Denne blogserie om webstedshastighed har været en sjov tur.

Indtil videre har vi lært, at Amazon ville miste 1,6 mia. Dollars (!), Hvis deres websted blev langsommere.

Vi har også lært nøjagtigt, hvad der foregår bag kulisserne for at forårsage afmatning på websitet.

Det bringer os til vores naturlige konklusion: hvordan nøjagtigt kan du fremskynde tingene? Vi dækker alt fra serverhastighed til optimering og et par bonusudstyr imellem.

Lad os først sammenfatte, hvad der forårsager langsom hastighed:

Når du indlæser min hjemmeside her på Bitcatcha, starter din browser (Firefox, Safari, Chrome osv.) En samtale med min webserver.

Browser: “Hej webserver! Kan du få alle bitene og stykkerne til at vise Bitcatcha.com tak? ”

Server: “Sure ting, lad mig finde dem og sende dem på tværs”.

Derefter sætter webserveren alle webstedets dele i en tunnel og sender dem over til din browser for at indlæse den.

Det lyder enkelt nok, men her er hvad der vil bremse tingene:

  • En doven server, der tager aldre for at besvare anmodninger.
  • En server, der samtidig administrerer dele til mange andre websteder.
  • Masser af store websteds ‘dele’, som hver især skal findes og sendes ned af tunnelen.
  • En travl tunnel.

Der er meget, der kan gå galt her. Så hvordan fremskynder vi tingene?

Fremskynde dit websted

Del 1: Gør din server hurtigere

1. Opgrader til en bedre webhost (dvs. en bedre server)

Din webhost er det firma, der leverer serveren. Det er som at leje en grund af internetland, hvor du vil gemme alle webstedets dele.

De fleste af os har en tendens til at købe den billigste grund, vi finder. Men det er ikke nødvendigvis en klog løsning.

Billige webværter lejer servere, der er overfyldte og små. Husk, at du ønsker, at din server skal svare hurtigt på forespørgsler og hurtigt sende dit websted ned i tunnelen til browseren.

Bemærk

Tjek vores liste over hurtigste webhosting baseret på deres server responstid.

2. Skift fra delt hosting til en VPS

Billige webværter vil placere dit websted på en server sammen med mange andre websteder. Det kaldes delt hosting, og det betyder, at du skal kæmpe for ressourcer.

Hvis et websted pludselig får mængder af trafik, vil det bremse dit, mens de surrer båndbredden.

Ved at skifte til en VPS (en virtuel privat server) eller (i det mindste en high end delt server som SiteGround), vil din webhost forhindre et hjørne af den delte server lige til dig. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at andre websteder stjæler dine ressourcer.

3. Flyt serveren tættere på dit publikum

Hver gang nogen klikker på dit websted, skal din server fysisk sende oplysningerne over hele planeten til deres computerskærm.

Hvis serveren er på den anden side af verden, vil det tage lang tid. Hvis du ved, hvor det meste af din trafik kommer fra, skal du bede din webhost om at placere dit websted på en server, der er tættest på dit hovedpublikum.

4. Brug et indholdsleveringsnetværk

Problemet med at flytte din server nærmere et bestemt publikum er, at nogen vil tabe sig. Hvis du flytter din server til Californien, får dine australske besøgende en langsom indlæsningstid. Så er dine europæiske besøgende.

Et indholdsleveringsnetværk eller CDN placerer dine data på servere over hele verden. Så når nogen klikker på dit websted, sender serveren tættest på dem info.

Det betyder, at dine besøgende får en superhurtig hastighed, uanset hvor de er i verden. (Til din reference bruger jeg Cloudflare her i Bitcatcha.)

5. Aktivér indstillingen ‘hold i live’

Når din server sender dine webstedsfiler ned i tunnelen, rejser hver del separat. Dit CSS-stilark, dit logo, hvert af dine billeder osv.

Det er klart, at den mest effektive måde at gøre dette på er at sende dem alle ned ad den samme store tunnel.

Det er her indstillingen ‘hold i live’ kommer ind. Når den er aktiveret, forbliver hovedtunnelen på, og alt kommer ned ad den samme forbindelse. (Dette er superhurtigt).

Men når indstillingen er slået fra, skal der laves en ny tunnel for hvert element. (Dette er super langsomt).

De fleste webværter holder denne indstilling aktiveret (hvilket er godt), men undertiden lukker delte værter forbindelserne uden advarsel.

Del 2: Optimer webstedets elementer

Nu, hvor vi har gjort din server så hurtig og effektiv som muligt, hvordan optimerer vi webstedets dele selv?

6. Reducer rundrejsetid (RTT’er)

Din browser skal i øjeblikket bede serveren om hvert element, én ad gangen. Dit logo, derefter hvert af billederne og derefter dit CSS-stilark.

Den tid det tager at modtage den er en rundtur.

Jo flere rundrejser du skal tage, jo længere tager det hele webstedet at indlæse. Det er som at pakke din bil med kasser og flytte dem til et nyt hus.

Jo flere kasser du har, jo flere rundturer skal du foretage. Løsningen? Skær ned den mængde kasser, du tager.

Reducer mængden af ​​elementer, som din server skal sende ned af tunnelen. Færre billeder, mindre kode, færre plugins.

7. Aktivér komprimering på dit websted

Desværre er det ikke kun antallet af kasser. Det er hvor tunge de er. Hvis alle dine elementer er store og tunge, tager det meget plads i din tunnel. De vil også bevæge sig langsommere. Det er som lastbiler, der bygger sig op. Hver fuld af tunge kasser.

Heldigvis kan du komprimere dit websted og alt det der står på. Brug af et værktøj som Gzip. (Det genkendes af 90% af browsere. – Det er stort set alle undtagen et par striglere, der stadig bruger Internet Explorer 4.)

De tyndeste dele af dit websted er billederne, HTML, CSS og Javascript. Ved at komprimere dem kan du reducere den gennemsnitlige ‘vægt’ på dit websted, mens det overføres.

Sjov kendsgerning

Den gennemsnitlige vægt på et websted er 2MB, men det vokser sig større hvert år.

8. Optimer dine billeder

Billeder er normalt den vigtigste del af ethvert websted. De er det største, fedeste, langsomste indlæsningselement.

Begynd med at beskære dem ned til den nøjagtige størrelse, du har brug for dem. Upload ikke enorme billeder, og skaler dem ned i HTML. Upload dem bare i den rigtige størrelse.

Komprimér også dine billeder, før du uploader. Hvis du bruger WordPress, kunne plugins som WP Smush reducere billedstørrelsen med store 80%!

9.… Eller lav spriter

En sprite er et enkelt billede, der indeholder masser af små billeder. Det er fantastisk til deling af knapper eller andre billedelementer.

Nu skal dit websted bare indgive en anmodning i stedet for ti separate. Du kan derefter bruge CSS til at vælge, hvilke dele af billedet der vises, hvor.

10. Trim din kode

HTML er tæt og tung. Det er også utroligt gentagne. CSS er lidt mere strømlinet, men meget af det er overflødigt.

Det er tid til at gå igennem din kode med en fin tandkam og slippe af med alle unødvendige bits.

Hvis du bruger en skabelon fra WordPress, Tumblr osv., Er der sandsynligvis masser af kode, du ikke bruger. Disse skabeloner er konfigureret til at give dig masser af muligheder for funktionalitet. Men de fleste af os har ikke brug for det hele.

Vær hensynsløs!

11. Afinstaller ubrugelige plugins (WordPress)

Vi har alle eksperimenteret med masser af plugins gennem årene. Men ofte glemmer vi at afinstallere dem.

Hvert plugin er en anden serveranmodning. Det er en anden vigtig pakke, der blokerer for din højhastighedstunnel.

Hvis du ikke bruger det, skal du slukke det.

12. Reducer omdirigeringer

For hver omdirigering går dine pakker op og ned i tunnelen to gange. Brug ikke omdirigeringer på dit websted, medmindre du absolut skal.

Del 3: Bonusekstra

13. Reducer DNS-opslag

Der er en del af processen, som vi endnu ikke har talt om. Det sker lige i starten.

Før din browser starter samtalen med serveren, skal den finde serverens placering (ved at finde sin IP-adresse). Det er som at slå serverens nummer op i telefonbogen. Det tager lidt tid. (Normalt 20-120 millisekunder).

Det tager endnu længere tid, hvis der er flere domænenavne tilknyttet dit websted. Almindelige eksempler inkluderer: blog.yourwebsite.com eller yderligere domæner til billeder, stilark og flashobjekter.

Hvis din browser skal gøre det fem gange, kan du måske miste et halvt sekund. Opbevar det til så få domæner som muligt.

14. Browser-cache

Forestil dig, hvor hurtigt ting ville være, hvis din browser kunne opbevare en kopi af alle webstedsfiler. På den måde behøver det ikke at kontakte serveren hver gang. Det kunne bare indlæse dem fra hukommelsen.

Det er hvad cache er. Det betyder, at din browser “husker” webstedet. Når du indlæser det for anden gang, er det super hurtigt.

Pyha! Det var en længere post end normalt, men jeg synes, det var det værd.

Nu ved du alt hvad der er at vide om at gøre dit websted lynet hurtigt. Disse tricks kunne barbere sekunder fra din belastningshastighed.

Det betyder glade besøgende. Og det betyder mere salg.

WordPress Speed ​​Guide

Hvis dit websted er bygget med WordPress, har vi udarbejdet en detaljeret trin for trin-guide til at fremskynde WordPress. Vi bruger de nøjagtige trin for at gøre Bitcatcha.com-belastninger på 3 sekunder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me