10 frustrerende grunde til, at dit websteds hastighed er langsom

Klik på et webstedslink virker som en simpel ting.


Men bag kulisserne pinges øjeblikkeligt hundreder af forespørgsler rundt om i verden for at give dig billeder og tekst. Der sker meget på de få korte sekunder, og der er meget, der kan gå galt.

Ting kan begynde at blive langsommere og tage dit websted med.

Hvis du har fulgt med i min nuværende serie om indlæsningshastighed for websteder, ved du, at langsomme websteder er dårlige nyheder! Faktisk kan et doppet websted koste dig tusinder af besøgende og konverteringer.

Med det i tankerne går jeg bag kulisserne for at se, hvad der foregår. Lad os zoome ind på de få sekunder, og se hvad der holder tingene op!

Pro Tip

Langsomt dræbe salg! Supercharge din WordPress-hastighed med disse 8 hacks.

1. Serverydelse

Dit websted indlæses fra bunden af. Når nogen klikker på dit websted, er det som at dreje nøglen i motorens bil. Din besøgende beder din motor om at starte.

Den allerførste ting, der sker, er dette: Din browser (Firefox, Safari osv.) Sender en ping til din server. Det beder om alle oplysninger og data, så det kan indlæse dit websted.

Hvis serverens ydelse er dårlig, vil det tage længere tid at svare. Uanset hvor hurtig alt andet er, vil en langsom server altid give dig en langsom start.

Dårlig serverydelse er næsten altid ned til din webhost. En billig webhost giver normalt dig en delt server, hvilket betyder, at du deler plads og ressourcer med utallige andre websteder. Hvis dit websted er langsomt, skyldes det, at du er i en kø med mange andre sider!

2. Serverplacering

Hvis du nogensinde har foretaget et langdistanceopkald, ved du, at det tager længere tid at oprette forbindelsen. Det skyldes, at informationerne fysisk skal rejse for at komme dertil. Dataene går gennem kabler, og de overføres via satellitter.

En lignende ting sker, når du klikker på et websted. Når du klikker på et websted, sender du en meddelelse til serveren. Du beder om at indlæse.

Lad os sige, at din server er baseret i Amerika. Når en japansk besøgende klikker på dit websted, skal informationen rejse hele vejen over Stillehavet. Det skal anmode om adgang til serveren. Derefter skal det rejse hele vejen tilbage over havet for at indlæse det på deres skærm.

Data er hurtig. Men det er ikke magi!

3. Masser af trafik

Hvis du oplever meget trafik, vil det til sidst forårsage, at dit websted går langsommere.

På sit nuværende niveau kan din webserver kun betjene et bestemt antal mennesker på én gang. Det er lidt som at stå i kø i en butik. Jo flere mennesker kommer ind i butikken, jo langsommere får de serveret.

Ikke kun det, men shoppen skal derefter trække yderligere ressourcer ind for at hjælpe. De er nødt til at ringe ekstra personale bagfra for at hjælpe med at betjene alle. Men nu aftager stuffen også.

Den samme ting sker på dit websted. Din server vil forsøge at administrere al den ekstra trafik, men den vil aftage et eller andet sted.

4. Ekstra store billeder (og komplekst filformat)

Kan du huske de gamle dage med opkalds internet? Et stort billede kunne tage op til et minut at indlæse, en lille smule ad gangen! Det var irriterende!

Ting er forbedret siden bredbånd, men den generelle regel gælder stadig.

Når du har pinget serveren, begynder den at bære hver bit af webstedet til din browserskærm. Serveren bærer indhold, tekst og billeder. Dette er som vores butiksejer, der bringer dit lager ud af ryggen.

Når du tænker på det som dette, er det enkelt. Store, tunge genstande vil tage længere tid at få frem.

Et stort billede vil tage lang tid at indlæse. Hvis du har et ton store billeder på dit websted, tilføjer du ekstra belastningstid for hvert billede.

Filformatet er også vigtigt her. Browsere kan indlæse JPG-, PNG- og GIF-billeder pænt og hurtigt. Men tunge formater som TIFF og BMP vil spise store bidder i din belastningstid. Undgå dem!

5. Kodetæthed

Du føler måske allerede et tema her. Store, tætte elementer vil bremse dit websted. Et af de tætteste elementer på dit websted er koden, der opretter det.

Hvis du er bekendt med CSS, HTML og Javascript, ved du, at der er en enorm mængde kode bag dit webstedsdesign.

For eksempel er der 60 millioner linjer med kode på Facebook alene.

Millioner linje med kode

(Se det fulde billede)

(Det er mere end Hadron Collider)

((Men stadig mindre end Google!)).

Hvis backend på dit websted er tilstoppet med overskydende kodning og javascript, vil det tage længere tid at trække det op.

6. Tekstgrafik

Mange websteder bruger stadig billeder til at vise tekst.

Du bruger muligvis et billede til at få vist dit logo f.eks. Eller du har muligvis en forklarende tekst som en del af et stort billede på din startside.

Som du kan forestille dig, tager grafik som disse meget længere tid at indlæse sammenlignet med et simpelt fontalternativ.

7. For mange filanmodninger (RTT’er)

Jeg har allerede forklaret, hvor store, tunge elementer det tager meget længere tid at indlæse. Det handler ikke kun om deres størrelse. Det er hvor mange af dem der er.

Hvert lille element på dit websted kræver en anden filanmodning om at indlæses. Hver CSS-fil, hvert billede, hver social delingsknap og hvert stykke Javascript er en ny filanmodning.

Din server kan kun håndtere en bestemt mængde anmodninger pr. Sekund.

Lad os sige, at dit websted bruger 50 filanmodninger, hver gang det indlæses. Hvis 100 personer alle har adgang til dit websted på én gang, betyder det 5.000 filanmodninger på et sekund. Hvis du er på en lille server, vil det alvorligt bremse tingene.

Husk, at der kun er så mange ressourcer til at servere filerne.

8. For mange plugins

Hvis du kører WordPress, har du sandsynligvis en række plugins bag kulisserne. Nå, hver af disse fremsætter sin egen filanmodning. Hver har en CSS-fil og noget javascript, der skal indlæses.

Det betyder mere vægt at bære og flere filanmodninger. Hvis du kører en masse plugins, vil det bremse tingene. Spørg dig selv, hvilke der er absolut nødvendige.

9. Unødvendige omdirigeringer

Forestil dig at du beder om kørselsvejledning til togstationen. Så kommer du der, og finder ud af, at den er lukket. Det er blevet flyttet til den anden side af byen, og nu skal du gå over byen.

Tager dig aldre, gør det ikke?

Det samme sker med omdirigeringer. Det er som at indlæse en side to gange. Medmindre du har en fantastisk grund til at gøre det, skal du undgå omdirigeringer på dit websted.

10. En forældet CMS

Hvis du bruger WordPress, Drupal eller Wix til at administrere dit websted, vil du bemærke en regelmæssig popup. Det beder dig om at installere opdateringer eller nye versioner af softwaren.

En opdatering betyder generelt, at de har udstryget eventuelle kneb og problemer, især med hensyn til hastighed. Installer de nyeste versioner af al software og plugins for at hjælpe med at indlæse dit websted hurtigere og mere glat.

Tak for at have læst! Hold mig, for i næste uge følger jeg op med dette indlæg med en dybdegående guide til at løse hvert af disse problemer. [Opdateret: 14 belysningstriks for at fremskynde dit websted]

Faktisk opfordrer jeg til at tjekke min e-bog på de nøjagtige trin, jeg tog for at få Bitcatcha.com indlæst inden for 3 sekunder.

Fortæl mig, hvis du har spørgsmål til webstedshastighed i kommentarerne herunder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map