Jeg er besat af at sætte webstedsmål. De holder mig på sporet, og det er den eneste måde at udvikle en virksomhed på.

Desværre sker der ikke succes natten over (hvis det bare gjorde det!). Nogle gange ser det ud som om en succesrig ny webside eller virksomhed dukker op af det blå, men det er ikke sådan, det virkelig fungerer.

Bag kulisserne har de arbejdet væk i måneder (måske år). De sætter klare trin-for-trin webstedsmål for at sikre, at de når det næste niveau.

I dag har jeg 13 afprøvede mål, som du kan sætte dig selv.

Før vi hopper ind på de specifikke mål, lad os tale om, hvordan vi strukturerer dem.

Opret S.M.A.R.T. webstedsmål

SMART-mål-Udvalgte-billede

(billedkilde)

Mål fungerer kun, hvis de holder sig til følgende S.M.A.R.T. regler:

Bestemt – Se på disse to mål: “Jeg vil have mere indtægter fra websitet” ELLER “Jeg vil have en 20% stigning i omsætningen i januar 2017”. Hvilket synes du er bedst??

målbar – Du har brug for mål, du kan teste, definere og måle. Besøgende på webstedet, antallet af sociale medier er alle målbare ting. ‘Forøg opmærksomhed’ er for eksempel ikke så let.

Actionable – Kan du faktisk gøre noget for at få dit mål til at ske?

realistisk – ‘Overhold Amazon som topforhandler’ er omtrent lige så realistisk som ‘land på månen!’ (Og held og lykke til dig!) Men gør heller ikke dine mål for let. Pres dig selv. Find det søde sted mellem realistisk og ambitiøs.

Rettidig – Der skal være en slutdato. I dag sætter vi alle vores slutdatoer for 1. januar 2017.

Det er de grundlæggende målsætninger. Men der er mere.

Bryd den ned i bidende størrelse bidder

Vi er nødt til at opdele dine mål i små dele. Webstedsmålene i denne artikel (de kommer, lover jeg) er alle midtvejsmål. Dvs. vi sigter mod at opnå dem om 6-7 måneder.

Det er en lang tid fremad, og det er let at blive distraheret eller miste sporet af fremskridt.

Hvad du skal gøre er at nedbryde dem sådan:

Trekant-Goal

(billedkilde)

1. Det årlige mål – f.eks. Nå 10.000 månedlige unikke besøgende

2. Opdel det i månedlige mål – Sigt efter 2.000 i juni, 3.000 i juli, 4.000 i august osv. At tilføje 1.000 nye besøgende om måneden virker ikke så afskrækkende som at finde 10.000 natten over, ret?

3. Ugentlige mål – Hvad skal du gøre hver uge for at nå det månedlige mål? Udgiver det mere indhold? Kunne du køre nogle Facebook-annoncer eller sende et nyhedsbrev oftere?

4. Daglige mål – Hvad kan du gøre hver eneste dag for at nå disse ugentlige mål. Vil du begynde at skrive et blogindlæg? Optimer din annoncekopi? Finpudse dit nyhedsbrev for højere åbne priser?

Ser du, hvordan disse små trin alle fører dig til det STORE mål? Lad os hoppe, som lovet, ind i de rigtige webstedsmål!

De 13 webstedsmål

Nu sker det. Disse er alle specifikke, målbare, handlingsmæssige og rettidige (afsluttet ved udgangen af ​​året!)

Hvad angår ‘realistisk’, der er op til dig. Du skal vælge tal, der giver mening for dit websted. Vælg tal, der er opnåelige, men også ambitiøse!

1. Unikke besøgende på websitet

Øg-Returnering-Trafik-Gym-website

(billedkilde)

Dette handler alt om webstedstrafik. Mere trafik svarer ganske enkelt til mere salg, flere abonnenter og flere muligheder. Lad os sige, at du i øjeblikket får 2.000 unikke besøgende, og det genererer $ 500-indtægter. Hvis du øger besøgende til 10.000, vil du generelt øge din indkomst til ca. $ 2.500 (det er ikke en nøjagtig videnskab, men du får point!)

Sådan opnås det: Indhold er din bedste mulighed her. Brug lidt tid på at oprette show-stop indhold, optimere det til søgemaskiner (mere om dette senere), og gå den ekstra mil, når det kommer til at promovere det. Du kan også tage en genvej ved at føre trafik via annoncer.

Sådan måles det: Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en Google Analytics-konto. Indstil datointervallet til ‘sidste måned’, og kig efter tallet for ‘brugere’.

unikke besøgende

2. Sidevisninger

De fleste marketingfolk vil fortælle dig, at unikke besøgende er en vigtigere måling end sidevisninger. Og det er sandsynligvis sandt. Men jeg kan også gerne sætte mål for sidevisninger. Hvorfor? Fordi sidevisninger er en god indikation af, hvor indbydende mit websted er.

Rene numre er ikke gode, medmindre de besøgende får værdi fra stedet. Høj sidevisninger fortæller mig, at folk klikker på mere end en side. De læser masser af indhold og nyder webstedet.

Hvordan gør man det: Tænk på måder at holde folk engagerede på dit websted og sende dem på en dejlig lang rejse. ‘Lignende artikler’ i bunden af ​​dine blogindlæg fungerer godt. Så gør masser af lokkende links på sidepanelet. Overvej også at gøre din navigation mere intuitiv.

Sådan måles det: Google Analytics igen, lige ved siden af ​​dine unikke besøgende.

sidevisninger

3. Reducer afvisningsraten

Bounce rate er procentdelen af ​​brugere, der ‘spretter’ væk, før de klikker på et andet link. De ser på en side og forsvinder derefter. Husk, at vi vil have brugere til at holde sig rundt og udforske. Når alt kommer til alt er det mere sandsynligt, at flere engagerede besøgende køber af dig.

Hvordan gør man det: Mit første råd er at tjekke din websteds serverhastighed. Det er mindre sandsynligt, at besøgende ‘hopper’, når dit website indlæses hurtigt. Det andet handler om indhold og engagement. Hold brugere på dit websted med dybt, engagerende indhold. Brug teknikken ‘relaterede artikler’ for at sikre, at folk klikker på mere end en side.

Sådan måles det: God ol Google Analytics. (Eksemplet nedenfor er en dårlig afvisningsprocent – prøv at sigte mod 50% og skub det derefter ned og ned)

Afvisningsprocent

4. E-mail-abonnenter

Alle de største navne inden for markedsføring er alle enige om en ting: e-mail-abonnenter er det mest indbringende aspekt af din online forretning. Tag Appsumo, som havde dette at sige om deres e-mail-liste: “AppSumo.com er en 7-cifret virksomhed og 90% + kommer fra e-mails”.

Abonnenter på din e-mail-liste er dine ‘hotteste’ kundeemner. De er interesseret i, hvad du har at tilbyde, og de er mere tilbøjelige til at konvertere. Desuden kan du kommunikere direkte med dem – lige i deres e-mail-indbakke. At øge dine abonnenter er et vigtigt mål.

Hvordan gør man det: Forøg antallet af tilmeldingsbokse på dit websted. Brug sidepanelkasser, hejslinje og pop op-vinduer (hvor det er relevant). Giv et incitament som et gratis kursus, e-bog eller endnu bedre en ‘indholdsopgradering’.

Sådan måles det: Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere en MailChimp-, Aweber- eller Campaign Monitor-konto. De holder styr på dine abonnenter og overvåger væksten på din liste. Her er vores guide til opbygning af din e-mail-liste & sender dit første nyhedsbrev. (MailChimp vist nedenfor)

abonnenter

5. E-mail til åben sats og klikfrekvens

Når din abonnenthastighed stiger, lad os sende dem nogle e-mails! Som altid skal vi også sætte nogle nye mål her. Hvad er din nuværende open rate? Og hvilken procentdel af dem, der åbner det, klikker igennem til dit websted?

Lad os prøve at fordoble det. Neil Patel opdagede, at “af alle marketingkanaler [han har] testet, overgår e-mail konstant bedre end dem alle”. Forøgelse af dine åbne satser og klikfrekvenser presser derfor ekstra værdi fra din abonnentliste.

Hvordan gør man det: Der er alle slags tricks her. Start med en spændende emnelinje for at øge din open rate. Brug af abonnentens fornavn øger generelt også open rate. Med hensyn til klik skal du gøre overskrifterne og billederne overbevisende. Eller tilbyde en rabat, der fører tilbage til dit websted.

Sådan måles det: Dyk tilbage i din e-mail-manager (i dette tilfælde MailChimp). Klik på dine rapporter, og mål forbedringen i open rate og click-throughs.

åben sats

6. Tilhængere af sociale medier

Du har ikke brug for mig for at fortælle dig, hvor magtfulde sociale medier er for din virksomhed. Flere Facebook-fans betyder, at dit indhold ses af flere mennesker. Det betyder mere trafik til dit websted. Højere Twitter- og Instagram-tilhængere betyder en større rækkevidde for dit brand.

Det handler også om opfattelse. Store følgetal får dig til at se mere autoritativ ud. Kunder stoler på mærker med større antal. Det er socialt bevis.

Hvordan gør man det: Igen, alt dette starter med stort indhold. Opret indhold, som folk vil dele. Tag en dag-til-dag tilgang til at øge dine sociale medienumre med regelmæssige indlæg. Tilskynd aktivt at dele og tilføje ‘like’ og ‘follow’ bokse på dit websted. Læs vores seneste indlæg om voksende Twitter-tilhængere for at finde ud af mere.

Sådan måles det: Facebook har en meget sofistikeret ‘indsigt’ sektion til at spore din sides månedlige efterfølgende vækst. Twitter har også et “Analytics” -afsnit med et antal gange efter måned. For andre platforme skal du muligvis gøre det manuelt.

Facebook tilhængere

7. Engagement i sociale medier og klikfigurer

Som jeg nævnte tidligere, er antallet ikke godt, medmindre de gør noget. Du har måske masser af følgere, men kan de lide, dele og interagere med dine indlæg? Klikker de igennem til dit websted? Engagement viser, hvor værdifulde dine følgere er. Er de aktive og engagerede?

Hvordan gør man det: Vær aktiv selv. Stil spørgsmål. Inspirer til debat. Åbn en samtale. Svar på tweets og spørgsmål. Opret en personlighed i stedet for bare at dumpe indhold.

Sådan måles det: Dyk igen ind i din Facebook- eller Twitter-indsigt. Se på hvor mange mennesker, der har klikket på eller forlovet sig med dine seneste indlæg. Du kan måle dette som en procentdel af de samlede følgere. Du kan også bruge Google Analytics til at se, hvor mange besøgende der ankommer via sociale medier.

FB engagement

8. Søgerangering

Google har nøglen til enorm, uudnyttet trafik. Men det er en vanskelig vej til den første resultatside, hvorfor en lang tidsramme er stor her. Sæt et mål for at ramme den første side på Google for mindst et af dine søgeord.

søgning nøgleord rangering

(billedkilde)

Hvordan gør man det: Start med at vælge meget målrettede søgeord til dit websted, og brug dem til at optimere din on-site SEO. Tænk optimeret indhold og webstedsstruktur. Du skal også oprette en backlinks-strategi ved hjælp af gæsteposter og forskellige andre metoder til at generere interne links tilbage til dit websted. Efter min mening er Backlinko den eneste bedste ressource til SEO, så følg deres mange guider.

Sådan måles det: Dette kræver en vis manuel søgning. Søg på Google efter dine søgeord, uanset om det er ‘premium-hovedtelefoner’, ‘vintage kjoler’ eller ‘Facebook-marketing’, og rul gennem resultaterne, så du finder din side. Hvis du endnu ikke har overvejet SEO, kan det være dybt inde i Google-resultatens afgrund. Når året skrider frem, skal du kontrollere, om du går op gennem resultatsiderne.

9. Forbedre kvaliteten af ​​dit indhold

At give dit indhold output en lift, hjælper din virksomhed overalt. Det vil øge din autoritet. Det vil føre trafik og nå nye kunder. Indholdet i sig selv genererer kundeemner og konverteringer. Det er også en afrundet måde at forbedre din søgerangering på.

content_strategy

(billedkilde)

Men du vil bemærke, hvordan dette er det eneste mål, der ikke har et kvantificerbart tal. Der er en grund til det. Mængde af indhold er virkelig ikke så vigtigt. At sprænge 1.000 blogindlæg inden årets udgang hjælper dig ikke. Hvad der vil hjælpe er kvalitet, dybtgående, unikt indhold. Dit mål her er ikke mere indhold. Det er bedre indhold.

Sådan måles det: Nå, denne er ikke nøjagtigt kvantificerbar. Du kan måle dine fremskridt ud fra, hvor godt indholdet fungerer med hensyn til delinger, læsere og ‘time-on-site’. Du kan også måle det mod dit gamle indhold. Er det dybtgående (mindst 1.000 ord)? Er det fyldt med multimedia som billeder, videoer og infografik? Er det baseret på data eller casestudier? Har det en unik vinkel?

Hvordan gør man det: Følg først rådene ovenfor. Mere længde, mere detaljer, mere forskning og multimedia. Se på hvad der allerede er derude i din niche. Forsøg at forbedre det og tilføje værdi. Angiv en realistisk redaktionel tidsplan, og hold dig til den.

10. Salg og downloads

Slutspelet er naturligvis at øge dit salg og / eller downloads. Og selvom det sandsynligvis er det vigtigste, er der en grund til, at jeg har forladt dette mål mod slutningen. Hvis du fokuserer på alle ovennævnte mål, vil du direkte øge dit salg og dine downloads uden engang at vide.

Når det er sagt, kan du også bruge et par ekstra tricks:

Hvordan gør man det: Overvej dit produktsortiment; Sørg for, at du har overkommelige varer til at lokke nye kunder. Eksperimenter med nye billeder, kopier og placering af dine ‘køb’-knapper. Tilby salg og rabatter, og videresæl til dine eksisterende kunder.

Sådan måles det: Uanset hvilken mekanisme der er vært for din online butik eller downloadcenter, skal pumpe pålidelige tal ud. Shopify (som vist nedenfor) fordeler salget som dette:

ordreydelse

(billedkilde)

11. Konverteringer

Brutto salg eller downloads er en god indikation af, hvor godt din virksomhed klarer sig. Men jeg er også meget opmærksom på konverteringsfrekvensen. Dette er procentdelen af ​​besøgende på webstedet, der køber eller downloader.

Ved at forbedre dine konverteringer får du mere værdi af enhver besøgende. Du behøver ikke at nå ud til flere mennesker, du skal bare overbevise dem, der allerede er på dit websted. Det er lettere.

Kunden-IO-Free-To-Omregnet-Rate

(billedkilde)

Hvordan gør man det: Justér kopien, udseendet og placeringen af ​​dine opfordringer til handling, indtil de er magnetiske. Tilføj socialt bevis eller vidnesbyrd for at dæmpe den besøgende tøven. Gør din kasse / download / abonnementsproces problemfri og let.

Sådan måles det: Brug Google Analytics til at indstille ‘mål’. Dette sporer din konverteringsfrekvens og giver dig mulighed for at føre en fortegnelse over dens ydeevne.

12. Afkast på annonceinvestering

“Du skal bruge penge for at tjene penge!” Det er meget ofte sandt. Men endnu vigtigere er, at du skal bruge penge godt. Det er meget let at spilde penge, når du bruger Facebook eller Google-annoncer. Gør det til et mål at skubbe mere tilbage fra hver krone, du bruger på reklame.

facebook-reklame

(billedkilde)

Sådan gør jegt: A / B test hver annoncekampagne, før du skubber den live. Mål, hvilken kopi og billeder der fungerer bedst. Sørg for, at den destinationsside, du sender folk til faktisk konverterer, og finjuster den, indtil den gør det. Ved at gøre dette får du mere værdi af dine annonceringspenge.

Sådan måles det: Brug en simpel procentdel her. Hvor mange indtægter opretter du fra en Facebook-annonce? Når du foretager forbedringer og finjusteringer, skal du se, hvordan denne procentdel forbedres.

Lær mere: Sådan bygger du din første destinationsside (+ 14 tip til at optimere den til konverteringer!)

13. Dollars værdi for hver kunde

Lad os sige, at du fik 100 kunder sidste måned. I alt brugte de $ 1.000. Det betyder, at hver kunde i gennemsnit brugte $ 10. Det er ‘dollar-værdien’ for hver kunde. Formålet er at øge dette tal, så hver kunde bruger mere.

Hvordan gør man det: Brug ‘opsalg’ til at tilskynde til et impulskøb ved kassen. Tilby opgraderinger, og bund sammen relaterede varer sammen for at lokke hver kunde til at bruge mere.

Sådan måles det: Brug din butiksmekanisme til at overvåge din månedlige indtægt. Del det med antallet af månedlige kunder, og voila, det er din dollarværdi. Foretag denne beregning en gang om måneden, og registrer dens vækst.

Ved at sætte disse store, ambitiøse mål øger du din trafik, øger din rækkevidde og øger salget på en stor måde.

Husk at indstille en realistisk, men ambitiøs figur til at begynde med. Derefter opdeles det i mindre månedlige mål.

Skriv derefter de ugentlige og daglige mål, der får dig der. Held og lykke, og lad os vide, hvordan du går videre!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me