WP Reset – WordPressin nollaaminen on helppoa!

Muistatko pitkät pimeät yöt, kun kehität teemoja tai rakennat WordPress-sivustoasi, ja jotain menee palauttamattomasti pieleen? Alat sitten itkeä nurkassa vain ajatellessasi kaikkia ongelmia, jotka sinun täytyy käydä läpi vain WordPressin uudelleenasentamiseksi saadaksesi puhdas liuske.


Olemme kaikki olleet siellä.

No, ehkä vain minä itken, mutta olemme kaikki turhautuneita tai ainakin hieman ärsyttäneitä vaikeuksista joutua asentamaan WordPress uudelleen virheen takia..

Muutama päivä sitten rakas pomo antoi minulle tehtäväksi tarkistaa WP Reset – työkalu, jonka avulla voit palauttaa WordPressin alkuperäiseen tilaan muutamalla napsautuksella.

WP-nollaus

Hei-silmä, pitkät hankalat uudelleenasennukset. Niin pitkät, vaivalloiset ja hankalat prosessit.

Okei, olen dramaattinen. WordPressin uudelleenasentaminen ei ole kovin vaikeaa, mutta siitä voi tulla tylsää.

Kun pystyt palauttamaan WordPressin tuoreelle liuskalle ilman, että tarvitset vaivautumista asennuksen poistamisessa, säästät todennäköisesti keskivertokuluttajaa kaikki viisi minuuttia, mutta se on mukavuus, jota en voi näyttää elää ilman, kun olen maistanut sen etujen ylellisyyttä..

Mikä tarkalleen on WP Reset

Jos nimi ei ole antanut sitä pois, se on WordPress-kehitystyökalu, jonka avulla voit palauttaa WordPressin alkuperäiseen tilaan kätevästi vain muutamalla napsautuksella.

Miksi kenen tahansa pitäisi tehdä tämä, kysyt?

Käytämme keittiötä esimerkkinä. Kuvittele, että kestää kauan kehittää monimutkainen ruokalaji, ja sitten pilata sen valaamalla vahingossa koko pullon pippuria pannuun.

Sinun on tehtävä

 1. Heitä pois pannun aineosat.
 2. Kuuraa astia puhtaana.
 3. Pesu astiat puhtaiksi.
 4. Käynnistä kaikki uudelleen tyhjästä.

Kaiken tämän tekeminen ei todellakaan vie kauan, mutta jos säästät aikaa napsauttamalla painiketta, joka voi poistaa vaiheet 1 – 3, eikö olisi järkevää tehdä sitä?

Sama käsite koskee WordPress-kehitystä. Joskus tarvitset vain uuden alun ja ilmeen täällä, se on painike, joka tekee kaiken tämän sinulle!

Kuinka helppoa on todella käyttää WP Reset -sovellusta?

Laajennuksen käyttö on todella helppoa.

Voit siirtyä sivulle https://wpreset.com/ ja ladata laajennuksen sieltä, ladata sen WordPressiin manuaalisesti ja aktivoida sen. Sinun on hyvä mennä.

Lataa WP-palautus WordPress.org-sivustosta

Valitsin asentaa sen etsimällä sitä WordPressin plugin-hakutoiminnosta, koska olen tietysti liian laiska suorittamaan itse lataamisen ja lähettämisen itse.

Muutaman sekunnin kuluttua laajennus on asennettu ja olen onnellinen mies.

WP-palautus asennettu

Ennen kuin jatkamme, mielestäni on teille kavereille tärkeätä tietää, että kärsin ahdistuksesta, etenkin kun on kyse työskentelystä varoille, jotka eivät kuulu minulle

Sivusto, jota testaan ​​WP Reset -sovelluksella, sijaitsee ystävälle kuuluvassa aliverkkotunnuksessa, ja vaikka minulle annettiin lukuisia vakuutuksia siitä, että mikään ei voi mennä pieleen, aivoni kuvasivat tuhansia erilaisia ​​skenaarioita siitä, kuinka asiat voivat mennä pieleen (pirun sinä) Murphy, se on sinun syytäsi, olen niin vainoharhainen!).

Ei auta, että WP Reset -sovellukseen sisältyy runsaasti varoituskylttejä, jotka ovat pahaenteisesti luettavissa: “EI MITÄÄN TOSTI!”

WP Nollaa asetukset

Siitä huolimatta minun piti testata tämä laajennus, joten jätin huomiotta kilpa-sydämeni ja aktivoin WP Reset -sovelluksen. Sitten tervehtiin tätä laatikkoa, mikä sai minut vielä hermostuneemmaksi.

Kirjoita 'RESET'

Ei hätää, päästäkää se loppuun ja tehdään sen kanssa. Näppäin “reset” laatikkoon ja napsautin painiketta.

Sitten näen tämän.

lopullinen vahvistus

Siihen mennessä hikoilin luoteja, ja kaikki nämä varoitukset eivät auttaneet. Olin * tämä * lähellä hyppäämässä ikkunasta ja vain lopettaakseni sen.

Hiukkasin hampaani, suljin silmäni ja osin vaarallisen näköisen ison punaisen napin.

nollaaminen

Asiat olivat omituisen rauhallisia. Mitään hengenvaarallista ei tapahtunut. Vain pieni animaatio, joka kehottaa minua odottamaan, kun laajennus nollaa WordPressin. Animaatio oli omituisen mukava katsella, mikä helpotti hieman levottomia sieluni.

Ja sitten se tapahtui silmänräpäyksessä.

palautettu

WordPress palautettiin alkuperäiseen tilaansa kirjaimellisesti vain 3 vaiheessa. Kesti kaikki 1 minuutti saadakseni tämän aikaan.

Tarkistin muut tällä verkkotunnuksella olevat sivustot ja ne olivat turvallisia. Kaikki muu oli normaalia, paitsi sivusto, jolla testasin tätä laajennusta.

Tietäen, että kaikki meni hyvin, hengitin helpotusta.

Entä jos nollaan vahingossa sivustoni WP Reset -sovelluksella?

Koko yllä mainitun tarinan tarkoituksena oli näyttää sinulle kuinka nopeasti WP-nollaus toimii ja kuinka turvallista on käyttää.

Ei ole kirjaimellisesti mitään tapaa, jolla voit vahingossa nollata mitään tällä laajennuksella, koska joukkueella oli ennakointi sijoittaa useita vahvistuksia ja varoituksia ennen kuin voit edes painaa nollata-painiketta..

Laajennuksen asentaminen on niin helppoa, että voin saada teknologisesti haastavan isoäitini tekemään sen.

Sen käyttö oli myös erittäin suoraviivaista – Aktivoi laajennus, kirjoita ”nollaa”, paina Lähetä ja vahvista sitten lähetys uudelleen.

Odota muutama sekunti ja voila, WordPress-asennus on yhtä hyvä kuin uusi.

WP Resetin muut ominaisuudet

Tämän laajennuksen ensisijainen tavoite on auttaa sinua palauttamaan WordPress, mutta se ei tarkoita, että siihen ei tule toimintoja, jotka tarjoavat sinulle vaihtoehtoja siitä, mitä haluat sen tekevän.

Pluginien kojetaulun pää “nollaus” -palkin alla on jälkiasetusvaihtoehdot, joiden avulla voit aktivoida nykyisen teemasi uudelleen, aktivoida WP-palautuksen uudelleen ja aktivoida kaikki tällä hetkellä aktiiviset laajennukset..

postita nollaus

Nämä vaihtoehdot ovat erityisen hyödyllisiä, jos haluat vaihtoehtosi, laajennuksesi ja teemasi täsmälleen sellaisina kuin ne ovat. WP Reset puhdistaa kaiken puhtaan, mutta jättää vaihtoehtosi haluamallasi tavalla.

Kohdassa “Työkalut” löydät asetukset, joiden avulla voit tehdä yksittäisiä nollausvaihtoehtoja, kuten:

 • Poista transientit
 • Puhdista lataus -kansio
 • Palauta teema-asetukset
 • Poista teemat
 • Poista laajennuksia
 • Tyhjennä tai poista mukautetut taulukot
 • Poista .htaccess-tiedosto

Lisää vaihtoehtoja

Minulla ei ollut käyttöä näihin vaihtoehtoihin, mutta on hienoa tietää, että ne ovat olemassa, jos tarvitsemme niitä.

Jos epätodennäköisessä tilanteessa jokin menee pieleen, voit ottaa yhteyttä suoraan WP Reset -sovellusten tukeen tai pyytää apua julkisella foorumilla.

Asiaankuuluva huomautus – kun otat yhteyttä WP Reset -palveluun tukeaksesi, puhut ihmisille, jotka rakensivat suoraan laajennuksen, joten tiedät, että saat parhaanlaista apua. Ei hölynpölyä ulkoistamista näiltä mahtavilta ihmisiltä!

tuomio

Minun on myönnettävä, ennen kuin teet tämän katsauksen, kysyin itseltäni, oliko tämä laajennus todella tarpeen. Ainoastaan ​​se palauttaa WordPressin alkuperäiseen tilaansa, ja voin tehdä sen yksinkertaisesti asentamalla uudelleen. Miksi kukaan tarvitsisi tätä laajennusta?

Testattuaan tätä liitännästä minun on sanottava … en ole fiksu mies.

WP-palautus on mahtava.

Sanominen, että emme tarvitse tällaista laajennusta elämässämme, on kuin sanominen, että emme tarvitse tyynyjä nukkumaan. Voimme ehdottomasti tehdä ilman niitä… mutta miksi me, etenkin kun he tekevät elämästämme niin mukavaa?

WP Reset on helppo asentaa, helppo käyttää, ja mikä tärkeintä, erittäin kätevä. Yritän myös kovasti, mutta en tunnu löytävän mitään haittapuolia tälle laajennukselle! Uskon, että tästä lähtien joudun asentamaan tämän laajennuksen jokaiseen WordPress-sivustoni rakentamiseen.

Kehittäjät ovat kehittäneet WP Reset -sovelluksen kehittäjille, joten se on todella hyödyllinen työkalu. Jos et ole yksi, et löydä siitä paljon hyötyä, mutta haluat ehkä asentaa sen joka tapauksessa, vain jos sinun on koskaan asennettava WordPress uudelleen.

Kokeile WP Nollaa itsesi ilmaiseksi täällä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map