Hvor længe venter du på, at et websted indlæses?

I følge statistikker venter halvdelen af ​​os ikke engang to sekunder på, at webstedsindhold dukker op!

Derfor oprettede jeg Bitcatcha-hastighedskontrollen. Jeg ville sikre mig, at min server reagerede så hurtigt som muligt. Og jeg vil også hjælpe dig med at teste din.

Men hvorfor er webhastighedshastighed så vigtig? Hvilken forskel gør en brøkdel af et sekund?

Svaret? Det gør en stor forskel! Det påvirker brugeroplevelse, søgerangeringer og endda salg og konverteringer.

1. Webstedshastighed er det første indtryk, du nogensinde har gjort

Førsteindtryk er vigtige på nettet.

Dine kunder, læsere og besøgende på webstedet foretager en øjeblikkelig vurdering af dig og din virksomhed.

Hvis dit websted indlæses hurtigt, har du øjeblikkeligt lavet et stærkt førsteindtryk. Det er en hurtig gevinst for brugeroplevelse! Hvis det indlæses hurtigt, er din nye besøgende straks tilfreds.

Det er ren psykologi. Vi betragter hurtige websteder som professionelle og pålidelige. Vi relaterer hastighed til effektivitet, tillid og tillid.

"Hvis det er hurtigt, skal det være professionelt!"

På den anden side får et langsomt websted os til at synes, at det er utrygt, usikkert og upålideligt. Og det er virkelig svært at vende det negative første indtryk.

  • 79% af online-shoppere siger, at de ikke vender tilbage til et websted, hvis de har haft problemer med belastningshastighed.

Du får ikke en anden chance, når det kommer til brugeroplevelse. Næsten 80% af dit potentielle publikum kommer ikke tilbage.

2. Vi forventer hastighed!

Internettet sætter en høj bjælke, når det kommer til webstedshastighed. Vi forventer og kræver hurtige lastetider.

Her er de hårde kendsgerninger:

  • 47% af mennesker forventer, at dit websted indlæses på mindre end 2 sekunder.
  • 40% vil opgive det helt, hvis det tager længere end 3 sekunder.

Du får lidt mere plads til at flytte med mobile besøgende, men ikke meget.

  • 85% af internetbrugere forventer, at et mobilwebsted vil indlæses så hurtigt eller hurtigere end på deres desktop.

Alle statistikker med tilladelse fra Kissmetrics.com

Når vi er på farten, har vi en tendens til at være endnu mindre tålmodige. Vi ønsker hurtigt svar!

Folkets forventninger til mobilhastighed

Det er klart, at vi alle forventer hurtige resultater, uanset om vi er på en bærbar, desktop, tablet eller mobiltelefon. Tænk på, hvordan du bruger internettet hver dag. Du leder efter hurtige svar og øjeblikkelige resultater.

Når det kommer til kendte websteder og autoriteter, er folk villige til at vente lidt længere. Hvis du er Google eller Facebook, tolererer besøgende en lille forsinkelse, fordi de er et etableret navn.

Desværre har du ikke den luksus for små virksomheder og startups. Det er bedst at være så hurtig som muligt lige fra starten.

3. Brugeroplevelse

Jeg har skrevet meget om brugeroplevelse og UX-design. Jeg tror, ​​det er en af ​​de få måder, websteder virkelig kan adskille sig fra konkurrencen.

I kernen handler godt UX-design om at skabe en fantastisk og enkel oplevelse for dine besøgende. Der er to grundlæggende faktorer involveret i en positiv brugeroplevelse:

  • Giv de besøgende, hvad de leder efter
  • Giv dem det hurtigt.

Derfor er webstedsbelastningshastighed din første prioritet, når det kommer til brugeroplevelse. Folk, der besøger din hjemmeside, leder efter noget. Giv dem det så hurtigt som muligt.

Så snart dine besøgende er forvirrede eller frustrerede, har du gjort noget forkert. Og intet frustrerer os som en langsom webside!

4. Langsomt websteder dræber konverteringer

Lad os hurtigt gennemse en af ​​de første statistikker, vi viste dig:

  • 40% af mennesker opgiver dit websted, hvis det tager længere end 3 sekunder at indlæse.

Lad os sige, at 100.000 mennesker besøger dit websted hver måned. Hvis du bremsede ned til 4 sekunder, kunne du miste 40.000 potentielle kunder.

40.000!

Hvis langsomme belastningshastigheder kører folk væk, så kører det dit salg væk. Dette er heller ikke kun spekulation. Nogle af de største virksomheder på kloden har testet dette ud.

  • Amazon foretog test, der viste, at de ville miste $ 1,6 mia. Dollars hvert år, hvis de bremsedes med kun et sekund.

Og Amazon er en etableret, genkendelig virksomhed. Hvis kunderne ikke venter kun et ekstra sekund på Amazon, hvilken chance har resten af ​​os?

5. Den langsigtede virkning af langsom websidehastighed

Vi har konstateret, at langsom indlæsningshastighed fører til et øjeblikkeligt drop-off af besøgende. Næsten halvdelen af ​​dine potentielle besøgende er allerede forsvundet. Men der er også en langsigtet virkning her. Den lange lastetid bedøver gradvist din naturlige vækst og mund-til-mund.

Kunder holder langsomt med at henvise din service til andre på grund af en dårlig oplevelse. Etablerede websteder er mindre tilbøjelige til at linke tilbage til dit indhold. Det kan endda udsætte folk for at tilmelde dig dit nyhedsbrev.

Vi forbinder ofte et langsomt websted til en mangel på troværdighed, som kan skade dit brand i det lange løb.

6. Webstedshastighed påvirker din Google-rangering

Google har en selvbevidst kærlighed til hurtighed.

”Vi stræber efter at gøre hele internettet hurtigt”

De er på en mission for at sikre, at internettet er superhurtigt, let tilgængeligt og nyttigt. Indtil videre gør de et ret godt stykke arbejde.

Der er en masse information derude om Google, indlæsningshastighed og din søgerangering. Nogle af det er sandt, nogle af det ikke så meget. Dette er hvad vi ved med sikkerhed fra Google selv.

  • Google tager højde for indlæsning af webstedet i betragtning ved placering af websteder (annonceret i 2010)
  • Men det er et meget lille ‘signal’ (sammenlignet med relevans og autoritet)

”Mens webstedshastighed er et nyt signal, bærer det ikke så meget vægt som relevansen af ​​en side. I øjeblikket påvirkes færre end 1% af søgeforespørgsler af signalets webstedshastighed ”

Det betyder dybest set, at de gennemsnitlige websteder ikke vil se meget ændring. Men hvis dit websted er super langsomt, vil du lide.

Men her er den interessante bit:

"Google reducerer mængden af ​​crawlere, den sender til dit websted, hvis din server er langsommere end to sekunder."

Det betyder, at Google er mindre tilbøjelige til at hente dit seneste blogindlæg eller bemærke andre seneste opdateringer. Og det kan skade dig.

For at sikre, at din serverhastighed er op til standard, skal du bruge vores Bitcatcha-serverhastighedscheck og sørge for, at dit websted måler sig. Hvis det er mindre end to sekunder, kan du muligvis skjule dig effektivt for Googles gennemsøgere.

Pro-tip: 

Hvis dit websted kører på WordPress, skal du huske at tjekke disse administrerede WordPress-hosting, fordi deres tjenester er godt optimeret til hastighed.

Hastighed betyder noget. Det påvirker din brugeroplevelse, det påvirker din søgerangering. Det påvirker dit salg og konverteringer.

Hvis du undrer dig over, hvordan din serverhastighed måler sig, skal du gå over til vores hastighedskontrol nu og sammenligne dit websted med millioner af andre.

Hvis du har spørgsmål eller tanker om websteds belastningshastighed eller server responstider, bedes du efterlade en kommentar nedenfor!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me