsi. Se myös asettaa kaikki vaikeat maksujärjestelmäsi, hallitsee varastosi ja selvittää toimituskulut.

Sekä WordPress että WooCommerce ovat täysin ilmainen käyttää mutta heidän mukanaan tuleva arkkitehtuuri ei ole. Tarvitset verkkopalvelimen ja verkkotunnuksen nimen, mikä on vain murto-osa kustannuksista. Lisää tästä OSA 2: Tekninen bitti.

Shopify – Helpoin tapa perustaa verkkokauppa

Shopify-verkkokauppa

Paras vaihtoehto WordPress + WooCommerce -tuotteille on Shopify. Shopify on yksinkertainen ohjelmisto, joka luo verkkokaupan sinulle. Se on suunniteltu erityisesti verkkokauppaan.

He käyttävät myös malleja (katso Shopify-mallien 100s täältä) sivuston suunnittelussa, joten niissä ei ole vaikeaa koodia, jota käsitellä.

Aivan kuten WooCommerce, myös Shopifyn taustatoiminnot tekevät kaiken kovan työn puolestasi.

Mutta?…

Ainoa todellinen Shopiffin haittapuoli on kustannukset. Kuukausimaksu (alkaen 29 dollaria kuukaudessa) riippuu valitsemastasi Shopify-suunnitelmasta. Jos sinulla on suuria suunnitelmia, älä anna sen lykätä sinua. Shopify on täydellinen, jos sinulla on tuote, jolla on korkea voittomarginaali. Loppujen lopuksi saat hintaan verrattomat mukavuudet.

Voit nähdä, kuinka olemme luoneet Shopify-verkkokaupan vain 19 minuutissa. Se on kuinka suoraviivainen prosessi on.

Bottom Line

Tärkeintä on, että tarvitset oman tilan. Tarvitset identiteetin, äänen ja uskollisten seuraajien heimon. Et voi tehdä niin possu-tukea Etsyllä, eBayssa, Facebookissa jne. Se tarkoittaa oman imperiumin rakentamista WordPress + WooCommerce tai Shopify avulla.

OSA 2: Tekninen bitti

Luottakaa meihin, tämä on helpompaa kuin luulette.

MERKINTÄ

OSA 2 osoittaa, kuinka WordPress + WooCommerce-verkkokauppa perustetaan. Olemme laatineet yksityiskohtaisen ohjeen Shopify-kaupan luomiseen (19 minuutissa!). Tarkista tämä.

Vaihe 1. WebPress WordPressille

Web-hosting on Internet-maa-alue, jolla verkkosivustosi elää.

Peliäsi voi olla hankala, jos olet uusi peli. Ajattele sitä näin:

Web-hosting-yritykset ovat kuin Internet-vuokranantajat. He vuokraavat osan webistä sinulle, ja sinne rakennat sivustosi.

Mutta tässä on asia. On hyviä hosting-yrityksiä, ja on myös huonoja.

Joten älä valitse vain halvin vaihtoehto. Sivustosi nopeus ja turvallisuus on elintärkeää, ja verkkokauppasi ansaitsee parasta.

Paras verkkoisäntä on nopea kuin helvetti, lähellä kohdeyleisöäsi ja suojattu hakkereilta.

Meillä on ollut täällä paljon kokemusta, ja tätä suosittelemme:

SiteGround WooCommerce-isäntä

SiteGround on loistava premium-valinta. Jos sinulla on suuria suunnitelmia, joilla on paljon maailmanlaajuista liikennettä, suosittelemme niitä. Ne ovat nopeita, turvallisia ja hienoja asiakaspalvelun kanssa. Itse asiassa tämä verkkosivusto Bitcatcha.com isännöi heitä.

Lue SiteGround-arvostelu

Inmotion-hosting

Inmotion Hosting on täydellinen, jos keskityt Yhdysvaltain yleisöön. Heidän Max Speed ​​Zone ™ on suunniteltu palvelemaan verkkosivustoasi erittäin nopeasti Yhdysvalloissa. Yhdistettynä ilmaiseen Cloudflare-tiliin verkkosivustosi lentää nopeasti ympäri maailmaa.

Lue Inmotion Hosting Review

Vaihe 2. www.oma-firs-business.com!

Tämä on verkkotunnuksesi nimi. Se on osoite, joka osoittaa verkkosivustollesi. Etsit jotain yksinkertaista, ainutlaatuista ja suoraan pisteeseen.

Valitse tämä huolellisesti. Toivottavasti olet jo saanut yrityksen nimen, jonka kaikki olet valinnut ja valmis lähtemään.

Vaihe 3: WordPressin määrittäminen & WooCommerce

Kun olet saanut web-hosting & verkkotunnus valmis, kirjaudu sisään ohjauspaneeliin asentaaksesi WordPress. Yhden napsautuksen asennus molemmissa iPageissa & Inmotion Hosting saa sen aikaan nopeasti.

Kirjaudu sitten sisään WordPress-sivustollesi, siirry laajennuksiin ja etsi WooCommerce. lataa ja asenna.

Voilà. Verkkokauppasi toimii nyt.

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei ole. Auttaaksemme sinua olemme laatineet joukon video-oppaita opastamaan sinua läpi tämän prosessin vaihe vaiheelta. Näissä viidessä videossa näytämme tarkalleen kuinka perustamme WooCommerce-verkkokaupan ystävälle.

Vaihe 4: Kaupan suunnittelu

Nyt kun olet saanut verkkokauppasi valmiiksi, on aika sisustaa se!

Kuten aiemmin totesin, WordPress on erittäin helppo sisustaa ja tehdä omasta. Voit valita satojen esiasetettujen kuvioiden joukosta ilmaiseksi tai voit aloittaa palkkio-aiheen. Pidämme tyylikkäistä teemoista, jotka tarjoavat edullisia, ainutlaatuisia ja kauniita teemoja.

Asiantuntevat suunnitteluneuvot:

 1. Yksinkertaisuus on kaikkeaValitse yksinkertainen malli, joka korostaa tuotteitasi ja jota on helppo navigoida.
 2. Logo ja brändäysKatso teemaa tai mallia, jonka avulla voit luoda yksilöllisen identiteetin.
 3. Suuret, korkearesoluutioiset valokuvatKuvat myyvät tuotteita. Se on niin yksinkertaista. Valitse sivusto, joka näyttää kuvasi parhaimmillaan.

Vaihe 5: Rahan laskeminen

Tietysti mikään verkkokauppa ei ole valmis ilman maksujärjestelmää. Verkossa tunnetuin palvelu on PayPal ja voit sijoittaa heidän maksuväylän helposti kassalle.

Joskus asiakkaat mieluummin yksinkertaista luottokorttimaksua. Voit käsitellä tätä Braintree. Ne ohjaavat maksujärjestelmää AirBnB: ssä ja Uberissa, joten olet hyvissä käsissä.

Nyt olet kaikki valmiina avaamaan ovet! Nyt sinun täytyy vain löytää joitain asiakkaita.

OSA 3: Ensimmäisen myynnin tekeminen

Ensimmäinen myynti on aina vaikein. Sen jälkeen se on lumipallovaikutus! Jätämme sinulle yhden asiantuntijavinkin, jotka auttavat sinua tekemään ensimmäisen myynnin.

Ota tuotteesi miljoonien silmien eteen

Internet on täynnä voimakkaita blogeja, YouTube-kanavia ja sosiaalisen median vaikuttajia. Näillä ihmisillä on valta saada tuotteesi monien edessä.

Aloita luomalla luettelo blogistasi ja vaikutusvaltaa tekeviltä yrityksesi kapealta. He etsivät aina hienoja tuotteita ja tarinoita jaettavaksi yhteisöilleen, joten tavoita ja pyydä arvostelu tai sponsoroitu viesti.

Nämä vaikuttajat saavat satoja sähköposteja ja kenkiä päivittäin, joten miten erotut?

 1. Ole personalCraft – ainutlaatuinen ja henkilökohtainen viesti jokaiselle bloggaajalle. Mainitse jotain, mitä näit ja pidit heidän blogissaan, ja kerro heille, miksi luulet tuotteesi olevan mielenkiintoinen heidän yleisölleen.
 2. Osoita heille nimen mukaan. Useimpien bloggaajien nimiä ei ole helppo löytää. Osoita heille, että olet käyttänyt aikaa katsoa heidän sivustoaan.
 3. Luo houkutteleva tarinaKirjoittajat ja bloggaajat etsivät enemmän kuin vain hienoa tuotetta. He haluavat tarinan, joka yhdistää heidän lukijansa. Mikä tekee tuotteestasi ainutlaatuisen? Mikä on emotionaalinen yhteys? Miksi ihmisten on kuulla sinusta ja tuotteestasi?
 4. Mutta pidä se paikallaan.Nen ei tarvitse tietää elämäntarinasi. Antakaa heille vain se mitä he tarvitsevat kiinnostamaan heitä ja esittelemään tuotteitasi. Bloggaajat etsivät lyhyitä, teräviä viittauksia.
 5. Seuraa vain kerran, noin viikkoa myöhemmin. Pidä se kohteliaana, ja jos et kuule takaisin, älä ota sitä henkilökohtaisesti. Kokeile vain toista!
 6. SponsorointiOn paljon blogeja ja sosiaalisen median tilejä, jotka hyväksyvät maksun tuotteesi jakamiseksi tai sisällön luomiseksi sen ympärille. Se on pieni hinta maksaa tuotteesi monista silmistä.

Ilmainen näyte tekee ihmeitä myös täällä;)

Yhden työskentelytavan noudattaminen on kaikki mitä tarvitset myymälän menestymiseen, mutta jos haluat enemmän, lue markkinointiblogpostit inspiraation saamiseksi!

Phew, teit sen loppuun!

Joten mitä olemme oppineet?

 1. On monia tapoja myydä verkossa, mutta mikään ei estä oman verkkosivustosi rakentamista WordPressissä tai Shopifessa.
 2. Päätä WordPress-palvelun palveluyrityksestä & asenna WordPress + WooCommerce.
 3. Aloita täältä Shopifyn osalta.
 4. Valitse puhdas ja ainutlaatuinen muotoilu.
 5. Ota yhteyttä vaikutusvaltaisiin blogeihin saadaksesi arvosteluja ja kattavuutta.

LOPULLINEN Ajattelu

Vaikein osa on saavuttaa ensimmäinen harppaus. Älä tuntea prosessin pelottelua, omaksua sitä ja oppia meneessäsi. Luotta itseesi ja tuotteeseesi! Jos tarvitset lisäapua, olen vain sähköpostin päässä. Jos valitset WordPressin, voit seurata kuinka määritän WooCommerce Bon Bon Boutique -sovellukselle.

Seuraa intohimoitasi, aloita menestyvä yritys ja ojota päivätyö!

Se voi todella tapahtua, lukekaa vain haastattelumme Kalenin (Bon Bon Boutique’sin omistajan) kanssa, ansaitsemalla 1000 dollaria hänen vapaa-ajallaan!

Onnea!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map