Nemme måder at sikkerhedskopiere og migrere din WordPress på

For en blogger eller en websideejer er det vigtigt at have et antal sikkerhedsprotokoller på plads, hvis der sker noget dårligt med dit websted. Selv hvis du er fyldt med den bedste sikkerhed, vil uheld imidlertid ske, og du kan ende med et websted, der er ødelagt eller hacket.


Hvis du vil undgå at miste din WordPress-blog og alt dit arbejde, skal du altid (og jeg mener ALTID) udføre regelmæssige sikkerhedskopier til dit websted. På den måde kan du altid bringe dit websted tilbage, selvom du lider af lidt nedetid.

Nu er der flere måder, du kan gå på for at tage backup af din WordPress-blog. I denne artikel vil vi fokusere på en af ​​dem, som er at bruge et plugin eller tjenester, der automatisk sikkerhedskopierer din blog til dig.

Den fantastiske ting ved disse plugins er, at du endda kan bruge dem til at udføre migrering af websteder også. Hvilket er godt, når du vil flytte til en bedre webhost med bedre funktioner og serverpræstationer.

At vide, hvornår og hvor ofte man skal tage backup

Før vi går ind på listen over plugins til WordPress-sikkerhedskopier, lad os bare hurtigt tale om, hvornår du skal tage backup af dit websted, og hvor ofte. Lige fra flagermus, anbefales det altid, at du udfører dine sikkerhedskopier regelmæssigt, da dette minimerer dit tab, da dine sikkerhedskopier vil være forholdsvis nylige.

Det, du skal overveje, er, hvordan du ønsker at planlægge dine sikkerhedskopier. Nu vil forskellige websteder have forskellige planlægningsbehov.

Hvis din blog offentliggør flere nye indhold hver uge og modtager nye kommentarer dagligt, er det sandsynligvis en god ide at have et kortere interval mellem dine sikkerhedskopier. Det samme gælder, hvis du har en online butik knyttet til din blog, som har transaktioner til at holde styr på og kundens detaljer.

På det modsatte spektrum, hvis websitet eller blog hovedsagelig er statisk og opdateres med nyt indhold på kvartalsbasis, kan du muligvis komme væk med en ugentlig sikkerhedskopi i stedet.

I bund og grund er der ingen perfekt tidslinje til planlægning af sikkerhedskopier, og det falder i sidste ende på dig at komme med den bedste tidsplan, der giver dig det mindste tab, hvis ting går galt. En god tommelfingerregel er også at altid udføre en sikkerhedskopi, før du foretager nogen massive ændringer til din WordPress-blog.

Ting at overveje til en WordPress-sikkerhedskopi-løsning

Der er et væld af backup-plugins, der er tilgængelige på WordPress, men det er vigtigt at huske, at ikke alle backup / migrations-plugins er oprettet lige. Nogle har forskellige funktioner eller fokuserer mere på visse områder end andre.

Så inden du beslutter dig for et plugin, er her et par ting, som du måske vil overveje:

 • Automatiske sikkerhedskopier
  En af de største faktorer, der skal overvejes, er, om WordPress-sikkerhedskopien giver dig mulighed for at automatisere processen. Med automatisering kan du nemt lade plugin udføre alt arbejde i stedet for at skulle tage backup manuelt hver gang.
 • Hyppighed af sikkerhedskopier
  Vi nævnte lidt om planlægning af frekvensen af ​​dine sikkerhedskopier. Inden du sætter dig ind i et plugin, skal du måske kontrollere, hvor ofte det giver dig mulighed for sikkerhedskopiering, og om det er nok til dine behov.
 • Backup placering / opbevaring
  Hvis et plugin gemmer din sikkerhedskopi på den samme server som dit websted, er det slags meningsløst. Kontroller, hvilken type lagerplads tilbyder plugin eller service. Er i stand til at bruge andre lagerpladser, f.eks. Google Drev, Dropbox eller skylagring?
 • Mulighed for at gendanne / hente backup
  Når du har sikkerhedskopieret dit websted, er det let at hente eller gendanne det? Skal du manuelt udføre processen, eller kan den automatiseres? Da forskellige plugins har forskellige tilgange, er det bedst at kontrollere først.
 • Delvis eller fuld sikkerhedskopiering
  Nogle plugins sikkerhedskopierer hele websitet, mens nogle kun sikkerhedskopierer dele af det (dvs. databasen). Det er vigtigt at vælge den rigtige type sikkerhedskopi til dit websted.

4 WordPress-sikkerhedskopierings- og migreringsplugins, der skal bruges

Med så mange plugins og backup / migreringsløsninger tilgængelige online, er det svært at vælge den perfekte. Mens de 4 nævnt nedenfor muligvis ikke er perfekte løsninger, er de bestemt de bedste plugins, der skal bruges langt.

1. BackupGuard

BackupGuard

BackupGuard

BackupGuard er bredt kendt for at være et pålideligt plugin til oprettelse af WordPress-sikkerhedskopier. En af dens vigtigste fordele er, at deres interface integreres dynamisk med dit WordPress-dashboard.

Når du har installeret plugin, kan du starte sikkerhedskopieringsprocessen ved at klikke på knappen “Backup”, der findes på plugins hovedside. Når du har klikket på det, har du muligheden for at udføre en “Fuld sikkerhedskopi” eller “Brugerdefineret sikkerhedskopi”, hvor du kan vælge, hvilke dele du vil gemme.

Når du har fået din sikkerhedskopi, skal den vises på listen BackupGuard, som du kan gendanne, slette eller downloade din sikkerhedskopi ved at klikke på den.

Du kan også uploade en backup-fil til BackupGuard ved hjælp af knappen “Importer”. Bare husk, at der er en grænse på 128 MB. Noget mere end det, og du bliver nødt til at uploade det manuelt via FTP.

Den gratis version af BackupGuard giver dig mulighed for at udføre de grundlæggende sikkerhedskopier og migrering, men hvis du vil have automatiske sikkerhedskopier, en 24/7 support, e-mail-meddelelser og endda migrering på hele stedet, kan du vælge deres betalte pro-version.

2. VaultPress

VaultPress

VaultPress

Oprettet af WordPress.com og en del af JetPack-pluginet, tilbyder VaultPress masser af funktioner, såsom backup i realtid, gendannelse med ét klik, 30-dages skylagring og endda muligheden for at migrere dit websted.

Plugin var også designet til at være enkel og nem at bruge, du kan stort set bare indstille den og glemme den. Alt hvad du skal gøre er at konfigurere det en gang, og derefter vil VaultPress udføre alt det arbejde, herunder at holde dit websted sikkerhedskopieret i deres skylager. Og hvis du vil gendanne dit websted, er det så simpelt som et enkelt klik.

Desværre har de ingen gratis versioner, så hvis du vil bruge VaultPress, skal du uddele mindst 39 dollars om året for deres grundlæggende plan. Hvis du vil have alle de smarte funktioner såsom automatiske filreparationer, sikkerhedskopier i realtid og mere, bliver du nødt til at vælge deres højere planer.

3. Alt-i-én WP-migration

Alt-i-en-wp-migrering

Alt-i-én WP-migration

En WordPress-backup- og migreringsliste ville bestemt ikke være komplet uden All-In-One WP Migration på den. Et højt bedømt plugin på WordPress, All-In-One WP giver dig mulighed for at kopiere oprette kopier af dine WordPress-stedsdata, som du derefter kan gemme som sikkerhedskopi eller til migrationsformål.

Det er ganske let at bruge det. Installer plugin og hoved til fanen “All-In-One WP Migration” i WordPress og klik på “Export” for at komme i gang.

Det seje ved plugin er, at du kan tilpasse den type data, du vil eksporteres, ved at gå ind i “Avancerede indstillinger” og bare fjerne markeringen af ​​de data, du ikke ønsker. Du kan ekskludere data såsom spam-kommentarer, temafiler, plugins, post-revisioner og mere.

Det er vigtigt at bemærke, at den gratis version af All-In-One WP Migration kun tillader dig at eksportere dit websteds sikkerhedskopi til en lokal fil. Hvis du vil eksportere til andre steder, såsom Dropbox eller Google Drive, skal du købe en udvidelse.

Når dit websteds data er blevet eksporteret, kan du downloade din sikkerhedskopi direkte eller få dem gemt i din webserver. Naturligvis anbefales det altid, at du opbevarer din sikkerhedskopi på et sted, der er anderledes end dit websteds server for at undgå cyberangreb eller serverproblemer.

4. UpDraftPlus

updraftplus

UpDraftPlus

Mange af de plugins, der er anført her, kan bruges til at oprette hurtige sikkerhedskopier til dit WordPress-websted, men ikke alle af dem giver dig mulighed for at planlægge automatiske sikkerhedskopier uden at skulle udpakke ekstra kontanter til deres betalte versioner.

UpDraftPlus skiller sig ud blandt resten ved at give dig fuldt automatiserede sikkerhedskopier gratis! Og det skader ikke, at de har designet det til at være let at bruge til nybegynderne og begyndere.

Efter installation af plugin kan du aktivere det ved at gå gennem fanen “Indstillinger” i WordPress og klikke på “UpdraftPlus Backups”. Der kan du udføre opgaver såsom sikkerhedskopiering af websteder, restaurering af websteder og endda migrering af websteder.

Når du bruger UpdraftPlus, skal du huske at indstille en ekstern lagerplads først til din sikkerhedskopi i menuen “Indstillinger” og vælge et af de ikoner, du vil have, at din lagerplads skal være.

Under den samme side “Indstillinger” kan du også indstille sikkerhedskopieringsplanen for både dit websteds filer og selve databasen. Klik bare på rullemenuerne i “Files backup plan” og “Database backup plan” for at indstille din timing.

Derefter skal du rulle ned for at specificere de WordPress-stedsdata, du vil have inkluderet i sikkerhedskopien. Marker afkrydsningsfelterne under “Inkluder i backup af filer” for at inkludere data såsom plugins, temaer og mediefiler.

Når du er færdig, skal du bare klikke på Gem og dine sikkerhedskopier skal være fuldt automatiseret. Hvis du vil have flere funktioner såsom FTP-kryptering, smarte sikkerhedskopieringer og databasekryptering, kan du vælge deres premium-version, der giver alt det ovenstående og mere.

Pak ind

Når du har et WordPress-websted, er det ikke nok at bare have de nyeste sikkerhedsplugins eller SSL-certifikater for at beskytte din virksomhed. En sikkerhedskopi er din sidste forsvarslinje og kan oftere end ikke redde dig fra en verden af ​​hovedpine, hvis noget går galt.

Med de plugins, vi har nævnt ovenfor, behøver du bestemt ikke at bekymre dig næste gang dit websted går ned eller bliver angrebet af hackere eller vira, da du har sikkerhedskopi klar!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map