Hvis du har brugt vores serverhastighedschecker for nylig, har du måske bemærket en cool ny funktion: det interaktive kort over serverplacering.

Når du måler din serverhastighed med Bitcatcha, kører vi test fra otte forskellige steder rundt om i verden. Det er den eneste måde, vi kan sikre, at dit websted indlæses hurtigt fra alle dele af planeten.

Indtil nu var du nødt til at tage vores ord for det. Men med vores nye kort kan du se nøjagtigt, hvor vi pinger dit websted fra. Sådan ser det ud:

Bitcatchas serverhastighedstest

Som du kan se, viser stifterne placeringerne af vores test: Storbritannien, Brasilien, Singapore, Indien, Australien, Japan og to placeringer i USA.

Efter at have brugt Google Maps Widget-pluginet til at oprette dette kort, tænkte jeg, at jeg ville skrive en hurtig gennemgang om det. Som du kan se, det er interaktivt og tillader mig at bruge Bitcatcha-branding på placeringsnålene. Temmelig sej, ikke?

Google Maps-widget

Plugin er ganske enkelt det bedste kortlægningsværktøj, jeg har brugt. Hvis du har brug for et kort for at vise din virksomheds eller butiks placering, vil jeg bestemt overveje at tjekke det ud. Eller måske har du brug for at give folk retninger eller – ligesom mig – give besøgende mere information om dit websted.

Google Maps-widget har eksisteret i over fire år, og den har nu 100.000 brugere, så det er et betroet produkt.

Selve pluginet er enkelt, intuitivt og kan tilpasses. Du har ikke brug for tekniske færdigheder for at komme i gang, og det fungerer lige ud af boksen. Alt hvad du skal gøre er at indtaste placeringsoplysningerne og tilpasse kortets udseende og fornemmelse. Du kan endda matche designet til dit websted.

Men bedst af alt, det er lynet hurtigt og bruger meget få ressourcer.

En gratis version af plugin er tilgængelig på WordPress markedsplads, og der er også en pro-version der starter på $ 15.

Jeg bruger pro-versionen (som jeg anbefaler), så lad os køre gennem nogle af de bedste funktioner.

Super-hurtig indlæsning

Hvis du er en almindelig læser her på Bitcatcha, ved du, at jeg er besat af hastighed. Jeg er altid tilbageholdende med at tilføje alle tunge plugins, der suger ressourcer fra webstedet.

Derfor er Google Maps Widget så praktisk. Mens de fleste kortplugins sender 50+ anmodninger om at trække i et interaktivt kort, sender Google Maps Widget kun EN anmodning. Det bruger næsten ingen ressourcer. Hvordan administrerer den det?

Denne del er ganske klog. Når kortet først indlæses på dit websted, er det bare et billede. Det er et skærmbillede eller miniature, hvilket betyder, at det er let og kun fremsætter en anmodning til serveren. Sådan ser det ud:

Kort miniature

Kortet bliver kun interaktivt, når det er klikket på denne måde:

Interaktivt kort

På det tidspunkt trækker det ind alle ekstra anmodninger. Det betyder, at din oprindelige belastningshastighed ikke nedsættes med et tungt interaktivt plugin på startsiden.

Kan tilpasses

Som du kan se på vores kort på Bitcatcha, kan du tilpasse plugin til at blandes ind på dit websted. Nålene på vores kort inkluderer Bitcatcha-logoet. Du kan også ændre kortets størrelse og lysboksens farver, når den udvides.

Bitcatcha-logo som en pin på google map widget

Selve kortet hænger sammen med Google Maps ‘funktionalitet, så du kan også vælge fra deres funktioner. Ønsker du gadevisning? Satellitvisning? Kørselsvejledning fra et sted til et andet? Det hele er nemt at tilpasse i plugin (bemærk: dette er profunktioner).

Du kan endda inkludere informationsbobler, zoomforhold og andre aspekter, alt sammen trækket ind fra Google Maps.

Regelmæssigt opdateret

Det kan virke som en lille ting, men jeg ser altid efter plugins, der regelmæssigt opdateres. Det betyder, at de altid er sikre, sikre og hurtige. Ikke kun det, men det betyder, at holdet bryder sig om deres plugin og reagerer hurtigt for at rette bugs.

I skrivende stund blev Google Maps Widget opdateret for tre dage siden. Du er garanteret den mest opdaterede funktionalitet med dette plugin.

Stor støtte

Fyrene bag Google Maps Widget er gode med kundesupport. De sigter mod at besvare alle e-mails inden for tre timer og garantere et svar inden for 24.

Pro-medlemmer får et års garanteret support, men du kan opgradere til levetidsstøtte med ‘Agenturets’ bundt.

Der er også et nyttigt supportforum til gratis brugere. Eksperterne er temmelig aktive, og der er et godt community af brugere, der besvarer de mest almindelige spørgsmål.

Er det værd at betale for Pro-pakken?

Til $ 15 er det værd at overveje pro-pakken. Det giver dig et år med gratis opgraderinger og garanteret support samt adgang til pro-funktionerne (flere tilpasningsmuligheder, ubegrænsede stifter, gadevisningsmuligheder osv. Du kan se en komplet liste over funktioner her).

Pakken ‘Pro Unlimited’ er mellemniveau og giver dig mulighed for at bruge plugin på så mange personlige websteder, som du vil. Pakken ‘Pro Agency’ er den dyreste og giver dig ubegrænset personlig brug og klientbrug samt levetidsopgraderinger og support.

Hvis du ikke er sikker på, om de ekstra penge er det værd, kan du prøve pro-versionen gratis i syv dage (intet kreditkort kræves).

Google Maps-widget i aktion

Før jeg afslutter anmeldelsen, skal du tjekke, hvordan plugin ser ud bag kulisserne. Som du kan se, er der mange muligheder for opsætning af widgetten:

Vælg størrelse, korttype og pin-tilpasning alt fra en enkel form.

Indstillinger for Google-kortwidget

Du kan ændre overskriften eller teksten over og under selve kortet.

Drej derefter på fanen over til ‘interaktivt kort’, og du kan tilpasse, hvordan det interaktive aspekt vil se ud.

Du kan endda få adgang til supportteamet lige derfra på skærmen med indstillinger.

Afsluttende tanker

Google Maps Widget er den bedste måde at tilføje et kort til dit websted. Det er nemt at bruge, passer ind i dit design og bremser ikke dit websted ned.

Prøv det selv. Hent den gratis version på WordPress Plugin Store eller Pro-versionen på den officielle side af Google Maps Widget.

Fortæl mig, hvordan du går videre!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me