Ved du, hvor hurtigt dit websted er?

Det er et spørgsmål, der bugede mig i lang tid.

I mit sidste indlæg forklarede jeg, hvordan et langsomt websted virkelig kan skade dine besøgende og dit salg. Jeg viste dig, hvordan Amazon ville miste forbløffende 1,6 milliarder dollars, hvis de bremsede!

Webstedshastighed betyder virkelig noget!

Sagen er, at der er masser af webstedshastighedscheckere online. Men de fleste af dem fortæller bare én ting: hvor lang tid det tager at indlæse hele websitet, fra start til slut.

Hvilket ikke rigtig giver dig nok indsigt i, hvad der foregår. Der er mange lag, der indgår i din samlede webstedshastighed. Du skal zoome ind på hver af dem og se, hvad der foregår.

Med det i tankerne har jeg udarbejdet en liste over de bedste værktøjer til at kontrollere hvert lag på dit websteds hastighed. Men først lidt baglæsning…

En hurtig oversigt over webstedets hastighedsvidenskab

Før vi sidder fast i de værktøjer, du kan bruge til at kontrollere hastighed, er vi nødt til at forstå lidt mere om det.

Webstedshastighed er afhængig af en lang række faktorer. Enkelt opdelt er der to hoveddele:

en. Din serverhastighed

Din serverhastighed er din motor. Det er fundamentet på dit websted.

Det bestemmes af ydelsen og placeringen af ​​din webhost.

Som du forventede, ønsker du, at din motor skal være så hurtig som muligt. Tænk på det som en formel 1-bil. Du kan finjustere karosseriet så meget som du vil på en F1-bil. Men uden motorens kernehastighed vil du tabe løbet!

Det er det samme med dit websted.

Din kerneserverhastighed er den første ting på listen.

b. Indlæser alle data (billeder, webdesign, kode, plugins, medier)

Den anden del af webstedshastigheden er alt andet. Det er alle de data, som dit websted skal indlæse og vise besøgende.

Som du kan forestille dig, hvis dit websted er fyldt med enorme billeder, kompliceret kode og indviklet design, tager det meget længere tid at indlæse det hele op.

Da der er så mange faktorer, der påvirker indlæsningshastigheden på websteder, er det bedst at bruge en række forskellige værktøjer til at måle hastigheden.

Din gennemsnitlige hastighedskontrol for websteder for eksempel fortæller dig muligvis, at dit websted indlæses på tre sekunder. Men det hjælper ikke med at finde frem til problemerne.

Så lad os starte med at kontrollere motorens hastighed. Din serverhastighed.

1. Bitcatcha-serverhastighedschecker

Bitcatcha-serverhastighedschecker

Det første værktøj handler om at kontrollere hastigheden på din motor. Det handler om at sikre, at disse fonde er så stærke som muligt.

Vores Bitcatcha-serverhastighedschecker måler kun din server-responstid. Vi viser dig en klar indikation af, hvor hurtigt din motor kører.

Vi gør dette ved at pinge din server fra otte forskellige steder rundt om i verden og måle responstiden. Derefter viser vi dig en gennemsnitlig opdeling.

Så hvad er et godt resultat?

En hurtig og lydhør server server returnerer en B +-score på Bitcatcha-serverhastighedskortet. Noget lavere, og der er bestemt plads til forbedringer.

Google har sagt, at de leder efter en server-responstid på 200ms, så mål det!

Når du leder efter supersonisk hastighed, skal du altid starte med motoren. Start med serverhastigheden.

> Kontroller din serverhastighed nu

2. Google Page Insights

I årevis har Google gjort det meget klart, at hastighed betyder noget.

”Her hos Google er vi besat af hurtighed. Hurtigere websteder skaber glade brugere. ”

Forbedret hastighed på webstedets belastning forbedrer ikke kun brugeroplevelsen, det hjælper med at bevare din placering på Google.

Heldigvis forlader Google dig ikke i mørket om din specifikke webstedshastighed. De skabte et strålende lille værktøj kaldet Page Insights. Det måler din samlede webstedshastighed, men opdeler den i bidige størrelsesdele.

Alt hvad du skal gøre er at placere din webstedsadresse i titellinjen og lade maskinerne komme på arbejde. Google giver dig derefter en score på 100 for den samlede desktop- og mobilhastighed.

De giver dig også en komplet oversigt over alle de ting, der bremser dit websted ned med en prioriteret liste. Her er hvad der kommer tilbage, når du lægger New York Times websted i Page Insights.

Google-sideindsigt

Som du kan se, kunne New York Times fremskynde sit websted ved at aktivere komprimering og bruge cache-browser mere effektivt. Der er også masser af små kodeændringer, der skal foretages.

> Prøv Sideindsigt nu

3. WhichLoadsFaster.com

Har du nogensinde spekuleret på, om dit websted er hurtigere end dine konkurrenter?

WhichLoadsFaster.com er et fantastisk værktøj, der sætter to websteder imod hinanden. Det er en fantastisk måde at måle din hastighed mod en rival!

Lad os se på nogle af internetets største konkurrenter og se, hvem der vinder.

Apple mod Adobe
Vinder: Adobe

Apple mod Adobe

Google vs Bing
Vinder: Bing

Google vs Bing

Facebook vs Twitter
Vinder: Facebook

Facebook vs Twitter

Whichloadsfaster.com bruger din egen browser til at teste hastighederne, så resultaterne har en fejlmargin. Hver browser placering og hastighed er forskellige. Det er bedst ikke at tage denne for alvorligt. Men det er en sjov indikation af, hvor hurtigt dit websted sammenlignes med andre.

> Prøv WhichLoadsFaster.com

4. Indlæs effekt

Alt, hvad jeg har vist dig indtil videre, måler dit websteds svar på det aktuelle niveau.

Men hvad nu hvis du pludselig modtog en oversvømmelse af besøgende? Hvad hvis 100.000 mennesker kom ned på dit websted på én gang? Hvis du kører en stor reklamekampagne eller lancerer et produkt, kan dette ske. Og du skal være forberedt på det!

Når mange mennesker kommer til dit websted på en gang, bremser det uundgåeligt.

Load Impact simulerer tusinder af mennesker, der får adgang til dit websted, og tester derefter dets svar. Hvor hurtigt ville dit websted reagere under vægten af ​​en trafikflom?

Softwaren efterligner reel trafik ved at sende pings fra 10 forskellige placeringer, forskellige mobilnetværk og browsere. Hvis du begynder at se større spidser af trafik, der kommer til dit websted, er det tid til at bruge Load Impact for at se, om din nuværende installation kan håndtere det.

> Prøv Load Impact nu

5. Pingdom

Pingdom er en allround tech-løsning for udviklere, men det har et pænt værktøj, når det kommer til webstedshastighed. Det nedbryder din belastningstid alt efter hvert element på dit websted. Det viser dig nøjagtigt, hvilke billeder, kode eller javascript bremser dig.

Det peger på dine problemer ved at fremhæve de webstedselementer, der tager længst at indlæse.

Det betyder, at du hurtigt og nemt kan finde gerningsmændene og slanke dem på dit websted. Sådan ser Facebooks opdeling ud:

Pingdom

> Prøv Pingdom nu

De bedrøvede ejere af websteder bruger en kombination af disse værktøjer sammen. Fordi webstedshastighed har mange forskellige lag og faktorer. Hver skal måles separat.

Prøv dem alle sammen, og mål hastigheden på dit websted fra alle vinkler, fra top til bund.

Som altid er jeg her for at hjælpe, og jeg vil meget gerne høre dine tanker om webstedshastighed!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me