16 megatips til at øge din e-handelskonvertering

Jeg er fascineret af konverteringsfrekvenser.


Fordi du kan øge dit salg uden at bruge en eneste krone på ekstra markedsføring.

I stedet for at jage nye kunder, kan du stramme dit websted ud og få mere ud af din eksisterende trafik.

Vent, hvad er konverteringsfrekvensen?

Enkelt, det er hver gang din kunde klikker på ‘køb-knappen’. Eller hver gang de tilmelder dig din tjeneste. Din konverteringsfrekvens er procentdelen af ​​det samlede antal besøgende, der klikker på den meget vigtige knap.

Lad os skære til jagten og vise dig, hvordan du sender din e-handelskonverteringsfrekvens skyhøj.

1. Konfigurer mindre konverteringer

Vidste du, at 90% af dine besøgende i butikken ikke er klar til at købe hos dig endnu? Det tager et stykke tid at opbygge denne tillid og overbevise nogen til at købe fra dig.

Men snarere end at sige farvel til de 96%, skal du indstille nogle mindre konverteringer undervejs – som en e-mail-tilmelding. Selv hvis du ikke foretager salget med det samme, får du en e-mail-adresse. Det betyder, at du kan pleje dem. og foretage den store konvertering senere.

Marie Claire - mindre konvertering

Se på, hvordan Marie Clare tilbyder dig deres ’50 bedste skønhedstips’ i bytte for en e-mail-adresse. De ved, at deres potentielle kunder vil elske det, og de foretager en lille konvertering.

Til sidst vil denne abonnent sandsynligvis købe af dem. Fuld konvertering fuldført!

2. Fjern risikoen

De fleste mennesker er skeptiske over for at købe fra en lille virksomhed, de aldrig har hørt om. Vores forsigtige instinkt går ind, og vi taler ofte os selv ud af det.

Så tag risikoen væk, før din kunde har chancen for at tænke over det! Forvent, hvorfor en potentiel kunde kan tøve med at købe dit produkt. Lad os sige, at du driver en modebutik. Dine kunder er bekymrede over følgende risici:

 1. tøjet passer ikke ordentligt
 2. de kan ikke lide det, når du prøver det
 3. de har spildt deres penge ved levering

Så fjern disse risici fra ordet ‘gå’.

Hugo Boss - Reducer kundernes risiko

Hugo Boss gør dette lige øverst på deres websted. Med det samme fortæller de kunderne, at de kan returnere varen gratis. Og de vil endda foretage supplerende ændringer for dig.

Hvis du ikke kan lide tøjet, får du dine penge tilbage, eller du kan få det ændret. Risikoen og angsten er væk.

3. Social bevis

En anden måde at nedbryde disse forsigtige barrierer og sikre ekstra konverteringer er med social bevis. Vis dine besøgende det rigtige mennesker bruger allerede dit produkt.

Kunder er får; de kan godt lide at vide, at andre mennesker stoler på din service!

Asos gør dette bedre end nogen med deres #AsSeenOnMe-funktion. Kunder uploader billeder af dem iført Asos-tøj.

Vis dit produkt i aktion

Det overbeviser besøgende om, at andre mennesker stoler på dine produkter. Og det giver dem tilliden til at klikke på knappen ‘Køb’. Denne særlige funktion giver også folk mulighed for at se, hvordan tøjet ser ud på ‘normale’ mennesker. (dvs. ikke en model!) Hvilket går langt for at hjælpe folk med at tage deres beslutning.

Marketingguru Mark Schaefer sagde dette bedre end nogen anden:

Socialt bevis

4. Et-klik-køb

Gæt, hvor mange online indkøbsvogne der opgives, før du tjekker ud?

68%.

68% !! Det er en enorm mængde mennesker, der er lige ved målstregen, men klik væk, før du køber. Hvorfor sker dette?

Et svar er en kompliceret checkproces. Kunderne bliver kede, frustrerede eller distraherede.

Det er dit job at få dem til at tjekke hurtigt ud. Forenkling af betalings- og kasseprocessen er en højeste prioritet.

For eksisterende kunder, der allerede er logget ind, skal du indstille et-klik-køb.

Amazon - kasseproces

Du ved allerede, at Amazon er konger til køb med et enkelt klik. Du er sandsynligvis allerede faldet for det (jeg mener brugt det). Systemet husker alle dine detaljer, så du kan bestille uden at gå gennem den rodede checkout-proces.

5. ‘Køb som gæst’

Der er en anden grund til, at kunder opgiver deres vogne så ofte. At blive bedt om uendelige mængder information. Husk, at du prøver at få så mange konverteringer gennem døren som muligt. Gør denne del så let som muligt.

Giv folk en super nem måde at betale og gå videre. Jo flere oplysninger du beder om, jo ​​mere sandsynligt er det at du mister salget.

Apple-gæstekasse

Apple har et fantastisk system her. Naturligvis ender du med at indsætte din e-mail-adresse i sidste ende, men lade den være indtil slutningen. Få dem først til betalingsporten.

6. Gratis forsendelse

Som kunde forpligter vi os ofte mentalt til at købe noget. Vi vil retfærdiggøre prisen i vores hoveder, og vi går endelig til check-out.

Og så – vent – de har lige tilføjet $ 5 forsendelse! Det er en lille mængde, men det ændrer hele psykologien ved at købe. Det er en anden barriere, der måske bare vender folk væk.

gratis fragt

Prøv at tilføje gratis levering til alting, og pris i stedet leveringsomkostningerne til dine produkter. Vi ved, at dette vil gøre tingene lidt vanskelige for dig og dine konti, men der er måder at hjælpe dig på.

7. Reducer antallet af produkter, der vises

Sund fornuft fortæller os at sælge så mange produkter som muligt. Når alt kommer til alt, alle elsker valg, ikke?

Sandheden er faktisk en helt anden. Når kunder står overfor mange produkter, har de en tendens til at vælge ingen af ​​dem. De er overvældede og kan ikke beslutte det.

Når der kun er et lille udvalg af muligheder, finder de det lettere at vælge.

Nogle eksperter fra Stanford University testede dette i en jam-shop. Da de tilbød kunderne færre valg af marmeladesmag, fløj salget op.

få produkter konverterer bedre

Tag et blad ud af Apples bog her. Du kan tælle antallet af produkter, de sælger på to hænder. Og de er den største detailvirksomhed i verden. Helvede, de er den største virksomhed i verden (med hensyn til markedsværdi.)

8. Opret knaphed

Vi er alle bange for at gå glip af en fantastisk handel eller tilbud. Hvis du fortæller kunderne, at du kun har et begrænset antal tilbage, er det meget mere sandsynligt, at de vil købe det.

Ifølge en nylig undersøgelse øgede dette trick en markedsførers konverteringsfrekvens med en forbløffende 332%.

Hvis du fortæller kunderne, at et tilbud slutter om 6 minutter og 18 sekunder, vil de skynde sig til knappen ‘Køb’. Og hurtigt.

Boohoo - knaphed

Denne er simpel psykologi. Og det behøver ikke nødvendigvis at være sandt. Men det vil helt sikkert øge dine konverteringsfrekvenser. Vi hader at gå glip af en hel del. FOMO er ægte!

9. Et magnetisk opfordring til handling

En opfordring til handling er den mest vigtige knap på dit websted. Det er knappen “køb” eller “tilmelding”.

Det er konverteringsknappen.

Dit mål er at få så mange mennesker som muligt til at klikke på det. Så det skal være magnetisk. Der er et par regler, der skal følges, når det kommer til CTA’er:

 1. Gør det til en fed farve
 2. Giv det masser af plads, så det trækker øjet
 3. Brug presserende kopi

Jeg kan især lide det følgende eksempel, der følger alle tre regler, og tilføjer en lille ‘clincher’, så fjern enhver kundeangst.

Mandlige varer - Opfordring til handling

Det er lysegrønt, og det kræver opmærksomhed. Der er masser af plads til at tegne øjet, og det har en følelse af presserende karakter; “Kom igang”. Men den bedste bit er den lille clincher, “Deltag i 1000’erne af mænd, der allerede er tilmeldt”. (Jeg kan endda tilgi den rystende brug af apostrofen).

Det indeholder socialt bevis (som vi har talt om før), og det fjerner denne følelse af risiko eller forsigtighed.

10. Skærp dit værdiproposition

Dit værdiproposition er sandsynligvis den vigtigste faktor i dine konverteringsfrekvenser. Det er også det sværeste at få ret.

Aldrig hørt om det før? Her er et værdiproposition i handling, høflighed af ‘Square’:

kvadratværdiproposition

Efter min mening er det et af de bedste værdiforslag på nettet.

En værdiprop er en kombination af kopi, billeder og en CTA, der fanger hele din virksomhed på et par sekunder.

Lad os se på eksemplet ovenfor. Kombinationen af ​​ord og billede er så lækker enkel, du ved straks, hvad det gør, og hvorfor du har brug for det. Og se bare på den CTA: “Få din gratis kortlæser”. De skulle undervise i marketingskolen.

Hvis du kan fortælle kunderne, hvem du er, og hvorfor de skal købe fra dig på mindre end et sekund, vil din konverteringsfrekvens skyde gennem taget.

Pro Tip

Se Alex Osterwalder tale om at designe det perfekte værdiproposition. [/ Fremhæv]

11. Tilpasning

Det er sandsynligt, at kunder køber fra dig, hvis de føler sig værdsat og forstået. Forudse, hvilke produkter de vil synes om, og du konverterer dem gang på gang.

Vi ved alle, at Amazon er strålende ved dette. De viser dig hjul med personaliserede genstande baseret på din browserhistorik og tidligere køb. Det skaber tillid og styrker kundeforholdet.

Asos gør det også med en fremhævelsesrulle kaldet ‘You Might Also Like…’ Baseret på din shoppinghistorie udarbejder de en liste over relaterede varer og produkter. Det føles personligt, så kunderne er meget mere tilbøjelige til at trykke på knappen ‘Køb’.

Asos-relaterede varer

Hvis du bruger WooCommerce til at drive din butik, kan du bruge udvidelsen ‘kundehistorik’ til at overvåge kundekøb og tilbyde personlige forslag.

12. Stop med at sælge detaljerne, sæl fordelene

Hvis du vil have en grund til, at Apple sælger flere produkter end sine konkurrenter, er det her. Dette er Dells salgsside:

for megen information

For megen information!!

De forsøger at sælge produktet ved at liste dets funktioner og specifikationer.

Lad os nu se på Apples salgsside:

Apple - salgssalg

Ikke en enkelt statistik i syne. De sælger ikke informationen, de sælger fordelene. De viser, hvordan deres produkt vil hjælpe du være mere kreativ. Det er inspirerende.

(Det er også rent, enkelt med et stort forslag).

Stop med at beskrive dine produkter, og begynd at vise kunderne, hvordan det vil ændre deres liv.

13. Forenkle dit webdesign. Fjern distraktioner

Din hjemmeside har kun et enkelt mål: at sælge produkter.

Alt andet er bare en distraktion. Slip af med det.

En af de sværeste ting for enhver iværksætter at gøre er at forenkle deres produkt, forretning eller hjemmeside. Alt synes så vigtig, højre? Men det er tid til at være modig og gøre nedskæringer til webstedet.

Her er hjemmesiden til Beats. De sælger flere hovedtelefoner end noget andet firma på kloden.

Beats - enkelhed

Du vil bemærke, at der bogstaveligt talt ikke er noget at klikke på undtagen selve produkterne. Der er intet, der distraherer dig fra at udforske yderligere og i sidste ende købe.

Internettet er designet til distraktion. Vi går vild i kaninhuller og indhold. Når det kommer til din salgsside, skal du sørge for, at der kun er en udvej. Køb-knappen!

14. Vis produktet i aktion

De billeder, du bruger på stedet, er utroligt vigtige. Det er ingen hemmelighed, at smukke billeder sælger produkter. Kunder kan godt lide at se alle detaljer i high-definition, før de køber. Det reducerer risikoen og øger lysten!

For en tip-top konverteringsfrekvens kan du dog gå et skridt videre. Vis dit produkt i aktion.

Go Pro værdi prop

Her er et GoPro-kamera i dets naturlige miljø. Du behøver ikke engang at se et billede af selve kameraet, men du vil straks have et!

Asos gør dette endnu bedre ved at vise en catwalk af deres tøj. Det er en meget bedre måde at se, hvordan deres tøj passer end et par omhyggeligt redigerede billeder.

y6dk3asos - catwalk

15. Et godt ol-salg

Det er det ældste trick i detailbogen, men det fungerer som en charme.

asos - salg

Salg inspirerer til uopsættelighed og giver folk en endnu større grund til at klikke på knappen ‘Køb’. Det er klart, at du ikke kan køre salg 24/7, men du kan rotere, hvilket lager og hvilke varer der er til salg.

Måske kan du sælge alt herretøj til salg i en uge. Derefter alt kvinders tøj. Så bare sko. Bliv ved med at rotere, så har du altid noget til salg, der sender din konverteringsfrekvens højt.

16. A / B-test

Har du to gode overskrifter i tankerne, men ved ikke, hvilken der er mere effektiv?

Eller måske prøver du at vælge mellem to forskellige farver til din opfordring til handling.

I stedet for at gætte eller vælge blindt, skal du køre en A / B-test for at finde ud af det helt sikkert hvilken der fungerer bedst. En A / B-test serverer en mulighed for halvdelen af ​​dine besøgende og en anden mulighed for de andre.

Uanset hvilken der konverterer bedst er din vinder. Og så kan du implementere det på tværs af hele webstedet.

Begynd at gøre dette med enhver større beslutning, og du vil skærpe din konverteringsfrekvens markant. Du vil hurtigt indse, at hvert lille aspekt af dit websted har indflydelse på dit salg. Du vil teste det hele!

Bevæbnet med disse 16 megatips kan du øge dit salg uden at bruge en krone på ekstra markedsføring.

Har du spørgsmål, ideer eller meninger? Fortæl mig det i kommentarerne, så svarer jeg glade.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map