Sådan tilføjes en kontaktside til WordPress

Når du først opretter et WordPress-websted, er en af ​​de væsentlige sider, du skal have klar, kontaktsiden. Uanset om du er en blog, en virksomhed eller hvor som helst derimellem, er det en god kontakt for en brugerside at kommunikere med dig og i sidste ende skabe en mere spændende oplevelse.

Nogle af jer undrer sig måske over, hvorfor du har brug for en kontaktside i første omgang, når du bare kan vise din e-mail i stedet for, at brugere kan nå ud til dig.

Her er det, at tilføje en kontaktside er mere end bare at give et middel til, at dine brugere kan kontakte dig. Det er en måde at vise din oprigtighed og også en nødvendighed for at vokse din blog på. Der er faktisk en række fordele ved at have en kontaktside i stedet for bare at bruge en e-mail-adresse.

Nogle af disse fordele inkluderer:

 • Muligheden for dine brugere og læsere til hurtigt at kommunikere med dig.
 • Holder din e-mail sikker mod spammere, da du ikke giver adressen væk.
 • Tilføjelse af specifikke emnelinjer sikrer, at du altid ved, hvad e-mailen vil handle om.
 • Du kan specificere, hvilke typer information der er samlet ved at bestemme de felter, du vil have dine brugere til at udfylde på formularen. Dette hjælper med at reducere tidskrævende frem og tilbage mellem dig og din potentielle klient.

Så nu, du ved, hvorfor det er vigtigt at have en kontaktside, så lad os se på, hvordan man opretter en enkel til WordPress.

Oprettelse af kontaktformularen i WordPress

Det første trin til at oprette en kontaktperson i WordPress er at installere et plugin til det. I denne artikel skal vi bruge WPForms-plugin. Da de tilbyder både gratis og betalte versioner, er det et godt valg for dig at komme i gang med.

WPforms

WPForms ‘kontaktformularer er 100% lydhør og mobilvenlige

Naturligvis kan du vælge at bruge et hvilket som helst andet plugin, du ønsker, og trinnene vil generelt være de samme.

Når du har installeret plugin, skal du gå til opsætningsskærmen, oprette et navn til din formular og vælge skabelonen Simple Contact Form.

Dette skaber en simpel kontaktformular, som du kan vælge at tilpasse. Du kan tilføje yderligere felter til din kontaktformular ved blot at trække og slippe dem fra venstre side af panelet til højre.

Det er nemt at oprette din første kontaktformular ved hjælp af WPForms

Du kan også klikke på selve feltet for at foretage ændringer eller klikke på formularfelterne og omarrangere rækkefølgen af ​​din kontaktformular ved at trække den. Når det er gjort, skal du gå videre og klikke på Gem og fortsætte til næste trin.

Konfiguration af kontaktformularens indstillinger

WPForms generelle indstillinger

Her redigerer vi nogle af de generelle indstillinger for din kontaktformular. Klik på “Indstillinger” og “Generelt” -menuen for at konfigurere følgende parametre.

 • Formularnavn: Du kan omdøbe formularen, hvis du vil
 • Formularbeskrivelse: Du kan tilføje en beskrivelse til din formular
 • Send knaptekst: Du kan ændre eller redigere, hvad kopien af ​​indsendelsesknappen har
 • Aktivér funktionen anti-spam-honeypot for at forhindre, at spambots indsendes til din form.
 • Google reCAPTCHA: Du skal registrere dit websted hos Google, før du bruger det.
 • GDPR-overholdelse: Hvis du prøver at overholde GDPR-kravene, kan du vælge at deaktivere muligheden for at gemme brugerens detaljer og oplysninger som IP-adresser og brugeragenter.

Klik på Gem, når du er færdig, og fortsæt til næste trin!

Konfiguration af meddelelsesindstillingerne

Så når en bruger indsender en kontaktformular, har du brug for en form for anmeldelse for at informere dig om det. Under menuen “Indstillinger” og “Meddelelser” kan du konfigurere indstillingerne, f.eks. Den e-mail, hvor meddelelserne sendes til eller emnelinjen.

Du kan tilføje en ny anmeldelse til forskellige formål

Når du først installerer plugin, vil denne funktion altid være tændt. På den måde, når nogen indsender en kontaktformular, får du altid en anmeldelse om det via din e-mail.

Pro Tip

Hvis du vil have den ekstra mile og have en konsekvent branding, kan du vælge at tilføje en brugerdefineret header til din e-mail-skabelon. Her er en hurtig guide, som du kan tjekke ud.

Konfiguration af kontaktformularbekræftelser

Når du har indsendt en kontaktformular, er en formularbekræftelse en god måde at fortælle dine brugere om, at den formular, de indsendte, er behandlet og giver dig en chance for at informere om, hvad de skal gøre næste.

Du kan tilpasse, hvad brugerne ser, når de har indsendt en formular

Typisk kan formbekræftelser enten være en:

 • Besked: Dette vises, når en besøgende indsender en kontaktformular. Det er normalt standardbekræftelsestypen for de fleste kontaktformular-plugins. Du kan skrive en enkel meddelelse for at fortælle brugeren, at du har modtaget deres kontaktformular.
 • Vis side: Hvis du vil sende dine brugere til en bestemt webside (dvs. for at takke dem eller direkte til skjult indhold), kan du i stedet bruge denne bekræftelsestype.
 • Redirect (Gå til URL): Du kan bruge denne indstilling, hvis du vil sende brugeren til et andet websted.

Nu hvor du kender de forskellige typer bekræftelse, som WPForms har at tilbyde, så lad os se på, hvordan du konfigurerer og tilpasser den meddelelse, som dine brugere vil se, når de indsender en formular.

Gå først til fanen “Bekræftelse”, der findes i Form Editor under “Indstillinger”. Dernæst er det at vælge en bekræftelsestype. Vi vil anbefale at bruge “meddelelsen”, da det er lettere for begyndere.

Du kan derefter tilpasse bekræftelsesmeddelelsen, og når du er færdig, skal du gå videre og klikke på Gem. Nu er alt, hvad der er tilbage, det sidste trin, der tilføjer kontaktsiden!.

Tilføje siden Kontaktformular

Nu skal du have en kontaktformularside klar til at gå. Alt hvad du skal gøre nu er faktisk at tilføje det til dit WordPress-websted.

Mens plugin giver dig mulighed for at tilføje en kontaktformular til flere placeringer på dit websted (blogindlæg, sidefelt osv.), Vil vi fokusere på den enkleste metode, som er at tilføje en ny side.

Tilføje din kontaktformular til en side eller et indlæg

Hvad du skal gøre er at oprette et nyt indlæg eller en side i WordPress og derefter klikke på knappen “Tilføj form”. Dernæst er det at vælge din kontaktformular i pop op-menuen og klikke på “Tilføj form”.

Det eneste, der er tilbage, er at offentliggøre indlægget eller siden, og derefter vises kontaktformularen på dit WordPress-websted.

Voila! Du har nu en helt ny kontaktformularside på dit WordPress-websted, som dine besøgende kan bruge til at kontakte dig.

Det er nyttigt at have en kontaktside til at skabe kommunikation mellem dig og dine brugere. Hvis du vil forstå dine brugere bedre, kan du besøge vores tidligere indlæg om, hvordan du tilføjer Google Analytics til din WordPress.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map