Lær at oprette din online butik og foretage det første salg!

At gøre dit første salg nogensinde er en speciel følelse.


Det markerer begyndelsen på dit eget shoppingimperium og chancen for at opbygge en virksomhed.

Vi har set det ske. Vi har set soveværelsesentreprenører forvandle deres drømme til millioner dollars e-handelsvirksomheder. Alt hvad du behøver er et fantastisk produkt og en online shop.

Bemærk

Dette er en 10 minutters guide til at oprette en online butik, finde dine første kunder og gøre den til en succesrig forretning.

Hvis du læser denne side, har du måske allerede en strålende idé, men du er ikke sikker på, hvordan du bygger din butik.

Høres velkendt?

Stol på os, det er lettere, end du tror, ​​og vi viser dig alle hemmelighederne. For enkelheds skyld er guiden opdelt i tre sektioner. Tag en kop kaffe, og lad os sidde fast.

Del 1: Hvor starter jeg endda?
En hurtig introduktion til din første online butik.

Del 2: Den tekniske bit
En trin-for-trin-guide til opsætning af dit eget websted og butik.

Del 3: Foretag dit første salg
En butik har brug for kunder! Vi viser dig et hurtigt trick til at foretage det første salg.

DEL 1: Hvor starter jeg endda?

Internettet er fuld af seje steder at sælge dine produkter. Den vanskelige del er at vælge den bedste rute. Langhistorisk kort, din bedste mulighed er at oprette dit helt eget websted, men lad os se på alle mulighederne.

Valgmulighed 1: eBay, Etsy og tredjeparts tjenester

Marketplace

eBay, Etsy og Craigslist er kæmpe platforme, og der er tusinder af små boutiquebutikker og butikker beliggende her. Din kunne være en af ​​dem.

Det bedste ved disse tredjepartssælgere er deres enkelhed. Du kan tilmelde dig og begynde at sælge om få minutter. De gør det hårde arbejde og opsætter din butik til dig. De håndterer pengene og gør hele processen let.

Kunder er allerede fortrolige med disse platforme og føler sig trygge ved at købe fra dem. Der er en følelse af tillid og sikkerhed her.

Du finder også et indbygget publikum. Etsy har for eksempel millioner af kunder på udkig efter håndlavet håndværk og personlige genstande. Hvis du laver unikke gaver og produkter, er der mange kunder, der allerede venter på dig.

Men?…

Problemet er, at du aldrig vil opbygge et imperium på en andens sted.

Det er meget vanskeligt at skabe et ægte loyal publikum og styrke din brandidentitet, når du rammer en andres land! eBay, Etsy, Craigslist og andre sætter alle deres branding og identitet foran dine produkter.

Værst af alt, hvis tredjepart beslutter at tilbagekalde din butik, går hele din virksomhed tabt for godt. Det er dårlige nyheder, hvis du leder efter en pålidelig, langsigtet indkomst.

Hvis du vil indsamle e-mail-adresser, oprette forbindelse til dine kunder og opbygge en unik identitet, har du brug for din egen plads. Din egen hjemmeside.

Valgmulighed 2: Butikker på sociale medier

Facebook-virksomhedsside

Et andet populært valg er at oprette en Facebook-butik. Dette involverer at bruge et af Facebooks integrerede plugins til at være vært for en butik på din sociale medieside.

Vi har blandede følelser omkring denne metode. Sikker på, det gør det lettere end nogensinde at sælge til dit sociale følger. Facebook har dog en vane med at ændre deres algoritmer uden særlig opmærksomhed.

Du kan bruge år på at bygge din virksomhed for at få det hele udslettet i en hurtig Facebook-opdatering.

Forkert os ikke, du skal absolut opbygge et samfund på Facebook. Men det er ikke klogt at stole på det som din eneste online tilstedeværelse.

Svaret ligger hos mulighed 3: Din helt egen butik

Hvis du leder efter et sted at ringe til dit eget, skal du oprette din egen butikfront.

www.your-shop.com

Gav det bare dig et lille ryster af spænding? Det er lettere, end du også tror.

Der er to vigtigste måder at bygge din butik på, og vi leder dig gennem processen.

WordPress + WooCommerce = Gratis online shop!

WooCommerce

Hvis det lyder som et fremmedsprog, tag en dyb indånding. Oprettelse af et websted er nu lettere end nogensinde. Vi vil starte med at bruge WordPress: den mest populære webstedbygningsplatform på planeten.

Faktisk er 24% af alle webstederne på internettet drevet af WordPress. Så du er i godt selskab.

Du kan vælge forudindstillede designs og finpusse det efter din smag. Du behøver ikke engang at kende en enkelt linje med webkode.

Men hvad med de vanskelige betalingsmekanismer, produkter og forsendelse?

Det er her WooCommerce kommer ind. WooCommerce er det tekniske værktøjssæt, der får din butik til at fungere. Alt hvad du skal gøre er at downloade softwaren og installere den på dit WordPress-sted.

Det vil hjælpe dig med at oprette og designe din butik. Det vil også oprette alle dine vanskelige betalingssystemer, styre dit lager og sortere din forsendelse.

Både WordPress og WooCommerce er helt gratis at bruge men den arkitektur, der følger med dem, er det ikke. Du har brug for en webhost og et domænenavn, som kun er en brøkdel af prisen. Mere om dette i DEL 2: Den tekniske bit.

Shopify – Den nemmeste måde at etablere en online shop på

Shopify Online Shop

Shopify er det bedste alternativ til WordPress + WooCommerce. Shopify er et simpelt stykke software, der skaber din online butik til dig. Det er designet specielt til e-handel.

De bruger også skabeloner (se 100s af Shopify-skabeloner her) til at hjælpe dig med at designe webstedet, så der er ingen vanskelige kode at håndtere.

Ligesom WooCommerce gør Shopifys back-end wizardry alt det hårde arbejde for dig.

Men?…

Den eneste virkelige ulempe med Shopify er omkostningerne. Der er et månedligt gebyr (starter fra $ 29 / mo), afhænger af den Shopify-plan, du vælger. Hvis du har store planer, skal du ikke lade det forhindre dig. Shopify er perfekt, hvis du har et produkt med høj fortjenstmargen. Når alt kommer til alt får du uovertrufne bekvemmeligheder til prisen.

Du kan se, hvordan vi har oprettet en Shopify-onlinebutik på kun 19 minutter. Sådan er processen ligefrem.

Bundlinie

Hoveddelen her er, at du har brug for din egen plads. Du har brug for en identitet, en stemme og en stamme af loyale tilhængere. Du kan ikke gøre det piggy-backing på Etsy, eBay, Facebook osv. Det betyder at opbygge dit eget imperium ved hjælp af WordPress + WooCommerce eller Shopify.

DEL 2: Den tekniske bit

Stol på os, dette er lettere, end du tror.

BEMÆRK

DEL 2 viser, hvordan man opretter en WordPress + WooCommerce online shop. Vi har udarbejdet en detaljeret guide til, hvordan man opretter en Shopify-butik (om 19 minutter!). Tjek det ud.

Trin 1. Webhosting til din WordPress

Webhosting er en opdatering af internetland, som dit websted vil leve på.

Det kan være en vanskelig ting at få dit hoved rundt, hvis du er ny til spillet. Tænk på det sådan:

Webhostingfirmaer er som internetudlejere. De lejer en del af nettet ud til dig, og det er her du skal bygge dit websted.

Men her er det. Der er gode hostingfirmaer, og der er dårlige.

Så vælg ikke bare den billigste mulighed. Hastighed og sikkerhed på dit websted er vigtigt, og din online shop fortjener det bedste.

De bedste webhosts er hurtig som helvede, tæt på din målgruppe og sikre fra hackere.

Vi har haft en masse erfaring her, og det er, hvad vi anbefaler:

SiteGround WooCommerce vært

SiteGround er et strålende premium valg. Hvis du har store planer med masser af global trafik, anbefaler vi dem stærkt. De er hurtige, sikre og gode med kundeservice. Faktisk er dette websted Bitcatcha.com vært for dem.

Læs SiteGround-gennemgang

Inmotion Hosting

Inmotion Hosting er perfekt, hvis du fokuserer på amerikanske publikum. Deres Max Speed ​​Zone ™ er designet til at tjene dit websted meget hurtigt i staterne. Sammen med en gratis Cloudflare-konto flyver dit websted hurtigt rundt i kloden.

Læs anmeldelse af Inmotion Hosting

Trin 2. www.my-first-business.com!

Dette er dit ‘domænenavn’. Det er adressen, der peger på dit websted. Du leder efter noget enkelt, unikt og lige til det punkt.

Vælg dette meget omhyggeligt. Forhåbentlig har du allerede et virksomhedsnavn, der alle er valgt og klar til at gå.

Trin 3: Opsætning af WordPress & WooCommerce

Når du har fået dit webhosting & domænenavn klar, log ind på kontrolpanelet for at installere WordPress. 1-klik installationen på begge iPage & Inmotion Hosting får det gjort på kort tid.

Log derefter på dit WordPress-sted, gå til Plugins og søg efter WooCommerce. Download og installer.

Voilà. Din online shop fungerer nu.

Det lyder kompliceret, men det er det ikke. For at hjælpe dig har vi lavet en serie videoguider til at lede dig gennem denne proces trin for trin. I disse 5 videoer viser vi dig nøjagtigt, hvordan vi opretter en WooCommerce-online butik til en ven.

Trin 4: Design din butik

Nu hvor du har din online butik klar, er det tid til at dekorere den!

Som jeg sagde før, er WordPress super let at dekorere og lave din egen. Du kan vælge mellem hundredvis af forudindstillede design gratis, eller du kan sprøjte ud på et premiumtema. Vi kan godt lide elegante temaer, der tilbyder overkommelige, unikke og smukke temaer.

Tips til ekspertdesign:

 1. Enkelhed er altVælg et enkelt design, der fremhæver dine produkter og er let at navigere i.
 2. Logo og branding Ser efter et tema eller design, der giver dig mulighed for at skabe en unik identitet.
 3. Store fotos med høj opløsning, fotos sælger produkter. Det er så enkelt. Vælg et sted, der viser dine billeder på deres allerbedste.

Trin 5: Tælle pengene

Selvfølgelig er ingen online butik komplet uden betalingsmekanismen. Den mest velkendte service online er PayPal og du kan nemt slot deres betalingsport i din checkout-proces.

Undertiden foretrækker kunder en simpel kreditkortbetaling. Du kan håndtere dette med Braintree. De driver betalingssystemet hos AirBnB og Uber, så du vil være i gode hænder.

Nu er I klar til at åbne dørene! Nu skal du bare finde nogle kunder.

DEL 3: Foretagelse af dit første salg

Det første salg er altid det vanskeligste. Efter det er det en sneboldeffekt! Vi overlader dig med et ekspertips, der garanteres at hjælpe dig med at foretage det første salg.

Få dit produkt foran millioner af øjne

Internettet er spækket med magtfulde blogs, YouTube-kanaler og sociale mediepåvirkere. Disse mennesker har magten til at få dit produkt foran mange mennesker.

Start med at lave en liste over blogs og påvirkere i din niche. De er altid på udkig efter seje produkter og historier, som de kan dele med deres samfund, så række ud og bede om en anmeldelse eller sponsoreret indlæg.

Disse påvirkere modtager hundreder af e-mails og pladser hver dag, så hvordan skiller du dig ud?

 1. Vær personligCraft en unik og personlig besked til hver blogger. Nævn noget, du så og ønsket på deres blog, og fortæl dem, hvorfor du synes, at dit produkt ville være interessant for deres publikum.
 2. Adresser dem ved navn Det er nemt at finde navnene på de fleste bloggere. Bevis for dem, at du har taget tid til at se på deres websted.
 3. Opret en overbevisende historie. Forfattere og bloggere leder efter mere end bare et cool produkt. De ønsker en historie, der forbinder med deres læsere. Hvad gør dit produkt unikt? Hvad er den følelsesmæssige forbindelse? Hvorfor har folk brug for at høre om dig og dit produkt?
 4. Men hold det til det punkt, de behøver ikke at kende din livshistorie. Giv dem bare det, de har brug for, for at intrige dem og vise dit produkt. Bloggere leder efter korte, skarpe kundeemner.
 5. Følg opJust en gang, cirka en uge senere. Hold det høfligt, og hvis du ikke hører tilbage, skal du ikke tage det personligt. Bare prøv en anden!
 6. SponsoreringDer er masser af blogs og konti på sociale medier, der accepterer betaling for at dele dit produkt eller skabe indhold omkring det. Det er en lille pris at betale for mange øjne på dit produkt.

En gratis prøve fungerer også vidundere her;)

At holde sig til en arbejdsmetode er alt, hvad du har brug for for at gøre din butik til en succes, men hvis du higer efter mere, skal du læse vores markedsføringsblogposter for at blive inspireret!

Phew, du kom til slutningen!

Så hvad har vi lært?

 1. Der er mange måder at sælge online, men intet er bedre end at opbygge din egen hjemmeside på WordPress eller Shopify.
 2. For WordPress skal du vælge et hostingfirma & opsæt WordPress + WooCommerce.
 3. For Shopify skal du bare komme i gang her.
 4. Vælg et rent og unikt design.
 5. Nå ud til indflydelsesrige blogs for at sikre anmeldelser og dækning.

ENDELIG TÆNK

Den sværeste del er at tage det første spring. Føl dig ikke afskrækket af processen, omfavn den og lær, mens du går. Stol på dig selv og dit produkt! Hvis du har brug for ekstra hjælp, er jeg bare en e-mail væk. Hvis du vælger WordPress, kan du se, hvordan jeg opretter WooCommerce til Bon Bon Boutique.

Følg dine lidenskaber, start en succesrig virksomhed, og grøft det daglige job!

Det kan virkelig ske, bare læs vores interview med Kalen (ejer af Bon Bon Boutique), tjener $ 1000 på hendes fritid!

Held og lykke!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map