Hvordan jeg mistede penge på Shopifys forsendelsesomkostninger (og fik fikset derefter!)

Da jeg oprettede min første Shopify-butik, mistede jeg ganske mange penge.


Det startede godt (i det mindste troede jeg det!) Jeg lancerede let butikken med Shopify, jeg havde masser af ordrer der kom ind, og jeg var tilfreds med den måde, alt gik sammen.

Det var ikke før jeg sendte alle ordrer fra, at jeg indså min fejl: Jeg har beregnet forsendelsesomkostningerne forkert.

(billedkilde)

Hvad gik galt?

Ting er, at jeg havde læst hundreder af artikler om afvisning af vogne, og det bekymrede mig. For eksempel opgiver 68% af alle kunder deres indkøbsvogn, og den største årsag er uventede forsendelsesomkostninger dukker op i det sidste sekund.

Så jeg besluttede at tilbyde gratis forsendelse på alle mine produkter og reklamere for det kraftigt. Det var den bedste måde at få folk igennem kassen. (Og det virkede – min opgivelsesgrad var langt under 40%).

Problemet er, at jeg tjente nogen fortjeneste. Når jeg havde betalt min transportør for levering, mistede jeg faktisk penge. Argh!

Til sidst fandt jeg en sød plet. Jeg fandt en forsendelsesomkostning, der ikke afskrækkede kunder, men gjorde overskud. Så her er mulighederne, og hvordan man får det helt rigtigt.

Trin 1: Vej dine produkter, og få nøjagtige forsendelseskurser

Før du begynder at ændre satser eller blande dig med prisen på Shopify, skal du få en skala ud og veje hvert produkt. Tag vægte og dimensioner til en håndfuld lokale kurerer og få et gennemsnitligt tilbud på forsendelse.

Du kan også henvende dig til USPS, FedEx og andre luftfartsselskaber for at finde en aftale eller få en engangspris. Uanset hvad, sørg for, at du kender de nøjagtige forsendelsesomkostninger OG hvor meget emballagen koster.

Nu hvor du ved, hvor meget det koster at pakke og sende, kan du vælge en leveringsindstilling:

Tilbyde gratis forsendelse

På trods af min rædselshistorie kan du tjene penge med gratis forsendelse. Du skal bare være meget forsigtig med matematikken!

Mulighed 1: At tage hit selv

Valgmulighed én tager hit af leveringsomkostningerne selv, som jeg oprindeligt gjorde. Du sælger dine produkter til den sædvanlige pris og absorberer forsendelsesomkostningerne fra dine overskud.

  • Pro: kunden får en hel del. Et billigt produkt og gratis forsendelse.
  • con: Du får kun en meget lille fortjenstmargen (eller overhovedet ikke som mig!)

Denne metode fungerer, hvis dine produkter er meget dyre eller har en stor fortjenstmargen. Dyre og luksusartikler fungerer ofte godt i denne kategori.

Valgmulighed 2: At dumpe produktprisen op

Alternativ to er at forhøje prisen på dine produkter for at dække forsendelsesomkostningerne. I stedet for at sælge en t-shirt til $ 8 og opkræve $ 2 ekstra forsendelse, opkræver du $ 10 for t-shirt og tilbyder gratis forsendelse.

Tilby gratis forsendelse ved at forhøje produktprisen

Selvom produktet nu er dyrere, er lokkemidlet til ‘fri forsendelse’ et stort psykologisk incitament til at købe. Det fjerner lidt tøven. Ulemper? Tja, kunden kan muligvis finde det samme produkt billigere et andet sted.

Mulighed 3: Mød i midten

At møde et sted midt i midten er den sidste mulighed. Måske sælger du t-shirt til $ 9 og sluger prisen på $ 1 selv. Dette er den metode, jeg bruger nu. Mine kunder vil kæmpe for at finde det samme produkt billigere andetsteds, og den gratis forsendelse hjælper med at få tak i handlen.

Indstil dine egne forsendelsespriser

Selvom ‘gratis forsendelse’ er en dejlig måde at lokke kunder på, er det stadig standard at indstille en forsendelsesrate online. Hos Shopify kan du ikke indstille en forsendelsesomkostninger for hvert enkelt produkt, så du bliver nødt til at bruge en af ​​disse tre indstillinger:

Vægtbaseret forsendelse

I dette tilfælde opkræver du en leveringsomkostning baseret på vægten af ​​kundens ordre. Hvis deres samlede kurv vejer mellem 0-1 kg, opkræver du muligvis $ 10 forsendelse. Hvis det er mellem 1-2 kg, opkræver du muligvis $ 20. For at opsætte dette skal du vide den nøjagtige vægt på dine produkter.

Kend den nøjagtige vægt af dine produkter

Prisbaseret forsendelse

Ved hjælp af denne mulighed opkræver du en leveringsomkostning baseret på indkøbskurvens samlede omkostninger. Hvis kunden bruger mellem $ 0- $ 20, opkræver du muligvis $ 5 forsendelse. Hvis de bruger $ 20- $ 50, opkræver du muligvis $ 10.

Pro tip: din fortjeneste kan blive spist op ved hjælp af denne metode, hvis du har masser af billige men tunge genstande.

Tilbyde en fast pris

En tredje mulighed er at tilbyde en enkel, fast sats på alle ordrer. Dette er en fantastisk mulighed, hvis alle dine produkter har samme størrelse og vægt. For eksempel, hvis du bare sælger solbriller, behøver du sandsynligvis ikke at tage højde for forskellige vægte.

Bemærk: I alle tilfælde taler jeg om indenrigsforsendelse. Hvis du vil sende internationalt, vil du næsten helt sikkert have et ‘regionalt tillæg’, som du kan finde i dine Shopify-prisindstillinger.

Beregn forsendelsesomkostninger i realtid

Denne tredje mulighed er den mest avancerede, men sandsynligvis den mest præcise. Levering i realtid beregner automatisk omkostningerne ved forsendelse af ethvert produkt baseret på kundens placering og leveringspræferencer.

Se, hvordan denne butik beregner de nøjagtige forsendelsesomkostninger for hver kunde:

Det betyder, at hver kunde får en helt nøjagtig, up-to-the-minute forsendelsesomkostninger tilpasset dem. Shopify tapper priserne på FedEx eller USPS for at beregne den nøjagtige pris.

Det er godt for dig, fordi du aldrig undervurderer dine forsendelsesomkostninger. Det er altid nøjagtigt. Og det er godt for kunden, fordi de ved, at de ikke bliver sluppet af med for store forsendelsesgebyrer.

Den eneste ulempe er, at du har brug for den ‘avancerede’ version af Shopify, som kommer mod et ekstra gebyr.

Lad en anden gøre forsendelsen for dig

Selvfølgelig er den sidste mulighed at lade et professionelt logistikfirma gøre alt det hårde arbejde for dig.

Shopify har samarbejdet med en håndfuld opfyldelsestjenester, herunder Amazon for at hjælpe dig med at tage sig af dette. Med denne mulighed gemmer du dine varer på et af Amazons lager, og de sørger for forsendelsen for dig. Det koster dig lidt ekstra, men fjerner alt hårdt arbejde og gætteri.

Hvis du vælger denne mulighed, kan du blot tage Amazons forsendelsespriser og anvende dem i din Shopify-butik.

Afsluttende tanker

Da jeg fandt ud af den hårde måde, kan forsendelsesomkostninger skabe eller ødelægge dine fortjenstmargener! Det er forskellen mellem en succesrig butik og en kæmper butik.

Jeg har altid fundet denne tabel (oprettet af Shopify) meget nyttig, når det kommer til at prissætte dine produkter og sørge for, at du altid er på den rigtige side af fortjenesten:

Beregn din produktpris

Forhåbentlig, med disse oplysninger låst, vil du ikke begå den samme fejl, som jeg gjorde, og du tager din Shopify-butik til ære!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map