Her hos Bitcatcha elsker jeg at hjælpe folk med at udvide deres forretningsidéer. Faktisk har jeg for nylig kørt en stor artikel om, hvordan man opretter din første online butik.

Der foreslog jeg at bruge WooCommerce plugin til WordPress. Mange mennesker har bedt om mere information om denne værktøjssæt, så i dag graver jeg lidt dybere.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce

WooCommerce er et enkelt (gratis!) Plugin til WordPress. Det slot ind på din hjemmeside og gør alt det hårde arbejde med at opbygge din online butik.

Det er en professionel løsning, der driver næsten 30% af alle e-handelswebsteder på nettet. Det viser dine produkter, behandler ordrer og organiserer din forsendelse.

Bedst af alt, det er virkelig nemt at bruge, og det er helt gratis at komme i gang.

Pro-tip: 

For at sikre den bedste ydelse skal du sørge for, at WooCommerce-onlinebutik er vært på en administreret WordPress-hosting.

Frakobler WooCommerce

Når du installerer WooCommerce-pluginet, vil du bemærke, hvor ligetil admin-siden er. Det første trin er at tilføje dit første produkt. Fyrene på WooCommerce ved, at du har brug for masser af kontrol over dette, så der er fire muligheder:

  1. Enkelt produkt Dette er dit gennemsnitlige produkt uden variationer. Som en bog, solbriller eller et kamera.
  2. Grupperet produkt Dette er en gruppe relaterede produkter med små variationer. For eksempel vil Apple bruge den grupperede produktindstilling til at sælge deres iMac med variationen i skærmstørrelse.
  3. Eksternt eller tilknyttet produktProduktet vises og vises på dit websted, men kunden køber faktisk fra en tredjepart.
  4. Variabelt produktModesælgere bruger dette til at sælge T-shirts i forskellige størrelser og farver, f.eks.

Dette alene er nok til at få din butik i gang. Du foretager dit første salg og begynder at opbygge en virksomhed. Men hvis du virkelig ønsker at tage tingene til det næste niveau, har du brug for nogle af WooCommerces fantastiske udvidelser.

Disse tilføjelser vil gøre en ydmyg online butik til et professionelt, pengeindbydende imperium! (Det er værd at påpege, at selvom WooCommerce er gratis, kommer de fleste af disse udvidelser med et prismærke.)

Lad os starte med den anbefalede udvidelse nr. 1 af WooCommerce selv:

1. Produkt tilføjelser

Perfekt til: Tilføjelse af graveringer eller tilpasning til produkter

Produkt tilføjelser

Mange online butikker giver dig valget om at tilpasse dine valgte produkter. For eksempel vil du måske tilføje en gravering eller inkludere en gave besked. Hvis du planlægger at åbne en håndværksbutik, en juveler eller en blomsterbutik, har du brug for denne udvidelse!

Udvidelsen af ​​produktudvidelser giver dine kunder flere valg og involvering. Du kan anvende det globalt (på alle produkter) eller en ad gangen.

> Hent produkt tilføjelser nu.

2. Forsendelse til bordpris

Perfekt til: Beregner automatisk forsendelsespriser

Levering af bordpris

At arbejde med dine forsendelsesomkostninger er let det mest frustrerende ved at drive en online butik. Det er derfor, at Table Rate Shipping er sådan en livredder.

Alt hvad du skal gøre er at indtaste størrelsen og vægten på dine produkter. Udvidelsen beregner derefter omkostningerne for dine kunder baseret på deres placering. Det tager al besværet ud af forsendelsen og giver dine kunder øjeblikkelige, nøjagtige forsendelsespriser.

> Få fragt til bordpris nu.

3. Dynamisk prisfastsættelse

Perfekt til: Salg og rabatter!

Dynamisk prisfastsættelse

Hvis du vil køre salg og tilbyde rabatter (hvem elsker ikke et godt salg?) Har du brug for denne udvidelse. Dynamisk prisfastsættelse giver dig mulighed for at ændre priserne på dine produkter baseret på en række faktorer.

For eksempel kan du indstille en rabat for loyale kunder. Ved hjælp af denne udvidelse kan du tilbyde en rabat eller bonus til dem, der allerede har købt fem produkter fra dig.

Måske vil du udløse et clearance-salg, når dit lager falder under et bestemt antal. Eller måske vil du sænke prisen på alle bøger med 10%. Let!

> Få dynamisk pris nu.

4. Produktanmeldelser Pro

Perfekt til: Skab tillid til dit produkt

Produktanmeldelse Pro

Undersøgelser har vist, at 88% af kunderne har tillid til online brugeranmeldelser. Der er en grund til, at Amazon lægger en sådan vægt på sit brugerklassificeringssystem! Ved at tilvejebringe et vurderingssystem kan du vise nye kunder, som folk stoler på og elsker dine produkter. Det er ofte nok til at overbevise dem om at foretage salget.

Denne enkle udvidelse øger salget og tilskynder til mere interaktion mellem dig og dine kunder. Det er en væsentlig del af din nye online forretning.

> Få produktanmeldelser nu.

5. Kundehistorie

Perfekt til: Forstå dine bedste kunder

Kundehistorie

Dette er min yndlingsudvidelse, fordi det giver dig så meget indsigt i, hvordan kunder bruger din online butik. Hvis du har læst min seneste blog om brugeroplevelse, ved du, hvor vigtigt det er at forstå dine brugere, og skræddersy dit websted omkring dem.

Denne udvidelse giver dig mulighed for at gøre netop det. Det viser dig nøjagtigt, hvordan dine brugere gennemser din butik, så du kan overvåge, hvad der fungerer. Mere vigtigt er det, at du kan føre en fuld købshistorik. Med denne info kan du sende personlige anbefalinger til dine bedste kunder og skræddersy oplevelsen direkte til dem.

Men der er en endnu bedre funktion. Den beregner hver kundes levetid på grundlag af deres købshistorik. Det fortæller dig nøjagtigt, hvem dine bedste kunder er, så du kan belønne dem og holde dem loyale.

> Få kundehistorik nu.

6. Opfølgning via e-mail

Perfekt til: Hold kontakten med tidligere kunder

Følg e-mails op

Udvidelsen med e-mail-opfølgning fungerer godt, når den kombineres med tilføjelsen Customer History. Det giver dig mulighed for at sende tilpassede og personaliserede opfølgende e-mails, efter at de har købt noget. Du kan skrive en e-mail som denne:

“Hej! Vi håber, at du nyder dit nyligt købte [indsæt produkt]. Har du set vores seneste sortiment? Vi vil meget gerne tilbyde dig 10% loyalitetsrabat ved dit næste køb. ”

Det er en fantastisk måde at holde samtalen igang og bringe dem tilbage for mere! Indstil opfølgende e-mail med alle de intervaller, du ønsker.

> Få e-mail-opfølgning nu.

7. Point og belønning

Perfekt til: Sørg for, at kunderne stadig vender tilbage

Point og belønning

Nogle gange er de enkleste tricks de mest effektive! Kunder elsker belønningspoeng, da det giver dem noget at arbejde mod. ‘Gamifying’ din butik er den perfekte måde at få kunder til at komme tilbage gang på gang. Med denne udvidelse kan du give hvert produkt ‘point’ og nemt vise kunderne deres pointbalance.

Du kan blive virkelig kreativ med dine belønninger her. Alt fra freebies til rabatter fungerer rigtig godt. Hvorfor ikke gøre det til et lagdelt system, så topkøbere kan få adgang til ‘Guld’ -pointsystemet? Det fungerer hver gang!

> Få point og belønninger nu.

8. Henstillinger

Perfekt til: Tilbyder personaliserede anbefalinger til kunderne

anbefalinger

Amazon er mestre med at anbefale produkter. Besøg deres websted, så ser du en stabil strøm af produkter, der anbefales personligt til dig. Det er fordi de kender dine købs- og browsevaner. De har oprettet et smart anbefalingssystem, så de viser dig de ting, du allerede ønsker.

Det er djævelsk strålende! Du kan godt gøre det samme med henstillingerne-udvidelsen. Denne tilføjelse grupperer dine relaterede varer sammen og fungerer med din kundehistorie for at tilbyde et skræddersyet sortiment. Når du tilbyder dine kunder præcis, hvad de vil have, er det meget mere sandsynligt, at de vil købe fra dig.

> Få anbefalinger nu.

Professionel online butik med WooCommerce

Med WooCommerce og disse otte udvidelser opretter du en professionel online butik. Du vil også glæde dine kunder og se overskuddet rulle ind.

Jeg ville meget gerne høre fra alle WooCommerce-brugere derude. Hvad er din oplevelse med dette plugin, og hvilke udvidelser bruger du?

Hold mig, for i næste uge bringer jeg dig de ti bedste WordPress- og WooCommerce-temaer. Vi ses!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me