15 tip til mobil design til at øge salget af e-handel

Vidste du, at 55% af al e-handelstrafik nu er på en mobilenhed?


Det er rigtigt, mere end halvdelen af ​​alle mennesker, der kigger på shoppingsteder, er på deres telefon eller tablet.

Alligevel er her problemet: 46% af de 50 forhandlere har stadig ikke et responsivt mobilwebsted. Så selvom halvdelen af ​​al shoppingtrafik sker på en mobil, er halvdelen af ​​detailhandlerne ikke klar til det. Det betyder, at halvdelen af ​​kunderne klemmer og zoomer og vrider deres telefon for at se et websted korrekt.

Så vi er enige om, at et responsivt, engagerende mobilwebsted er vigtigt. Men det er bare starten. Som et desktop-site kan du finjustere og optimere dit mobilwebsted, så det øger salget yderligere. Sådan gør du:

1. Enkelhed

At arbejde med en sådan lille skærm vil altid være vanskeligt. Derfor er enkelhed dit nummer et mål. For e-handelswebsteder er det især vanskeligt, fordi der er så meget indhold at presse på. Hvordan promoverer du alle dine produkter uden rod på den lille skærmplads?

”Enkelhed”

Se på, hvordan ETQ viser deres sortiment af sko på deres mobile site. Det er smukt i sin enkelhed. De har overladt størstedelen af ​​skærmrummet helt fri for at give deres produkter centrum. Selv farvepaletten er valgt til at matche dets produktsortiment. Det giver hele websitet en enkel, sammenhængende fornemmelse. Selvom skærmen er lille, føles den rummelig.

2. Tænk over tommelfingeren!

Prøv at holde din smartphone nu. Flyt tommelfingeren rundt på skærmen og føl, hvor den er mest behagelig og naturlig. Alles tommelfingerstørrelse er forskellig, men generelt gælder dette billede nedenfor for de fleste mennesker:

thumb tracking

Med dette i tankerne, ønsker du ikke at placere nogen knapper eller væsentlige komponenter i de øverste sektioner. Lad det kun til overskrifter. Læg alt dit rulbare indhold og knapper i midten, så det er let og behageligt at nå. (Glem ikke at tænke på venstregangere! Vend billederne ovenfor for at se, hvordan ting fungerer til venstrebesiddere).

3.… Især de store tommelfingre

Ud over tommelfingeren ‘rækkevidde’, skal du også overveje den ‘store tommelfinger’. Vi har alle brugt et mobilwebsted, hvor du skal klikke på det mindste link. Det er vanskeligt og frustrerende, ikke? Den generelle regel er at vælge større elementer, end du synes er nødvendigt.