Husk de lange mørke nætter, når du udvikler temaer eller bygger dit WordPress-sted, og noget går uopretteligt galt? Derefter skulle du begynde at græde i hjørnet med bare at tænke på alle de problemer, du har brug for, bare for at geninstallere WordPress for at få en ren skifer.

Vi har alle været der.

Nå, måske bare mig med gråd, men vi har alle været frustrerede eller i det mindste lidt irriterede over besværet med at skulle geninstallere WordPress på grund af en fejl..

For et par dage siden fik min kære chef mig til opgave at gennemgå WP Reset, et værktøj, der giver dig mulighed for at gendanne WordPress til sin oprindelige tilstand med bare et par klik.

WP Reset

Bye-Bye, lange besværlige geninstallationer. Så lange, vanskelige og besværlige processer.

Okay, jeg er dramatisk. Geninstallation af WordPress er ikke så svært, men det kan blive temmelig kedeligt.

At kunne nulstille WordPress til en frisk skifer uden at skulle bryde med at afinstallere vil sandsynligvis redde den gennemsnitlige person hele 5 minutter, men det er en bekvemmelighed, som jeg ikke ser ud til at leve uden, efter at have smagt den luksus, der er af dens fordele.

Hvad er WP Nulstil

Hvis navnet ikke har givet det væk, er det et WordPress-udviklingsværktøj, der giver dig mulighed for nemt at nulstille WordPress til dens oprindelige tilstand på blot et par klik.

Hvorfor skulle nogen gøre dette, spørger du?

Lad os bruge køkkenet som et eksempel. Forestil dig at tage lang tid at tilberede en detaljeret skål, og så ødelægger du den ved ved et uheld at sprænge en hel flaske peber i gryden.

Du skal:

 1. Kast ingredienserne i gryden.
 2. Skrub panden ren.
 3. Skrub dine redskaber rent.
 4. Genstart alt fra bunden.

Det tager virkelig ikke så lang tid at gøre alt det, men hvis du kunne spare tid ved at trykke på en knap, der kan fjerne trin 1 – 3, ville det ikke være fornuftigt at gøre det?

Samme koncept gælder for WordPress-udvikling. Nogle gange har du bare brug for en ny start og lookie her, det er en knap, der nemt gør alt det for dig!

Hvor nemt er det virkelig ved hjælp af WP Reset?

Det er virkelig nemt at bruge plugin.

Du kan springe over til https://wpreset.com/ og downloade plugin derfra, uploade det til din WordPress manuelt og aktivere det, og du er god til at gå.

Download WP Reset fra WordPress.org

Jeg valgte at installere det ved at søge efter det fra WordPress’s pluginsøgefunktion, fordi jeg selvfølgelig er for doven til manuelt at downloade og uploade.

Efter et par sekunder er plugin installeret, og jeg er en glad mand.

WP Nulstil installeret

Inden vi fortsætter, synes jeg, det er relevant for jer at vide, at jeg lider af angst, især når det kommer til at arbejde med aktiver, der ikke hører til mig

Webstedet, som jeg tester WP Reset på, sidder i et underdomæne, der tilhører en ven, og selvom jeg fik adskillige forsikringer om, at intet kunne gå galt, forestillede min hjerne tusind forskellige scenarier om, hvordan ting KAN gå galt (forbandt dig Murphy, det er din skyld, jeg er så paranoid!).

Hjælper ikke, at WP Reset kommer med masser af advarselsskilte, der ildevarslende lyder: “DER ER IKKE UNDO!”

WP Nulstil indstillinger

Ikke desto mindre måtte jeg teste dette plugin, så jeg ignorerede mit racinghjerte og aktiverede WP Reset. Derefter blev jeg mødt med denne boks, hvilket gjorde mig endnu mere nervøs.

Skriv 'RESET'

Intet problem, lad os få det over og færdig med. Jeg indtastede “reset” i boksen og tryk på knappen.

Så ser jeg dette.

endelig bekræftelse

På dette tidspunkt sved jeg kugler, og alle disse advarsler hjalp ikke. Jeg var * dette * tæt på at hoppe ud af vinduet og bare afslutte det.

Jeg klynger tænderne, lukkede øjnene og ramte den farlige, store røde knap.

Nulstilling

Tingene var underligt rolige. Intet livstruende skete. Bare en lille animation, der fortæller mig at vente, mens pluginet nulstiller WordPress. Animationen var underligt trøstende at se på, hvilket hjalp med at lette min urolige sjæl lidt.

Og så skete det med et øjeblik.

Restaureret

WordPress blev gendannet til sin oprindelige tilstand i bogstaveligt talt kun 3 trin. Det tog mig hele 1 minut at få dette gjort.

Jeg kontrollerede de andre websteder, der er bosat på dette domæne, og de var sikre. Alt andet var normalt, undtagen det sted, jeg testede dette plugin på.

Da jeg vidste, at alt gik godt, åndede jeg et lettelsens suk.

Hvad hvis jeg ved et uheld nulstiller mit websted med WP Reset?

Hele pointen med hele historien ovenfor var at vise dig, hvor hurtigt WP-nulstilling fungerer, og hvor sikkert det er at bruge.

Der er bogstaveligt talt ingen måde, du ved et uheld kan nulstille noget med dette plugin, fordi teamet havde fremsynet til at placere flere bekræftelser og advarsler, før du endda kan fortsætte med at trykke på nulstilling.

Det er så let at installere plugin, jeg vedder på, at jeg kunne få min teknologisk udfordrede bedstemor til at gøre det.

Brug af det var også meget ligetil – Aktivér plugin, skriv “reset”, tryk på send, og bekræft derefter din indsendelse igen.

Vent et par sekunder og voila, din WordPress-installation er så god som ny.

WP Reset’s andre funktioner

Dette plugins primære mål er at hjælpe dig med at nulstille WordPress, men det betyder ikke, at det ikke kan komme med funktioner, der giver dig muligheder for, hvad du vil have det til at gøre.

Under den vigtigste “nulstilling” -linje i plugin-dashboardet finder du indstillinger for post-nulstilling, som giver dig mulighed for at genaktivere dit aktuelle tema, genaktivere WP-nulstilling og genaktivere alle aktuelt aktive plugins.

post nulstilling

Disse indstillinger er især nyttige, hvis du vil have dine indstillinger, plugins og temaer nøjagtigt som de er. WP Reset skrubber alt rent, men lader dine muligheder ligesom du kan lide det.

Under “Værktøjer” finder du de indstillinger, der giver dig mulighed for at udføre individuelle nulstillingsindstillinger, som:

 • Slet transienter
 • Ren mappe til uploads
 • Nulstil temaindstillinger
 • Slet temaer
 • Slet plugins
 • Tøm eller slet tilpassede tabeller
 • Slet .htaccess-fil

Flere muligheder

Jeg brugte ikke disse indstillinger, men det er dejligt at vide, at de er der, hvis vi har brug for dem.

I det usandsynlige tilfælde, at noget GÅR galt, kan du kontakte WP Reset’s devs direkte for support, eller du kan bede om hjælp på det offentlige forum.

Relevant note – når du kontakter WP Reset for support, taler du med de mennesker, der direkte byggede plugin, så du ved, at du får den bedste form for hjælp. Ingen nonsens outsourcing fra disse fantastiske mennesker!

Dom

Jeg må indrømme, før jeg foretager denne anmeldelse, spurgte jeg mig selv, om dette plugin virkelig var nødvendigt eller ej. Alt det gør er at nulstille WordPress til sin oprindelige tilstand, og det kan jeg bare gøre ved at geninstallere. Hvorfor skulle nogen have brug for dette plugin?

Efter at have testet dette plugin, måtte jeg sige… Jeg er ikke en smart mand.

WP Reset er fantastisk.

At sige, at vi ikke har brug for et plugin som dette i vores liv, er som at sige, at vi ikke har brug for puder for at sove. Vi kan helt sikkert undvære dem… men hvorfor ville vi det, især når de gør vores liv så meget mere behageligt?

WP Reset er let at installere, let at bruge og vigtigst af alt meget praktisk. Jeg prøver også rigtig hårdt, men jeg ser ikke ud til at finde nogen ulemper ved dette plugin! Jeg tror, ​​at fra dette tidspunkt og fremover bliver jeg nødt til at installere dette plugin med hvert WordPress-sted, jeg bygger.

WP Reset er lavet til udviklere af udviklere, så det er et rigtig nyttigt værktøj. Hvis du ikke er en, finder du ikke meget brug for det, men du vil måske alligevel installere det, bare hvis du nogensinde har brug for at geninstallere WordPress.

Prøv WP Nulstil dig gratis her.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me