Verkkokauppasi 19 minuutissa: Kuinka perustaa Shopify ja aloittaa myynti

Shopify on helpoin tapa perustaa verkkokauppa.


Haluatpa ansaita vähän ylimääräistä rahaa sivusta tai tehdä siitä kokopäiväisen työn, Shopify on nopein tapa päästä verkkoon ja alkaa myydä.

Itse asiassa ajoitin sen juuri alusta loppuun, ja kaupan luominen, tuotteiden lisääminen ja napsauttamalla “lähetä” -painiketta kesti vain 19 minuuttia..

Myönnettiin … 19 minuutin myymäläni ei ollut täydellinen, ja vietin paljon kauemmin säätämällä sitä. Mutta se osoittaa, kuinka suoraviivainen prosessi on.

Ota yhteyttä täydelliseen Shopify-oppaaseemme

 • Osa 1: Kuinka perustaa Shopify-kauppa vain 19 minuutissa
 • Osa 2: 11 Shopify-ominaisuudet, jotka lisäävät myyntiäsi
 • Osa 3: Shopify SEO: 9 välttämätöntä myymäläsi Google-sijoituksen parantamiseksi
 • Osa 4: “Kuinka houkuttelen asiakkaita ??” Ensimmäiset 7 vaihetta Shopify-myymälän mainostamiseksi

Tämä viesti on ensimmäinen neljää osaa sisältävässä Shopify-sarjassa, joka vie sinut aloittelijasta Shopify-masteriin! Tänään aloitamme perusasetuksilla, kun käymme läpi 20 minuutin asennusprosessin.

Mutta ensin…

Miksi Shopify?

Shopify-arvostelu

Suurin osa myymälöiden omistajista ei halua vaivaa verkkosivuston rakentamisesta tyhjästä ja hankalien mekaniikoiden ylläpitämistä. He vain haluavat myydä! Sieltä Shopify tulee:

Kauppaedut

 1. Sinun ei tarvitse tietää yhtä verkkokoodiriviä – Shopify opastaa sinut läpi koko prosessin.
 2. Shopify antaa sinun lisätä oman verkkotunnuksesi (esim. Www.my-store.com), isännöi kauppaa sinulle ja ylläpitää monimutkaista “takaosaa”.
 3. Kaupan suunnittelu on helppoa, voit valita 100 olemassa olevasta teemasta ja muokata niitä haluamallasi tavalla.
 4. Shopify prosessoi, hallinnoi ja seuraa kaikkia tilauksiasi ja maksujasi antamalla sinun keskittyä liiketoimintaan.

Kuulostaa hyvältä, mitä minun täytyy aloittaa?

Tarvitset vain 20 minuuttia varaa, myytävän tuotteen ja 29 dollaria kuukaudessa. MUTTA on 14 päivän ilmainen kokeilu, ja sinun ei tarvitse antaa kortin tietoja ennen kuin siirryt live-tilaan. Voit vapaasti pelata siihen asti.

Shopify-myymälä

Onko Shopifyllä mitään haittapuolia?

Jos etsit täydellistä hallintaa takaosaan (web-hosting, suorituskyky, koodaus jne.), Shopify saattaa tuntea sinua liian rajoittavasti. Se on hiukan kalliimpi kuin muutkin vaihtoehdot, mutta saat hintaan verraton voima.

Vaihtoehto? Käytä WordPressiä WooCommerce-nimisen laajennuksen kanssa. Mutta jos etsit yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta vaihtoehtoa, valitse Shopify.

Mennään!

Tässä nopeassa opetusohjelmassa käydään läpi Shopify-kaupan perustamisen perusvaiheet. Tarkastelemme rekisteröintiä, suunnittelua, tuotteiden lisäämistä, verkkotunnuksen nimen lisäämistä ja maksumekanismin luomista.

Vaihe 1: Rekisteröidy

Ensimmäinen vaihe on helppo, siirry Shopify.com-sivulle ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Aloita Shopify-kokeilu

Vaihe 2: Anna myymälölle nimi

Toivottavasti sinulla on idea mielessä. Demokaupassani käytän mahtavia lumilautoja.

Mahtavia lumilautailua

Vaihe 3: Lisää osoite, jotta Shopify voi laskea myyntiveron ja maksut

Maksuosoite

Vaihe 4: Aloita suunnittelun mukauttaminen!

Rekisteröinnin jälkeen sinua tervehtii yksinkertainen kojelauta. Aloitetaan hauskalla tavaroilla: myymälän suunnittelulla.

selectatheme

Vaihe 5: Valitse täydellinen teema myymälöllesi

Shopifyssä on yli 100 suunnittelumallia tai teemoja verkkokaupan räätälöimiseksi. Ajattele niitä lähtökohtana – voit säätää tai muuttaa asettelua, värejä ja kuvia käydessäsi läpi.

Valitsen Awesome Snowboards -myymälän rajattoman teeman. Se on puhdas, yksinkertainen ja siinä on paljon tilaa suurille kuville.

Shopify-teema - Rajaton

Vaihe 6: Säädä teema mieleiseesi

Shopify antaa sinulle paljon hallintaa sivustosi ulkoasusta. Täällä olen ladannut uuden sankarikuvan ja kirjoittanut yläosaan yksinkertaisen logon.

Päällekkäinen taustakuva

Tässä vaiheessa voit viettää tunteja muuttamalla asettelua ja muotoilua, mutta voit palata tähän milloin tahansa. Lisäämme nyt joitain tuotteita.

Vaihe 7: Lisää ensimmäinen tuotteesi

Siirry takaisin hallintapaneeliin ja napsauta Lisää tuote.

Lisää ensimmäinen tuotteesi

Vaihe 8: Kirjoita ensimmäisen tuotteen nimi ja kuvaus

Pro-vinkki: älä ohita tuotekuvausta. Hyvä kuvaus on välttämätöntä, jos haluat vakuuttaa asiakkaat ostamaan tuotteesi. Valitse sanasi huolellisesti ja tee tuotteesta erottuva!

Ainutlaatuinen tuotekuvaus on myös välttämätön hakukoneiden paremmille sijoituksille. Selitän lisää Shopify-hakukoneoptimoinnista tämän sarjan kolmannessa osassa.

Ainutlaatuinen tuotekuvaus

Vaihe 9: Lataa upeita kuvia tuotteestasi

Kuvat voivat saada aikaan tai rikkoa myyntitasosi. Upeat valokuvat ovat avain asiakkaiden vakuuttamiseen ostamaan sinulta, joten valitse heidät huolellisesti. Katso tästä oppaasta, kuinka kuvat voivat parantaa muuntoprosenttiasi, ja lataa sitten parhaat kuvat.

Käytä upeita kuvia tuotteestasi

Vaihe 10: Aseta hinta ja mainosjakauma

Kirjoita tuotteesi hinta ja muista valita “veloita verot” -ruutu. Shopify lisää automaattisesti oikean myyntiveron sijaintisi perusteella.

Anna ‘SKU’ (varastoyksikkö), joka on yksinkertaisesti numero kunkin tuotteen tunnistamiseksi. TÄRKEÄÄ: vaihda ‘varastomenetelmä’ tilalle ‘Shopify seuraa tämän tuotteen varastota’ ja kirjoita käytettävissä olevien tuotteiden lukumäärä..

Tällä tavoin Shopify seuraa kuinka monta tuotetta on myyty ja kuinka monta jäljellä on.

Inventory ja hinnoittelu

Vaihe 11. Anna tuotteen paino kuljetustarkoituksia varten

Shopify yrittää laskea karkean toimitushinnan asiakkaan sijainnin ja tuotteesi painon perusteella. Ellei sinulla ole suurta logistiikka- ja toteutustiimiä, joka toimittaa tuotteesi, valitse “manuaalinen” toteutus.

Tuotteen yksityiskohdat

Vaihe 12: Lisää variantteja kokoa, väriä jne. Varten.

Jos tuotteessasi on erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten erikokoisia t-paitoja, Shopify hoitaa tämän sinulle. Kerro vain, mitä kokoja, värejä tai kankaita on saatavana jokaiselle tuotteelle.

Tuotteen variaatio

Paina “julkaise” ja tuotteesi lisätään automaattisesti myymäläsi etuosaan. Toista prosessi jokaiselle myymällesi tuotteelle.

Vaihe 13: Luo mukautettu verkkotunnus – my-store.com!

Muokattu verkkotunnus tekee verkkokaupastasi näyttävän ohuen ja ammattimaisen. Shopify tekee siitä helpon, joten napsauta ‘määritä oma verkkotunnus’.

Luo mukautettu verkkotunnus

Vaihe 14: Osta valitsemasi verkkotunnus Shopifyn kautta

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, Shopify antaa sinun nähdä, mitä on saatavilla, ja ostaa sen sieltä ja sitten. Jos sinulla on jo verkkotunnus toisen myyjän kautta (kuten GoDaddy), voit lisätä sen helposti sen sijaan.

15-kauppa

Vaihe 15: Lisää maksujärjestelmäsi, jotta voit ansaita rahaa!

Aikaisemmin yksi hankalimmista asioista verkkokaupan perustamisessa oli maksujen ottaminen. Onneksi Shopify tekee siitä myös helpon. Siirry Asetukset-kohtaan > Maksut ja aloita valitsemalla haluamasi menetelmä.

Monille yksinkertaisin vaihtoehto on Paypal, mutta voit myös valita Shopify Payments, joka sallii sinun hyväksyä luottokortit suoraan (käyttämättä PayPalia välimiehenä). Sinun tarvitsee vain yhdistää pankkitilisi Shopifyn kanssa. Jos sinulla on mielessä toinen maksutapa, voit valita kymmenestä tai useammasta vaihtoehtoisesta maksusta, mukaan lukien Amazon, BitPay ja CoinBase.

Lisää maksuyhdyskäytävä kauppaan

Olet valmis!

Paina “julkaise” -painiketta, jolloin verkkokauppasi on valmis asumaan maailmaan.

Tietenkin, tämä on yksinkertainen ja perustiedot Shopifelle. Kaupan saaminen verkkoon on vasta alkua. Nyt tulee kova osa: saada asiakkaat (virtuaalisen) oven läpi ja muuttaa se luotettavaksi yritykseksi.

Kun käymme läpi tämän Shopify-sarjan, tarkastelemme näitä seuraavia vaiheita ja käännämme tämän yksinkertaisen aloituksen roaisevaksi menestykseksi!

Kerro, miten pääset alla oleviin kommentteihin. Jos olet jo perustanut Shopify-myymälän, kerro minulle kokemuksestasi alustalla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map